DEBA SYSTEMS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEBA SYSTEMS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 427.592.232

Publication

29/09/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 24.09.2014 14598-0059-012
25/07/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopij na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

~ 6 J11L1n13

~ EC H TetiffieJAN

~nnpw ~~nFi Tr GE \:1-

.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0427.592.232

Benaming (voluit) : DEBA SYSTEMS

I;

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Posthoomstraat 49 C

9870 Zulte

Onderwerp akte : INKOOP EIGEN AANDELEN  VERNIETIGING  STATUTENWIJZIGING

Bij akte verleden voor Notaris Nicolas Verstraete, ter standplaats Tielt op 2 juli 2013, geboekt te Tielt, registratiekantoor, zes bladen, één verzending, op 9 juli 2013, boek 439, blad: 57, vak: 09, ontvangen: vijftig euro (50 EUR). Getekend: Isabel Lambert ea Inspecteur ai;

blijkt dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de;. besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEBA SYSTEMS", met zetel te 9870 Zulte, Posthoornstraat 49 c, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder, ondernemingsnummer 0427.592.232.

Deze vennootschap werd opgericht onder de rechtsvorm van een Personenvennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid bij akte verleden voor notaris Jean-François Agneessens, te Nazareth, op 24 juni 1985, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 juli daarna onder nummer 850726-95.

De statuten werden gewijzigd, onder meer door aanneming van huidige rechtsvorm, blijkens proces;; verbaal van de buitengewone algemene vergadering verleden door voornoemde notaris Jean-François Agneessens op 16 september 1987, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 17 oktober daarna onder nummer 871017-84.

De statuten werden een volgende maal gewijzigd ingevolge de bijzondere algemene vergadering gehouden op 20 november 2001, geregistreerd te Deinze op 19 december 2001, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 11 januari daarna, onder nummer 20020111-1358.

De zetel werd overgebracht naar het huidig adres krachtens een beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 15 juni 2011, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad;; van 10 november 2011, onder nummer 11169652.

En dat navolgende besluiten werden genomen:

EERSTE BESLUIT

De vergadering neemt kennis van de bijzondere algemene vergadering de dato 15 juni 2011 inzake de inkoop van honderd vijftig (150) eigen aandelen, en stelt vast dat de inkoop van honderd vijftig (150) eigen aandelen effectief heeft plaatsgevonden en dat deze aandelen werden overgedragen aan de voornoemde vennootschap ""DEBA SYSTEMS", met naleving van de voorwaarden

waaronder het aanbod aan is bekendgemaakt.

TWEEDE BESLUIT

ï; De vergadering besluit onmiddellijk aile honderdvijftig (150) ingekochte aandelen te vernietigen. DERDE BESLUIT

De vergadering besluit de netto-boekwaarde van de vernietigde eigen aandelen aan te rekenen op de aangelegde onbeschikbare reserve "verwerving eigen kapitaalaandelen" en dienovereenkomstig het bedrag van deze onbeschikbare reserve te verminderen, zodat de voormelde onbeschikbare,; reseNe wordt opgeheven en volledig wordt afgeboekt.

VIERDE BESLUIT fi De vergadering besluit de nominale waarde van de aandelen af te schaffen zodat het kapitaal; voortaan vertegenwoordigd wordt door zeshonderd (600) aandelen die ieder één/zeshonderdste, 11600ste van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Op de laatste blz. van bulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

111111.131?JJ1.J111

5

1111!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

l~

VIJFDE BESLUIT

De vergadering herbenoemt de heer DEVOS Christian, voornoemd, als statutair zaakvoerder van de vennootschap. De duurtijd van het mandaat is onbeperkt en zijn afzetting zal slechts mogen uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Ingeval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, of afzetting van voornoemde zaakvoerder, zal zijn echtgenote, mevrouw VAN DEN EEDE Pascale, voornoemd, van rechtswege in zijn plaats treden, zonder beperking van duur, en haar afzetting zal slechts onder dezelfde voorwaarden mogen uitgesproken worden als voormeld.

Indien genoemde echtgenote vooroverleden is, of deze taak niet verlangt waar te nemen, zal voornoemde juffrouw DEVOS Céline van rechtswege de plaats innemen van statutaire zaakvoerder. " Laatstgenoemde zaakvoerder zal afzetbaar zijn bij eenvoudige meerderheid van stemmen, en zonder dat daartoe gewichtige reden voorhanden moeten zijn.

ZESDE BESLUIT

De vergadering besluit het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging als bedongen in artikel 7 van de bestaande statuten af te schaffen.

ZEVENDE BESLUIT

De vergadering besluit de overdrachtsprocedure van aandelen te wijzigen door de artikelen 9 en 10 ' van de bestaande statuten door een nieuw artikel dat zal luiden als volgt:

"De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch wegens overlijden, dan met instemming van al de vennoten in het bezit van het gehele kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De vennoot, die één of meer aandelen wil overdragen onder levenden, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Ingeval van overdracht bij overlijden moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, binnen een maand na het overlijden van de vennoot, aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht. Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

De weigerende vennoten zijn verplicht binnen de drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden. Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstig toepassing in de verhouding van het aantal aandelen dat elke vennoot bezit.

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap. Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waarde vennootschap gevestigd is.

Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld.

Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens.

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten of omdat het voorkeurrecht wordt uitgeoefend, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hierboven is bepaald.

Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennoten aangewezen personen of aan de vennoot die zijn voorkeurrecht uitoefent. Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen zes maanden aan de vennootschap mededelen welke erfgenaam ais eigenaar of gevolmachtigde zal optreden."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

ACHTSTE BESLUIT

De vergadering, besluit de kwalitatieve en kwantitatieve beperkingen, in hoofde van de bestuurders zoals voorzien in de artikelen 13 en 14 van de bestaande statuten af te schaffen en te vervangen door een nieuw artikel dat zal luiden als volgt:

"De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor aile rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder. "

NEGENDE BESLUIT

De vergadering besluit volledig nieuwe statuten aan te nemen en dit in overeenstemming met voorgaande besluiten en overeenkomstig het huidige Wetboek van Vennootschappen, als volgt.

STATUTEN

A. NAAM  ZETEL  DOEL  DUUR

Artikel 1: BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aangenomen, onder de benaming "DEBA SYSTEMS".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, orders en andere stukken, uitgaande van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, vermelden :

1) de benaming van de vennootschap;

2) de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid";

3) de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap;

4) het woord "rechtspersonenregister" of de initialen "RPR", gevolgd door het ondernemingsnummer,

5) de vermelding van de zetel van de rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft.

Artikel 2: ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9870 Zulte, Posthoornstraat 49 c.

Deze zetel kan overgebracht worden naar gelijk welke plaats in België, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), regelmatig bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, doch rekening houdend met de taalwetten.

Artikel 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

Het vervaardigen en verhandelen van producten, systemen van metaal en kunststoffen voor industrieel en huishoudelijk gebruik, metaalconstructies en -verwerking in de breedste zin.

Installatie en onderhoud van centrale verwarmingsinstallaties en -systemen en alle verrichtingen die hiermee verband houden, in de meest uitgebreide zin,

Installaties kopen, huren, verhuren, produceren, oprichten, verkopen en ruilen, en alle daden en transacties stellen die tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doen kunnen bijdragen. De vennootschap mag alle burgerlijke, industriële, financiële, commerciële, roerende, onroerende en alle welkdanige verrichtingen, handelingen stellen of laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of andere branche van haar sociaal voorwerp of die eenvoudig nuttig of bevorderlijk zijn of zouden kunnen zijn om haar maatschappelijk doel te verwezenlijken.

Zij mag op om het even welke wijze en door gelijk welk middel absorberen, rechten verkrijgen, deelnemen in, fusies ondergaan met gelijk welk andere vennootschap of onderneming, die een gelijkaardig of aanverwant doen nastreven of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

De bovenstaande bepalingen dien in hun breedste zin opgevat te worden.

Artikel 4: DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde termijn. Behoudens de gerechtelijke ontbinding kan zij om het even wanneer worden ontbonden door een beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend en besluitend volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

B. KAPITAAL  AANDELEN

Artikel 5: AANDELEN

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zevenhonderd vijftig euro, vertegenwoordigd door zeshonderd aandelen zonder vermelding van waarde, die elk één zeshonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

\ behouden aan aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

"

'Artikel 6: SCHORSING DER RECHTEN 

VRUCHTGEBRUIK

De aandelen zijn ondeelbaar.

Zijn er verschillende eigenaars van een aandeel of een ander effect, dan hebben de zaakvoerders het recht de uitoefening van de daarbij horende rechten te schorsen totdat één enkele persoon tegenover de vennootschap is aangewezen als eigenaar van het aandeel of het ander effect. In geval van verdeling van het eigendomsrecht van een maatschappelijk aandeel of een ander effect, worden de eraan verbonden rechten uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Artikel 7: OVERDRACHT VAN AANDELEN

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden, noch wegens overlijden, dan met instemming van al de vennoten in het bezit van het gehele kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

De vennoot, die één of meer aandelen wil overdragen onder levenden, moet van zijn voornemen aan de vennoten kennis geven bij een aangetekende brief, waarin hij de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer meedeelt, alsook het aantal aandelen dat hij wenst over te dragen en de daarvoor geboden prijs.

Ingeval van overdracht bij overlijden moeten de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, binnen een maand na het overlijden van de vennoot, aan de andere vennoten nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven.

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht. Tegen weigering van goedkeuring staat geen beroep op de rechter open.

De weigerende vennoten zijn verplicht binnen de drie maanden, hetzij de aandelen zelf te kopen, hetzij er een koper voor te vinden, Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, vindt het recht van voorkeur overeenkomstig toepassing in de verhouding van het aantal aandelen dat elke vennoot bezit.

In dit geval zal de verkoopprijs gelijk zijn aan de werkelijke waarde op de dag van de overdracht. Bij ; gebrek aan overeenstemming tussen partijen zal de werkelijke waarde worden vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elk der partijen te benoemen. De deskundigen zullen rekening houden met alle gegevens die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheden van de vennootschap.

Over meningsverschillen tussen de twee deskundigen zal worden beslist door een derde deskundige die, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, zal worden aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd is,

Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open. De afkoop van de aandelen zal in elk geval tot stand moeten komen binnen de zes maanden na de dag waarop de waarde, op de hierboven bepaalde wijze, definitief zal zijn vastgesteld.

Na het verstrijken van die termijn kunnen de rechthebbenden de weigerende vennoten tot betaling dwingen door alle middelen rechtens,

De erfgenamen en legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten of omdat het voorkeurrecht wordt uitgeoefend, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen; deze waarde wordt vastgesteld en uitbetaald zoals hierboven is bepaald,

Zij zijn verplicht op verzoek van de vennootschap die aandelen over te dragen aan de door de vennoten aangewezen personen of aan de vennoot die zijn voorkeurrecht uitoefent. Bij overgang door erfenis van aandelen op twee of meer rechtverkrijgenden moeten deze binnen zes maanden aan de vennootschap mededelen welke erfgenaam als eigenaar of gevolmachtigde zal optreden.

Artikel 8: RECHTEN BIJ OVERLIJDEN

De erfgenamen of legatarissen, evenals de schuldeisers van een vennoot, zullen geen zegels

mogen doen leggen op de goederen en waarden der vennootschap, noch inventaris doen opmaken.

Zij moeten zich voor de uitvoering van hun rechten houden aan de rekeningen, balansen en

geschriften der vennootschap.

De vennoten verbinden zich ertoe hun aandelen niet te verpanden ten voordele van derden,

Artikel 9: REGISTER VAN AANDELEN

In de zetel der vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, dat bevat:

1) de juiste aanduiding van elke vennoot en van het aantal hem toebehorende aandelen;

2) de vermelding van de gedane stortingen;

3) de overdracht van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de genieter in geval van overdracht wegens overlijden.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

De overdrachten gelden slechts ten aanzien van de vennootschap en van derden vanaf de datum

van hun inschrijving in het register van aandelen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs

hiervan overhandigd.

Elke vennoot of elke derde belanghebbende mag kennis nemen van dit register.

C. BESTUUR  CONTROLE

Artikel 10: ALGEMEEN BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet te kiezen tussen de vennoten, die worden aangesteld voor de duur van de vennootschap. Indien er meer dan één zaakvoerder wordt aangesteld, zullen zij afzonderlijk of gezamenlijk mogen handelen,

Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Een zaakvoerder kan nochtans ontslag nemen.

Het aantal zaakvoerders kan worden verhoogd bij gewone beslissing van de algemene vergadering, die de vormen niet moet eerbiedigen voorgeschreven voor de wijziging van de statuten, tenzij een statutair zaakvoerder wordt aangesteld,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 11: BEVOEGDHEDEN ZAAKVOERDER(S)

De zaakvoerders hebben de macht om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden voor alle rechtshandelingen die met het doel van de vennootschap niet in strijd zijn, niet door de wet of door de statuten verboden zijn, en niet door de wet of de statuten uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen elk afzonderlijk de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Artikel 12: STATUTAIR ZAAKVOERDER

De heer DEVOS Christian, wonende te 9870 Zulte, Posthoomstraat 78, werd als statutair zaakvoerder van de vennootschap aangesteld, De duurtijd van het mandaat is onbeperkt en zijn afzetting zal slechts mogen uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Ingeval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, of afzetting van voornoemde zaakvoerder, zal zijn echtgenote, mevrouw VAN DEN EEDE Pascale, wonende te 9870 Zulte, Posthoornstraat 78, van rechtswege in zijn plaats treden, zonder beperking van duur, en haar afzetting zal slechts onder dezelfde voorwaarden mogen uitgesproken worden als voormeld.

Indien genoemde echtgenote vooroverleden is, of deze taak niet verlangt waar te nemen, zal juffrouw DEVOS Céline, wonende te 9870 Zulte, Posthoomstraat 78, van rechtswege de plaats innemen van statutaire zaakvoerder. Laatstgenoemde zaakvoerder zal afzetbaar zijn bij eenvoudige meerderheid van stemmen, en zonder dat daartoe gewichtige reden voorhanden moeten zijn.

Artikel 13: CONTROLE

De controle op de vennootschap kan worden opgedragen aan één of meer commissarissen, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Indien geen commissaris wordt aangesteld door de algemene vergadering en dit niet vereist is door de wet, zal de controle worden uitgeoefend door de vennoten.

D. ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14: DATUM

De jaarvergadering wordt elk jaar gehouden op de laatste woensdag van de maand mei, op de zetel van de vennootschap of in elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping voorzien.

Indien deze dag een feestdag is, zal de jaarvergadering worden gehouden op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur. De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap dit vereist en op de wijze voorgeschreven door de wet.

Artikel 15: JAAR- EN CONTROLEVERSLAG

ln het vooruitzicht van de jaarvergadering stellen de commissarissen, in voorkomend geval, een controleverslag en de zaakvoerders een jaarverslag op, waarin deze laatste rekenschap geven van hun beleid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan." het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

a

mod 11,1

Artikel 16: BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

E. BALANS  RESERVE  WINSTVERDELING

Artikel 17: BALANS  RESERVE  WINSTVERDELING

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, alsmede de vergoedingen toegekend aan de zaakvoerders, de commissaris en de werkende vennoten, maakt de netto winst van de vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd genomen voor het wettelijk reservefonds.

Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het overschot van de nettowinst staat ter beschikking van de algemene vergadering, die het geheel of gedeeltelijk kan verdelen onder de aandelen, of het overschrijven op een reservefonds of er een andere bestemming kan voor voorzien.

Geen uitkering van winst mag echter geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen, beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

F. ONTBINDING  VEREFFENING

Artikel 18: VEREFFENAAR BEVOEGDHEDEN

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene

vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het

evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningsstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

Artikel 19: VEREFFENING

In geval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en de kosten van de vereffening te dekken; het batig saldo zal warden verdeeld onder

de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten, elk aandeel gevende een i

gelijk recht.

G. VERKLARINGEN

Artikel 20: ALGEMENE BEPALINGEN

Wat de in deze statuten niet uitdrukkelijk geregelde punten betreft, verklaren de partijen zich te houden aan de ter zake geldende wetgeving. Alle bepalingen in deze statuten die herhalingen zijn van wat vermeld staat in het Wetboek van vennootschappen worden bij een wetswijziging vervangen door de nieuwe bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. In deze herhalingen dienen de erin vervatte verplichtingen niet ais statutaire, doch fouter ais wettelijke verplichtingen aanzien te worden. Bijgevolg kunnen de zaakvoerders enkel aansprakelijk gesteld worden wegens schending van statutaire bepalingen in de mate dat verplichtingen geschonden worden waarbij van de wet wordt afgeweken of aan de wet wordt toegevoegd.

Artikel 21: WOONSTKEUZE

De vennoten, zaakvoerders en commissarissen doen woonstkeuze op de zetel van de vennootschap voor al wat de uitvoering van deze statuten betreft.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan iièt

Belgisch

Staatsblad

mod 11,1

TIENDE BESLUIT' "

vergadering besluit volmacht te geven aan de zaakvoerder om alle maatregelen te nemen en aile daden te stellen die noodzakelijk zijn voor de uitvoering van de genomen beslissing tot vernietiging , van de eigen aandelen, en onder meer om het aandelenregister aan te passen, en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Alle besluiten werden genomen met éénparigheid van stemmen.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Notaris Nicolas VERSTRAETE

Tegelijk hiermee neergelegd;

Uitgifte van de akte van 2 juli 2013

Gecoördineerde statuten

s

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 25.05.2012, NGL 27.09.2012 12588-0414-013
10/11/2011 : GE141289
29/06/2011 : GE141289
07/09/2010 : GE141289
25/08/2009 : GE141289
22/07/2008 : GE141289
30/08/2007 : GE141289
30/06/2006 : GE141289
05/10/2005 : GE141289
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.05.2015, NGL 06.07.2015 15283-0364-012
14/09/2004 : GE141289
14/08/2003 : GE141289
17/10/2002 : GE141289
16/11/2000 : GE141289
01/01/1997 : GE141289
01/01/1995 : GE141289
17/10/1987 : GE141289
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 25.05.2016, NGL 30.08.2016 16528-0473-012

Coordonnées
DEBA SYSTEMS

Adresse
POSTHOORNSTRAAT 49C 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande