DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 405.300.048

Publication

15/07/2011
ÿþ uon2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

O 5 JULI 2011

Griffie

" 1110832 7*

11111

be

E

St;

Ondernemingsnr : 0405.300.048

Benaming

(voluit) : DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Industriepark De Bruwaan, 5/A te 9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : Fusie door overname

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Jan MYNCKE, notaris te Gent, op 30 juni 2011 en dragende volgende vermelding : "Geregistreerd te Gent 6 de 1 juli 2011. Boek 187, blad 39, vak 3, vijf rollen, geen verz. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,00). De Eerstaanwezend Inspecteur a.i., (getekend) VAN HAESENDONCK P.", dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN", met zetel te Oudenaarde, Industriepark De Bruwaan, 5/A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Oudenaarde, onder het nummer 0405.300.048, en bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, onder het nummer BE 0405.300.048.

Oorspronkelijk opgericht onder de naam "VANTHOURNHOUT' ingevolge een akte verleden voor Meester Frans Delahaye, destijds notaris te Diksmuide, op 8 april 1966, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch; Staatsblad op 29 april daarna, onder het nummer 10945, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd' blijkens een proces-verbaal dat werd opgesteld door de ondergetekende notaris op 16 december 2010 bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad op 3 januari 2011, onder het nummer' 20110103/000374, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap"; met éénparigheid van stemmen volgende beslissingen heeft genomen :

1.1 De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel waarvan sprake in dei agenda, aangezien de vennoot erkent hiervan alsook van de andere door de wet bedoelde documenten, volledig in kennis te zijn gesteld geweest meer dan één maand voor de datum van deze vergadering.

Het verslag van de bedrijfsrevisor besluit in volgende termen :

"Tot besluit van mijn onderzoek meen ik te kunnen stellen dat:

- mijn werkzaamheden werden uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake de controle van fusie- en, splitsingsverrichtingen van handelsvennootschappen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren;

- rekening houdend met de feitelijke omstandigheden de weerhouden waarderingsmethode, beschreven in de respectieve fusieverslagen, passen binnen het kader van de fusieverrichting;

- de vooropgestelde ruilverhouding die hieruit is afgeleid op redelijke wijze is vastgesteld. Meerbepaald zal de enige vennoot van de BVBA "DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN" voor haar 11.075 aandelen BVBA "DE; VOS VERWARMINGSSYSTEMEN" 2.881 nieuw te creëren aandelen BVBA "ROGER VERSCHUEREN ontvangen.

- tengevolge van de fusie met de BVBA"DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN" het kapitaal van de BVBA: ROGER VERSCHUEREN zef verhoogd worden met ¬ 136.047,22 en een uitgiftepremie zal geboekt worden van ¬ 139.952,78.

- mits goedkeuring van de fusie er zal voorgesteld worden het kapitaal nogmaals te verhogen met enerzijds: ¬ 139.952,78 door incorporatie van de uitgiftepremie.

Opgemaakt te Avelgem op 8 juni 2011.

BV o.v.v.e BVBA "Bedrijfsrevisoren Buyck, Godefroidt & C""

vertegenwoordigd door Jacky Godefroidt

bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van het verslag van de zaakvoerder en een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor wordt op heden overhandigd aan de ondergetekende notaris.

Vanaf de datum van het opstellen van het fusievoorstel tot op heden hebben er zich geen belangrijke wijzigingen voorgedaan in de activa en de passiva van onderhavige vennootschap, aldus verklaard door de: voorzitter.

11.1 1/ De algemene vergadering besluit tot fusie van de vennootschap door middel van de overdracht van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) aan de overnemende vennootschap "ROGER VERSCHUE- REN BVBA" over te gaan.

Hierbij wordt gepreciseerd dat :

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

a) de overdracht gebeurt op basis van de op 31 december 2010 afgesloten jaarrekeningen van de overgenomen vennootschap en de ovememende vennootschap. De activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen worden overgenomen in de boekhouding van de overnemende vennootschap, tegen de waarde die blijkt uit de voormelde jaarrekening;

b) vanuit boekhoudkundig oogpunt worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2011 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vennootschap, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vennootschap zullen zijn gebeurd;

c) de overdracht gebeurt door middel van toekenning van tweeduizend achthonderd eenentachtig (2.881) volledig volgestorte nieuwe aandelen in de ovememende vennootschap, zonder opleg.

De uit te geven nieuwe aandelen zullen identiek zijn aan de bestaande gewone aandelen en zullen deelnemen in het resultaat van de overnemende vennootschap vanaf 1 januari 2011.

De vergadering besluit dat dit besluit aangenomen is onder de opschortende voorwaarde van de aanvaarding van de fusie door de andere bij de verrichting betrokken vennootschap, namelijk de overnemende vennootschap.

De vergadering stelt vast, overeenkomstig artikel 693, 8° van het Wetboek van Vennoot-schappen en overeenkomstig het fusievoorstel, dat geen enkel bijzonder voordeel toegekend is aan de zaakvoerder van enerzijds de ovememende vennootschap en anderzijds de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap.

2/ De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen tot fusie door overname door de overnemende vennootschap van de activa en passiva behorende tot de overgenomen vennootschap.

Deze activa- en passivabestanddelen zullen overgaan naar de overnemende vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het fusievoorstel.

De vergadering verzoekt de notaris er akte van te nemen dat de fusie plaatsvindt op basis van de op 31 december 2010 afgesloten jaarrekening.

I ll./ 1/ Algemene beschrijving

De vergadering verzoekt de ondergetekende notaris te notuleren dat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap overgaat onder algemene titel naar de overnemende vennootschap, gebaseerd op voormelde jaarrekening van 31 december 2010.

Voorwaarden

a) Algemeen

1° De activa en passiva elementen gaan over zoals zij bestonden op datum van 31 december 2010.

2° De overnemende vennootschap wordt in de plaats gesteld van alle rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap, en meer bepaald :

- de overnemende vennootschap moet alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben met leveranciers, klanten en alle derden, en ook nog alle overeenkomsten en verbintenissen waartoe de overgenomen vennootschap gehouden is uit welke hoofde ook met betrekking tot de overgegane goederen, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk gesteld worden of lastig gevallen worden.

- de overnemende vennootschap moet alle overeenkomsten en verbintenissen eerbiedigen en uitvoeren die de overgenomen vennootschap zou kunnen afgesloten hebben niet haar personeel, directie, bedienden en arbeiders, zodat de overgenomen vennootschap uit dien hoofde nooit meer kan aansprakelijk gesteld worden of lastig gevallen worden.

b) Lasten van de overgang

Deze overgang dient te worden aanvaard door de overnemende vennootschap, die tevens dient te aanvaarden al de schulden van de overgenomen vennootschap te dragen, haar verbintenissen en verplichtingen uit te voeren, haar te vrijwaren van elke vordering en aile kosten, lasten en belastingen van welke aard ook met betrekking tot de fusie te dragen en betalen.

2/ Goederen met bijzondere publiciteit

De overgenomen vennootschap bezit geen onroerende goederen.

IV./ De vergadering stelt vast dat, onder de opschortende voorwaarde van stemming door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap en van de goedkeuring van de hieruit voortvloeiende statutenwijziging overeenkomstig het artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, de fusie van rechtswege en gelijktijdig de volgende uitwerking met zich brengt :

1) de ontbinding zonder vereffening van de overgenomen vennootschap, die ophoudt te bestaan;

2) de vennoot van de overgenomen vennootschap wordt vennoot van de ovememende vennootschap;

3) de overdracht aan de overnemende vennootschap van het gehele vermogen, rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschap.

De vergadering stelt vast dat ingevolge de ontbinding van de vennootschap ingevolge fusie door ovememing het mandaat van de zaakvoerder, de Heer Peter De Vos, wonende te Nevele (voorheen Landegem), Poeldendries, 34, van rechtswege een einde heeft genomen vanaf heden.

De algemene vergadering beslist dat de goedkeuring van de jaarrekening (die wordt opgesteld na de fusie) door de algemene vergadering van de vennoten van de overnemende vennootschap, als kwijting zal gelden voor de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, voor de uitoefening van het mandaat dat hij uitoefende van 1 januari 2011 tot op heden.

V./ Voor zover als nodig, worden alle voor de uitvoering van voorafgaande besluiten noodzakelijke bevoegdheden (met mogelijkheid tot subdelegatie) verleend aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap en meer specifiek de bevoegdheid :

a) om aile formaliteiten van doorhaling of van overdracht te verrichten bij alle bevoegde autoriteiten;

" "

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor" behouden aan het Belgisch Staatsblad

b) als vergoeding voor de overdracht tweeduizend achthonderd eenentachtig (2.881) volledig volgestorte ; nieuwe aandelen in de overnemende vennootschap te aanvaarden, zonder opleg;

c) deze nieuwe aandelen toe te kennen aan de vennoot van de overgenomen vennootschap, en de ; bijwerking van het aandelenregister te verzekeren, waarbij de kosten van deze verrichtingen worden gedragen ; door de ovememende vennootschap;

d) in het kader van deze overdracht bij wijze van fusie de hypotheekbewaarder ervan te ontlasten ambtshalve inschrijving te nemen, afstand te doen van alle zakelijke rechten, voorrechten, vorderingen tot vernietiging, met of zonder betaling handlichting te verlenen van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletsels.

De vergadering verleent bovendien bijzondere volmacht aan de zaakvoerder van de overgenomen vennootschap, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, voor de vaststelling van het verwezenlijken van de opschortende voorwaarde in het hierboven opgenomen besluit en de bijgevolg daaruit voortvloeiende verwezenlijking van de fusie.

VOLMACHT

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de BVBA SANTAKS, met maatschappelijke zetel te 8900 leper, Rijselseweg 44-46, BTW BE 0885.664.141 (RPR leper), aan wie de macht verleend wordt om alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, ten einde alles te doen wat nodig is voor de formaliteiten naar aanleiding van deze fusie, alsmede voor eventuele wijzigingen en/of verbeteringen en/of schrappingen, met recht van in de plaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door Notaris Jan MYNCKE.

Tegelijk hiermee neergelegd :

1. Expeditie van de akte tot wijziging van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 31.03.2011, NGL 30.06.2011 11248-0345-018
27/05/2011
ÿþMotl 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



1111111111111111111111 ui Oudenaarde

*11080428* 17 MEI 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0405.300.048

Benaming

(volut) : DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : INDUSTRIEPARK DE BRUWAAN 5A - 9700 OUDENAARDE

Onderwerp akte : NEERLEGGING FUSIEVOORSTEL

Neerlegging, overeenkomstig artikel 671, juncto artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen van het

fusievoorstel dd. 13 mei 2011 met betrekking tot de fusie door overneming van:

- BVBA DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde,

Industriepark De Bruwaan 5A

door

- BVBA ROGER VERSCHUEREN, met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Industriepark De:

Bruwaan 5A.

Peter De Vos

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/01/2011 : GE154378
03/01/2011 : GE154378
31/05/2010 : GE154378
06/07/2009 : GE154378
23/03/2009 : GE154378
19/08/2008 : GE154378
30/08/2007 : GE154378
07/09/2006 : GE154378
03/10/2005 : GE154378
03/11/2004 : GE154378
17/02/2004 : GE154378
20/11/2003 : GE154378
18/11/2002 : GE154378
03/04/2001 : GE154378
16/11/2000 : GE154378
10/11/1994 : GE154378
28/06/1989 : GE154378
03/05/1989 : GE154378
01/01/1989 : GE154378
01/01/1988 : OO23633
01/01/1986 : OO23633

Coordonnées
DE VOS VERWARMINGSSYSTEMEN

Adresse
INDUSTRIEPARK DE BRUWAAN 5A 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande