DE ZINGEMSE WAAKHOND, AFGEKORT : D.Z.W.

Association sans but lucratif


Dénomination : DE ZINGEMSE WAAKHOND, AFGEKORT : D.Z.W.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 456.513.573

Publication

24/12/2013
ÿþ" Man 22

.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

vi

beha

aai

Sela

Staa

Ondernemingsnr : 0456.513.573

Benaming

(voluit) : De Zingemse Waakhond

(verkort) : DZ.W.

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Maalderijstraat 3 9750 Zingem

Onderwerp akte : bekendmaking vrijwillige ontbinding, vereffening en sluiting vereffening

De buitengewone algemene vergadering, gehouden op 9 november 2013 heeft de volgende' stemgerechtigde leden als aanwezig doen notuleren: Allegaert Wouter, Blommaert Wilfried, Danneels Lucie, De Vos Wim, Herreman Thijs, Quinart Marc, Ruysschaert Hannes, Sucaet Katieen, Van der Piaetsen Sonja, Veys Piet. Is afwezig met volmacht aan Allegaert Wouter Decordier Yvan, Devriese Nadine.

Alle stemgerechtigde leden zijn aanwezig of vertegenwoordigd waardoor het vereiste aanwezigheidsquota is bereikt en alle beslissingen rechtsgeldig kunnen genomen worden.

De leden van de buitengewone algemene vergadering geven met unanimiteit kwijting aan de bestuurders voor de daden verricht tijdens hun bestuursmandaat.

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist dat op dd. 9 november 2013 de vzw De Zingemse Waakhond vrijwillig door deze buitengewone algemene vergadering wordt ontbonden.

Als vereffenaars worden aangeduid:

Allegaert Wouter, Maalderijstraat 3, 9750 Zingem

Wilfried Blommaert, Stationsplein 85 bus 101, 9700 Oudenaarde,

De buitengewone algemene vergadering draagt al haar bevoegdheden en deze van de raad van bestuur

over aan de vereffenaars. De vereffenaars hebben het passief van de vzw aangezuiverd en het actief te gelde

gemaakt.

Het netto-actief vermogen wordt na verrekening van publicatie- en administratiekosten en nog te innen tegoed FOD Financiën Algemene administratie van de fiscaliteit BTW integraal overgedragen aan de vzw Koninklijke De Verdedigingshond Kortrijk met maatschappelijke zetel te 8500 Kortrijk, Kapel ter Bede 78.

De vereffenaars verklaren de vereffening als gesloten. De boeken en bescheiden zullen, gedurende de wettelijke termijn, bijgehouden worden door Wouter Ailegaert te 9750 Zingem, Maalderijstraat 3.

De vereffenaars:

Wilfried Blommaert Wouter Allegaert

Op de laatste bfz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso " Naam A handtekaninn

Oudenaarde

1 2 DEC. 2013

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

i

II





18/07/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Oudenaarde

49 JUli 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0458.513.573

Benaming

(voluit) : De Zingemse Waakhond

(verkort) : D.Z.W.

Rechtsvorm : vzw

Zetel : nriesstraat 50, 9750 Zingem

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Op de buitengewone algemene vergadering d.d. 3 mei 2013 werd beslist de maatschappelijke zetel van Driesstraat 50 te 9750 HuiselZingem te verplaatsen naar Maalderijstraat 3, 9750 Huise/Zingem

voorzitter secretaris

Blommaert Wilfried Allegaert Wouter.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenina.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

15/03/2012
ÿþMOD2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffe

Vol

behoi aan Belg

Staats

1111111 III!JIIJII liii! 11111 /iii! 11111 11111 11/111II Oudenaarde 0:5 MAART 2012

*12057460* Griffie

Ondernemingsnr : 0456.593.573

Benaming

(voluit) : De Zingemse Waakhond vzw

(verkort) : D.Z.W.

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Driesstaat 50, 9750 Zingem/Huise

Onderwerp akte : Wijziging van de Statuten, Ontslagneming(en) en Benoeming(en)

STATUTEN

I. Oprichting

De oprichters van de vereniging zijn:

-Dhondt Danny, Verbindingsstraat 42 te 9750 Zingem

-Piens Mamic, Parklaan 12 te 9890 Gavere

-Vlerick Veerle, Frans De Beulestraat 42 te 9000 Gent

-Everaert Filip, Dijkstraat 9 te 9700 Oudenaarde

-De Vos Jose, Wijnhuisveld 7 te 9750 Zingem.

II. Statuten

TITEL I : Naam, zetel, doel en duur

Artikel 1 : De vereniging draagt ais naam De Zingemse Waakhond, afgekort

Artikel 2 : De vereniging is gevestigd te 9750 Zingem (Huise), Driesstraat 50, gerechtelijk arrondissement Oudenaarde.

Deze kan naar een andere plaats in België worden overgebracht bij beslissing van de algemene. vergadering.

Artikel 3 : De vereniging heeft tot doel het opvoeden en africhten van alle ras of slag van honden, zoals gezelschapshonden, gebruikshonden, verdedigingshonden, politiehonden, enz.

Meer in het bijzonder zal de vereniging zich inlaten met het begeleiden van de eigenaars en toekomstige eigenaars van honden, dit door middel van begeleiding en onderricht, doch kunnen ook andere interne en externe activiteiten gepland worden zoals het organiseren van wedstrijden, demonstraties, kampioenschappen, tentoonstellingen, spreekbeurten, huisbegeleidingen en activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks het doel kunnen bevorderen.

Deze opsomming is exemplatief, non-limitatief.

Zij kan in die zin ook, doch slechts op bijkomstige wijze, daden stellen, enkel voor zover de opbrengst hiervan besteed wordt aan het doel waarvoor zij werd opgericht.

Zij mag haar medewerking verlenen aan en belangstelling betonen voor activiteiten die gelijkaardig zijn aan haar doel. Zij mag tevens diensten of instellingen oprichten of beheren met het oog op de verwezenlijking van haar doel.

Tevens mag de vereniging aile wettelijke handelingen stellen om dit doel te bereiken en naar het grote publiek kenbaar te maken in de ruimste zin van het woord,

Artikel 4 : De vereniging is opgericht voor onbepaalde duur. Zij kan te allen tijde ontbonden worden.

IlïjIagenTiij Tiët Bè`igischStnatsblid -1370372ü1-2 - Annexes cTü lifóniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Varen " Naam en hanritekeninn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MDl7 22

TITEL Il : Leden

Artikel 5 : Het aantal leden is onbeperkt, maar moet minstens drie bedragen. De vereniging kan effectieve, toegetreden en steunende leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden.

Effectieve leden zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk.

Toegetreden leden zijn enkel aangesloten om te genieten van de activiteiten van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de toegetreden leden worden ingeschreven in een huishoudelijk reglement.

Steunende leden zijn diegenen die sympathie hebben voor de vereniging, deze vallen door hun lidmaatschap onder de voorwaarden en bepalingen van de verzekering. Zij hebben geen stemrecht op de algemene vergadering. De rechten en verplichtingen van de steunende leden worden ingeschreven in het huishoudelijk reglement.

Artikel 6 : Om als effectief lid in aanmerking te komen, moet men gedurende de laatste twee jaren lid geweest zijn van de vereniging.

Artikel 7 : Ieder die wenst toegetreden lid te worden, moet een aanvraag doen bij een bestuurder. Om aangenomen te kunnen worden als toegetreden lid, dient men een hond te trainen in één of meerdere disciplines welke in de vereniging aangeleerd worden. Na twee jaar toegetreden lidmaatschap, kan men zich kandidaat stellen voor het effectieve lidmaatschap. De toegetreden leden hebben het recht om binnen de organisatie gebruik te maken van de trainingen.

Wanneer een effectief lid, om persoonlijke redenen of omstandigheden, voor korte.of lange termijn niet kan voldoen aan de eerder vermelde clausule omtrent het trainen in één of meerdere disciptinesr behoudt deze het recht om het lidmaatschap verder te zetten en een eventueel engagement als effectief lid te blijven opnemen.

Alle leden onderschrijven bij hun toetreding de statuten het huishoudelijk reglement. De leden zullen zich in hun gedragingen door deze principes laten leiden en ze verbinden er zich toe geen daden te stellen die strijdig zijn met het doel van de vereniging of de vereniging op enigerlei wijze schade toe te brengen.

Artikel 8 : Ontslag en uitsluiting van de effectieve, toegetreden of steunende leden geschieden op de wijze, bepaald bij artikel 12 van de wet van 2 mei 2002.

Het lidmaatschap van de leden neemt van rechtswege een einde door het overlijden van het lid.

Elk lid ken te allen tijde uit de vereniging treden. Het ontslag moet schriftelijk worden ingediend bij de voorzitter van de raad van bestuur.

Kunnen uitgesloten worden, leden die een eerloze daad stellen of op enigerlei wijze de rechten van de vereniging ernstige schade toebrachten. De uitsluiting wordt door de algemene vergadering uitgesproken, met 2/3 meerderheid van de aanwezige en vertegenwoordigde stemmen en nadat de belanghebbende werd gehoord en de nodige inlichtingen heeft verstrekt. Deze laatste zal per aangetekend schrijven hiertoe worden uitgenodigd.

Artikel 9 ; Uittredende, ontslagnemende of uitgesloten effectieve, toegetreden of steunende leden en hun rechtsopvolgers hebben geen deel in het vermogen van de vereniging. Evenmin hebben zij het recht om de door henzelf of door hun rechtsvoorgangers gedane bijdragen of gestorte gelden terug te vorderen

Artikel 10 : a) het lidgeld wordt jaarlijks vastgesteld door de raad van bestuur en kan maximum 1500 euro bedragen

b) in geen geval zijn de leden persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vereniging.

c) Personenongevallen kunnen niet verhaald worden op de vereniging, noch op enig bestuurslid, daar er verondersteld wordt dat ieder lid verzekerd is voor eventuele ongevallen, zowel voor zichzelf en/of hun hond(en). Elk lid werkt op eigen verantwoordelijkheid.

Om deel uitte maken van de vereniging dient aan de volgende voorwaarden voldaan te worden:

-het lidgeld jaarlijks betalen;

-de statuten van de vereniging aanvaarden;

-het huishoudelijk reglement van De Zingemse Waakhond vzw aanvaarden.

~

MOD 2.2

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

TITEL III : Bestuur, Raad van Bestuur

Artikel 11 ; De vereniging wordt bestuurd door de raad van bestuur van tenminste drie effectieve leden, benoemd door de algemene vergadering en te allen tijde door deze afzetbaar. Als de veréniging evenwel maar drie effectieve leden teit, bestaat de raad van bestuur uit twee effectieve leden, De bestuurders oefenen hun mandaat gratis uit, zijn natuurlijke personen van een verschillende identiteit.

De algemene vergadering kan besluiten tot het bezoldigen van bijzondere functies of opdrachten, waarvan zij dan de vergoeding bepaalt.

Artikel 12 : De kandidaat bestuurder richt zijn kandidatuur schriftelijk aan de voorzitter van de vereniging, die dëze zal voordragen op de algemene vergadering. De kandidaat bestuurder moet volwaardig, effectief lid zijn van de vereniging.

De bestuurders gaan uit hoofde van hun functie geen enkele persoonlijke verplichting aan en zijn, ten opzichte van de vereniging, enkel aansprakelijk voor de uitoefening van hun functie. De uittredende bestuurders zijn herverkiesbaar.

Artikel 13 : 1° Bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering voor een periode van vijf jaar, steeds door haar afzetbaar. Voor het afzetten van een bestuurder is minstens een 2/3 meerderheid van de stemmen vereist, op voorwaarde dat minstens 2/3 van de effectieve leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Bij tussentijdse verkiezingen, wordt de termijn beperkt tot de eerstvolgende algemene verkiezingen.

2° Een bestuurder die vrijwillig ontslag neemt, moet dit schriftelijk bekendmaken aan de raad van bestuur. Dit ontslag gaat onmiddellijk in.

3° Indien het aantal bestuurders is gedaald beneden het minimum, blijft het bestuur toch bevoegd zolang tenminste twee bestuursleden in functie zijn, waarvan één deel uitmaakt van de trainers van de hondenschool De Zingemse Waakhond vzw. De resterende bestuursleden zijn gehouden het bestuur zo spoedig mogelijk

weer overeenkomstig de statuten samen te stellen. _

Artikel 14 : 1° de raad kiest uit zijn leden een voorzitter, ondervoorzitter, secretaris en eventueel aanvullend een penningmeester, een adjunct-secretaris en eender welke functie die voor de goede werking van de vereniging noodzakelijk is.

2° de raad vergadert maandelijks op bijeenroeping van de voorzitter of van twee bestuurders. De oproepingsbrief behelst de agenda

3° de raad vergadert slechts geldig als tenminste de helft van de bestuurders aanwezig zijn. Alle besluiten worden genomen met gewone meerderheid. Bij staking van stemmen, beslist de stem van de voorzitter. Een bestuurder mag zich door een andere bestuurder laten vervangen, maar niemand mag meer dan één volmacht hebben.

4° van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt dat door alle bestuurders wordt goedgekeurd. Uittreksels worden geldig ondertekend door de voorzitter of door twee bestuurders

Artikel 15 : 1° de raad bestuurt de véreniging en vertegenwoordigt die bij alle gerechtelijke en buitengerechtelijke handelingen. Hij treedt op als eiser of verweerder en beslist over het al dan niet aanwenden van rechtsmiddelen,

De raad is bevoegd voor aile handelingen van bestuur, voor alle handels- en bankverrichtingen en voor alle handelingen van beschikking; dit alles binnen het kader der goedgekeurde begroting.

De raad is bevoegd voor aangelegenheden die niet uitdrukkelijk door de wet of door deze statuten aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

2° de raad benoemt en ontslaat de leden van het personeel en bepaalt hun statuut

3° de raad kan zijn bevoegdheden geheel of gedeeltelijk overdragen aan één of meer van zijn leden. Derden kunnen slechts volmacht ontvangen voor een duidelijk omschreven opdracht beperkt in tijd

4° de raad vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht, Dit reglement mag geen bepalingen bevatten die strijdig zijn met de statuten.

5° de raad kan één of meerdere afgevaardigde bestuurders aanstellen, belast met het dagelijks bestuur, onder meer met de geldige handtekening tegenover het bestuur van postcheques, banken en andere financiële instellingen

Artikel 16 : bij buitengerechtelijke handelingen wordt de vereniging, ook tegenover derden geldig vertegenwoordigd door de gezamenlijke handtekeningen van twee bestuurders.

De vereniging kan tegenover derden geldig vertegenwoordigd worden door twee of meer leden van de raad van bestuur die hiertoe een permanente of bijzondere machtiging krijgen. De permanente machtigingen zullen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

MDD 22

in het huishoudelijk reglement vastgesteld worden. Voor al wat niet In dit huishoudelijk reglement vermeld is, is een speciale machtiging van raad van bestuur of de algemene vergadering vereist.

TITEL IV : Algemene vergadering

Artikel 17 : de algemene vergadering bestaat uit aile effectieve leden, en wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur, Indien deze belet of afwezig is, wordt de vergadering voorgezeten door de ondervoorzitter en in geval van diens belet of afwezigheid door de oudste van de aanwezige bestuurders. Elk effectief lid mag zich echter door een ander lid laten vertegenwoordigen. Geen vertegenwoordiger mag echter beschikken over meer dan één volmacht. leder effectief lid beschikt over één stem.

Artikel 18 : de algemene vergadering is het hoogste orgaan van de vereniging. Zij bezit de machten die haar

uitdrukkelijk zijn toegekend door de wet of door de onderhavige statuten. Behoren inzonderheid tot deze

bevoegdheid:

-statutenwijziging;

-benoeming en afzetting van bestuurders;

-benoeming en afzetting van de commissarissen en het bepalen van hun bezoldiging ingeval een

bezoldiging wordt toegekend;

-kwijting aan de bestuurders en commissarissen;

-goedkeuring van begroting en rekeningen;

-vrijwillige ontbinding van de vereniging;

-uitsluiting van effectieve; toegetreden en steunende leden;

-omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk;

-alle gevallen waarin deze statuten het vereisen.

Artikel 19 : 1 ° elk jaar wordt tenminste één gewone algemene vergadering gehouden voor het goedkeuren der rekeningen van het afgelopen jaar en van de begroting voor het volgend-jaar. Ze héeft plaats zo spoedig mogelijk na afloop van het vorige boekjaar.

In afwachting van die vergadering mag de raad van bestuur per maand één twaalfde uitgeven van de ontwerpbegroting.

2° buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden telkens wanneer de omstandigheden dit vereisen en in elk geval wanneer één vijfde van de effectieve leden daarom verzoeken

3° oproepingen kunnen alleen geldig gedaan worden onder de handtekening van de voorzitter, van twee bestuurders of van één vijfde der effectieve leden. Zij worden verstuurd bij gewone post ten laatste acht dagen voor de vergadering.

4° de oproeping vermeldt dag, uur en plaats en behelst de agenda. Deze wordt bepaald door de raad van bestuur maar één tiende van de effectieve leden hebben het recht punten op de agenda te brengen.

Deze vergadering kan ook geldige besluiten nemen buiten de agenda, tenzij de raad van bestuur zich daartegen verzet

Artikel 20 in gewone gevallen kan de algemene vergadering geldig besluiten nemen met eenvoudige meerderheid van stemmen, welk ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde leden zijn. Besluiten in verband met statutenwijziging of vrijwillige ontbinding, kunnen echter slechts genomen worden mits twee derde van zijn leden aanwezig is. Wordt aan deze vereiste niet voldaan, dan kan een tweede vergadering bijeen geroepen worden, door deze wordt geldig beraadslaagd, welke het aantal aanwezige leden ook verenigt. Bij staking van stemmen beslist de stem van de voorzitter

Artikel 21 : van elke vergadering wordt een verslag opgemaakt die opgenomen wordt in een bijzonder register. Dit register kan op de zetel van de vereniging door leden en belanghebbende derden worden ingezien. Dit verslag wordt geldig goedgekeurd en ondertekend door de voorzitter of minstens twee bestuurders en bij ontstentenis hiervan door twee leden van de algemene vergadering.

TITEL V : Financieel beleid

Artikel 22 : Het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december. Rekeningen en begrotingen worden eventueel door bemiddeling van de penningmeester, door de raad van bestuur voorbereid en ter goedkeuring voorgelegd aan de algemene vergadering.

Voor iedere financiële transactie hoger dan 500,00 euro is de handtekening of goedkeuring van minimaal twee bestuursleden vereist.

TITEL VI : ontbinding, vereffening

MOp 2.2

Luik B - Vervolg

Artikel 23 : Behoudens de gevallen van rechterlijke ontbindingen en van ontbinding van rechtswege, kan tot ontbinding slechts besloten worden door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 20 en volgende van de wet 2 mei 2002 en overeenkomstig deze statuten. Het besluit tot ontbinding benoemt tevens één of meer vereffenaars, bij gebreke daarvan kan de rechtbank tot zulke benoeming overgaan op verzoek van de meest gerede belanghebbende.

Artikel 24: 1° Welk ook de oorzaak is van de ontbinding, wordt de bestemming van de activa (na aanzuivering van de passiva) bepaald door de algemene vergadering, waarbij de vereffenaars voorstellen kunnen indienen.

2° Bij het bepalen van de bestemming moeten de vereffenaars en de algemene vergadering rekening houden met het doel als dat van de ontbonden vereniging.

Artikel 25 :Aangelegenheden die door deze statuten niet zouden geregeld zijn, worden geregeld overeenkomstig de wet van 2 mei 2002.

ONTSLAGNEMING(EN), BENOEMING(EN)

Overeenkomstig de statuten legden alle bestuurders hun functie neer.

Door de algemene vergadering van 28 januari 2012 werd het ontslag met kwijting aanvaard van volgende

bestuurders:

-Allegaert Wouter, bediende, Maalderijstraat 3 te 9750 Zingem,

-Veys Piet, arbeider, Marollestraat 3 te 9700 Oudenaarde,

-Blommaert Wilfried, arbeider, Stationsplein 85 bus 101 te 9700 Oudenaarde,

-Vander Plaetsen Sonja, arbeidster, Grote Steenweg 62 te 9840 De Pinte

En werd het ontslag bekrachtigd van volgende bestuurders zonder kwijting:

-Degroote Wilson, arbeider, Stokstormstraat 2 te 9870 Machelen,

-Goethals Marleen, bediende, Stokstormstraat 2 te 9870 Machelen,

-Vander Plaetsen Linda, huisvrouw, Van Eycklaan 44 te 9840 De Pinte,

als nieuwe raad van bestuur werd benoemd voor een periode van 5 jaar:

-Blommaert Wilfried, arbeider, Stationsplein 85 bus 101 te 9700 Oudenaarde - voorzitter,

-Veys Piet, arbeider, Marollestraat 3 te 9700 Oudenaarde - ondervoorzitter,

-Allegaert Wouter, bediende, Maalderijstraat 3 te 9750 Zingem  Secretaris,

-Vander Plaatsen Sonja, arbeidster, Grote Steenweg 62 te 9840 De Pinte  bestuurder.

Blommaert Wilfried Voorzitter Veys Piet Allegaert Wôuter

Ondervoorzitter Secretaris

Vander Plaetsen Sonja

Bestuurder

Bijlagen bij iiét Belgisch Staatsblad -15/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

% Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

e "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/06/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

iN 101111111111111110111111

*11087494*

Cjudenaarde

30 MEI 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0456.513.573

Benaming

(voluit) : VZW DE ZINGEMSE WAAKHOND

(verkort) : VZW D.Z.W.

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Driesstraat 50 te 9750 Zingem

Onderwerp akte : ontslagnemingen

Uittreksel uit de notulen.

De bestuursvergadering heeft op 12-04 -2011 kennis genomen van het ontslag van:

- Degroote Wilson, Stokstormstraat 2 te 9870 Machelen, rijksregistemr. 56.04.21-293.87 als voorzitter en: bestuurder,

- Goethals Marleen, Stokstormstraat 2 te 9870 Machelen, rijksregistemr. 61.04.05-280.06 als bestuurder, en

- Van der Plaetsen Linda, Van Eycklaan 44 te 9840 De Pinte, rijksregistemr. 55.02.21-432.10 als bestuurder: en penningmeester

getekend

Wouter Allegaert

secretaris.

Bijlagenb lbet_Belgisch Staatsblad - 10/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
DE ZINGEMSE WAAKHOND, AFGEKORT : D.Z.W.

Adresse
MAALDERIJSTRAAT 3 9750 HUISE

Code postal : 9750
Localité : Huise
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande