DE WULF & VERBIST GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE WULF & VERBIST GEASSOCIEERDE NOTARISSEN
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 825.268.377

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 01.07.2014 14237-0529-017
16/07/2014
ÿþ ModWrd Mt

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

07 MU 201/1

RECHTB

1111111111.g111,11111111

Ondernemingsnr : 0825.268.377

Benaming

(voruit) : DE WULF & VERBIST GEASSOCIEERDE NOTARISSEN (verkort) :

Rechtsvorm: Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: 9041 Oostakker, Christiaan Van der Heydenlaan 2

(volledig adres)

Ondenvero akte : ontbinding en invereffening stelling

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op dertig april tweeduizend veertien, door Meester Luc DEHAENE, geassocieerd notaris te Sint-Amandsberg, Stad Gent, vervangende zijn ambtgenoot Meester Alex DE WULF, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, wettelijk verhinderd, neergelegd ter registratie:

Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DE WULF & VERBIST GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met maatschappelijke zetel te 9041 Oostakker, Stad Gent, Christiaan Van der Heydenlaan 2, BTW BE0825.268.377 RPR Gent, volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

Kennisname verslaggeving bijzondere verslagen ontbinding

De vergadering besluit de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voormelde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, waarvan het besluit luidt als volgt

"Xl. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het Wetboek van Vennootschappen werd, onder verantwoordelijkheid van de zaakvoerders van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Wulf & Verbist, geassocieerde notarissen" een boekhoudkundige staat afgesloten op datum van 31/01/2014, opgesteld aan continuïteitswaarde, gelet op de voorgenomen overdracht van de totale activiteit, die rekening houdende met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van drie miljoen vierhonderd eenenzeventigduizend vijfennegentig euro tweeënveertig eurocent (3.471.095,42 EUR) en een netto-actief van negentigduizend zeshonderd zestig euro tweeënzestig eurocent (90.660,62 EUR).

Op basis van ons specifiek nazicht van de staat van activa en passiva van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Wulf & Verbist, geassocieerde notarissen" per 31/01/2014 op basis waarvan de ontbinding van de vennootschap wordt voorgesteld, verklaren wij dat

1.de staat van activa en passiva van de vennootschap per 31/01/2014 werd gecontroleerd overeenkomstig de controlenonnen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake ontbinding van vennootschappen;

de staat van activa en passive van de vennootschap per 31/01/2014 aldus de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze weergeeft; evenwel rekening houdend met de specificiteit van de overdracht van de totale activiteit;

2.er evenwel een algemeen voorbehoud dient te worden geformuleerd voor fiscale (en sociale) schulden voor de boekjaren die nog niet definitief werden gecontroleerd.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Wulf & Verbist, geassocieerde notarissen" en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt.

"Audit Decrad" burgerlijke vennootschap onder de vorm van een v.o.f. (B00764)

alhier vertegenwoordigd door de Heer José Haustraete

Bedrijfsrevisor (A01071)

Wetteren 23 april 2014"

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passive gevoegd afgesloten per .31 /01/20.14....

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk deze een afschrift van te hebben ontvangen.

TVVEEDE BESLISSING

Ontbinding

De vergadering besluit dat de BV ovv BVBA "DE WULF 8c VERBIST GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", voornoemd, ontbonden wordt, en in vereffening treedt vanaf heden.

DERDE BESLISSING

Kennisname ontslag raad van bestuur

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, het bestuursorgaan, te weten de ALEX DE WULF GEASSOCIEERD NOTARIS BV ovv BVBA en STEVEN VERBIST GEASSOCIEERD NOTARIS BV ovv BVBA, beiden vertegenwoordigd zoals voormeld, van rechtswege ontslagnemend is.

Daarenboven wordt kwijting verleend voor hun bestuur,

VIERDE BESLISSING

Benoeming vereffenaar - bezoldiging

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten één (1) vereffenaar te benoemen.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de Heer Alex De Wulf, voornoemd, te benoemen als vereffenaar.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd.

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel. Met eenparigheid van stemmen wordt besloten dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel. VIJFDE BESLISSING

Machten van de vereffenaar

De vergadering besluit de machten van de vereffenaar als volgt vast te stellen:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide machten voorzien in artikelen 186, 188 en 190 van het wetboek van vennootschappen met inbegrip van de voortzetting van de handel tot de tegeldemaking. Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikels 187 en 190 §2 van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een nieuwe beslissing door de algemene vergadering nodig is in de gevallen waarin dit wordt voorgeschreven.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de ba-ten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, aile uitstel en rentevoet te be-ipalen, aile zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, aile von-'nissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltocien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden - lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toe-tennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Aile akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar mag zich beroe-'pen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer een plaats van de vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anders-izins, zal de algemene vergadering der aandeelhouders in haar eerstkomende zitting overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar.

ZESDE BESLISSING

Volmacht formaliteiten

De vergadering besluit aan te stellen als bijzondere mandataris van de vennootschap DPO bedrijfsrevisoren of haar aangestelden met maatschappelijke zetel te 9041 Oostakker, Gentstraat 337, met macht van substitutie, teneinde over te gaan tot de wijzigingen bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de Belasting op de Toegevoegde Waarde. Deze machtiging zal eveneens geldig zijn wanneer de vereffening van de vennootschap afgesloten is, teneinde over te gaan tot de doorhaling van de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting op de Toegevoegde Waarde. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, aile verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

" .. Voor*-

`- behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV dcl, 30 april 2014;

- verslag revisor

- Verslag zaakvoerder met staat van activa en passiva

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van 1.iiik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

04/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 03.07.2013 13252-0360-017
02/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 31.07.2012 12356-0554-017

Coordonnées
DE WULF & VERBIST GEASSOCIEERDE NOTARISSEN

Adresse
CHRISTIAAN VAN DER HEYDENLAAN 2 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande