DE WALPUT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : DE WALPUT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 504.931.718

Publication

26/02/2013
ÿþMod Wad 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ll

30335 9



NEERGELEGD

N

FEB. 2013



RECHT,IMMK, VAN

KOOPI-IAIrPE GENT





Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap Onder Firma

Zetel : Gentstraat 141, 9041 Gent (Oostakker)

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING VAN DE VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA "WALPUT" Uittreksel uit de akte van oprichting van de VENNOOTSCHAP ONDER FIRMA 'WALPUT'

Er blijkt uit de onderhandse akte van oprichting van de Vennootschap Onder Firma 'WALPUT' opgemaakt te Gent op 01 februari 2013 dat:

Tussen de ondergetekende partijen:

De heer DE MOL Kurt Noël Maria, handelaar, geboren te Gent op 17 oktober 1979, van Belgische nationaliteit, N.N. 79.10.17-423.32, wonend Gentstraat 52, 9041 Gent (Oostakker), en

De heer DE MOL Gilbert Ludovicus, gepensioneerde, geboren te Gent op 23 juli 1948, van Belgische nationaliteit, N.N. 48.07.23-201.69 wonend Gentstraat 135, 9041 Gent (Oostakker).

Wordt overeengekomen een Vennootschap Onder Firma op te richten waarvan de statuten de volgende zijn:

Artikel 1: NAAM -- HANDELSBENAMING

Tussen de natuurlijke personen hierboven genoemd wordt een vennootschap onder firma opgericht met benaming: "DE WALPUT".

Artikel 2: DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, te beginnen vanaf 01 februari 2013.

Artikel 3: ZETEL  EXPLOITATIEZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9041 Gent (Oostakker), Gentstraat 141 .

De zetel kan zonder statutenwijziging bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder verplaatst worden in België.

Deze wijziging zal door de zorgen van de zaakvoerder bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De zaakvoerder kan zowel in België als in het buitenland administratieve zetels, bijhuizen, burelen of agentschappen openen.

De vennootschap zal haar handelswerkzaamheden uitoefenen in de herberg "DE WALPUT'.

Artikel 4: DOEL

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, zowel in België als in het buitenland, het verrichten van prestaties die betrekking hebben op:

"De uitbating van een drinkgelegenheid met name verkoop van dranken voor, in het algemeen, consumptie ter plaatse, eventueel in combinatie met enigerlei vorm van amusement door : cafés, bar, bierhallen, enz. Regelmatige exploitatie van discotheken, dancings en privé-clubs, die hun omzet verwezenlijken door de verkoop van dranken, ook Indien entreekaarten worden verkocht die recht geven op consumpties. De ambulante verkoop van dranken met de mogelijkheid tot consumptie ter plaatse.

De vennootschap kan onroerende goederen ,welke dienstig zijn voor haar doel, aan- en verkopen. Zij kan onroerende goederen aankopen om te verhuren.

De vennootschap kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of, afspraak, deelnemen in alle Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder; onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog opgericht worden. Zij kan ook deelnemen aan het bestuur van deze vennootschappen. Zij kan zich ten gunste van zelfde vennootschappen borg stellen of aval verlenen, optreden als agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan, stellen die op welke wijze ook kunnen bijdrage tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel."

ÛSOti 31 -1-1g

DE WALPUT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

" . .1 Ûl Artikel 5: DE VENNOTEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Volgende vennoten maken deel uit van de vennootschap onder firma:

1° De heer DE MOL Kurt Noël Maria, handelaar, geboren te Gent op 17 oktober 1979, van Belgische nationaliteit, wonend Gentstraat 52, 9041 Gent (Oostakker)

2° De heer DE MOL Gilbert Ludovicus, gepensioneerde, geboren te Gent op 23 juli 1948, van Belgische nationaliteit, wonend Gentstraat 135, 9041 Gent (Oostakker)

Artikel 6: VERMOGEN

Het vermogen van de vennootschap bedraagt ¬ 1.000,00 (duizend Euro).

Artikel 7: OVERDRACHT

Geen enkele vennoot zal gedurende de duur van deze vennootschap zijn rechten in de vennootschap kunnen afstaan, aan wie het ook zij, zonder de toestemming van zijn medevennoot.

Artikel 8: BENOEMING ZAAKVOERDERS

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd in de statuten of door de Algemene Vergadering voor de duur die zij bepaald.

Wordt benoemd als statutaire zaakvoerder.

De heer DE MOL Kurt Noël Maria, handelaar, geboren te Gent op 17 oktober 1979, van Belgische nationaliteit, wonend Gentstraat 52, 9041 Gent (Oostakker) , die verklaart dit mandaat te aanvaarden.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten, die nodig of dienstig zijn tot de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of statuten alleen de Algemene Vergadering bevoegd is.

De opdracht van zaakvoerder is in principe onbezoldigd maar kan bij besluit van de Algemene Vergadering bezoldigd worden.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs akten waarbij een openbaar ambtenaar zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door één zaakvoeder, die tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de Algemene Vergadering. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als zaakvoerder.

Artikel 9: TOEZICHT

Ieder vennoot heeft het recht om onbeperkt toezicht en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij of zij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, brieven, notulen, en in het algemeen in alle geschriften van de vennootschap. in de maatschappelijke zetel zullen alle boekhoudkundige geschriften en registers gehouden worden.

Artikel 10: ALGEMENE VERGADERING DAG  UUR  PLAATS

De Gewone Algemene Vergadering der aandeelhouders, jaarvergadering genoemd, wordt gehouden in de maatschappelijke zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in de bijeenroeping aangeduid, op de derde donderdag van de maand juni om 18 h. De eerste Gewone Algemene Vergadering zal plaats hebben op donderdag 18 juni 2015 om 18 h.

Artikel 11: STEMMEN  BESLUITEN

In beginsel moeten alle besluiten genomen worden met eenparigheid van alle vennoten. Ieder jaar wordt de

resultatenrekening van de vennootschap door de Algemene Vergadering goedgekeurd. De Algemene Vergadering ontlast de zaakvoerders voor hun mandaat van het verlopen boekjaar, De Algemene Vergadering bepaald de bestemming van het resultaat.

Artikel 12: BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap begint op 01 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar, Het eerste boekjaar begint op 01 februari 2013 en zal eindigen op 31 december 2014.

Artikel 13: BESTEMMING VAN HET RESULTAAT

De netto winst volgens balans zal ,als volgt bestemd worden:

1° 5% van de netto winst wordt aangewend voor het aanleggen vaneen wettelijke reserve tot deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

20 De Algemene vergadering zal jaarlijks de bestemming der winsten beslissen na aftrek van de wettelijke reserve,

Artikel 14: ONTBINDING EN VEREFFENING

De fysische of morele onbekwaamheid van één of andere vennoot, deugdelijk vastgesteld, waaronder hij in de onmogelijkheid wordt gesteld zich met de zaken van de vennootschap bezig te houden gedurende meer dan 6 maand, zal in aile opzichten gelijk gesteld worden met het geval van zijn overlijden.

Tijdens de duur van deze vennootschap en na haar ontbinding, tot aan de volledige vereffening, zullen de goederen en waarden van de gezegde vennootschap steeds toebehoren aan de vennootschap, bij deze akte opgericht, en die een juridische persoonlijkheid bezit, gescheiden van deze der vennoten en zij zuilen nooit beschouwd kunnen worden als onverdeelde eigendom van de vennoten of van hun erfgenamen of vertegenwoordigers.

Bij vereffening van de vennootschap wordt de vereffenaar aangeduid door de Algemene Vergadering der vennoten.

Artikel 15: WIJZIGING AAN DE STATUTEN

De vennoten zullen, bij gezamenlijk akkoord , aan onderhavige statuten die wijzigingen kunnen aanbrengen, welke zij nuttig zullen oordelen. Zij zullen namelijk de uitbreiding kunnen beslissen of de inkrimping van het maatschappelijk voorwerp, alle veranderingen van de handelsnaam, de verhoging of de vermindering van het maatschappelijk kapitaal, de toevoeging van nieuwe vennoten, de verlenging, de inkorting of de vervroegde ontbinding van de vennootschap en haar omvorming in de vennootschap van elke andere vorm.

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

(Artikel 16: OVERNAME VERBINTENISSEN

De vennoten verklaren dat de vennootschap VOF DE WALPUT met terugwerkende kracht vanaf 01 februari 2013 alle verbintenissen en activiteiten overneemt van de oprichters vennoten.

Artikel 17: VOLMACHTEN VOOR KRUISPUNTBANK VAN ONDERNEMINGEN EN FOD FINANCIEN

Bijzonder volmacht, met recht van in de plaats stelling, wordt verleend aan het ACCOUNTANTSKANTOOR ENERGIA BVBA, met zetel Doornzelestraat 114, 9000 Gent, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de heer CLAEYS Christian, wonend Europaplein 6 bus 0401, 8670 Oostduinkerke, om bij de Kruispuntbank voor ondernemingen, het ondernemingsloket, de diensten van de BTW, de diensten van de Vennootschapsbelasting " en alle andere administraties en overheden, alles te doen wat noodzakelijk en nuttig is teneinde de vennootschap in regel te stellen met alle nodige formaliteiten, heden en in de toekomst.

Er wordt tevens een volmacht gegeven aan ACCOUNTANTSKANTOOR ENERGIA BVBA om de vennootschap te vertegenwoordigen bij de fiscale diensten.

Voor ontledend uittreksel,

De zaakvoerder

De Mol Kurt

De oprichtingsakte wordt samen met de publicatie neergelegd,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste hlz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

18/11/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
01/03/2017 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DE WALPUT

Adresse
GENTSTRAAT 141 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande