DE VIJFDE WEG HERZELE, AFGEKORT DE 5E WEG HERZELE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE VIJFDE WEG HERZELE, AFGEKORT DE 5E WEG HERZELE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.407.962

Publication

04/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 25.07.2014 14369-0522-010
26/03/2012
ÿþ A7ad Word 11.7

_lff.. »s II In de bijlagen biij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Qudenaarde

i4IUT2012.

Griffie

111111111111111II NI

*12062959"

bel

Be Sta

N

Ondernemingsnr : O g L i zia 962

Benaming

(voluit) : DE VIJFDE WEG HERZELE

(verkort) : De 5e Weg Herzele

Rechtsvorm : cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9500 Geraardsbergen, Buizemontstraat 45

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting-benoeming bestuur

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul De Man, te Geraardsbergen, op twaalf maart tweeduizend en twaalf, ter registratie dat door 1.de heer GHYS Pierre Marcel Suzanne Gaston Antoine, bediende, geboren te Geraardsbergen op 29 juni 1953 en 2. mevrouw VAN DEN HERREWEGHE Marie Christine Ursula, ambtenaar,

geboren te Geraardsbergen op 2 februari 1955, beiden wonende te Geraardsbergen, Buizemontstraat 45; 3. de bisloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADOR", met zetel te Geraardsbergen (Idegem), Hollestraat 16, rechtspersonenregister Oudenaarde ondernemingsnummer 0878.694.789 en 4.mevrouw VERN1EST Rebekka Michiel Gabrielle, bediende, geboren te Ronse op twee december negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te Geraardsbergen (Idegem), Hollestraat 16

opgericht werd een een codperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met als:

- naam : De VIJFDE WEG HERZELE, verkort De 5e Weg Herzele

- zetel : 9500 Geraardsbergen, Buizemontstraat 45

doel : De vennootschap heeft tot doel :

-het verzamelen van financiële middelen teneinde de onroerende en roerende goederen die eigendom zijn of worden van de vennootschap ter beschikking te stellen voor activiteiten in hoofdzaak gesitueerd in de non-profitsector en in huisvesting. In bijkomende orde kan ze verbruikers van deze activiteiten verenigen.

-Het deelnemen in, beheren van en administreren van andere vennootschappen en ondernemingen, het geven van adviezen op het gebied van de algemene beleidsvorming in de onderneming, alsmede het verstrekken aan vennootschappen en ondernemingen van beheersadviezen in alle sectoren onder meer op het vlak van management en marketing.

-Het verwerven en beheren van een kunstpatrimonium en dat in de meest ruime zin, de aankoop, verkoop, het verhuren, het tentoonstellen van kunstwerken ;

-De oprichting, de vertegenwoordiging en het beheer van verkoop- en aankooporganisaties in gelijk welke sector

-congres- en/of bezinningscentrum

-Verhuur van zalen, het inrichten van feestelijkheden

- Het waarnemen van allerhande bestuurs- en beheersopdrachten en mandaten en het optreden als vereffenaar.

Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd volgens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Deze diensten omvatten in het bijzonder administratie, beheer van obligatieleningen en onroerende goederen, centralisatie aankopen.

- Het nemen van participaties onder eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook aile investerings- en financiële verrichtingen.

- Het verkrijgen, vervreemden, beheren en exploiteren van roerende en onroerende goederen en vermogenswaarden van welke aard ook.

- het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, promoten, het doen bouwen of verbouwen van onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende transacties en verrichtingen.

Het financieren van, het instaan en zich borg stellen voor aanverwante ondernemingen; de verrichtingen die door tie wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig zijn voorbehouden aan de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs alsook degene die voorbehouden zijn aan banken, spaarkassen en hypothecaire ondernemingen zijn de vennootschap verboden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

- Hetzij' alleen, hetzij met anderen de exploitatie van roerende en onroerende goederen, in de meest ruime zin van het woord, en met name:

het aankopen, ruiten, verkopen, huren en onderhuren, verhuren en onderverhuren, met of zonder aankoopoptie, het ter beschikking stellen, het uitbaten en het onderhouden van huizen en huisvesting (inclusief voor bejaarden), appartementen, kantoren, hotels, winkels, terreinen, gronden en domeinen, en, meer algemeen, van alle mogelijke onroerende goederen; alsook het uitvoeren van alle mogelijke financieringsverrichtingen;

- het optrekken van alle constructies voor eigen rekening of voor rekening van derden;

het aankopen, ruilen, verkopen, huren en onderhuren, verhuren en onderverhuren, met of zonder aankoopoptie, het ter beschikking stellen, het uitbaten en het onderhouden van allerhande materiële, en niet-materiële roerende goederen, met inbegrip van onder andere effecten, kunstwerken, meubilair, functionele toestellen en voorwerpen, gebruiks- en verbruiksgoederen, technische installaties en apparaten alsmede rollend materieel en overige transportmiddelen;

Dit alles in de ruimste zin genomen, zowel in eigen naam, als tussenpersoon of commissionair, in binnen-en buitenland. Dit alles voor eigen rekening alsook voor rekening van derden.

Zij mag op om het even welke manier alle activiteiten uitoefenen die de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel kunnen bevorderen en op enigerlei wijze aan zo'n activiteit deelnemen, Ze kan participeren in of een fusie aangaan met andere vennootschappen of ondernemingen die kunnen bijdragen tot haar ontwikkeling of deze in de hand werken onder andere het aannemen van bestuursmandaten ervan. Zo mag de vennootschap leningen aangaan te behoeve van derden zowel als ten behoeve van zichzelf, of voor zichzelf dan welk voor derden bepaalde zekerheden (persoonlijke en zakelijke) stellen.

De vennootschap kan alle handels- en burgerlijke, industriële en financiële, roerende en onroerende en onderzoeksverrichtingen doen die rechtsreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel, zoals ze ook door middel van inbreng, fusie en/of intekening een belang kan nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen. De vennootschap mag tevens roerende en onroerende goederen als investering aanhcuden en in dit verband alle daden van beheer en beschikking stellen. De vennootschap zal onder meer haar beschikbare middelen kunnen beleggen of investeren in roerende of onroerende goederen.

-Duur: De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur vanaf de oprichtingsdatum.

- Het maatschappelijk kapitaal is veranderlijk en onbeperkt. Het kapitaal vertegenwoordigt de door vennoten werkelijk verrichte inbrengen. Het omvat een vast gedeelte en een veranderlijk gedeelte.

Het veranderlijk gedeelte.

Het veranderlijk gedeelte wordt verhoogd, respectievelijk verminderd telkens nieuwe vennoten toetreden en intekenen op één of meer aandelen of telkens vennoten uittreden of uitgesloten worden zonder dat een nieuwe of andere vennoot in de plaats treedt, of wanneer de vennoten nieuwe inbrengen verrichten of terugnemingen verrichten op de door hen gestorte inbrengen; dit alles mits inachtneming van de statutaire bepalingen terzake. Voor de verhoging of vermindering van het veranderlijk kapitaal is geen statutenwijziging vereist. Het veranderlijk kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen reeks "D" op naam, waarvan de uitgiftekoers per aandeel bepaald wordt door het bestuursorgaan, onderschreven door de vennoten bij hun aanvaarding of nadien en volledig afbetaald.

Het college van zaakvoerders mag het bedrag van de onderschreven aandelen reeks "D" geheel doen storten en de terugbetaling van op aandelen gestorte gelden toelaten.

5.3. Het vast gedeelte.

Het vast gedeelte bedraagt ZESENDERTIGDUIZEND euro (¬ 36 000,00) en wordt vertegenwoordigd door negenduizend (9000) gelijke aandelen zonder nominale waarde verdeeld in drieduizend (3000) gelijke kapitaalsaandelen reeks "A", drieduizend (3000) gelijke kapitaalsaandelen reeks "B", en drieduizend (3000) gelijke kapitaalsaandelen reeks "C", allen zonder aanduiding van nominale waarde die alle volstort zijn en die elk één/negenduizendste (1/9000e) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen reeks "A" zijn genummerd van nummer één (1) toten met nummer drieduizend (3000), de aandelen reeks "B" zijn genummerd van nummer drieduizend en één (3001) tct nummer zesduizend (6000) en de aandelen reeks "C" zijn genummerd van nummer zesduizend en één (6001) tot en met negenduizend (9000). Dit vast gedeelte kan slechts worden verhoogd of verlaagd bij besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels vastgelegd voor een statutenwijziging.

Bij iedere verhoging van het vast gedeelte van het kapitaal moeten alle vennoten reeks A, B en C, die zich in gelijke omstandigheden bevinden gerekend eerst volgens zijn reeks gelijk behandeld worden. Inzonderheid moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten van dezelfde reeks naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij reeds bezitten in dezelfde reeks. Pas indien op dezellcapitaalsverhoging niet of niet volledig wordt ingetekend door een bepaalde reeks uit de reeksen A, B of C, moeten alle vennoten van de andere reeksen die het vast kapitaal vertegenwoordigen, die zich in gelijke omstandigheden bevinden, gelijk behandeld warden, tenzij de buitengewone algemene vergadering met eenparigheid in het belang van de vennootschap dit voorkeurrecht beperkt of opheft.

Het vast gedeelte van het kapitaal mag nimmer verminderd worden beneden het in de geldende vennootschappenwet vastgestelde minimum tenzij het meteen opnieuw verhoogd wordt tot dit minimum of tot een hoger bedrag.

Alle aandelen stemmen overeen met inbreng in geld en zijn volledig volstort.

Naast de maatschappelijke aandelen die werden onderschreven bij de oprichting van de vennootschap, kunnen derhalve in de loop van het bestaan van de vennootschap ook nog andere aandelen reeks "D" worden uitgegeven bij beslissing van het bestuursorgaan, dat hun uitgiftekoers vaststelt evenals het vol te storten bedrag bij de onderschrijving en, in voorkomend geval, de vervaldagen waarop de stortingen opeisbaar zijn en de eventuele interesten die op deze bedragen verschuldigd zijn indien niet binnen de gestelde termijn wordt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

gestort. Dit orgaan zal tevens de aan deze aandelen verbonden rechten vaststellen. De toetredende vennoten reeks "D!! kunnen echter maar maximaal tien aandelen reeks "D" onderschrijven.

-bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door een college van minstens 3 zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten' of echtgeno(o)t(e) van een vennoot, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur en waarvan één zaakvoerder dient verkozen te worden uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de meerderheid van de aandeelhouders reeks "A", waarvan er één dient verkozen te worden uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de meerderheid van de aandeelhouders reeks "B", en waarvan er één dient verkozen te worden uit een lijst van kandidaten voorgedragen door de meerderheid van de aandeelhouders reeks "C" (voor elke te begeven opdracht moeten er minimum twee kandidaten met gewone meerderheid van de leden van de betrokken aandeelhoudersgroep voorgesteld worden).

Voor de eerste maal worden ais statutaire zaakvoerders aangesteld, die verklaren te aanvaarden, voor een onbeperkte duur :

1/ De heer Pierre GHYS, oprichter voornoemd. Hij wordt beschouwd als voorgedragen te zijn door de aandeelhouders reeks "A".

Bij zijn overlijden of bij feitelijke onbekwaamheid langer dan drie maanden, om welke reden ook, wordt hij van rechtswege als statutair zaakvoerder opgevolgd door zijn echtgenote, opvolgend statutaire zaakvoerder.

2/ De BVBA Ador, met als vaste vertegenwoordiger de heer David Larmuseau, oprichter voornoemd. Hij wordt beschouwd als voorgedragen te zijn door de aandeelhouders reeks "B".

Bij overlijden of bij feitelijke onbekwaamheid langer dan drie maanden, om welke reden ook, van de vaste vertegenwoordiger van deze statutaire zaakvoerder, wordt de BVBA Ador van rechtswege als statutair zaakvoerder opgevolgd door de echtgenote van de heer David Larmuseau, die alsdan opvolgend statutaire zaakvoerder is.

De controle over de vennootschap wordt uitgeoefend door iedere vennoot individueel of door een commissaris, indien de wet dit laatste vereist, Ze worden benoemd voor een duur door de algemene vergadering te bepalen.

Zij kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering, beslissend bij eenparigheid van alle vennoten binnen de reeks A, B en C, zonder vooropzeg en zander haar beslissing te moeten motiveren.

Het mandaat van de zaakvoerders en de controlerende vennoten is onbezoldigd. Als de zaakvoerders echter een opdracht vervullen met bijzondere of vaste prestaties mag hiervoor een beloning worden toegekend; deze beloning mag in geen geval een participatie in de vennootschapswinst zijn.

In geval van vacature van een plaats van zaakvoerder, mag door het college van zaakvoerders voorlopig in de vervanging worden voorzien, in afwachting dat de volgende algemene vergadering er definitief over beslist. De zaakvoerder die een andere vervangt, voleindigt het mandaat van zijn voorganger.

Het college van zaakvoerders mag onder zijn leden een voorzitter en een ondervoorzitter kiezen.

Hij vergadert telkens het belang van de vennootschap dit vereist, op bijeenroeping en onder voorzitterschap van de voorzitter of zo deze verhinderd is van de ondervoorzitter.

Het college van zaakvoerders kan slechts geldig beraadslagen over punten die op de agenda voorkomen en wanneer ten minste drie vierden van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen bij drie vierden meerderheid van stemmen der aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Een zaakvoerder mag zich door een andere zaakvoerder laten vertegenwoordigen. Elke zaakvoerder mag maar één andere zaakvoerder vertegenwoordigen.

Een zaakvoerder die rechtstreeks belang heeft bij één of meer door het college van zaakvoerders te beslissen punten, mag niet deelnemen aan de stemming hierover. De beslissingen worden genomen bij drie vierde meerderheid van stemmen. De beslissingen worden opgenomen in notulen, die in een bijzonder register worden ingeschreven en ondertekend door alle aanwezige zaakvoerders. Afschriften of wittreksels voor te brengen in of buiten rechte moeten door de. hiervoor aangewezen zaakvoerders worden ondertekend.

Het college van zaakvoerders is met de meest uitgebreide macht bekleed voor alle handelingen zowel van bestuur als van beschikking in alle maatschappelijke aangelegenheden, behalve voor die handelingen waarvoor volgens de wet of de statuten enkel de algemene vergadering bevoegd is. Het college van zaakvoerders mag zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden of aan derden.

Zo mag hij onder meer het dagelijks bestuur van de vennootschap toevertrouwen aan een gedelegeerd zaakvoerder.

Hel college van zaakvoerders bepaalt de vergoeding verbonden aan deze opgedragen bevoegdheid, doch met inachtneming van de bepalingen van artikel 18 hiervoor.

Voor alle akten en handelingen, al dan niet voor de rechtbank, die het dagelijks bestuur overschrijden, zal de vennootschap geldig vertegenwoordigd zijn door een zaakvoerder, afzonderlijk optredend, die niet van een beslissing of volmacht van het college van zaakvoerders moet doen blijken.

Evenwel met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfduizend euro overschrijdt alsook voor de aan- en verkoop vair onroerende goederen van de vennootschap, de verkoop van de bij de oprichting ingebrachte participaties, het aangaan van kredieten en leningen en het stellen van zakelijke en persoonlijke zekerheden, is de handtekening van één zaakvoerder, te benoemen uit de zaakvoerders benoemd op voordracht van de aandeelhouders reeks "A", van één zaakvoerder, te benoemen uit de zaakvoerders benoemd op voordracht van de aandeelhouders reeks "B",én van één zaakvoerder, te benoemen uit de zaakvoerders benoemd op voordracht van de aandeelhouders reeks "C", vereist. In dit kader kunnen de betrokken bevoegde personen een onderhandse volmacht aan mekaar

Voor-behoudën aan het Belgisch Staatsblad

geven, ook per fax of per gepersonaliseerde e-mail. Deze beperking van hun bevoegdheid kan tegen derden, niet worden ingeroepen.

- Het college van zaakvoerders mag bijzondere machten verlenen aan mandatarissen.

- Het BOEKJAAR der vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Het EERSTE BOEKJAAR loopt vanaf de oprichtingsdatum tot eenendertig december tweeduizend en dertien.

Ieder jaar wordt de JAARVERGADERING gehouden de DERDE ZATERDAG VAN DE MAAND JUNI om TWAALF UUR in de middag, in de maatschappelijke zetel of iedere andere plaats der gemeente of agglomeratie waar de maatschappelijke zetel gevestigd is en die aangeduid worden in de bijeenroepingsbrieven.

Buitengewone algemene vergaderingen mogen door het college van zaakvoerders worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vergt of op verzoek van cobperateurs reeks A, B of C, of op verzoek van codperateurs reeks D die samen minstens een vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen. De voorzitter van het college van 'zaakvoerders, of bij ontstentenis de hiervoor aangewezen zaakvoerder, roept de jaarlijkse algemene vergaderingen en de buitengewone algemene vergaderingen bijeen.

De oproeping geschiedt minstens vijftien dagen v6ôr de geplande vergadering per aangetekende brief, volgens de eventueel in het huishoudelijk reglement bepaalde modaliteiten, met vermelding van de agendapunten. Indien alle aandeelhouders aanwezig zijn, dient er geen verantwoording gegeven te worden van het vervullen van de oproepingsformaliteiten. Vijftien dagen voor de algemene vergadering stuurt het college van zaakvoerders naar de cotperateurs die erom vragen, zonder uitstel en gratis een kopie van de documenten bepaald in artikel 410 van het wetboek van de vennootschappen.

De aansprakelijkheid van de vennoten is beperkt ten belope van hun inbreng. Ze zijn noch hoofdelijk noch ondeelbaar aansprakelijk. De aansprakelijkheid van de vennoten is bijgevolg beperkt. De EERSTE JAARVERGADERING zal gehouden worden de derde zaterdag van de maand juni van het jaar tweeduizend en veertien om twaalf uur in de middag.Het batig saldo van het boekjaar wordt besteed als volgt :

5 % aan de wettelijke reserve, zoals de wet het voorschrijft. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Er kan eventueel een interest worden toegestaan op het deel van het gestorte kapitaal. Het maximumpercentage mag in geen geval meer bedragen dan dit vastgesteld conform het koninklijk besluit van 8 januari 1962 tot vaststelling van de voorwaarden tot erkenning van de nationale groeperingen van cooperatieve vennootschappen en van de cooperatieve vennootschappen voor de Nationale Raad voor de Cooperatie.

Hef overschot wordt in het reservefonds of in bijzondere fondsen gestort.

De eventuele toe te kennen restorno mag aan de vennoten alleen worden uitgekeerd naar rato van de verrichtingen die zij met de vennootschap hebben gedaan.

Na afbetaling van de maatschappelijke schulden en lasten, zal het overschot evenredig worden verdeeld onder het volgestorte gedeelte van de aandelen. Het eventueel resterende overschot zal worden toegewezen op beslissing van de algemene vergadering die de vereffening uitspreekt.

Overgangsbepalingen : Vervolgens beslist de algemene vergadering dat, overeenkomstig artikelen 165, 166 en 167 van het wetboek van de vennootschappen, iedere vennoot individueel het controlerecht zal uitoefenen. De BVBA Ador met als vaste vertegenwoordiger de heer David Larmuseau wordt als gedelegeerd zaakvoerder aangeduid om binnen de perken van het huishoudelijk reglement het dagelijks bestuur uit te oefenen.

Worden benoemd als gewone zaakvoerders voor onbepaalde duur op voordracht van de aandeelhouders reeks "C" : mevrouwen VAN DEN HERREWEGHE Marie Christine Ursula en Rebekka VERN1EST, beiden oprichters voornoemd. Zij verklaarden hun functie te aanvaarden. Hun mandaat is voor het ogenblik onbezoldigd.

De oprichters verklaarden dat de vennootschap, met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichters sedert twee januari tweeduizend en twaalf.

De comparanten beslisten vervolgens met eenparigheid van stemmen deze verbintenissen aangegaan door de oprichters te bekrachtigen en over te nemen voor rekening van de vennootschap, weliswaar onder opschortende voorwaarde van neerlegging van de vereiste stukken ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel voor het bekomen van rechtspersoonlijkheid.

Werd als vaste vertegenwoordiger voor de uitoefening van het bestuursmandaat door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADOR" in de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DE VIJFDE WEG HERZELE, de heer LARMUSEAU David Georges Marcel, bediende, wonende te 9506 Geraardsbergen (Idegem), Hollestraat 16.

Voor beredeneerd uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte.

(Getekend) Paul De Man, notaris te Geraardsbergen













Op de laatste bfz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

09/06/2015
ÿþ Mod 11.1

.1 i i , = ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

II

*15081210*

Gent

Afd 2eVerne

i ne

Griffie

Ondernemingsnr :0844.407.962

Benaming (voluit) :DE VIJFDE WEG HERZELE

(verkort): DE 5e WEG HERZELE

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :9500 Geraardsbergen, Buizemontstraat 45

I (volledig adres)

Onderwerp(en) akte :STATUTENWIJZIGING

Uit een akte, verleden voor ons, meester Annelies DE BOUVER, notaris te Sint-Lievens-Houtem, op 26

mei 2015, voorafgaandelijk registratie, blijkt dat:

Test:

Het jaar TWEEDUIZEND VIJFTIEN, op zesentwintig mei.

Voor ons, Annelies De Bouver, te Sint-Lievens-Houtem.

Is bijeengekomen een buitengewone algemene vergadering der vennoten van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE VIJFDE WEG HERZELE" afgekort "DE 5E WEG HERZELE" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9500 Geraardsbergen, Buizemontstraat 45, rechtspersonenregister Oudenaarde met als ondernemingsnummer 0844.407.962, opgericht bij akte verleden voor notaris Paul De Man te Geraardsbergen op 12 maart 2012, bekendgemaakt in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 26 maart 2012, onder nummer 12062759, waarvan de statuten sedertdien niet werden gewijzigd.

BUREAU

[De vergadering wordt geopend te Sint-Lievens-Houtem om 19 uur, onder voorzitterschap van nagenoemde vennootschap "ADOR", alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, nagenoemde Heer Larmuseau David. Al de aandeelhouders zijn alhier vertegenwoordigd en beslissen dat er geen secretaris noch stemopnemers dienen aangeduid te worden.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de volgende vennoten volgens de inschrijvingen in het register van de vennoten, van het hierna vermeld aantal aandelen :

1) De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ADOR", met zetel te Geraardsbergen (Idegem), Hollestraat 16, rechtspersonenregister Oudenaarde met ondernemingsnummer 10878.694.789, opgericht bij akte verleden voor notaris Paul De Man te Geraardsbergen op 7 januari 2006, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 20060126/0022212, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder : de heer LARMUSEAU David Georges Marcel, geboren te Leuven op vijftien

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

juli negentienhonderd zeventig, [Identiteitskaart nummer : 5900099916-32 / Rijksregister nummer : 70.07.15-409.78] echtgenoot van Mevrouw VERNIEST Rebekka Michiel Gabrielle, wonende te 9506 Geraardsbergen (Idegem), Hollestraat 16, in die hoedanigheid benoemd bij de voormelde oprichtingsakte, bekendgemaakt alsvoren.

Houder van tweeduizend negenhonderd negenennegentig (2.999) aandelen (categorie B).

2) "WOON- EN ZORGCENTRUM SINT VINCENTIUS" Vereniging Zonder Winstoogmerk, met ondernemingsnummer 0422.620.585, gevestigd te 9420 Erpe-Mere (Aaigem), Aaigemdorp 68, opgericht bij onderhandse akte gedagtekend op 15 december 1981, houdende de statuten en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 18 februari 1982 onder het nummer 1665.

De statuten van de vereniging werden verschillende malen gewijzigd en voor het laatst blijkens beslissing van de Algemene Vergadering van 10 november 2005, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 01 december 2005 onder het nummer 05172839.

Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 16 van haar statuten, door een bestuurder en een gevolmachtigde niet-bestuurder, zijnde de algemeen directeur:

1.De heer Bosteels Jean-Paul, wonende te Aalst, Graanmarkt, 16 bus 1, benoemd als bestuurder bij beslissing van de Algemene Vergadering van 21 april 2008, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 2008-07-16/0118986, tevens ook voorzitter van de raad van bestuur ingevolge beslissing van de raad van bestuur de dato 13 oktober 2008, gepubliceerd alsvoren op 30 april 2010, onder nummer 2010-04-30/0063236;

2. De heer Larmuseau David Georges Marcel, wonende te Geraardsbergen. (Idegem), Hollestraat, 16, machthebbende in zijn hoedanigheid van algemeen directeur de vereniging mee te vertegenwoordigen, ingevolge beslissing van de Algemene Vergadering van 3 maart 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 30 april 2010, onder nummer 2010-0430/0063236.

Houder van drieduizend (3.000) aandelen categorie A en houder van drieduizend (3.000) aandelen categorie C.

3. De heer Bosteels Jean-Paul, 28/8/1955, rijksregisternummer 55.08.28-081.96, identiteitskaart nummer 592-0431912-52, wonende te Aalst, Graanmarkt, 16 bus 1.

Houder van één (1) aandeel categorie B.

Totaal der vertegenwoordigde aandelen : negenduizend (9.000) aandelen, de totaliteit van het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigend.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en verzoekt ondergetekende notaris te acteren:

A. - Dat de vergadering volgende agenda heeft :

1. Verplaatsing van de zetel van 9500 Geraardsbergen, Buizemontstraat 45 naar 9420 Aaigem, Aaigemdorp 68 en aanpassing van de statuten dientengevolge door schrapping van de eerste en de tweede zin van artikel 2 van de statuten en vervanging ervan als volgt: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9420 Aaigem, Aaigemdorp 68. Hij_ kan_naar elke andere plaats in Belgié worden

Voor-

behouden

aan het

FBelgi I Staatsblad

luik B - vervolg

verplaatst bij gewone beslissing van het college van zaakvoerders.

2. Bevestiging van het ontslag van de Heer Ghys Pierre Marcel Suzanne Gaston Antoine, geboren te Geraardsbergen op 29 juni 1953, wonende te 9500 Geraardsbergen, Buizemontstraat 45 als statutair zaakvoerder zoals beslist op de algemene vergadering de dato 29 april 2015 alsmede verlening van kwijting aan genoemde.

3. Ontslag van de genoemde vennootschap "ADOR" als statutair en als gedelegeerd zaakvoerder alsmede verlening van kwijting.

4. Be$lissing tot integrale schrapping van de voorlaatste alinea van artikel 5 van de statuten, te weten "Bij iedere... beperkt of opheft."

5. Schrapping van de integrale tekst van artikel 10 van de statuten en vervanging ervan door de wettelijke bepalingen dienaangaande en aanpassing van de statuten dientengevolge door vervanging van de tekst door volgende: "Wat betreft de overdracht van de aandelen wordt verwezen naar de desbetreffende bepalingen in het Wetboek van Vennootschappen."

6. Schrapping van de laatste zin van punt a) van artikel 12 van de statuten en schrapping van de laatste zin van punt c) van artikel 12.

7. Schrapping van de derde en de vierde zin van artikel 14 van de statuten, te weten "De uitgetreden zijn aandeel".

8. Toevoeging van het woord, de symbolen en letter "of "D"" tussen "C" en "heeft" in de vijfde zin van artikel 14 van de statuten.

9. Schrapping van de integrale tekst van artikel 17 van de statuten en vervanging ervan door volgende tekst "De vennootschap wordt bestuurd door een college van minstens twee (2) zaakvoerders, natuurlijke personen, rechtspersonen of vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor onbepaalde duur. De controle over de vennootschap wordt uitgeoefend door iedere vennoot individueel of door een commissaris, indien de wet dit laatste vereist. Ze worden benoemd voor een duur door de algemene vergadering te bepalen. Zij kunnen te allen tijde worden ontslagen door de algemene vergadering, beslissend bij eenparigheid van alle vennoten binnen de reeks A, B, C en D zonder vooropzeg en zonder haar beslissing te moeten motiveren."

10. integrale schrapping van de tweede zin van artikel 23 van de statuten en vervanging ervan als volgt: "Evenwel met betrekking tot alle handelingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag dat de som van vijfduizend euro overschrijdt alsook voor de aan- en verkoop van onroerende goederen van de vennootschap, de verkoop van de bij de oprichting ingebrachte participaties, het aangaan van kredieten en leningen en het stellen van zakelijke en persoonlijke zekerheden, is de handtekening van twee zaakvoerders vereist."

11. Wijziging datum jaarvergadering - schrapping van de woorden I "DERDE ZATERDAG VAN DE MAAND JUNI" van artikel 25 van de statuten en vervanging ervan door volgende woorden "de laatste vrijdag van de maand juni".

12. schrapping van het woord "aangetekende" in de tweede zin van artikel 26 van de statuten en integrale schrapping van de derde zin van artikel 26 en vervanging ervan als volgt: "Indien alle

" Voor-

- ' behouden

aan het

eergesch

Staatsblad

Bijlagen btj let Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

zaakvoerders aanwezig zijn, en alle aandeelhouders dient er geen verantwoording gegeven te worden van het vervullen van de oproepingsformaliteiten."

13. Integrale schrapping van de voorlaatste en de laatste zin van artikel 28 van de statuten en vervanging ervan als volgt: "Iedere vennoot reeks A, B, C of D heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit."

14. Integrale schrapping van de eerste zin van artikel 29 van de statuten.

15. Schrapping (twee maal) van het woord en de letters "reeks A, B en C," in artikel 30 van de statuten.

16. Schrapping van de woorden en letters in artikel 31 als volgt: "reeks A, B of C, of op verzoek van coáperateurs reeks D".

17. Schrapping van de laatste zin van artikel 33.

18. Integrale schrapping van de tekst van artikel 36 en vervanging ervan als volgt: "Het batig saldo van het boekjaar wordt besteed als volgt: 5% aan de wettelijke reserve, zoals de wet het voorschrijft. Deze voorafneming is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt."

19. Integrale schrapping van artikel 37 en dientengevolge hernummering van de artikelen 38 tot en met 41 tot de artikelen 37 tot en met 40.

20. Ontslag van Mevrouw .VERKIEST Rebekka Michiel Gabrielle, geboren te Ranse op 2 december 1972, echtgenote van de heer David Larmuseau voornoemd, wonend te 9506 Geraardsbergen (Idegem), Hellestraat 16. Identiteitskaart 590-05714226-79 nationaal nummer 721202 070 11 als gewone zaakvoerder en verlening van kwijting.

21. Benoeming zaakvoerders.

22. Volmacht voor de coórdinatie van de statuten en voor de administratieve formaliteiten.

23. Machtiging aan het college van zaakvoerders tot uitvoering van de genomen beslissingen.

B. - Op heden zijn er 9.000 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, te weten 3.000 van categorie A, 3.000 van categorie B en 3.000 van categorie C.

Het blijkt uit de samenstelling van de vergadering dat alle aandelen vertegenwoordigd zijn.

De voorzitter zet verder uiteen dat alle aandeelhouders stemgerechtigd zijn.

De vennoten en haar zaakvoerder, voornoemde vennootschap "Ador", vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, voornoemde Heer Larmuseau, verklaren kennis te hebben genomen van de datum van onderhavige buitengewone algemene vergadering en van haar agenda en verklaren te verzaken aan de oproepingsformaliteiten voorzien bij het Wetboek van Vennootschappen en desgevallend bij de statuten.

Voornoemde Mevrouw Verniest Rebekka, zaakvoerder, hier niet persoonlijk aanwezig, heeft bij schrijven van 26 mei jongstleden verzaakt aan de ten aanzien van haar normaal te verrichten oproepingsformaliteiten zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen en desgevallend bij de statuten.

C. - Dat krachtens artikel 30 van de statuten, de vergadering slechts eg ldig over een wijzig g aan de statuten kan

Voorbehouden

aan het Staatsblad SegIgEg-

~

Î

Bijlagen bij Lel Belgisch Slaapblad - 09/06/2015 - AIIIIeXes da v i eûr belge

Luik B - vervolg

beraadslagen, wanneer minstens alle coóperateurs reeks A, B en C, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en het voorstel drie/vierde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten reeks A, B en C behaalt.

D. - Dat, overeenkomstig de wet en de statuten, elk aandeel recht geeft op één stem.

E. - Dat de aanwezige of vertegenwoordigde vennoten tot op heden alle eisbare stortingen hebben gedaan betreffende hun aandelen. Deze feiten worden als juist erkend door de vergadering met eenparigheid, waarna de onderwerpen van de agenda door de voorzitter nader worden toegelicht.

BERAADSLAGINGEN

De voorzitter legt vervolgens aan de beraadslaging en de stemming van de vergadering, volgende beslissing voor :

Punt 1 verplaatsing van de zetel - aanpassing artikel 2 der statuten.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de zetel van de vennootschap te verplaatsen alsmede artikel 2 van de statuten hiermee in overeenstemming te brengen door aanpassing van zelfde artikel zoals voorgesteld in de agenda.

Punt 2 - Bevestiging ontslag.

De vergadering 'beslist met eenparigheid van stemmen de beslissing de dato 29 april 2015 tot ontslag van de Heer Ghys Pierre als statutair zaakvoerder te bevestigen.

De vergadering verleent hem volledige décharge voor zijn mandaat als zaakvoerder van de vennootschap tot op heden.

Punt 3. - Ontslag.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de genoemde vennootschap "ADOR" te ontslaan als statutair zaakvoerder en als gedelegeerd zaakvoerder.

De vergadering verleent haar volledige décharge voor haar mandaat als zaakvoerder van de vennootschap tot op heden.

Punten 4 tot en met 19.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de statuten te wijzingen zoals voorgesteld in de punten 4 tot en met 19 van de agenda.

Punt 20 - Ontslag van voornoemde Mevrouw Verniest Rebekka.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen Mevrouw Verniest Rebekka te ontslaan als zaakvoerder.

De vergadering verleent haar volledige décharge voor haar mandaat als zaakvoerder van de vennootschap tot op heden.

Punt 21

De vergadering beslist te benoemen tot niet -- statutaire zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden:

1. voormelde verenging zonder winstoogmerk WOON_EN ZORGCENTRUM SINT VINCENTIUS, met als vaste vertegenwoordiger voornoemde Heer Bosteels;

2. voormelde vennootschap ADOR, met als vaste vertegenwoordiger voornoemde Heer Larmuseau

Die, bij monde van hun vertegenwoordiger, verklaard hebben dit mandaat te aanvaarden én niet getroffen te zijn door een maatregel die zich tegen de uitoefening van gezegd mandaat verzet.

Punt 22

. Voorbehouden aan het

fiélgise

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - AmrmntwN'Ion1teurbetge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Yooï-behouden aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Punt 23

De vergadering verleent met eenparigheid van stemmen een bijzondere machtiging aan het college van zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Notaris Annelies DE BOUVER

Tegelijktijdig hiermee neergelegd:

- Coördinatie van de statuten

- Proces-verbaal de dato 26 mei 2015

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.04.2015, NGL 11.07.2015 15318-0020-010
24/08/2015
ÿþFRad 41.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de RIFFIE RECHT13ANi< VAN

KOOPHANDEL GENT

13 MG. 2015

AFDELING DENDERMONDE Griffie

----* andernemingsnr :: 0844.407,962

Benaming (voluit) :De Vijfde Weg Herzele

(verkort): De 5e Weg Herzele

Rechtsvorm : CVBA

Zetel :Aaigemdorp 68, 9420 Aaigem

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : ONTSLAG

Tekst

Bij algemene vergadering van 29 april 2015 werd onder meer beslist met eenparigheid van stemmen: 1) Ontslag ingediend door mevrouw Marie Christine Van den Herreweghe ais zaakvoerder te aanvaarden te rekenen van 29 april 2015

VZW WOON-EN ZORGCENTRUM SINT VINCENTIUS

VERTEGENWOORDIGD DOOR HAAR VASTE VERTEGENWOORDIGER

BOSTEELS JEAN PAUL

ZAAKVOERDER

Op c'c laatste: blz van Luik B vermeiden Recto ipsam en hocdanigherd van de instru r.Cntcreridc notaris, hct7i1 vars de ç,erse(o)&i(en)

bevoegd de iechispersoan ren aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naani en handickcrnng

1111111111111111113

*15121530*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -124/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DE VIJFDE WEG HERZELE, AFGEKORT DE 5E WEG HE…

Adresse
AAIGEMDORP 68 9420 AAIGEM

Code postal : 9420
Localité : Aaigem
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande