DE VYLDER - DE MEULENEIR

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE VYLDER - DE MEULENEIR
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 822.664.720

Publication

28/02/2011
ÿþ Mod 2.t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 1131 1"

1111

b

E SI

GRIFFIE RECHTBANK

VAN Krnr:11,: r-.

6. 02. 2011

DEWDEAIigteNDE

Ondernemingsnr : Benaming 0822.664.720

(voluit) : DE VYLDER - DE MEULENEIR

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA

Zetel BURGEMEESTER VAN ACKERWIJK C64 TE 9240 ZELE

Onderwerp akte : INVEREFFENINGSTELLING - ONTSLAG EN KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDER - VERZAKING AANSTELLING VEREFFENAAR - VERKLARINGEN EN VERBINTENISSEN VAN DE VENNOTEN - SLUITING VEREFFENING



Er blijkt uit een verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 20-12-2010 dat :

A. Ontslag van de formaliteiten tot bijeenroeping. Verklaring door ieder van de vennoten afzonderlijk afstand te doen van de formaliteiten tot bijeenroeping.

B. Voorlegging van de verslagen en de staat van actief en passief.

Voorlegging van het verslag van het bestuursorgaan waarbij ontbinding van de vennootschap wordt. toegelicht, tevens voorlegging van de staat van activa en passiva van de vennootschap, die afgesloten werd op dertig november 2010.

C. Vroegtijdige ontbinding.

De vergadering heeft beslist om de vennootschap vroegtijdig te ontbinden met ingang van 20-12-2010 en

uitspreking van de van de vereffening van de vennootschap, te rekenen vanaf 20-12-2010.

D. Goedkeuring van de rekeningen op datum van de ontbinding.

De vergadering heeft aan de vennoten de voorlegging gedaan van de rekeningen van de vennootschap sedert de oprichting en afgesloten op 20-12-2010. Er werd door het bestuursorgaan een toelichting gegeven omtrent de rekeningen.

E. Afgifte van de maatschappelijke goederen.

De vennoten zijn door de uitoefening van hun rechten verbonden aan de eigendom van de aandelen,,. gemachtigd het gehele vermogen, zowel actief en passief van deze vennootschap te ontvangen, hetgeen zij verklaren te aanvaarden. De vennoten verklaren en erkennen dat, zoals hoger vermeld alle passiva inmiddels, aangezuiverd werden, zodat er op heden, bij de ondertekening van onderhavig proces-verbaal niets meer te vereffenen valt.

F. Verzaking aanstelling vereffenaar - verklaringen en verbintenissen van de vennoten.

Alle vennoten verklaren hun uitdrukkelijk akkoord om de ontbinding en vereffening onmiddellijk af te sluiten en verklaren ieder afzonderlijk afstand te doen van de termijn bepaald in artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij verklaren uitdrukkelijk aldus geen vereffenaar te benoemen, gezien op heden reeds alles vereffend is. De vennoten verklaren ieder afzonderlijk uitdrukkelijk op de hoogte gebracht te zijn van de verhoogde. aansprakelijkheid die in hunnen hoofde ontstaat, overeenkomstig artikel 198, paragraaf 1 van het Wetboek van Vennootschappen, in het kader van de zogenaamde "passieve rechtspersoonlijkheid van de vennootschap tot vijf jaar na de afsluiting van de vereffening.

Verder verklaren de vennoten zich uitdrukkelijk akkoord en verbinden zij zich ertoe het eventueel niet vereffend passief, waarop zij op heden geen kennis van hebben, voor hun rekening te nemen, dit in evenredigheid met hun aandelenbezit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

+ Voor-

behouere aan het `-,Belgisch Staatsblad

G. Sluiting van de vereffening

Gezien de afgifte van de goederen zowel actief en passief aan de vennoten en gezien hun verbintenis tot persoonlijke tenlastneming van de eventuele latente niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met hun aandelenbezit, verklaart de vergadering der vennoten de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de Vennootschap Onder Firma "DE VYLDER  DE MEULENEIR" definitief opgehouden heeft te bestaan.

H. Bewaarplaats van de boeken van de vennootschap

De vergadering der vennoten beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard op het adres van mevrouw De Vylder Cindy te : 9240 Zele, Burgemeester Van Ackerwijk C64.

I. Kwijting aan de zaakvoerders en vaststelling van mandaatbeïndiging

De vergadering der vennoten beslist, rekeninghoudende met de goedkeuring van de rekeningen, de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, enerzijds en zonder enig voorbehoud, algehele kwijting te verlenen aan de zaakvoerder, afzonderlijk, voor het beheer als zaakvoerder van de vennootschap en anderzijds verklaart de vergadering der vennoten dat ingevolge de afsluiting van de vereffening het mandaat van de zaakvoerders van rechtswege beëindigd is.

J. Volmacht

Aan mevrouw De Vylder Cindy, voornoemd, werd volmacht verleend om al het nodige te doen qua formaliteiten voor de afhandeling van de vereffening.

GETEKEND:

DE VYLDER CINDY

gevolmachtigde

Tegelijk hiermee neergelegd:

- Verslag van de bijzondere algemene vergadering dd. 20-12-2010.

- Staat van activa en passiva dd. 30-11-2010.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE VYLDER - DE MEULENEIR

Adresse
BURGEMEESTER VAN ACKERWIJK C 64 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande