DE VOLKSMACHT

Association sans but lucratif


Dénomination : DE VOLKSMACHT
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 410.952.871

Publication

09/07/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie



Ondememingsnr : 0410.952.871

Benaming

(voluit) : De Volksmacht

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Sleidinge-Dorp 46, 9940 Evergem

Onderwerp akte ; Statutenwijziging (zetelwijziging)

Uittreksel uit de akte:

De algemene vergadering van 4 juni 2013, geldig samengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft in haar zitting besloten de statuten te wijzigen als volgt:

ARTIKEL 2 wordt gewijzigd als volgt:

De zetel van de vereniging is gevestigd te Strooiendorp 9, 9940 Sleidinge en ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Gent.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht neemt zoals vereist voor een statuutswijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 5 wordt gewijzigd als volgt;

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste vier bedragen, zijnde minstens twee leden voorgedragen door het A.C.V-bestuur van Sleidinge en minstens twee leden voorgedragen door het C.M- bestuur van Sleidinge. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

ARTIKEL 11 wordt gewijzigd als volgt:

De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur van tenminste drie leden die, al dan niet, lid zijn van de vereniging. In ieder geval moet het aantal bestuurders steeds lager zijn dan het aantal leden van de algemene vergadering.

ARTIKEL 18 wordt gewijzigd als volgt:

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111M§1101

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

NEÈRC:ALLEGD

28 Mg!. 2C13

RECHTB~~ ~N

KOOPHAND

ARTIKEL 24 wordt gewijzigd als volgt:

De algemene vergadering wordt geldig bijeengeroepen door de raad van bestuur telkens als het doel van de vereniging zulks vereist.

Zij moet tenminste eenmaal per jaar worden bijeengeroepen voor het goedkeuren van de rekeningen van het afgelopen jaar en voor de begroting van het komend jaar.

L-

Te Sleidinge, op 4 juni 2013

Br. - man illiam

Buyck Firmin

Secretaris- Penningmeester

/41.e J1;21-,./i,- .., , ,.. -,,,,A,,47

2,-6: ,4,2,,,:u- ,51.1-,,i.-e-.-",

,,t,

©r Vlaams Studie en DocumentatieCentrum voor VZW's

Coordonnées
DE VOLKSMACHT

Adresse
SLEIDINGE-DORP 46 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : Sleidinge
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande