DE VLAEMINCK IVAN EN ZOON

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE VLAEMINCK IVAN EN ZOON
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.404.850

Publication

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 01.07.2013 13235-0120-018
22/01/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Nod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

I 0 JAN, 2013

RECHTBANK VAN

KOOPHANIIIStfiTE GENT

lump

Ondernemingsar : Benaming

(voluit) (verkort)

Rechtsvorm :

Zetel

(volledig adres)

Onderwerp akte

0838.404.850

De Vlaeminck Ivan & Zoon

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zuidstraat 34 - 9970 Kaprijke

BENOEMING ZAAKVOERDER

"

De bijzondere algemene vergadering d.d. 30 oktober 2012 heeft met éénparigheid van stemmen volgende

beslissing genomen:

benoeming tot zaakvoerder met ingang vanaf 30 oktober 2012 en voor onbepaalde duur,

DE VLAEMINCK  WOLFCARIUS VOF met als vast vertegenwoordiger mevrouw Wolfcarius Inge, met

maatschappelijke zetel te Kaprijke, Zuidstraat 34, Ond Nr. 0848.534.818.

Wolfcarius Inge

zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/08/2011
ÿþy

ASoù 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iiia~e~ax

bel

ai

Bc Sta

ui

Ondernemingsnr : , 44 . tS-CA

Benaming

(voluit) : DE VLAEMINCK IVAN EN ZOON

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Zuidstraat 34, 9970 Kaprijke

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jozef Van Eeckhoudt, notaris met standplaats te Kaprijke, op 4 augustus 2011, "Geregistreerd te Zelzate op 05-08-2011, zes bladen, geen verzendingen, boek 286 blad 69 vak 02, ontvangen: vijfentwintig euro, e.a. inspecteur a.i. (get.) Van den Broeke Dirk", dat door de heer DE VLAEMINCK Stefaan (enige voornaam), geboren te Eeklo op 20 april 1974, en zijn echtgenote, Mevrouw WOLFCARIUS Inge Maria Madeleine, geboren te Gent op 3 juli 1976, samen wonende te 9970 Kaprijke, Zuidstraat 34, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, onder de naam "DE VLAEMINCK IVAN EN ZOON", met maatschappelijke zetel te 9970 Kaprijke, Zuidstraat 34, waarvan het' geplaatst maatschappelijk kapitaal vijfentwintigduizend euro (25.000,00 EUR) bedraagt, volledig volgestort, en verdeeld is in zeshonderd (600) gelijke aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

De heer Stefaan DE VLAEMINCK tekent in voor twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00 EUR), waarvoor hem driehonderd (300) aandelen worden toegekend;

Mevrouw inge WOLFCARIUS tekent in voor twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00 EUR), waarvoor haar driehonderd (300) aandelen worden toegekend.

De vennootschap heeft tot doel: zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening. van derden of door deelname van deze:

groot- en kleinhandel in levende dieren, productie en verwerking van vlees en vleesproducten, productie en verwerking van vers vlees, als hele dieren of in delen als uitsnijderij. Productie en opslag van gekoeld of bevroren vlees als hele dieren of versneden delen, groothandel in vlees en vleeswaren.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en het beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling, en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of het productief maken van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

De vennootschap heeft daarenboven als doel: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile. verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties en staatsfondsen. Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen en ondernemingen. Het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen waarin ze een participatie aanhoudt.

Het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, gemandateerde of gevolmachtigde in andere ondernemingen en vennootschappen.

De vennootschap mag belangen nemen bij middel van inbreng, van fusie, van intekening, van deelneming, van geldelijke of andere tussenkomst in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of het buitenland. Zij mag zich op iedere wijze interesseren in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen die een identiek, een gelijkaardig of een aanverwant doel hebben of die van aard zijn de uitbreiding van haar onderneming te bevorderen en zelfs met deze vennootschap samensmelten.

De vennootschap werd voor onbepaalde duur aangegaan.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststehlen.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparige goedkeuring van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of. gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de

" vereisten voor een statutenwijziging.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Bijlagen-bij-het Belgisch Staatsblad  191081201-1- Annexes -du- Monitetrp belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Tot statutaire zaakvoerders worden, voor de duur van de vennootschap, benoemd:

1/ de heer Stefaan DE VLAEMINCK;

2/ mevrouw Inge WOLFCARIUS;

beiden wonende te 9970 Kaprijke, Zuidstraat 34,

die aanvaarden.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dan heeft elke zaakvoerder afzonderlijk deze bevoegdheid. Voor investeringsbeslissingen boven twintigduizend euro (¬ 20.000,00) is unanimiteit vereist.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel of op enig andere plaats in de oproepingen bepaald op de eerste zaterdag van de maand juni om veertien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde burgerlijk jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en de geschriften afgesloten en maken de zaakvoerders de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig de artikelen 92 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerders stellen bovendien een verslag op waarin zij rekenschap geven van hun beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap.

Het jaarverslag moet ook informatie bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden en, voor zover zij niet van die aard zijn dat zij ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door toedoen van de zaakvoerders bij de balanscentrale van de Nationale Bank worden neergelegd.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de zuivere winst uit.

Eerst wordt van deze winst ten minste vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden, het reservefonds beneden dit peil komt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op een gelijk deel in de verdeling van de winsten.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zal dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Het in één hand verenigd zijn van alle aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege wordt ontbonden.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de buitengewone algemene vergadering.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie zijn, van rechtswege vereffenaars.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan ten allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen een of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vernield in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, worden de netto activa eerst aangewend om in geld of effecten het volgestorte bedrag van de aandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen.

Het beschikbaar overschot wordt verdeeld onder alle vennoten volgens het aantal van hun aandelen.

Er werden geen commissarissen aangeduid.

Slotbepalingen:

1/ Het eerste boekjaar begint evenwel op heden en wordt afgesloten op 31 december 2012.

2/ De vennootschap neemt, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen over die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te

r

a a

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad

rekenen vanaf 1 juli 2011." Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de v-ennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

3/ De oprichters geven bij deze een bijzondere volmacht aan mevrouw Ingrid Van Speybroeck, wonende te 9991 Adegem, Albert De Keselstraat 2, om met mogelijkheid van indeplaatsstelling alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank van Ondernemingen en voor de aanvraag van een BTW-nummer.

Voor ontledend uittreksel

Jozef Van Eeckhoudt, notaris

Gelijktijdig neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 04.06.2016, NGL 15.06.2016 16174-0515-017

Coordonnées
DE VLAEMINCK IVAN EN ZOON

Adresse
ZUIDSTRAAT 34 9970 KAPRIJKE

Code postal : 9970
Localité : KAPRIJKE
Commune : KAPRIJKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande