DE WILDE ANN-ROSE

Société en commandite simple


Dénomination : DE WILDE ANN-ROSE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.732.553

Publication

14/11/2011
ÿþ Mod 2-i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

31 OKT, 2011

RECHTBANK VAN

KOOP H ANI) lerifeGy.NT

II NI N

i Y nu IM



*11171215*

Ondernemingsnr : O31/4-lo-'132. 553

Benaming De Wilde Ann-Rose

(voluit]

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Alfons Van Den Broeckstraat 46, 9041 Oostakker, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Uit een onderhandse akte dd. 27/10/2011 blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een gewone commanditaire vennootschap:

Naam: "De Wilde Ann-Rose"

Zetel: 9041 Oostakker, Alfons Van Den Broeckstraat 46

Duur: de vennootschap werd opgericht vanaf 27/10/2011 voor onbepaalde duur.

Beherend vennoot: De Wilde Ann Rose - Alfons Van Den Broeckstraat 46 - 9041 Oostakker

Doel: De vennootschap heeft als doel:

Plaatsvervangende uitbating van apotheek en eventuele andere 'interim' activiteiten voor bedrijven en zelfstandigen

Overige zakelijke dienstverlening naar bedrijven en zelfstandigen. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

De vennootschap handelt daarbij voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij mag deelnemen, ook als bestuurder, in alle ondernemingen die een gelijkaardig of aanverwant doel nastreven, die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; aile fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)nfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4.r R e

- " "

onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De vennootschap kan vertegenwoordigd worden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere buitenlandse- of binnenlandse vennootschappen.

De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

Zij mag zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen."

Maatschappelijk kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 1.000.00 EURO (duizend euro) en wordt vertegenwoordigd door 1000 (duizend) aandelen elk met een fractiewaarde van 1/1000ste van het kapitaal

Boekjaar: Het boekjaar gaat in op 1 oktober en eindigt op 30 september van ieder jaar. Ieder jaar zal een inventaris en een jaarrekening worden opgemaakt. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van februari om 18u ten maatschappelijke zetel, eerste keer 2013.

Winstverdeling: Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van alle vennoten wordt vereist.

Overgangsbepalingen:

1. De oprichters verklaren dat de vennootschap aile verbintenissen bekrachtigt door één van hen aangegaan in naam en voor rekening van onderhavige vennootschap in oprichting en alle verbintenissen en verplichtingen die daaruit voortvloeien overneemt.

2. De voornoemde gecommanditeerde venno(o)t(en) verklaren het mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

3. Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet statutaire zaakvoerder, dit voor onbepaalde duur en met volledige externe vertegenwoordigingsbevoegdheid:

Mevr. De wilde Ann Rose die hier tussenkomt en dit mandaat aanvaardt. Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd tenzij anders beslist op de algemene vergadering.

Gedaan te Oostakker 27/10/2011

Mevr. De Wilde Ann Rose

beherend vennoot-zaakvoerder

Hiermee neergelegd:

geregisteerd expeditie van de oprichtingsakte.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagea bij het43elgisch Staatsblad - 14/14/2041- -An

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso _ Naam en handtekening

Coordonnées
DE WILDE ANN-ROSE

Adresse
ALFONS VAN DEN BROECKSTRAAT 46 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande