DE WOLF ANDY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE WOLF ANDY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.481.676

Publication

03/10/2014 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
04/10/2012 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
27/06/2011
ÿþVoo IIl lII UI lII lII Iffil DIII II I III II

behou. *iiossaav"

aan h

Belgis

Staatst





Matl 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luik B

Ondernemingsnr - 0836.481.676

Benaming

(voluit) : DE WOLF ANDY

(aRlrLlE tl5:7,:'T2AMK

VAN '(ID O r H.4 0 n E L:

~ o. 06. 2011

D E N i:1 s'::l tp E.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BVB

Zetel OUDE HEIRBAAN 31 - 9200 DENDERMONDE

Onderwerp akte : AANSTELLING NIET STATUTAIR ZAAKVOERDER

De buitengewone algemene vergadering van 07106/2011 heeft met eenparigheid van stemmen beslist De: Wolf Tony wonende te Bayaerdstraat 23 te 9290 Berlare aan te stellen als onbezoldigd niet statutair; zaakvoerder en dit vanaf heden. De Wolf Tony aanvaard dit mandaat

De Wolf Andy

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

06/06/2011
ÿþOp de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.





Ondernemingsnr : $36 4 g À 6 4.f Benaming

(voluit) : DE WOLF ANDY

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9200 DENDERMONDE, Oude Heirbaan, 31

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Michaël Pieters te Ninove op 17 mei 2011 blijkt dat 1) de Heer DE WOLF! Andy Sonia Jean-Pierre, geboren te Dendermonde, op tweeëntwintig december negentienhonderd, tweeëntachtig (nationaal nummer 82.12.22.073.06), ongehuwd, wonende te 9200 DENDERMONDE; (OUDEGEM), Oude Heirbaan, 31.

2) Mevrouw VAN DRIESSCHE Annette Maria, geboren te Zele, op zesentwintig maart negentienhonderd drieënvijftig (nationaal nummer 53.03.26.144.16), echtgenote van de Heer De Wolf Emiel, wonende te 9290, BERLARE, Kamershoek, 57.

3) Mevrouw DE WOLF Cindy Yvonne Roger, geboren te Lokeren, op zestien mei negentienhonderd'. vijfenzeventig (nationaal nummer 75.05.16.112.48), ongehuwd, wonende te 9402 NINOVE (MEERBEKE), Kwadestraat-Noord, 20.

4) de Heer DE WOLF Emiel José Oscar, geboren te Uitbergen op vijfentwintig juni negentienhonderd; drieënvijftig (nationaal nummer 53.06.25.395.10), echtgenoot van Mevrouw Van Driessche Annette, wonende te 9290 Berlare, Kamershoek, 57

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid die de naam "DE WOLF ANDY", met zetel te" 9200 Dendermonde, Oude Heirbaan, 31 hebben opgericht.

De comparanten verklaren dat het kapitaal van achttien duizend zeshonderd Euro (18.600,- Eur), volledig werd geplaatst en volstort ten belope van negenduizend honderd (9.100.-) euro en wel als volgt :

- de Heer Andy De Wolf voormeld onderschrijft tachtig (80) aandelen en stort de som van zevenduizend' tweehonderd tachtig (7.280.-) euro. Hij is dus nog zevenduizend zeshonderd (7.600.-) euro verschuldigd aan de vennootschap.

- Mevrouw Annette Van Driessche voormeld onderschrijft negen (9) aandelen en stort de som van' achthonderd negentien (819.-) euro. Zij is dus nog achthonderd vijfenvijftig (855.-) euro verschuldigd aan de vennootschap.

Mevrouw Cindy De Wolf voormeld onderschrijft tien (10) aandelen en stort de som van negenhonderd en tien (910.-) euro. Zij is dus nog negenhonderd vijftig (950.-) euro verschuldigd aan de vennootschap.

- de Heer Emiel De Wolf voormeid onderschrijft één (1) aandeel en stort de som van éénennegentig (91) euro. Hij is dus nog vijfennegentig (95) euro verschuldigd aan de vennootschap.

De gedeeltelijke volstorting van het kapitaal werd door de oprichter gedaan op een bijzondere rekening die, geopend werd op naam van de vennootschap in oprichting bij OBK met nummer 123-6800897-69 blijkens attest: afgeleverd op twaalf mei tweeduizend en elf.

Het bewijs van die deponering werd aan de instrumenterende notaris overhandigd om definitief aan' onderhavige akte gehecht te blijven.

Na attest van de notaris dat de oprichtingsakte werd verleden, kan de vennootschap vrij over die rekening! beschikken.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen.

Zij draagt de naam: "DE WOLF ANDY".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9200 Dendermonde, Oude Heirbaan, 31.

De zetel mag verplaatst worden binnen het nederlandstalige deel van België of het tweetalig Brussels; Hoofdstedelijk Gewest, bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan van de vennootschap, welke: beslissing moet bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

"



Mad 2.1

IWNI~~hNNnI~IIINVWVWIW

" 11083866"

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPHANDEL

[C-lq1FPIE RECHTCA{( 2 4. 05. 20f1

r r 0 r

Uri re

Luik B

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag ook bij eenvoudige beslissing van haar bestuursorgaan, administratieve zetels, bijhuizen, filialen en werkplaatsen oprichten.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel :

- onderneming voor het verzorgen van muziek, inrichting van vertoningen, tentoonstellingen, beurzen,

markten en concerten;

- onderneming van installaties voor feesten en aanverwante activiteiten;

- de uitbating van amusementsspelen, automatische ontspanningstoestellen; speeltuinen en speeltuigen;

- de aankoop, verhuring, beheer en/of uitbating van restaurants, snacks, frituren, verbruiksalons, bar, tavernes, theesalons, cafetaria's, bierhuizen, hotels, motels, enz.;

- aan- en verkoop, verhuring van feestbenodigdheden;

- het beheer en de uitbating van een traiteursdienst, de voorbereiding en de handel in alle meeneemgerechten;

- alle activiteiten toebehorende aan de horeca-sector, in de meest uitgebreide zin. Evenals alles wat betrekking heeft, rechtstreeks of onrechtstreeks tot dit doel.

Voornoemde opsomming is louter aanwijzend en geenszins beperkend.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelf alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De duur van de vennootschap is onbepaald.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd Euro (18.600,- Eur) en is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen, die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten, die echter geen rechtspersonen mogen zijn.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht Kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe alle machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

De opdracht van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. Gevolmachtigden verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

De jaarvergadering van de vennootschap warden ieder jaar gehouden op de derde vrijdag van de maand februari om zestien uur op een door de zaakvoerder nader te bepalen plaats.

Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de jaarvergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De zaakvoerder heeft het recht tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één oktober tot en met dertig september van het volgend kalenderjaar.

Vijftien dagen voor de jaarvergadering worden de jaarrekening en de resultatenrekening, met de toelichting en de verplichte verslagen, neergelegd op de zetel ter inzage van de vennoten.

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van die winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hemomen worden.

Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in de wet op de handelsvennootschappen.

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Er wordt geen vergoeding toegekend voor het ingebrachte kapitaal, noch voor de voorschotten die door vennoten of hun echtgenoten aan de vennootschap gedaan worden, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief , zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van, het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, zal de algemene vergadering van de vennoten bij gewone meerderheid van stemmen, één of meerdere vereffenaars benoemen die ze ten allen tijde kan " ontslaan of vervangen.

Vereffenaars hebben de meest uitgebreide machten zoals opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering hun machten zou beperken.

Indien er geen vereffenaars benoemd worden, zijn de zaakvoerders of de enige zaakvoerder, in funktie bij de ontbinding, van rechtswege vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen.

Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

Eerste boekjaar - eerste jaarvergadering.

Het eerste boekjaar loopt vanaf het bekomen van de rechtspersoonlijkheid tot dertig september tweeduizend en twaalf.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders.

De aandeelhouders, bijeengekomen in algemene vergadering, beslissen het volgende:

De Heer Andy De Wolf voormeld wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur, . hetgeen hij verklaart te aanvaarden.

De Heer Andy De Wolf, persoonlijk aanwezig, verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling aangaande deze opdracht.

Het mandaat van deze niet-statutaire zaakvoerder is bezoldigd en voor onbepaalde duur,

Voorgaande beslissingen van de algemene vergadering en van de zaakvoerder worden getroffen onder de " opschortende voorwaarde van het bekomen door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid door neerlegging van deze oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel te Dendermonde.: Gezegde beslissingen zullen derhalve pas uitwerking hebben vanaf de datum van voormelde neerlegging.

Volmacht

De comparanten verklaren bijzondere volmacht te geven aan BVBA Fidubo, met zetel te Berlare, Donklaan, 293 bus 1, vertegenwoordigd door de Heer Eric Bonnarens, teneinde alle formaliteiten te vervullen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en op het bevoegd BTW-kantoor, in verband met het aanvragen van een inschrijving bij de Kruispuntbank Ondernemingen, en het bekomen van een ondememingsnummer.

Uittreksel voor registratie, enkel ten behoeve van de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Michaël Pieters te Ninove

Bijgevoegd : expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DE WOLF ANDY

Adresse
OUDE HEIRBAAN 31 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande