DE VROE PROJECTEN


Dénomination : DE VROE PROJECTEN
Forme juridique :
N° entreprise : 462.100.377

Publication

06/06/2014
ÿþMpti MO 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie t de akte

I111umi~u u~ i~~i5111fln

l~eF

a~

Be Stai

Ondernemingsar : 0462100377

Benaming

(voluit) : DE VROE GROEP

(verkort)

Rechtsvorm : NV

Zetel : Poelstraat 137 - 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit het verslag van de raad van bestuur van 30 april 2014 blijkt volgende beslissing:

De maatschappelijke zetel wordt vanaf 5 Mei 2014 overgebracht naar:

Fraterstraat 109A te 9820 Merelbeke

gedelegeerd bestuurder

De Vroe Johan

)v ck laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/02/2014
ÿþ Mod Wotd 11.1

1 È ï ': = In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

+1909909

ell

b@

8 st

MONITEUR BELGE NE-LRGELEGD

I 0 -02 2014 2 8 JAN, 2014

LGlSCH S AATSS RECHTBANK VAN

prdOFHANAr~i>~~C ~GENT

Ondernemingsnr : 0462.100.377

Benaming

(voluit) : DE VROE PROJECTEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Poelstraat 137, 9820 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging statuten

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Paul HENRIST, geassocieerd notaris te Merelbeke-Bottelare, op 23 januari 2014, dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DE VROE PROJECTEN", met zetel te 9820 Merelbeke, Poelstraat 137, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, met ondernemingsnummer 0462.100.377 en B1W-nummer BE0462.100.377, volgende beslissingen met éénparigheid van stemmen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING - VASTSTELLING UITKERING BELASTE RESERVES/INBRENG NETTO DIVIDEND.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat belaste beschikbare reserves tan belope van vierhonderdzestigduizend euro bedragen (¬ 460.000,00) werden uitgekeerd onder de vomi van een dividend in verhouding tot het aandelenbezit ingevolge beslissing bij bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders de dato 18 december 2013 en dit in toepassing van artikel 537 WIB92.

Ondergetekende notaris wijst comparanten erop dat: de belaste reserves waarvan sprake In voormeld artikel 537 WIB92 moeten blijken uit de goedgekeurde jaarrekening(en) zoals deze ten laatste op 31 maart 2013 werd(en) goedgekeurd door de Algemene Vergadering. De comparanten verklaren dat aan deze voorwaarde voldaan is en dat de uitkering gebeurt op basis van de goedgekeurde jaarrekeningen per 31 december 2011 en per 31 december 2012, zoals deze jaarrekeningen werden goedgekeurd op de jaarvergaderingen van 2 juni 2012 en 1 juni 2013. De comparanten ontslaan ondergetekende notaris ervan hierop verdere'controle uit te ' voeren en dienaangaande verdere bepalingen op te nemen.

De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing tot uitkering van dividend elk van de aandeelhouders een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn deel in het dividend.

De individuele aandeelhouders hebben eenzijdig verklaard (op 18 december 2013) afzonderlijk uit vrije keuze deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537 WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10 %) van het dividend.

TWEEDE BESLISSING  VOORLEGGING VERSLAGEN BEDRIJFSREVISOR EN BESTUURSORGAAN. De voorzitter legt het verslag voor van het bestuursorgaan de dato 20 december 2013 waarbij het belang van de voorgestelde kapitaalverhoging'door inbreng in natura wordt toegelicht.

Vervolgens legt de voorzitter het verslag voor de dato 6 januari 2014 van bedrijfsrevisor Martine BUYSSE, te, Eedstraat 80, 9052 Zwijnaarde, overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het besluit van dat verslag luidt als volgt:

"... Ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, werd op 25 november 2013 aangesteld door de bestuurders van de naamloze vennootschap DE VROE, PROJECTEN om verslag uit te brengen in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura van schuldvorderingen ten laste van de vennootschap voor een totaal bedrag van 413.911,21 Euro.

Bij Piet beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen ùitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van DE VROE PROJECTEN NV verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

- de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid

beantwoordt;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

- de voor de Inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt ten minste overeenkomt met de fractiewaarde vermeerderd met het agio van de tegen de inbreng uit te geven nieuwe aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De werkelijke vergoeding van de inbreng in natura bestaat uitsluitend uit de inschrijving van 280 nieuwe aandelen DÈ VROE PROJECTEN NV op naam van de inbrengers, pro rata hun huidige deelneming in het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap.

Deze vergoeding werd berekend op basis van een conventionele waarde,

Dit verslag werd overeenkomstig de bepalingen van artikel 602 van hef Wetboek van Vennootschappen opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de 'inbreng in natura. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting...,"

De vergadering verklaart voorafgaande aan de beslissing tot kapitaalverhoging kennis te hebben genomen van voormelde verslagen en er geen opmerkingen op te formuleren.

Na onderzoek bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten tot deze kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De verslagen van het bestuursorgaan en van de bedrijfsrevisor zullen samen met een eensluidende uitgifte van deze akte worden neergelegd ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

DERDE BESLISSING  KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG iN NATURA.

De vergadering besluit en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met vierhonderddertienduizend negenhonderd en elf euro eenentwintig eurocent (¬ 413.911,21) om het van vijfhonderdzevenenveertigduizend euro (¬ 547.000,00) te brengen op negenhonderdzestigduizend negenhonderd en elf euro éénentwintig eurocent (¬ 960.911,21), door inbreng in natura met uitgifte van tweehonderd tachtig (280) nieuwe aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, waarvan:

- drtehonderdlweeëntachtigduizend negenhonderd euro (¬ 382.900,00) zal geboekt worden als kapitaal, om

het van vijfhonderdzevenenveerLigduizend euro (¬ 547.000,00) te brengen op

negenhonderdnegenentwintigduizend negenhonderd euro (¬ 929.900,00);

- éénendertigduizend en elf euro éénentwintig eurocent (¬ 31.011,21) zal geboekt worden als uitgiftepremie, onmiddellijk te incorporeren in het kapitaal om het van negenhonderdnegenentwintigduizend negenhonderd euro (¬ 929.900,00) te brengen op negenhonderdzestigduizend negenhonderd en elf euro éénentwintig eurocent (¬ 960.911,21).

De vergadering besluit dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het dividend (ook het netto-dividend), die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig is beschreven in het verslag van de bedrijfsrevisor.

Op deze tweehonderd tachtig (280) nieuwe aandelen zal worden ingeschreven, door voornoemde heer Johan De Vroe op tweehonderd en tien (210) aandelen en door voornoemde mevrouw Ingrid Grijp op zeventig (70) aandelen, aldus pro rata hun deelneming ïn het maatschappelijk kapitaal, door voormelde inbreng in natura tegen een uitgifteprijs van duizend vierhonderd achtenzeventig euro vijfentwintig eurocent (¬ 1478,25) per aandeel, mits een uitgiftepremie van honderd en tien euro zesenzeventig eurocent (¬ 110,76) per aandeel.

VIERDE BESLISSING = INSCHRIJVING EN INBRENG  UITGIFTE VAN NIEUWE AANDELEN - VASTSTELLING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

. De aandeelhouders verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand van de vennootschap

en verklaren daarop de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het dividend (ook het netto-dividend) ten belope van vierhonderddertienduizend negenhonderd en elf euro eenentwintig eurocent (¬ 413.911,21) in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing werd ingehouden en doorgestort.

De aandeelhouders hebben volledig ingeschreven op de kapitaalverhoging die gerealiseerd werd door de inbreng in natura in verhouding tot hun aandelenbezit.

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle aandeelhouders, die aanvaarden, de tweehonderd tachtig (280) aandelen toegekend en wel als volgt:

- Aan voornoemde heer Johan De Vroe: tweehonderd en tien (210) aandelen;

- Aan voornoemde mevrouw Ingrid Grijp: zeventig (70) aandelen.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is en dat de wettelijke vereisten nageleefd werden.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans negenhonderdnegenentwintigduizend negenhonderd euro (¬ 929.900,00), volledig volstort en is vertegenwoordigd door zeshonderd tachtig (680) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk éénizeshonderd tachtigste (11680e) van het kapitaal vertegenwoordigend.

VIJFDE BESLISSING  PLAATSING UITGIFTEPREMIE.

De vergadering besluit en verzoekt mij, Notaris, akte te netpen . van het feit dat het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde éénendertigduizend en elf euro éénentwintig eurocent (¬ 31.011,21) geplaatst wordt op een onbeschikbare rekening 'Uitgiftepremies', die, zoals de andere inbrengen strekt tot waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

ZESDE BESLISSING - TWEEDE KAP1TAALVERHOGING.

De vergadering besluit en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat het maatschappelijk kapitaal een tweede maal wordt verhoogd met éénendertigduizend en elf euro éénentwintig eurocent (¬ 31.011,21) om het van negenhonderdnegenentwintigduizend negenhonderd euro (¬ 929.900,00) te brengen op negenhonderdzestigduizend negenhonderd en elf euro éénentwintig eurocent (¬ 960.911,21), door incorporatie van voormelde uitgiftepremie zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

" ZEVENDE BESLISSING - VASTSTELLING VAN DE TOTSTANDKOMING VAN DE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is en dat de wettelijke vereisten nageleefd werden.

De uitgiftepremie werd in het kapitaal geincorporeerd zonder uitgifte van nieuwe aandelen. Bij gevolg werd de fractiewaarde van de aandelen aangepast.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans negenhonderdzestigduizend negenhonderd en elf euro éénentwintig eurocent (¬ 960,911,21), volledig volstort en is vertegenwoordigd door zeshonderd tachtig (680) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/zeshonderd tachtigste (1/680e) van het kapitaal vertegenwoordigend.

ACHTSTE BESLISSING - DERDE KAPITAALVERHOGING.

De vergadering besluit en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat het maatschappelijk kapitaal een derde maal wordt verhoogd met acht euro negenenzeventig eurocent (¬ 8,79) om het van negenhonderdzestigduizend negenhonderd en elf euro éénentwintig eurocent (¬ 960.911,21) te brengen op negenhonderdzestigduizend negenhonderd twintig euro (¬ 960.920,00), door incorporatie in het kapitaal van een bestaande uitgiftepremie en zonder uitgifte van nieuwe aandelen,

De vergadering besluit en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat het maatschappelijk kapitaal ook wordt verhoogd met tachtig euro (¬ 80,00) om het van negenhonderdzestigduizend negenhonderd twintig euro (¬ 960.920,00) af te ronden op negenhonderdeenenzestigduizend euro (¬ 961.000,00), door incorporatie in het kapitaal van overgedragen winst en zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

NEGENDE BESLISSING - VASTSTELLING VAN DE TOTSTANDKOMING VAN DE

" KAPITAALVERHOGING.

De vergadering stelt vast dat de kapitaalsverhoging verwezenlijkt is en dat de wettelijke vereisten nageleefd

werden.

De bestaande uitgiftepremie alsook de overgedragen winst werden in het kapitaal geïncorporeerd zonder

uitgifte van nieuwe aandelen. Bij gevolg werd de fractiewaarde van de aandelen aangepast.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt thans negenhonderdeenenzestigduizend euro (¬ 961.000,00),

volledig volstort en is vertegenwoordigd 'door -zeshonderd tachtig (680) aandelen zonder aanduiding van

nominale waarde, elk éénlzeshonderd tachtigste (11680e) van het kapitaal vertegenwoordigend.

TIENDE BESLISSING NAAMSwrJZIGING.

. De vergadering besluit en verzoekt mij, Notaris, akte te nemen van het feit dat de maatschappelijke

benaming van de vennootschap wjjiigt in "DE VROE GROEP!'%,

ELFDE BESLISSING - AANPASSING VAN DE STATUTEN.

De vergadering besluit om artikeléén (1) van de statuten te wijzigen om het in overeenstemming te brengen

met de genomen besluiten en wel als vólgt

"Artikel 1.- De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt: "DE VROE

GROEP","

De vergadering besluit eveneens de eerste zin van het artikel vijf (5) van de statuten te wijzigen om het in

overeenstemming te brengen met de genomen besluiten en wel als volgt

"Artikel 5.- Het kapitaal is thans vastgesteld op negenhonderdeenenzestigduizend euro (¬ 961.000,00), en is

verdeeld in zeshonderd tachtig (680) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk één/zeshonderd

tachtigste (11680e) van het kapitaal vertegenwoordigend."

TWAALFDE BESLISSING - COORDINATIE VAN DE STATUTEN.

De vergadering stelt ondergetekende notaris aan om over te gaan tot de coördinatie van de statuten en de

' neerlegging ervan op de bevoegde griffie.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

NEERGELEGD VOOR REGISTRATIE.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-de eensluidende uitgifte;

-verslag bedrijfsrevisor en verslag raad van bestuur;

-de gecoördineerde statuten.

Notaris Paul HENRIST.

Merelbeke-Bottelare.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien 'van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor~.

5ehouren

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 14.08.2013 13432-0360-017
21/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 15.06.2012 12181-0527-018
14/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 05.07.2011 11274-0224-016
30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 24.06.2010 10217-0033-016
07/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 25.06.2009 09328-0105-015
21/11/2008 : GE189626
22/07/2008 : GE189626
02/01/2008 : GE189626
12/07/2007 : GE189626
24/10/2006 : GE189626
20/07/2006 : GE189626
26/07/2005 : GE189626
10/02/2005 : GE189626
29/10/2004 : GE189626
29/07/2003 : GE189626
21/06/2002 : GE189626
11/04/2001 : GE189626
21/10/2000 : GE189626
24/12/1999 : GE189626

Coordonnées
DE VROE PROJECTEN

Adresse
POELSTRAAT 137 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande