DE ZOETE LIMOEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DE ZOETE LIMOEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 464.473.810

Publication

09/09/2013
ÿþtgë Mad Ward 71,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

GRIFFIEtE~i`;"}~,;t,,

VAN KOO t É.yN ,,,.

2 -`..) AUG 2013

olwND~}~;~~~y~:~ -~..._._. ~ te _ .

313 825

Ondernemingsnr : 0464.473.810

Benaming

(voluit) : De Zoete Limoen, in vereffening

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldakkerwegel 33, 9230 Wetteren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting vereffening

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering, gehouden op 26 augustus 2013

"UKennisname en goedkeuring van de vereffeningrekeningen en het verslag van de vereffenaar

De aandeelhouders nemen kennis van de vereffeningrekeningen en het vereffeningverslag die hen door de vereffenaar werden voorgelegd. De aandeelhouders keuren de vereffeningrekeningen en het vereffeningverslag unaniem goed.

DOntslag en kwijting aan de vereffenaar

Er wordt door de vergadering aan de vereffenaar, mevr, Antoinette Verhaegen, ontslag verleent met volledige en algehele kwijting zonder enig voorbehoud noch beperking voor haar bestuur als vereffenaar van de vennootschap.

DSluiting van de vereffening

De vergadering stelt vast dat ingevolge de afsluiting van de vereffening de bvba "De Zoete Limoen, in vereffening", ingeschreven in het Register voor Rechtspersonen te Dendermonde onder het ondernemingsnummer 0464.473.810, definitief heeft opgehouden te bestaan, zelfs voor de behoeften van de vereffening, onder voorbehoud van het voortbestaan van het passief van de vennootschap gedurende vijf (5) jaar.

OBewaren van de boeken en bescheiden

De vergadering besluit dat de boeken en bescheiden gedurende ten minste vijf (5) jaar zullen bewaard

blijven op nagemeld adres: Veldakkerwegel 33, 9230 Wetteren.

DVotmacht voor administratieve formaliteiten

Er wordt eveneens volmacht verleend aan de vereffenaar om het nodige te doen voor de neerlegging van, de notulen van de vergadering ter publicatie in de Bijlagen tot het Belgische Staatsblad, op de griffie van de Rechtbank van Koophandel. "

Antoinette Verhaegen

Vereffenaar

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 31.12.2012, NGL 25.06.2013 13216-0592-011
06/03/2013
ÿþ mod 11.1



Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



V beh aa Bel Stan *13038 55*

11111111







~t=iii~i=lc F1Et; ~ t3Aie

VAN KOOPHANDEL

DENDERMONDE

Ondememingsnr : 0464473810

Benaming (voluit) : DE ZOETE LIMOEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Veldakkerwegel 33

9230 Wetteren

Onderwerp akte : BVBA: vereffening

Uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid «DE ZOETE LIMOEN» waarvan de zetel gevestigd is te 9230 Wetteren, Veldakkerwegel 33, opgemaakt door notaris Dirk Delbaere met standplaats te Gent (Ledeberg), op 29 januari 2013, neergelegd te registratie, met éénparigheid van stemmen, blijkt dat onder meer volgende besluiten werden genomen:

Eerste beslissing: verslaggeving.

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door de zaakvoerder, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap, en van het verslag opgemaakt ;' door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 oktober 2012.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen,

De verslagen opgemaakt door de zaakvoerder en door de bedrijfsrevisor, alsmede de staat van activa en passiva blijven bewaard in het dossier van ondergetekende notaris.

Tweede beslissing: ontbinding.

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

Derde beslissing: kennisname ontslag van de zaakvoerder en icwiitinq De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hiernavolgende zaakvoerder van rechtswege ontslagnemend is: Mevrouw Antoinette Verhaegen, voornoemd. De algemene vergadering beslist aan Mevrouw Antoinette Verhaegen, voornoemd, kwijting te verlenen.

Vierde beslissing: benoeming van vereffenaar en bezoldiging

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen.

Zij benoemt als vereffenaar, onder de opschortende voorwaarde van homologatie of bevestiging van de benoeming van de bevoegde rechtbank van koophandel: Mevrouw Antoinette Verhaegen, voornoemd.

Mevrouw Antoinette Verhaegen, voornoemd, wordt eveneens aangesteld als lasthebber ad hoc teneinde het verzoekschrift tot homologatie van de vereffenaar te ondertekenen.

De vergadering beslist dat de vereffenaar haar mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen slechts in functie treedt nadat zijn benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank van koophandel wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

Vijfde beslissing: benoeming van plaatsvervangende vereffenaar en bezoldiging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- behouden

ban hee

Heigisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

m'A 11.1

De vergadering beslist een plaatsvervangende vereffenaar aan te stellen die slechts in functie kan treden indien de benoeming als vereffenaar van Mevrouw Antoinette Verhaegen, voornoemd, door de rechtbank van koophandel niet wordt bevestigd of gehomologeerd.

De plaatsvervangende vereffenaar is: de Heer DE BACKER Etienne, voornoemd.

De vergadering beslist dat de plaatsvervangende vereffenaar, bij bevestiging of homologatie van zijn benoeming, zijn functie onbezoldigd zal uitoefenen.

Deze vereffenaar treedt slechts in functie onder de dubbele opschortende voorwaarde van de niet, bevestiging of  homologatie van de benoeming als vereffenaar van Mevrouw Antoinette

Verhaegen, voornoemd, door de rechtbank van koophandel en van de bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel van zijn benoeming als vereffenaar.

Zesde beslissing: machten van de vereffenaar.

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vergadering kent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze eventueel werd voorzien. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van de ambtshalve inschrijving, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde handelingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bïs van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de ' rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Zevende beslissing: statutenwijzigingen

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten ais volgt aan te passen in functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand waarin de vennootschap zich bevindt:

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

Vervanging van artikel één door de volgende tekst "De vennootschap bestaat onder de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid heeft; aangenomen, met als naam "De Zoete Limoen, in vereffening".

Vervanging van artikel vier door de volgende tekst: "Artikel vier: De vennootschap bestaat met ingang van negenentwintig januari tweeduizend dertien enkel voor haar vereffening." Vervanging van artikel negen door de volgende tekst: "Artikel negen: De vennootschap wordt bestuurd door één vereffenaar."

- Vervanging van artikel twaalf door de volgende tekst "Artikel twaalf: De vergadering kent

aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden toe voorzien in artikels 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Hij mag alle handelingen stellen zoals voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder de machtiging te moeten verkrijgen van de algemene vergadering in de gevallen waarin ze eventueel werd voorzien. Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van het nemen van de ambtshalve inschrijving, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen. De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te stellen en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap. Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde handelingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt. Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar. "

Op de laatste biz. van Luk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden .aan he`r Belgisch Staatsblad

mod 11.1

- Schrapping van de tekst van artikel 11.

Achtste beslissing: volmacht coordinatie.

De vergadering verleent aan notariskantoor Delbaere, te dien einde woonstkeuze doende op het adres van notaris Delbaere te 9050 Gent(Ledeberg), Brusselsesteenweg 53, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake,

Negende besilsslnq: volmacht formaliteiten.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan het kantoor van de Heer Joris DETAVERNIER, te 9230 Massemen, Brusselsesteenweg 308, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren; dit alles tot schriftelijke herroeping.

, Voor eensluidend ontledend uittreksel

Notaris Dirk Delbaere

Tegelijk hiermede neergelegd:

- Expeditie proces-verbaal dd, 29101/2013;

Kopij vonnis van 15/0212013

Gecoördineerde statuten;

Één bundel met: - de staat van activa en passiva

- verslag zaakvoerder

- verslag extern accountant

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

31/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 26.07.2012 12345-0420-014
28/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 22.06.2011 11194-0360-014
20/06/2011
ÿþ Mud 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblau

GRIFFIE IE4 H s BANK

VAN KOOPHANDEL

0 7. 06. 7011

DENDE~if+itOi~Drlt~fie

1111t1111.11jIlloqIlle11101

Ondernemingsnr : 0464473810

Benaming

(voluit) : DE ZOETE LIMOEN

Rechtsvoren : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : VELDAKKERWEGEL 33 , 9230 WETTEREN

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2011- Annexes du Moniteur belge

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING VAN 15 MAART 2011

"Het ontslag van dhr. Etienne De Becker als zaakvoerder wordt aanvaard en dit met ingang van heden. Aan hem wordt décharge verleend voor zijn beheer .

Mevr. Antoinette Verhaegen, wonende te 9230 Wetteren, Veldakkerwegel 33, wordt benoemd als zaakvoerder met ingang van heden. Zij aanvaardt dit mandaat. Het mandaat is onbezoldigd."

ANTOINETTE VERHAEGEN

ZAAKVOERDER

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

28/03/2011 : GE195476
03/08/2010 : GE195476
09/09/2009 : GE195476
29/07/2008 : GE195476
01/07/2008 : GE195476
06/08/2007 : GE195476
01/09/2006 : GE195476
23/06/2005 : GE195476
15/06/2004 : GE195476
09/07/2003 : GE195476

Coordonnées
DE ZOETE LIMOEN

Adresse
VELDAKKERWEGEL 33 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande