DE VOS INVESTMENT GROUP, AFGEKORT : DVI GROUP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE VOS INVESTMENT GROUP, AFGEKORT : DVI GROUP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.745.356

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 17.05.2014, NGL 25.07.2014 14349-0138-016
10/08/2012
ÿþMod KIF 11.1

d bL1~71-45 ~ûS4'

Ondernemingsnr : i enaming (voluit):

(verkort):

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :

DE VOS INVESTMENT GROUP

DVI GROUP

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

9041 Gent (Oostakker), Sagastraat 1

OPRICHTING BVBA

"DE VOS INVESTMENT GROUP"

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

te 9041 Gent (Oostakker), Sagastraat 1.

OPRICHTING  STATUTEN -- BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Alex DE WULF, geassocieerd notaris te Gent, Oostakker, op zesentwintig juli tweeduizend en twaalf, neergelegd ter registratie; dat

De heer DE VOS Geert, geboren te Lokeren op 9 juli 1972, nationaal nummer 72.07.09 009-21, echtgenoot van Mevrouw CLINCKSPOOR Tamara, wonende te 9160 Lokeren, Nieuwpoortstraat 83.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, volgende vennootschap heeft opgericht:

RECHTSVORM - NAAM

Er wordt een vennootschap opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkeid en met de naam

"DE VOS INVESTMENT GROUP", afgekort "DVI GROUP".

ZETEL

De zetel wordt voor het eerst gevestigd te 9041 Gent (Oostakker), Sagastraat 1. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt DRIEHONDERD DRIEËNTWINTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 323.600,00).

Het is vertegenwoordigd door drieduizend tweehonderd zesendertig (3.236) gelijke aandelen op naam, zonder een nominale waarde, die ieder een/drieduizend tweehonderd zesendertigste (1/3.236ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

INBRENG IN NATURA

De heer DE VOS Geert, voornoemd, verklaart in te tekenen op alle drieduizend tweehonderd zesendertig (3.236) aandelen en volstort deze volledig door inbreng in de vennootschap te doen van de blote eigendom van zevenhonderd zesentwintig (726) aandelen van de Naamloze Vennootschap "GEODETICS CONSTRUCTION MAINTENANCE", afgekort G.C.M.", met zetel te 9041 Gent (Oostakker), Sagastraat 1, BE 0447.712.507 RPR Gent.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

L;,wi In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

3 J JULI 2012

RECHTBANK "

KOOPHAND rif ié GENfi_:

V. beha aai

Belt

Staa

*iziaose

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Deze inbreng wordt uitvoerig beschreven in het verslag van de oprichter van 9 juli 2012, hetwelk aan deze akte gehecht blijft, en in het verslag van Mevrouw BUYSSE Martine, Bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 9052 gent (Zwijnaarde), Eedstraat 80, opgemaakt op 17 juli 2012.

Dit laatste verslag wordt samen met een afschrift van deze akte neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent en bevat de hierna letterlijk overgenomen conclusie:

"Ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, werd op 9 juli 2012 aangesteld door de oprichter van DE VOS INVESTMENT GROUP BVBA om verslag uit te brengen in uitvoering van art. 219 van het Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen inbreng in natura in voornoemde vennootschap, namelijk de inbreng van de blote eigendom van 726 aandelen GEODETICS CONSTRUCTION MAINTENANCE NV, verkort G.C.M. NV, met zetel te 9041 Gent (Oostakker), Sagastraat 1, ondernemingsnummer 0447.712.507, door de Heer Geert De Vos, voor 323.600,00 Euro.

Ik bevestig bij deze op basis van de door mij uitgevoerde en in onderhavig rapport beschreven controlewerkzaamheden dat naar mijn mening:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de nonnen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng van het Instituut der Bedrijfsrevisoren en dat de oprichter van DE VOS INVESTMENT GROUP BVBA verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

- de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepaling waartoe deze methoden leiden tenminste overeenkomt met het aantal en met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De werkelijke vergoeding van de inbreng in natura bestaat uitsluitend uit de inschrijving van 3.326 nieuwe aandelen DE VOS INVESTMENT GROUP BVBA op naam van de heer Geert De Vos.

Dit verslag werd, overeenkomstig de bepalingen van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld teneinde aan de oprichter de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in natura. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Opgemaakt te Zwijnaarde op 17 juli 2012

Martine Buysse

Bedrijfsrevisor".

Toegekende vergoeding als tegenprestatie voor de niet-geldelijke inbrengen

Als tegenprestatie voor de niet-geldelijke inbreng, waarvan de totale waarde

DRIEHONDERD DRIEËNTWINTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 323.600,00) bedraagt, worden met instemming van de comparant, drieduizend tweehonderd zesendertig (3.236) volgestorte aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, doch elk met een fractiewaarde van één/drieduizend tweehonderd zesendertigste (1/3.236ste) van het kapitaal, toegekend aan de enige inbrenger, de voornoemde Heer DE VOS Geert.

De verschijner verklaart en erkent dat ieder aandeel waarop door hem werd ingeschreven, volledig volstort is.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van DRIEHONDERD DRIEËNTWINTIGDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 323.600,00).

DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Zij kan slechts ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering, genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld, tenzij de vennootschap te lijden heeft onder de verliezen waarvan sprake in het artikel over de "AANMERKELIJKE VERLIEZEN".

De vennootschap wordt niet ontbonden door overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement of staat van onvermogen van de vennoot of vennoten.

BOEKJAAR

Het boekjaar vangt aan op 1 januari van ieder jaar om te eindigen op 31 december van het zelfde jaar.

WINSTVERDELING

Elk jaar maakt de zaakvoerder een inventaris en de jaarrekening op. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen. Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING-VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zorg van de vereffenaar, na bevestiging van zijn benoeming door de bevoegde Rechtbank van Koophandel, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemt. De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Wanneer ten gevolge van geleden verliezen het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder dient zich in dit opzicht te gedragen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan éénvierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door éénvierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van de bijeenroeping te vloeien.

Mits akkoord van de bevoegde Rechtbank van Koophandel met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa en na aanzuivering van alle schulden, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in effecten, het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd afgeschreven terug te betalen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

t

Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

BESTUURSORGAAN  BESTUURSBEVOEGDHEID

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn handelen zij ieder met volheid van machten. Worden hierbij als statutaire zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap: De heer DE VOS Geert, voornoemd, die aanvaardt en verklaart over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om dit mandaat te aanvaarden. Bevoegdheden van de zaakvoerder.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

VERTEGENWOORDIGING

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministrieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de enige handtekening van een zaakvoerder, die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien hiervoor.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden :

- de uitbating van een consultancy- en dienstenonderneming voor het verlenen als bedrijfsconsulent van advies en bijstand in bedrijfsbeheer en technische studies in het algemeen en in het bijzonder inzake management consultancy, doorlichting, begeleiding en optimalisatie van constructie- en andere industriële en commerciële bedrijven. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- het verwerven en aanhouden van participaties, in eerder welke vorm, in alle bestaande of op te richten Belgische of buitenlandse industriële, commerciële, financiële of' immobiliënvennootschappen of  ondernemingen;

het aanleggen, uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; het verwerven, beleggen in, intekenen op, verhandelen en beheren van eender welke titels, rechten, aandelen, deelbewijzen en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen, al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechtelijk karakter;

- het aanleggen, uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten omvattende de aan- en verkoop, het bouwen, het oprichten, uitrusten, ombouwen, afbreken, verkopen, uitbaten, verhuren, verdelen en beheren, met inbegrip van het aangaan in welke hoedanigheid ook van huur-, leasing-, opstal-, erfpacht- en vruchtgebruikcontracten van alle onroerende goederen van welke aard ook;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

- het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en

particulieren, het zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen en/of vennootschappen aangegaan, hen hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag te dien einde al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten en alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, uit te breiden of te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschap of ondernemingen.

De vennootschap zal haar doel kunnen verwezenlijken door alle ondernemingen, daden of verrichtingen die er rechtstreeks of onrechtstreeks in verband mee staan, en dit zowel in eigen naam als door vertegenwoordiging, deelneming of lastgeving, evenals door middel van een bijhuis, filiaal, agentschap of kantoor.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

JAARVERGADERING

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de derde zaterdag van de maand mei om 10 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerste daaropvolgende werkdag gehouden

BEGIN EN AFSLUITING EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2013.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

VERBINTENISSEN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die in naam of voor rekening van de vennootschap in oprichting zouden zijn aangegaan sedert heden.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS

Worden hierbij als statutaire zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

De heer DE VOS Geert, voornoemd, die aanvaardt en verklaart over de noodzakelijke juridische bekwaamheid te beschikken om dit mandaat te aanvaarden.

Dit mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van een algemene vergadering.

VOLMACHT

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de naamloze vennootschap ZAKENKANTOOR D&V, te Roeselare, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de

N {

ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL (opgemaakt vé6r registratie in toepassing van artikel 173. ?bis W. Reg.)

Alex DE WULF

Geassocieerd Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

- een uitgifte van de oprichtingsakte dd. 26 juli 2012

- verslag van de oprichter dd. 9 juli 2012

- verslag bedrijfsrevisor dd. 17 juli 2012

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DE VOS INVESTMENT GROUP, AFGEKORT : DVI GROUP

Adresse
SAGASTRAAT 1 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande