DE WITTE PETER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE WITTE PETER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.651.418

Publication

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 31.12.2013, NGL 14.02.2014 14039-0384-014
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 26.12.2014, NGL 14.01.2015 15015-0231-015
20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 28.12.2012, NGL 14.02.2013 13038-0124-013
19/07/2011
ÿþ~.

Mari 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : $3" 6 Sst 4-À0

Benaming

(voluit) : De Witte Peter

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Leeuwerikstraat 74 - 9160 Lokeren

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit de akte verleden voor meester Paul De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren, op vijf . juli tweeduizend en elf, dat de nagenoemde persoon een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met navolgende statuten: oprichter: de heer Peter DE WITTE, wonende te Lokeren, Leeuwerikstraat 74, nationaal nummer 60.01.19-347-59.

" naam: De Witte Peter

zetel: Lokeren, Leeuwerikstraat 74

doel: De vennootschap heeft tot doel zowel in binnen- als in buitenland:

De organisatie en het ter beschikking stellen van alle middelen nodig voor de uitoefening van de

tandheelkunde, volgens de regels van de deontologie.

De vennootschap kan zich onder meer inlaten met

a. Het beheren van een centrum voor tandheelkundige verzorging, daarin inbegrepen de, i aankoop, het huren, het onderhouden van gebouwen en materialen, de facturatie en ontvangst voor: rekening van de vennootschap van honoraria van tandartsen, die in het kader van de vennootschap: hun beroep uitoefenen, het ter beschikking stellen aan tandartsen die in het kader van de: vennootschap werken van aile materialen en alles wat noodzakelijk is voor het uitoefenen van de' tandheelkunde.

b. Het behartigen van de professionele, materiële en morele belangen van haar vennoten

c. Het bevorderen van wetenschappelijk onderzoek, onder andere, door het organiseren van: vergaderingen, voordrachten, bijscholing en het uitgeven van studies, eventueel in samenwerking met organisaties die hetzelfde doel nastreven.

d. Optreden als bestuurder en vereffenaar en het uitoefenen van gerechtelijke opdrachten

e. Het aankopen, verkopen, huren, verhuren en beheren van onroerende goederen en onroerende ( zakelijke) rechten en dit voor eigen rekening, al dan niet met financiering.

De vennootschap kan alle financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die. rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verband houden. De vennootschap zal onder meer kunnen beleggen in roerende en onroerende activa. De vennootschap mag zich persoonlijk of zakelijk borg stellen in voordeel van derden.

Dit alles in de meest ruime zin.

- Holdingvennootschap: zowel in België als in het buitenland, het kopen, verkopen, afstaan, ruilen en het beheer van alle roerende waarden, aandelen, maatschappelijke aandelen, obligaties, staatsfondsen, van alle roerende en onroerende goederen en rechten, het nemen van participatie onder welke vorm ook in en het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen van industriële, commerciële, financiële, onroerende aard,zowel bestaande of op te richten ondernemingen alsook aile roerende en onroerende investeringen en financiële verrichtingen, met uitzondering van deze bij de wet voorbehouden aan depositobanken en private spaarkassen.

- De vennootschap kan namelijk alle onroerende goederen, effecten, waarden, schuldvorderingen en

" onlichamelijke rechten verkrijgen door aankoop, ruiling, inbreng, intekeningen, koop of levering, optie tot aankoop en op iedere andere manier, deelnemen aan alle verenigingen, syndicaten voor studie of opzoekingen en aan alle samensmeltingen; haar portefeuille van effecten en participaties beheren en productief maken, onder meer door het beheer, het toezicht, de controle, de documentatie, de financiële of andere bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen heeft;. deze waarden realiseren of liquideren, door afstand, verkoop of op een andere wijze.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IN11*!~NN~VI11101I1!~!~IN

59

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voeu

Behouden fan het Belgisch Staatsblad

- Patrimoniumvennootschap: de handel in eigen onroerend goed: flatgebouwen, woningen, niet

voor bewoning bestemde gebouwen, grond; de verhuur van al dan niet gemeubelde appartementen en huizen; de verhuur van niet-residentiële gebouwen zoals kantoorgebouwen, handelspanden, tentoonstellingsruimtes, en zo meer; verhuur van garageboxen en staanplaatsen voor auto's.

De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen; onroerende leasing en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, verbeteren, uitrusten, aanpassen, verfraaien, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich : borg te stellen voor het goede verloop van de verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Zij mag ontlenen en leningen toestaan evenals aan derden alle waarborgen toestaan, zelfs voor zaken die buiten de voorgaande opsomming liggen.

Zij mag het mandaat van bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

Het waarnemen van alle bestuurdersopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap in het algemeen alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen mag doen die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, ermee verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig;

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alles nijverheids-, handels-, financiële roerende en onroerende handekingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

" De vennootschap kan eveneens belangen hebben door middel van inbreng, afstand, samensmelting of op gelijk welke andere manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen. Zij mag zich voor deze vennootschapen borg stellen en aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan en hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

maatschappelijk kapitaal: achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen zonder nominale waarde, die elkeen één/honderd zesentachtigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Op dit kapitaal wordt voor inbreng toegezegd door de oprichter ten belope van twee/derden, zijnde twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR). Op het geplaatst kapitaal werd in speciën gestort door de oprichter op rekening nummer 0016459789-53 bij BNP Paribas Fortis op naam van de vennootschap in oprichting. Het bedrag van : twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 EUR) is vanaf de oprichting beschikbaar voor de vennootschap.

duur: onbepaald vanaf de oprichting

bestuur: door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten aan te stellen door de algemene vergadering. Iedere zaakvoerder heeft de meeste uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienst zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

boeklaar: van een juli tot dertig juni en voor het eerste boekjaar vanaf de neerlegging van het uittreksel " van de statuten ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot dertig juni tweeduizend en twaa If.

winst: er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het na vereffening overblijvende saldo, volgens besluit van de algemene vergadering.

jaarvers aderina: op de laatste vrijdag van december om zeventien uur en voor de eerste maal in tweeduizend en twaalf

benoeming: thans wordt de heer Peter De Witte, voornoemd, tot niet-statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap met onbezoldigd mandaat.

Voor beredeneerd uittreksel uit de minuut, dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig met dit uittreksel.

P. De Meirsman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE WITTE PETER

Adresse
LEEUWERIKSTRAAT 74 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande