DE VILLE NANCY

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE VILLE NANCY
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 539.815.391

Publication

10/10/2013
ÿþº%

Mod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II 111,filloHj.1101 II

Oudenaarde

n 1 On, 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0 5 boj, $ $ 39A

Benaming

(volui) : De Ville Nancy

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Kernemelkstraat 30, 9620 Veizeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Ondergetekenden komen op 1 oktober 2013 het volgende overeen

1.Mevrouw De Ville Nancy, wonende te 9620 Veizeke, Kememelkstraat 30

2.Mevrouw Roels Christelle, wonende te 9570 Sint-Maria-Lierde, Langestraat 18

Er zal een vennootschap onder firma wordt opgericht overeenkomstig het wetboek van vennootschappen onder de naam van VOF De Ville Nancy, met zetel te 9620 Velzeke, Kernemelkstraat 30,

De comparanten verklaren vervolgens dat de statuten als volgt zullen luiden

Hoofdstuk 1 : Naam, zetel en doel

Artikel 1 : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur onder de benaming "De Ville Nancy".

Artikel 2 : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9620 Velzeke, Kememelkstraat 30. De zetel mag worden overgeplaatst naar elke andere plaats in België door een eenvoudige beslissing van het bestuur. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3 : de vennootschap heeft als dcel :

Alle verrichtingen en handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot het beroep van makelaar in onroerende goederen, en onder meer de aankoop, verkoop, het in waarde brengen, het bouwen, het verbouwen, de uitbating en het geschikt maken, ruiling, valorisatie, leasing, promotie, huren en verhuren van alle onroerende goederen, zowel bebouwde als onbebouwde, alle verkavelingen van gronden.

Het uitoefenen van syndic of rentmeesterschap. Het uitoefenen van de activiteiten van vastgoedcoach. Handelsbemiddeling in roerende goederen.

Het tegen vergoeding aanbrengen van cliënteel bij verzekerings- en leningskantoren zonder zelf daadwerkelijk te bemiddelen bij de verkoop van verzekeringsproducten of leningen van deze kantoren.

Het bezitten en beheren van vermogen, bestande uit onroerende goederen, alle zakelijke rechten daarop, onverdeelde rechten daarop, onverdeelde rechten daarin, effecten, portefeuillewaarden, meubilair en aile roerende goederen, speciën, alle intellectuele en onlichamelijke rechten, zowel in België als in het buitenland, en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en/of tussenpersonen, In het kader van die bedrijvigheid kan de vennootschap onroerende goederen aankopen en verkopen of op andere wijze vervreemden en met zakelijke rechten bezwaren of zakelijke rechten afstaan, gebouwen oprichten of gedeeltelijk verkopen, verhuren, onderverhuren, in erfpacht geven, verkavelen, vruchtgebruik of naakte eigendom afstaan.

De vennootschap kan eveneens roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarin begrepen portefeuille-waarden en effecten, al dan niet ter beurze genoteerd, aankopen, invoeren, verhandelen of ruilen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het optreden als bestuurder en/of vereffenaar in andere vennootschappen. Het verwerven en aanhouden van participaties in een welke vorm, van alle bestaande of op te rechten industriële, commerciële of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen, het verstrekken van managementadvies.

De vennootschap mag verkavelingen uitbaten, in waarde brengen en beheren, mag alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken bouwen, afwerken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, versieren, opschikken, afbreken.

De vennootschap mag bijstand verlenen en hulp onder de meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschapen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht en de organisatie, de boekhouding, het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook, van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- of software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding, en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveau's, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

De vennootschap mag eveneens leningen en voorschotten toestaan zowel aan derden zonder onderscheid als aan dochtervennootschappen. De vennootschap mag zich ook borg stellen en/of aval verlenen, ten voordele van alle derden.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

Hoofdstuk 2 : Vennoten , kapitaal en aandelen, aansprakelijkheid

Artikel 4 : De vennoten zijn :

1.de ondertekenaars van onderhavige akte

2.de natuurlijke of rechtspersoon die door de algemene vergadering werden aanvaard als vennoot

De vennoten zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden. De vennoten verbinden er zich toe geen zelfstandige activiteiten uit te oefen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

Artikel 5 : Kapitaal en plaatsing van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 100,00 Euro, is volledig volstort en is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters als volgt :

3.Mevrouw De Ville Nancy voornoemd, op 99 aandelen

4.Mevrouw Roels Christelle voornoemd, op 1 aandeel

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, volledig volstort zijn.

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Een aandelenregister wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap, dit register bevat :

-de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;

-de gedane stortingen;

-de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en ondertekend oor de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Indien een vennoot zijn aandelen wil verkopen moet hij deze steeds eerst te koop aanbieden, per aangetekend schrijven, aan de overige aandeelhouders.

Bij overdracht zullen de aandelen gewaardeerd worden volgens de marktwaarde, bij een eventueel geschil zal een expert aangesteld worden, aangeduid door elke belanghebbende partij en dit per aangetekende brief, die de waarde van de aandelen zal bepalen en die tevens bindend is voor beide partijen.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6 : De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap door uittreding, uitsluiting, overlijden, onbekwaam verklaring, faillissement en kennelijk onvermogen. Het aantal vennoten mag nooit minder dan twee bedragen.

Artikel 7 : De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die werd opgemaakt enkel in speciën opeisen.

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

Hoofdstuk 3 : Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 9 : VOF De Ville Nancy wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoeders, die door de vennoten, met eenparigheid van de stemmen wordt gekozen onder de vennoten van de vof, voor onbepaalde duur, tenzij de vennoten anders beslissen.

Artikel 10 : De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen. De zaakvoerder is gemachtigd bevoegdheden, onder zijn verantwoordelijkheid, over te dragen aan een of meerdere vennoten.

Artikel 11 : Alle akten die VOF De Ville Nancy verbinden worden rechtsgeldig ondertekend door de zaakvoerder, voor zover vooraf goedgekeurd door de vennoten. De zaakvoerder is niet gehouden tegenover derden enige voorafgaande beslissing van de vennoten voor te leggen.

Hoofdstuk 4 : De algemene vergadering

Artikel 12 : De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder of bij diens afwezigheid door de oudste in leeftijd zijnde aanwezige vennoot. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder, die de agenda opmaakt. De zaakvoerder kan de opdracht geven aan een of twee vennoten om de oproepen en de agenda te versturen via de post of bij overhandiging of op electronische wijze (fax of email).

De algemene vergadering zal jaarlijks plaatsvinden op 1 juni om 18 uur,

Elk voorstel, ondertekend door één vennoot wordt op de agenda gebracht.

Artikel 13 : De bevoegdheden van de algemene vergadering zijn:

Alle door de wet toegekende bevoegdheden en/of onder meer

" het recht om de statuten te wijzigen en de ontbinding van de VOF De Ville Nancy uit te spreken met inachtneming van de wettelijke beschikkingen ter zake.

" De benoeming en de afzetting van de zaakvoerders en de bepaling van de duur van hun mandaat.

" De benoeming en de afzetting van de perso(o)n(en) belast met nazicht van de boekhouding ais de vertegenwoordigers van de leden en de duur van hun mandaat

" De benoeming en de afzetting van vertegenwoordigers van de VOF De Ville Nancy en de duur van hun mandaat

" De kwijting van de zaakvoerders en de verantwoordelijke(n) belast met het nazicht van de boekhouding

" Het uitsluiten van de vennoten

" De goedkeuring en de begrotingen van de rekeningen

" Het toekennen van het patrimonium bij ontbinding

" Het benoemen van vereffenaars bij een vrijwillige ontbinding

" De zaakvoerder machtigen om een deel van zijn bevoegdheden over te dragen aan een of meerdere vennoten

" Het aanvaarden van vennoten

}

Voorbehouden aan het a Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 14 : De Zaakvoerder kan een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen telkens als hij dit nuttig, oordeelt. Hij is ertoe gehouden, indien tenminste één van de vennoten het verzoek bij een aangetekende brief richt aan de zaakvoerder met de opgave van een agenda.

Deze bijzondere algemene vergadering moet gehouden worden binnen de twee maanden.

Artikel 15 : De algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Elk aandeel geeft recht op 1 stem. De beslissingen worden genomen bij eenparigheid van stemmen, tenzij de wetten er anders over beschikken. De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 10 uur.

Artikel 16 : Over de punten die niet op de agenda staan, mag slechts beraadslaagd worden indien de algemene vergadering met een eenparigheid het aldus beslist.

Artikel 17 : De notulen worden bewaard op de zetel van de vennootschap waar ieder lid en toetredend lid of belanghebbende partij er inzage van kan nemen.

Hoofdstuk 5 : Boekjaar

Artikel 18 : Het boekjaar van de VOF De Ville Nancy begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2014. De eerste algemene vergadering zal dan ook gehouden worden in juni 2015.

Artikel 19 : Op het einde van het boekjaar worden door de zaakvoerders de rekeningen afgesloten en de begroting voor het volgend jaar aan de goedkeuring van de algemene vergadering onderworpen.

Hoofstuk 6 : Diverse bepalingen

Artikel 20 : Over een statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer alle vennoten op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een eenparigheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 21 : De algemene vergadering kan de ontbinding van VOF De Ville Nancy alleen uitspreken onder

dezelfde voorwaarden als die welke betrekking hebben op de wijziging van het doel of de doeleinden van de vereniging.

Artikel 22 : Tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd

Mevrouw Nancy De Ville en mevrouw Christelle Roels

Het mandaat van Christelle Roels is onbezoldigd.

Opgemaakt in twee originelen te Velzeke op 1 oktober 2013.

Nancy De Ville Christelle Roels

Zaakvoerder Zaakvoerder

Mee neergelegd : de oprichtingsakte

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

º%

Mod Word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II 111,filloHj.1101 II

Oudenaarde

n 1 On, 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0 5 boj, $ $ 39A

Benaming

(volui) : De Ville Nancy

(verkort) :

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Kernemelkstraat 30, 9620 Veizeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Ondergetekenden komen op 1 oktober 2013 het volgende overeen

1.Mevrouw De Ville Nancy, wonende te 9620 Veizeke, Kememelkstraat 30

2.Mevrouw Roels Christelle, wonende te 9570 Sint-Maria-Lierde, Langestraat 18

Er zal een vennootschap onder firma wordt opgericht overeenkomstig het wetboek van vennootschappen onder de naam van VOF De Ville Nancy, met zetel te 9620 Velzeke, Kernemelkstraat 30,

De comparanten verklaren vervolgens dat de statuten als volgt zullen luiden

Hoofdstuk 1 : Naam, zetel en doel

Artikel 1 : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur onder de benaming "De Ville Nancy".

Artikel 2 : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9620 Velzeke, Kememelkstraat 30. De zetel mag worden overgeplaatst naar elke andere plaats in België door een eenvoudige beslissing van het bestuur. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3 : de vennootschap heeft als dcel :

Alle verrichtingen en handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks behoren tot het beroep van makelaar in onroerende goederen, en onder meer de aankoop, verkoop, het in waarde brengen, het bouwen, het verbouwen, de uitbating en het geschikt maken, ruiling, valorisatie, leasing, promotie, huren en verhuren van alle onroerende goederen, zowel bebouwde als onbebouwde, alle verkavelingen van gronden.

Het uitoefenen van syndic of rentmeesterschap. Het uitoefenen van de activiteiten van vastgoedcoach. Handelsbemiddeling in roerende goederen.

Het tegen vergoeding aanbrengen van cliënteel bij verzekerings- en leningskantoren zonder zelf daadwerkelijk te bemiddelen bij de verkoop van verzekeringsproducten of leningen van deze kantoren.

Het bezitten en beheren van vermogen, bestande uit onroerende goederen, alle zakelijke rechten daarop, onverdeelde rechten daarop, onverdeelde rechten daarin, effecten, portefeuillewaarden, meubilair en aile roerende goederen, speciën, alle intellectuele en onlichamelijke rechten, zowel in België als in het buitenland, en dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en/of tussenpersonen, In het kader van die bedrijvigheid kan de vennootschap onroerende goederen aankopen en verkopen of op andere wijze vervreemden en met zakelijke rechten bezwaren of zakelijke rechten afstaan, gebouwen oprichten of gedeeltelijk verkopen, verhuren, onderverhuren, in erfpacht geven, verkavelen, vruchtgebruik of naakte eigendom afstaan.

De vennootschap kan eveneens roerende lichamelijke en onlichamelijke goederen, daarin begrepen portefeuille-waarden en effecten, al dan niet ter beurze genoteerd, aankopen, invoeren, verhandelen of ruilen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Het optreden als bestuurder en/of vereffenaar in andere vennootschappen. Het verwerven en aanhouden van participaties in een welke vorm, van alle bestaande of op te rechten industriële, commerciële of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen, het verstrekken van managementadvies.

De vennootschap mag verkavelingen uitbaten, in waarde brengen en beheren, mag alle hoegenaamde gebouwen of bouwwerken bouwen, afwerken, veranderen, omvormen, onderhouden, herstellen, versieren, opschikken, afbreken.

De vennootschap mag bijstand verlenen en hulp onder de meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschapen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht en de organisatie, de boekhouding, het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook, van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- of software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat van concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding, en het organiseren ervan, alsook het waarnemen van het beheer op alle niveau's, zowel voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

De vennootschap mag eveneens leningen en voorschotten toestaan zowel aan derden zonder onderscheid als aan dochtervennootschappen. De vennootschap mag zich ook borg stellen en/of aval verlenen, ten voordele van alle derden.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

Hoofdstuk 2 : Vennoten , kapitaal en aandelen, aansprakelijkheid

Artikel 4 : De vennoten zijn :

1.de ondertekenaars van onderhavige akte

2.de natuurlijke of rechtspersoon die door de algemene vergadering werden aanvaard als vennoot

De vennoten zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden. De vennoten verbinden er zich toe geen zelfstandige activiteiten uit te oefen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

Artikel 5 : Kapitaal en plaatsing van het kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 100,00 Euro, is volledig volstort en is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde. Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters als volgt :

3.Mevrouw De Ville Nancy voornoemd, op 99 aandelen

4.Mevrouw Roels Christelle voornoemd, op 1 aandeel

De vennoten stellen vast dat de aandelen die elk van hen heeft onderschreven, volledig volstort zijn.

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Een aandelenregister wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap, dit register bevat :

-de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;

-de gedane stortingen;

-de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en ondertekend oor de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

Indien een vennoot zijn aandelen wil verkopen moet hij deze steeds eerst te koop aanbieden, per aangetekend schrijven, aan de overige aandeelhouders.

Bij overdracht zullen de aandelen gewaardeerd worden volgens de marktwaarde, bij een eventueel geschil zal een expert aangesteld worden, aangeduid door elke belanghebbende partij en dit per aangetekende brief, die de waarde van de aandelen zal bepalen en die tevens bindend is voor beide partijen.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 6 : De vennoten houden op deel uit te maken van de vennootschap door uittreding, uitsluiting, overlijden, onbekwaam verklaring, faillissement en kennelijk onvermogen. Het aantal vennoten mag nooit minder dan twee bedragen.

Artikel 7 : De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten.

De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die werd opgemaakt enkel in speciën opeisen.

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd.

Hoofdstuk 3 : Bestuur en vertegenwoordiging

Artikel 9 : VOF De Ville Nancy wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoeders, die door de vennoten, met eenparigheid van de stemmen wordt gekozen onder de vennoten van de vof, voor onbepaalde duur, tenzij de vennoten anders beslissen.

Artikel 10 : De zaakvoerder is bevoegd om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen. De zaakvoerder is gemachtigd bevoegdheden, onder zijn verantwoordelijkheid, over te dragen aan een of meerdere vennoten.

Artikel 11 : Alle akten die VOF De Ville Nancy verbinden worden rechtsgeldig ondertekend door de zaakvoerder, voor zover vooraf goedgekeurd door de vennoten. De zaakvoerder is niet gehouden tegenover derden enige voorafgaande beslissing van de vennoten voor te leggen.

Hoofdstuk 4 : De algemene vergadering

Artikel 12 : De algemene vergadering bestaat uit al de vennoten. De algemene vergadering wordt voorgezeten door de zaakvoerder of bij diens afwezigheid door de oudste in leeftijd zijnde aanwezige vennoot. De algemene vergadering wordt bijeengeroepen door de zaakvoerder, die de agenda opmaakt. De zaakvoerder kan de opdracht geven aan een of twee vennoten om de oproepen en de agenda te versturen via de post of bij overhandiging of op electronische wijze (fax of email).

De algemene vergadering zal jaarlijks plaatsvinden op 1 juni om 18 uur,

Elk voorstel, ondertekend door één vennoot wordt op de agenda gebracht.

Artikel 13 : De bevoegdheden van de algemene vergadering zijn:

Alle door de wet toegekende bevoegdheden en/of onder meer

" het recht om de statuten te wijzigen en de ontbinding van de VOF De Ville Nancy uit te spreken met inachtneming van de wettelijke beschikkingen ter zake.

" De benoeming en de afzetting van de zaakvoerders en de bepaling van de duur van hun mandaat.

" De benoeming en de afzetting van de perso(o)n(en) belast met nazicht van de boekhouding ais de vertegenwoordigers van de leden en de duur van hun mandaat

" De benoeming en de afzetting van vertegenwoordigers van de VOF De Ville Nancy en de duur van hun mandaat

" De kwijting van de zaakvoerders en de verantwoordelijke(n) belast met het nazicht van de boekhouding

" Het uitsluiten van de vennoten

" De goedkeuring en de begrotingen van de rekeningen

" Het toekennen van het patrimonium bij ontbinding

" Het benoemen van vereffenaars bij een vrijwillige ontbinding

" De zaakvoerder machtigen om een deel van zijn bevoegdheden over te dragen aan een of meerdere vennoten

" Het aanvaarden van vennoten

}

Voorbehouden aan het a Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 14 : De Zaakvoerder kan een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen telkens als hij dit nuttig, oordeelt. Hij is ertoe gehouden, indien tenminste één van de vennoten het verzoek bij een aangetekende brief richt aan de zaakvoerder met de opgave van een agenda.

Deze bijzondere algemene vergadering moet gehouden worden binnen de twee maanden.

Artikel 15 : De algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Elk aandeel geeft recht op 1 stem. De beslissingen worden genomen bij eenparigheid van stemmen, tenzij de wetten er anders over beschikken. De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 10 uur.

Artikel 16 : Over de punten die niet op de agenda staan, mag slechts beraadslaagd worden indien de algemene vergadering met een eenparigheid het aldus beslist.

Artikel 17 : De notulen worden bewaard op de zetel van de vennootschap waar ieder lid en toetredend lid of belanghebbende partij er inzage van kan nemen.

Hoofdstuk 5 : Boekjaar

Artikel 18 : Het boekjaar van de VOF De Ville Nancy begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar begint op heden en eindigt op 31 december 2014. De eerste algemene vergadering zal dan ook gehouden worden in juni 2015.

Artikel 19 : Op het einde van het boekjaar worden door de zaakvoerders de rekeningen afgesloten en de begroting voor het volgend jaar aan de goedkeuring van de algemene vergadering onderworpen.

Hoofstuk 6 : Diverse bepalingen

Artikel 20 : Over een statutenwijziging kan de algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer alle vennoten op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een eenparigheid van stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde leden.

Artikel 21 : De algemene vergadering kan de ontbinding van VOF De Ville Nancy alleen uitspreken onder

dezelfde voorwaarden als die welke betrekking hebben op de wijziging van het doel of de doeleinden van de vereniging.

Artikel 22 : Tot niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd

Mevrouw Nancy De Ville en mevrouw Christelle Roels

Het mandaat van Christelle Roels is onbezoldigd.

Opgemaakt in twee originelen te Velzeke op 1 oktober 2013.

Nancy De Ville Christelle Roels

Zaakvoerder Zaakvoerder

Mee neergelegd : de oprichtingsakte

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE VILLE NANCY

Adresse
KERNEMELKSTRAAT 30 9620 VELZEKE-RUDDERSHOVE

Code postal : 9620
Localité : Velzeke-Ruddershove
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande