DE VLIEGERSHOEVE

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE VLIEGERSHOEVE
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 466.771.027

Publication

02/10/2014 : GE193640
02/10/2014 : GE193640
02/10/2014 : GE193640
23/10/2014
ÿþ111111111111,111.111,1111111111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie vf3ELEGD

1 4 OKT. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Md Word 11.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0466.771.027

Benaming

(voluit) : "DE VLIEGERSHOEVE"

(verkort):

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel 9180 Moerbeke-Waas, Pereboomsteenweg 30

(volledig adres)

Onderwerp akte INVEREFFENINGSTELLING  AANSTELLING VAN VEREFFENAAR  MACHTEN  COORDINATIE VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Luc Roegiers, geassocieerd Notaris te Wachtebeke op 30 september 2014 dat de buitengewone algemene vergadering van de Naamloze Vennootschap "DE VLIEGERSHOEVE", met zetel te 9180 Moerbeke-Waas, Pereboomsteenweg 30 is bijeengekomen en volgende beslissingen heeft genomen met éénparighied van stemmen, overgemaakt ter registratie en waarvan het uittreksel enkel dienstig ter publicatie in de bijlagen van het Belgisch staatsblad, luidt ais volgt:

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgen de vast:

a) op 23 september 2014 heeft de raad van bestuur van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 26 september 2014 heeft de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Conscius Bedrijfsrevisoren", Gentsebaan 71A bus 101 te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door de heer Van Ryssegehm Geert overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

Besluit

Ondergetekende, Conscius Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA, vertegenwoordigd door de heer Geert Van Rysseghem, vennoot-bedrijfsrevisor, werd op 11 september 2014 aangesteld door de raad van bestuur van DE VLIEGERSHOEVE NV om in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van' Vennootschappen, verslag uit brengen over de boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2014 van DE VLIEGERSHOEVE NV Deze boekhoudkundige staat houdt rekening met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap en heeft een balanstotaal van E 346.721,36 en een netto-actief van 241.501,59.

Ondergetekende bevestigt op basis van de door hem uitgevoerde en in onderhavig verslag beschreven controlewerkzaamheden, welke werden uitgevoerd overeenkomstig de algemene controlenormen van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren, dat naar zijn mening de staat van activa en passive per 30 juni 2014  op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld  volledig, getrouw en juist de toestand van de vennootschap weergeeft op die datum, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar, onder voorbehoud van de volledigheid van de fiscale en sociale schulden.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de vennoten of derden onontbeerlijk acht.

Sint-Niklaas, 26 september 2014

Conscius Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA

vertegenwoordigd door de heer

Geert Van Rysseghem

Vennoot-Bedrijfsrevisor

(HANDTEKENING"

Neerlegging

De verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor zullen tezamen met een uitgifte van deze

akte neergelegd worden ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

EERSTE BESLUIT

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering bevestigt het besluit van de raad van bestuur de dato 23 september 2014 tot wijziging van de maatschappelijke zetel van de vennootschap van 9180 Moerbeke, Pereboomsteenweg 30 naar 9170 Sint-Gillis-Waas, Botermelkstraat 1 en aanpassen van de statuten,

TWEEDE BESLUIT: onderzoek en goedkeuring jaarrekening

De algemene vergadering beslist na onderzoek de jaarrekening van het boekjaar 2013-2014 eindigend op 30 juni 2014 vervroegd goed te keuren en geeft hiervoor volledige kwijting en ontlasting aan haar bestuurders voor hun gevoerde beleid.

DERDE BESLUIT: verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de raad van bestuur, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen. Bij het verslag van de raad van bestuurd is een staat van activa en passive gevoegd afgesloten per 30 juni 2014.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen,

VIERDE BESLUIT: ontbinding- in vereffening stellen van de vennootschap

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

VIJFDE BESLUIT; kennisname ontslag bestuurders

De algemene vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiernavolgende bestuurders/gedelegeerd bestuurder van rechtswege ontslagnemend zijn:

1. De heer VAN OVERTVELT, Jurgen Julien Irma, geboren te Sint-Gillis-Waas, op 6 augustus 1971, rijksregisternummer 71.08,06 249-51, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Oude Molenstraat, 86, in zijn hoedanigheid van bestuurder en gedelegeerd bestuurder,

2, Mevrouw DE BLOCK, Edith Dominicus Anita, geboren te Stekene op 12 december 1962, rijksregistemummer 62. 1212.-156-94, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Botermelkstraat 1, in haar hoedanigheid van bestuurder

3. Mevrouw HASEVOET, Christiane Maria, geboren te Stekene, op 18 augustus 1935, rijksregistemummer 35,08.18-136-18, wonende te 9190 Stekene, Kerkstraat, 38 in haar hoedanigheid van bestuurder.

ZEVENDE BESLUIT: benoeming vereffenaar

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen:

De heer VAN OVERTVELT, Jurgen Julien Irma, geboren te Sint-Gillis-Waas, op 6 augustus 1971, rijksregistemummer 71.08.06 249-51, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Oude Molenstraat, 86

De vergadering beslist een alternatieve kandidaat vereffenaar aan de duiden voor het geval de benoeming van de vereffenaar niet wordt bevestigd of gehomologeerd door de voorzitter van de rechtbank, Zij duiden hiervoor Mevrouw DE BLOCK, Edith Dominicus Anita, geboren te Stekene op 12 december 1962, rijksregistemummer 62. 12.12.-156-94, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Botermelkstraat 1, aan als reservevereffenaar.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, de heer Van Overtvelt Jurgen, voornoemd, hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tezamen met een boekhoudkundige staat van activa en passive, Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

ACHTSTE BESLUIT - Machten van de vereffenaar

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij oefent zijn mandaat onbezoldigd uit. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap, Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar. IDe vereffenaar zef zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vernielden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden. De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEGENDE BESLUIT: statutenwijziging

Ingevolge de in vereffeningstelling van de vennootschap, besluit de vergadering de statuten als volgt aan te

passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap:

Aile artikelen, worden opgeheven en vervangen door volgende tekst:

"Artikel 1.- De Naamloze Vennootschap is in vereffening. Haar benaming luidt: "De VLIEGERSHOEVE, in

vereffening".

Artikel 2.

De vennootschap bestaat nog enkel voor haar vereffening.

Artikel 3

De vennootschap als doel,

Volgende opsomming is slechts informatief bedoeld en uiteraard niet beperkend.

1. - Het kweken, africhten, kopen en verkopen van (ren)paarden;

- Africhten van renpaarden voor competitiesport;

Onderneming voor het verzorgen en africhten van dieren;

Groot- en kleinhandel in paarden;

Uitbating van een rijschool voor ruiters en verhuring van paarden;

- Industriële paardenteelt;

2. Verhuring van divers materieel.

3. Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van aile aard.

4. Het waarnemen van de functie van zaakvoerder, bestuurder, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen.

5. Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

6. Alle .financiële, handels- en industriële, roerende en onroerende verhandelingen en bewerkingen die zich rechtstreeks en onrechtstreeks bij het doel van de vennootschap aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen.

7. Tussenpersoon in de handel.

8. Het beheren en de uitbreiding, zowel in het binnen- als in het buitenland, van een patrimonium, bestaande uit roerende en onroerende goederen, alsmede aile handelingen stellen die daar rechtstreeks of onrechtstreeks verband mee houden of die van aard zijn de opbrengst van de goederen van de vennootschap te bevorderen, zoals de aankoop, de verkoop, de ruiling of in het algemeen de verwerving of de overdracht van goederen, zowel roerende als onroerende; het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de verhuring, het huren, het onderverhuren van roerende en onroerende goederen.

9. De vennootschap zal zich eveneens borg mogen stellen voor de goede afloop van de verbintenissen, door derde personen aangegaan, ongeacht of deze derde natuurlijke en/of rechtspersonen het genot van deze onroerende goederen zouden hebben en aan deze personen leningen toestaan.

10. De vennootschap mag alle financiële, commerciële, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel of van dien aard zijn haar handel of nijverheid te bevorderen. De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

11. De vennootschap mag ook deelnemen in andere vennootschappen en ondernemingen, zowel in België als in het buitenland die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar doel kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken.

Dit alles in de meest ruime zin."

Artikel 4.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9170 Sint-Gillis-Waas, Botermeikstraat 1 en wordt bij eenvoudige beslissing van de vereffenaar, gehomologeerd overeenkomstig de bepalingen van artikel 183,3 van het Wetboek van Vennootschappen, gevestigd in om het even welke plaats in België.

Artikel

Het kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op honderd één en zestigduizend honderd dertig euro negen en zeventig cent (161.130,79 EUR), Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door zeshonderd vijftig (650) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van nominale waarde, met een fractiewaarde van één/zeshonderd vijftigste van het maatschappelijk kapitaal.

Artikel 6.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer vereffenaars aan wie de volledige individuele bevoegdheid is toegekend om namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden. De vereffenaar beschikt over aile bevoegdheden omschreven ln artikel 186 Wetboek van Vennootschappen, alsmede de bevoegdheden voorzien door artikel 187 Wetboek van Vennootschappen, mits machtiging van de algemene vergadering. De vereffenaar kan van de vennoten betaling eisen van de bedragen waartoe zij zich verbonden hebben ze in de vennootschap te storten. Voor wat betreft het betalen van schulden van de vennootschap dient de vereffenaar te handelen volgens de bepalingen van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar is zowel jegens derden ais jegens de vennoten verantwoordelijk voor de vervulling van zijn taak en aansprakelijk voor de eventuele tekortkomingen in zijn beheer.

Artikel 7.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Artikel 8.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De jaarvergadering van de vennootschap wordt gehouden elk jaar op de tweede woensdag van de maand december van elk jaar, om twintig uur. Indien die dag een zondag of een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

Artikel 9.

Er worden geen bijzondere voorwaarden opgelegd aan de vennoten om deel te nemen aan de algemene vergaderingen die gehouden worden op verzoek en onder het voorzitterschap van de vereffenaar,

Artikel 10.

De jaarrekening wordt opgesteld, aan de jaarvergadering voorgelegd en bij de Nationale Bank van België neergelegd door de zorgen van de vereffenaar, samen met de opgave van de redenen waarom de vereffening niet kon worden voltooid, zulks conform de wettelijke voorschriften.

Artikel 11.

In de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling zendt de vereffenaar een omstandige toestand van de vereffening aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Deze staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening moet er nog slechts één keer per jaar een omstandige staat van vereffening aan de griffie worden toegezonden. Deze staten Worden bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Artikel 12.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten legt de vereffenaar het plan voor de verdeling van het vermogen van de vennootschap voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Bij het sluiten van de vereffening roept de vereffenaar een algemene vergadering van de aandeelhouders samen ten einde kennis te nemen van de voorgestelde eindafrekening, in voorkomend geval het verslag van de commissaris te horen en te beslissen over de kwijting. Tenminste één maand voor deze algemene vergadering legt de vereffenaar de rekeningen neer samen met de stukken ter staving, Deze documenten worden gecontroleerd door de commissaris Bij ontstentenis van een commissaris beschikken de vennoten over een individueel onderzoeksrecht, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant. Indien de vergadering de rekeningen alsdan goedkeurt, wordt aan de vereffenaar kwijting verleend en wordt de vereffening gesloten. Zelfde vergadering duidt ten slotte de plaats aan waar de boeken en documenten van de vennootschap zullen bewaard worden.

NEGENDE BESLUIT:

De algemene vergadering beslist tot schorsing van de algemene vergadering na benoeming van de vereffenaar

TIENDE BESLUIT: voorstel vereffenaar

De algemene vergadering aanhoort het hierna vermeld voorstel van de vereffenaar, met het oog op de uitkering van voorschotten op het vereffeningsaldo, in het bijzonder: De vereffenaar, de Heer Van Overtvelt Jurgen, zet uiteen dat de vennootschap over voldoende reserves beschikt om tot een deeluitkering te kunnen overgaan. De vereffenaar stelt voor om een bedrag van tweehonderd veertigduizend vijfhonderd euro (240.500,00 EUR) als voorschot op het netto-actief toe te kennen aan de aandeelhouders. Op het bruto uit te keren bedrag dient de roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) te worden ingehouden.

De roerende voorheffing bedraagt:

belaste reserves: negen en zeventigduizend driehonderd negen en zestig euro één en twintig cent (79.369, 21 EUR) aan tien procent ( 10%) = zevenduizend negenhonderd zes en dertig euro twee en negentig cent (7.936,92 EUR)

Bij de toewijzing moet rekening worden gehouden met de volgende aandelenverdeling:

 de heer Van Overtvelt Jurgen; 210 aandelen;

 mevrouw De Block Edith: 290 aandelen;

 de heer Bos Christiaan: 150 aandelen

totaal; 650 aandelen

Na inhouding van de roerende voorheffing zal het volgende bedrag aan de aandeelhouders worden

toegekend:

 de heer Van Overtvelt Jurgen: vijf en zeventigduizend honderd vijf en dertig euro zes en zeventig cent (75A 35,76 EUR)

- mevrouw De Block Edith: honderd en drieduizend zevenhonderd acht en vijftig euro twee en negentig cent (103.758,92 EUR)

 de heer Bos Christiaan: drie en vijftigduizend zeshonderd acht en zestig euro veertig cent (53.668,40 EUR).

Van deze toegekende bedragen zal Mevrouw De Block Edith en de Heer Bos Christiaan, eerst hun aandeel in de vastgestelde schulden per 30 juni 2014 in rekening courant voor een totaal bedrag van veertigduizend zes en vijftig euro zes en dertig cent (40.056,36 EUR) vereffenen, en in het bijzonder volgens de hierna volgende verdeelsleutel gedragen worden, het overige saldo zal hen uitbetaald worden.

Verdeling schulden rekening-Courant;

-Één/derde ten laste van Mevrouw De Block Edith, of voor een bedrag van dertienduizend driehonderd twee en vijftig euro twaalf cent (13.352,12 EUR);

-Twee/derde ten laste van de heer Bos Christiaan, of voor een bedrag van zes en twintigduizend zevenhonderd en twee duizend euro vier en twintig cent (26.702,24 EUR).

Aldus wordt de rekening courant herverdeeld als volgt:

- Een tegoed aan de heer Van Overtvelt Jurgen ten bedrage van twaalfduizend negenhonderd één en veertig euro acht en twintig cent (12.941,28 EUR)

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

staatsbiad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Een tegoed aan mevrouw be Block Edith ten bedrage van zeventienduizend achthonderd één en zeventig

' euro één en dertig cent 17.871,31 EUR)

-Een tegoed aan de Heer Bos Christiaan ten bedrage van negenduizend tweehonderd drie en veertig euro

zeven en zeventig cent (9.243,77 EUR)

Aldus zal netto uitbetaald worden als voorschot op het vereffeningsaldo:

 aan de heer Van Overtvelt Jurgen: acht en tachtigduizend zeven en zeventig euro vier cent (88.077,04 EUR)

- aan mevroùuv De Block Edith: honderd en achtduizend tweehonderd acht en zeventig euro negen cent (108.278,09 EUR)

 aan de heer Bois Christiaan: zes en dertigduizend negen en tachtig euro drie en negentig cent (36.089,93 EUR)

ELFDE BESLUIT:

De .Igemene vergadering herneemt haar vergadering en op voorstel van de vereffenaar beslist zij unaniem over te gaan tot het toekennen van deze deeluitkering/ uitkering van een voorschot aan de aandeelhouders, mits de verbintenis van Mevrouw De Block Edith en de Heer Bos Christiaan tot verrekening van hun aandeel in het vereffeningsdividend en de door hen nog te betalen schuld, in de verhouding zoals voorgesteld door de vereffenaar, en mits terugbetaling van de eventueel te veel gestorte bedragen en het voorschot op het nettoactief wordt betaalbaar gesteld op 30 september 2014, dit ailes zoals hiervoor gezegd. De aandeelhouders verbinden er zich toe de eventueel te veel gestorte bedragen terug te betalen.

TWAALFDE BESLUIT:

De algemene vergadering beslist tot toekenning of betaalbaarstelling door de vereffenaar van voormeld

nettovoorschot, met in voorkomend geval inhouding van tien procent (10 ) roerende voorheffing v(56r 1

oktober 2014.

Zijn alhier tussengekomen:

Mevrouw De Bock Edtih, voornoemd,

De heer Bos Christiaan, vertegenwoordigd zoals voorzegd

Die alhier uitdrukkelijk verklaard hebben akkoord te gaan met de verrekening van het hen toegekende tegoed, zijnde voormeld voorschot op de vereffening (vereffeningsdividend), en hun aandeel in de vastgestelde schulden in rekening courant per 30 juni 2014, zijnde respectievelijk één/derde ten leste van Mevrouw De Blcok Edtih en twee/derde ten leste van de Heer Bos Christiaan.

DERTIENDE BESLUIT:

De algemene vergadering neemt nota dat de vereffenaar zal instaan voor de aangifte en betaling van de roerende voorheffing binnen een termijn van vijftien dagen na de toekenning of betaalbaarstelling van het voorschot.

VEERTIENDE BESLUIT:

De algemene vergadering zal in het verzoekschrift ter bevestiging van de aanstelling van de vereffenaar, aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel de beoordeling en homologatie verzoeken van voormeld voorstel van de vereffenaar tot uitkering van het voorschot mits afhouding van de schulden door Mevrouw De Block Edith en de Heer Bos Christiaan in rekening courant en de daarmee gepaard gaande goedkeuring van de algemene vergadering.

VIJFTIENDE BESLUIT: coördinatie en volmacht administratie

De vergadering verleent aan ondergetekende Notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake. De vergadering verleent aan De vergadering verleent aan de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap "SOBOFISC.ALL" met zetel te 9160 Lokeren, Nijverheidstraat 13 Bus 0101,

ondernemingsnummer 0849.632.304, vertegenwoordigd door de heer Davy Robberecht, vast

vertegenwoordiger voor ROBBERECHT DAVY Burg. Comm.V., bestuurder en/of diens aangestelden de machten/de bevoegdheid om, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen welke noodzakelijk zijn ter uitvoering van dit proces-verbaal.

VASTSTELLING DAT DE WETTELIJKE FORMALITEITEN VERVULD ZIJN

Bij toepassing van artikel 181, §4 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris na voorafgaandelijk onderzoek dat aan aile door de wet voorgeschreven formaliteiten voldaan is. Derhalve bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig voormeld artikel gehouden is.

Voor ontledend uittreksel.

(get.) Luc Roegiers, Notaris te Wachtebeke

Samen hierbij neergelegd: expeditie van de vergadering de dato 30 september 2014 met gecoördineerde statuten, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van het bestuursorgaan, staat van actief en passief en een kopie van de beschikking van de rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Gent gegeven op 6 oktober 2014 houdende homologatie van de aanstelling van de Heer Van Overtvelt Jurgen als vereffenaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

01/04/2011 : GE193640
08/02/2010 : GE193640
25/01/2010 : GE193640
27/03/2009 : GE193640
19/02/2008 : GE193640
26/02/2007 : GE193640
23/01/2006 : GE193640
04/04/2005 : GE193640
28/04/2004 : GE193640
01/03/2003 : GE193640
24/01/2003 : GE193640
11/09/1999 : GEA022458
07/03/2016 : GE193640
28/09/2016 : DE193640

Coordonnées
DE VLIEGERSHOEVE

Adresse
BOTERMELKSTRAAT 1 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande