DE VLIES

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DE VLIES
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 440.801.850

Publication

20/05/2014
ÿþOndernemingsnr : 440.801.850

Benaming

(voluit) : De Vries

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9240 Zele, Veldeken 44 B

(volledig adres)

Onderwerp akte : herbenoeming

In aansluiting met de vergadering van aandeelhouders van 19 december 2013 is de Raad van Bestuur bijeengekomen in vergadering en werd met éénparigheid van stemmen beslist, als gedelegeerd-bestuurder te herbenoemen voor een termijn van zes jaar: de Heer Robert De Vlieger.

Dit mandaat loopt samen met zijn mandaat als bestuurder en is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Getekend

Steven vandersnickt

Geassocieerd notaris

Luik Bt

Mod word 77.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie va a.ake _

GRIFFIE RECHTBANIZ VïaN`

KOOPHANDEL GENT

101 ii liai u ii iu iiu lui

*19102124*

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

II

III

~

0 0 MEI 2014

AFDELING DENDERMONDE

BïjTâgen bij liet Bèlgisel Staatsblad - 20/05/2014 - Annexés du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persolo)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/06/2014
ÿþMal Word 11.1

(L\J I-.~~`f<< ~) In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V beh

aa Bel Staz

11111.11111. 351*

11111

t;KifFIE 1REGi ITDANIL VAN

KOOPHANDEL GENT

13 JUNI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernemïngsnr : 0440.801.850

Benaming

(voluit) : De Vlies

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9240 Zele, Veldeken 443

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel inzake partiële splitsing van de NV "De Vlies" door oprichting van de BVBA "AnsA".

Uit een splitsingsvoorstel opgemaakt op 12 juni 2014 door de raad van bestuur van de Naamloze Vennootschap "DE VLIES", conform de artikelen 677 en 743 van het Wetboek van Vennootschappen blijkt het volgende:

De splitsing betreft een partiële splitsing door oprichting van een nieuwe vennootschap, waarbij een deel van het vermogen van de naamloze vennootschap "DE VUES", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de afsplitsing van het residentieel onroerend goed, naar een nieuw op te richten vennootschap, namelijk de BVBA "AnsAe' overgaat. Aan de aandeelhouders van de besloten vennootschap met bepekte aansprakelijkheiçl "AnsA" worden in ruil voor de inbreng door de naamloze vennootschap "DE VLIES" in de nieuw op te riten en inbrengverkrijgende besloten vennootschap met beperkte aanspakefíjkheíd "AnsA driehonderd en twaalf (312) aandelen van de nieuw op te richten vennootschap uitgereikt, zoals hierna wordt bepaald.

Het doel van de naamloze vennootschap "De Vlies" is in haar statuten als volgt omschreven:

"Het kopen, verkopen, ruilen, huren verhuren, onderverhuren, valoriseren, verkavelen, verwezenlijken uitbaten en beheren van alle onroerende en roerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van roerende en onroerende goederen, het verlenen van bemiddeling en het leggen van contracten bij aan- en verkoop. De expertise en agentschapdiensten, inzake onroerende goederen, het oprichten enfof afwerken, verbouwen, restaureren, inrichten van alle gebouwen, zwembaden, brandstofstations en de omgeving ervan, de infrastructuur, gemeente en stadsvernieuwing, het volledig zelfstandig, hetzij bij bemiddeling van onderaanneming, alsook alle werken, diensten of leveringen die rechtstreeks of onrechtstreeks met deze activiteiten verwant zijn. Zij mag eveneens zowel in het groot als in het klein alle producten en goederen verhandelen die met het bedrijf verwant zijn.

De aankoop, verkoop, cessie, uitwisseling en beheer van alle roerende waarden, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

Het nemen van participaties onder eender welke vorm in aile industriële, handels- landbouw, financiële-, onroerende, bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen alsook alle investerings- en financiële verrichtingen, behalve deze voorbehouden aan de depositobanken.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen met dewelke een of andere band van deelneming bestaat, de vennootschap mag leningen Verrichten aan derden of waarborgen stellen voor derden.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven zelfs als deze rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Gemelde opsomming geldt enkel ais aanduiding en is niet beperkend.

Het maatschappelijk doel mag worden uitgebeld of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien door artikel 559 van het wetboek van vennootschappen.

Zij mag zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel.

De nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AnsA" zal haar zetel hebben te 9240 Zele, Kortestraat 13 bus 2.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het doel van deze nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AnsA" zal luiden als volgt:

"a)De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

b)Het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

c)De engineering, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot aile roerende goederen, materieel, machines en outillage,

d)Het leveren van diensten, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

e)Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten.

f) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

g) lnterieurarchitectuur en aanverwante diensten.

h) Uitvoeren van studies en verlenen van advies i.v.m. stedebouwkundige planning en tuin- en landschapsarchitectuur.

i) Ontwerpen van tuinen, parken enz,

j) Ontwerpen van publicitaire teksten en slogans (copywriters).

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal aile, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan."

De bestuurders van de partieel te splitsen vennootschap, de naamloze vennootschap "De Vlies" zijn:

1.De heer Robert DE VLIEGER, wonende te 9240 Zele, Veldeken 44,

2.Mevouw Angelina NIES, wonende te 9240 Zele, Veldeken 44.

3.Mevrouw Ans DE VLIEGER, wonende te 9240 Zele, Kortestraat 13,

Vanaf 1 januari 2014 zullen de verrichtingen gesteld door de partieel te splitsen vennootschap, de naamloze vennootschap "De Vlies", wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AnsA".

De aan deze nieuwe besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AnsA" over te dragen activa en passiva, op basis van de vermogenstoestand per 31/12/2013 van de partieel te splitsen naamloze vennootschap "De Vlies", zijn de volgende:

ACTIVA

vaste activa: 145.078,60

vlottende activa: 5.976,86

Totaal actief: 151.055,46

PASSIVA 151.055,46

eigen vermogen:

schulden: 0,00

Totaal passief: 151.055,46

De volledige splitsingstabel is opgenomen in het voorstel tot partiële splitsing.

De niet bedrijfsgebonden onroerende goederen, die een bedrijfstak vormen en door de partieel te splitsen vennootschap "DE VUES" worden ingebracht in de nieuwe BVBA "AnsA" worden als volgt beschreven:

Gemeente Zele  1 ° afdeling

i

G '1

Een appartementsgebouw, met afhangen en grond, bestaande uit 6 appartementen en 20 garages gelegen te Zele, Stapstraat 30132, ten kadaster gekend volgens kadastraal uittreksel de dato 28 juni 20'13, onder wijk B nummer 8391F16, met een oppervlakte van 12a94ca,

De inbreng van het Afgesplitste Vermogen omvat onder meer het hierboven nader omschreven onroerend goed, bestaande uit grond en gebouwen die allemaal zijn gelegen in het Vlaamse Gewest, en waarvan de overdracht in het kader van de partiële splitsing onder de toepassing valt van het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming, hierna vermeld als "Bodemdecreet".

Bijgevolg wordt de partiële splitsing, als overdracht van gronden beschouwd voor de doeleinden van het Bodemdecreet, krachtens artikel 2, 18° 0, b) en d) van het Bodemdecreet, en moeten de formaliteiten terzake (zoals het afleveren van een bodemattest) nageleefd worden,

Het bodemattest afgeleverd door de OVAM op 21 mei 2014 voor het perceelnummer 8391F16 bepaalt letterlijk het volgende

2. Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grond niet over informatie met betrekking tot de bodemkwaliteit,

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen.

1. Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan

de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht,

2, Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3, Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer

informatie: www.ovam.belgrondverzet.

4. De OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekte gegevens.

Te Mechelen, 21.05.2014,

Eddy Van Dyck, afdelingshoofd"

De aandeelhouders van de partieel te splitsen naamloze vennootschap "DE VUES" zullen in ruil en als vergoeding voor de inbreng door de naamloze vennootschap "DE VLIES" in de nieuw op te richten en inbrengverkrijgende vennootschap de BVBA "AnsA" driehonderd en twaalf (312) aandelen van de nieuwe BVBA "AnsA" verkrijgen, die hen worden toegekend in verhouding tot hun aandelenbezit in de naamloze vennootschep "De Vlies".

De aandelen van de nieuwe BVBA "AnsA" zijn aandelen op naam.

De nieuw uit te geven aandelen op naam zullen, door en onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de nieuw opgerichte vennootschap, vermeld worden in een aandelenregister, dat zal gehouden worden overeenkomstig artikel 233 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Van de inschrijving in dit register warden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders die erom verzoeken.

Er zijn in de partieel te splitsen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten moeten toegekend worden.

In toepassing van artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen wordt voorgesteld dat het bestuursorgaan en de bedrijfsrevisor van de bij de partiële splitsing betrokken vennootschap geen verslag opstellen over dit splitsingsvoorstel.

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van het verslag inzake de inbreng in natura (overeenkomstig artikel 219 § 1 van het Wetboek van Vennootschappen) wordt vastgesteld op basis van de gepresteerde uren,

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van het bestuursorgaan van de partieel te splitsen vennootschap.

De boekhoudkundige verwerking zal gebeuren conform de hiervoor opgenomen opdeling van de onderscheiden rekeningen in de splitsingstabel,

Robert De Vlieger

'gedelegeerd bestuurder'

Tegelijk hiermee neergelegd: voorstel tot partiële splitsing dd. 12/06/2014

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-4behoud'en

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

14/08/2014 : DE044823
07/01/2014 : DE044823
01/07/2013 : DE044823
02/07/2012 : DE044823
16/06/2011 : DE044823
24/06/2010 : DE044823
02/07/2009 : DE044823
09/03/2009 : DE044823
02/07/2008 : DE044823
27/06/2007 : DE044823
30/06/2006 : DE044823
10/04/2006 : DE044823
16/06/2005 : DE044823
14/06/2004 : DE044823
16/06/2003 : DE044823
16/06/2003 : DE044823
04/10/2001 : DE044823
04/07/1990 : DE44823
20/06/2016 : DE044823

Coordonnées
DE VLIES

Adresse
VELDEKEN 44 B 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande