DE WOLF DAVY SCHILDERWERKEN, AFGEKORT : DWDS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE WOLF DAVY SCHILDERWERKEN, AFGEKORT : DWDS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 505.693.860

Publication

27/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

- Installatie van al dan niet verplaatsbare tussenwanden, de bekleding van wanden, plafonds, garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk, hekken, enz., in metaal

- Installatie van binnendeuren, scheidingswanden enz.van glas

- Plaatsen van tussenwanden van gipsplaten, uitvoeren van isolatiewerkzaamheden

- Aanbrengen in gebouwen van : vloer-of wandtegels van keramische stoffen, beton of gehouwen steen, vloerbedekking en wandbekleding van terrazzo marmer, graniet of lei, enz.

- Plaatsen van vloerbedekking en wandbekleding in diverse materialen

- Plaatsen in gebouwen en andere bouwwerken van: parket en andere houten vloerbedekking, wandbekleding van hout

- Reinigen van nieuwe en oude gebouwen na beëindiging van de bouwwerkzaamheden, Lappen van ramen

- Waterdichtingswerken van muren

- Gevelreiniging door middel van zandstralen, met behulp van stoom, enz.

- Onderneming voor het uitvoeren van metselwerk

- Onderneming voor het uitvoeren van voegwerken en Chapewerken

- Handelsbemiddeling, kleinhandel, groothandel in verf en vernis en alle toebehoren

- Desinfecteren en het bestrijden van ongedierte in gebouwen, schepen, treinen, enz.

- De vervaardiging van andere schrijn- en timmerwerk, de vervaardiging van kantoor- en winkelmeubelen, gespecialiseerde winkelmeubels, toonbanken, rekken, vitrines bestaande uit diverse materialen.

- Reparatie van diverse artikelen (sleutels, sloten, hekken enz...), inclusief de expresreparaties aan huis, het reinigen en opruimen van oude en nieuwe gebouwen, gevel- en voegwerken en overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen.

- De aan- en verkoop, zowel klein- als groothandel, in- en uitvoer, handelsbemiddeling van alle mogelijke cosmetica en toiletartikelen, kledingaccessoires, immitatiesieraden, dieetproducten, verzorgende producten zowel voeding als drank, gadgets enz... evenals alle bijkomende instalaties, machines, automaten voor verzorging of alle toebehoren zowel elektronisch als mechanisch, evenals het verhuur, onderhoud en herstellingen ervan.

- De samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- Verlenen van advies en praktische hulp aan de bedrijven i.v.m. public relations en

communicatie. Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer; adviesbureaus op het gebied van Bedrijfsvoering en het ontwerpen en voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via de verschillende media.

Ontwerpen en plaatsen van buitenreclame: reclameborden en -panelen, lichtkranten en neonreclame, aanbrengen van reclame op bussen, enzovoort. Verkopen van tijd en ruimte voor publiciteit in de diverse media (advertentieacquisitie) en het aanbieden van reclameruimte op panelen, rond sportvelden, in stationshallen, enzovoort.

- Het verlenen van diensten op het vlak van management, consultancy, administratief beheer, personeelsbeleid, informaticabeleid, publieke relaties, strategische planning, kwaliteitszorg in de breedste zin van het woord aan ondernemingen.

Onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op verkoopbevordering en ontwikkeling van nieuwe producten en de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek.

- Het vervoer, agentuur, administratie en dergelijke van zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel nationaal als internationaal, per spoor, te water, langs de weg en de lucht; de verhuur van alle roerende en onroerende goederen, en meer in het bijzonder van vrachtwagens, kraanwagens, heftrucks, en dergelijke meer; open overslag alsmede het stockbeheer voor rekening van derden; het verzekeren van distributiediensten of nog, het verpakken, verzenden en conditioneren van goederen voor de cliënteel;

- Het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen of feitelijke verenigingen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

- De aan- en verkoop, zowel klein- als groothandel, in- en uitvoer, handelsbemiddeling en verhuur van alle mogelijke installaties, machines, automaten of alle toebehoren zowel elektronisch als mechanisch, evenals het onderhoud en herstellingen ervan.

- De aan- en verkoop, zowel klein- als groothandel, in- en uitvoer, handelsbemiddeling en

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordiging van om het even welke goederen in de sector van elektronica, telecommunicatie, ICT, machines, diverse kleine artikelen zoals souvenirs, ambachtelijke producten en religieuze voorwerpen, imitatiesieraden, gadgets, speelgoed, producten voor huisdieren, zowel voor vrije tijd als professioneel gebruik., in  t kort tussen persoon in de handel;

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, verhuren, huren of verhuren, in leasing nemen, vervaardigen, overdragen of ruilen, en alle financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband hout met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in zeshonderdtwintig gelijke aandelen op naam die elk één/zeshonderdtwintigste (1/620ste) van het kapitaal vertegenwoordigen. Op het maatschappelijk kapitaal is ingeschreven in geld als volgt:

- door de heer DE WOLF Davy, voornoemd, voor achttienduizend euro (¬ 18.000,00) waarvoor hem zeshonderd (600) aandelen worden toegekend die elk één/zeshonderdtwintigste (1/620ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, die hij aanvaardt.

- door mevrouw PEELEMAN Tamara, voornoemd, voor zeshonderd euro (¬ 600,00) waarvoor haar twintig (20) aandelen worden toegekend die elk één/zeshonderdtwintigste (1/620ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, die zij aanvaardt.

De inschrijvers hebben het kapitaal volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Deze som is gestort op een bijzondere bankrekening geopend bij BNP Paribas Fortis naamloze vennootschap (Fintro), op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 18 november 2014 en werd mij notaris overhandigd.

Bestuur-vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot en al dan niet benoemd met de hoedanigheid van statutaire zaakvoerder.

De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen. De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte. Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op 25 december om 18.00 uur, in de zetel van de vennootschap of een andere plaats in de oproepingsbrief te bepalen.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni van ieder jaar. Winstverdeling  reserves: Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze bepaalt het gedeelte van de uitkeerbare winst dat zij bestemt voor dividenden aan de vennoten. Zij kan besluiten de winst geheel of gedeeltelijk te reserveren, of ze over te dragen naar het volgend boekjaar. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

- de eerste jaarvergadering wordt vastgesteld op 25 december 2016.

- het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op 30 juni 2016.

- het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op een (1). Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutair zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur: de heer DE WOLF Davy, voornoemd. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

- Volmacht: De oprichters en de aangestelde zaakvoerders geven volmacht aan Accountantskantoor Pets bvba, met zetel te 9280 Lebbeke, Visstraat 36A, met ondernemingsnummer 0898.579.195, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap bij de rechtbank van koophandel, het ondernemingsloket en de fiscale instanties.

- Overname van verbintenissen ten name van de vennootschap in oprichting: In toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verklaren de comparanten qualitate qua en onder voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid de verbintenissen aangegaan door de heer DE WOLF Davy, voornoemd, sedert 1 november 2014 namens de vennootschap in oprichting over te nemen onder het voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid.

Voor analytisch uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Notaris Danièle Breckpot te Aalst.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DE WOLF DAVY SCHILDERWERKEN, AFGEKORT : DWDS

Adresse
DOORNSTRAAT 107 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande