DEBAKKER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEBAKKER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 552.846.352

Publication

23/05/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14304760*

Neergelegd

21-05-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0552846352

Benaming (voluit): Debakker

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9600 Ronse, Viermaartlaan 169 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bob BULTEREYS te Avelgem op 16 mei 2014, neergelegd

ter registratie te Kortrijk I,

Houdende de oprichting van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

"Debakker", met maatschappelijke zetel te 9600 Ronse, Viermaartlaan 169 bus 2

Ondermeer wat volgt:

1. Rechtsvorm - Naam.

De vennootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid.

Haar maatschappelijke naam luidt : "Debakker".

2. Zetel.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9600 Ronse, Viermaartlaan 169 bus 2.

De zetel kan overgebracht worden naar een andere plaats in deze gemeente en naar elke andere gemeente in het Vlaams Gewest of het Tweetalig Brussel Gewest bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder. De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan kantoren, bijhuizen, agentschappen, opslagplaatsen inrichten in België en in het buitenland, eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

3. Duur - Aanvang.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf haar oprichting.

4. Vennoten - Oprichters.

1. De heer DEBAKKER Thierry André Daniel, geboren te Avelgem op veertien oktober duizend

negenhonderdzestig, wonende te 8580 Avelgem, Stijn Streuvelslaan 9.

Eigenaar van 49 aandelen

2. De heer DEBAKKER Bastien Noël, geboren te Oudenaarde op vijfentwintig december

duizend negenhonderddrieënnegentig, wonende te 8580 Avelgem, Stijn Streuvelslaan 9.

Eigenaar van 51 aandelen

5. Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR).

Het is verdeeld in 100 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, ieder aandeel 1/100ste deel

van het kapitaal vertegenwoordigend.

Bij de oprichting werd op dit maatschappelijk kapitaal volledig ingeschreven en volledig volstort.

6. Boekjaar.

Het maatschappelijke boekjaar begint op 1 april wordt afgesloten op eenendertig maart.

Het eerste boekjaar zal lopen van zestien mei tweeduizend veertien tot eenendertig maart

tweeduizend vijftien.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

7. Reserves - Winstverdeling - Vereffening.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene kosten, maatschappelijke lasten en afschrijvingen, maakt de netto-winst uit.

Eerst wordt van deze winst minstens vijf procent afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserves ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar moet opnieuw worden toegepast indien om gelijk welke reden de reserves beneden peil komen.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die er de aanwending van bepaalt, wel verstaan zijnde dat ieder aandeel recht heeft op gelijk deel in de verdeling van de winsten.

De vennootschap mag ten allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, stelt de algemene vergadering van vennoten de vereffenaar(s) aan, bepaalt hun bevoegdheden en hun emolumenten en stelt de wijze van vereffening vast overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

8. Bestuur - Vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde zaakvoerders, al dan niet vennoten. Zij worden door de vennoten benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur.

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd, hetzij door de enige vennoot, hetzij door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, daartoe aangesteld door de enige vennoot, handelend als algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide machten om alle daden van beheer en beschikking te stellen die de vennootschap aanbelangen.

De zaakvoerder mag zekere bevoegdheden voor een welbepaald doel overdragen aan gelijk welke persoon. De algemene vergadering mag één of méér bestuurders aanduiden waarvan zij de bevoegdheden en de vergoedingen vaststelt en welke steeds door de algemene vergadering kunnen herroepen worden.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerders.

Worden zaakvoerder benoemd :

1. de heer DEBAKKER Thierry André Daniel;

2. de heer DEBAKKER Bastien Noël;

welke aanvaarden en dit zonder beperking van duur.

Overeenkomstig de statuten die voorafgaan, vertegenwoordigt iedere zaakvoerder de vennootschap

in en buiten rechte.

Hun mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, tot een andersluidend besluit van de

algemene vergadering.

9. Toezicht.

Voor zover en zodra het Wetboek Vennootschappen dit vereist, wordt het toezicht over de vennootschap aan een of meer commissarissen opgedragen. Deze worden benoemd door de algemene vergadering, die ook hun eventuele vergoeding bepaalt.

Zo geen commissaris dient aangesteld te worden, dan heeft iedere vennoot individueel de rechten van onderzoek en controle op alle verrichtingen van de vennootschap; hij kan zonder verplaatsing inzage nemen van de boeken, briefwisseling en van alle geschriften van de vennootschap.

Er diende geen commissaris te worden benoemd.

10. De vennootschap heeft in België en in het buitenland tot doel:

De uitoefening van de tandheelkunde in al zijn aspecten. Hiertoe zal de vennootschap de materiële voorwaarden scheppen met het oog op het beoefenen van de tandheelkunde op een degelijke en medisch verantwoorde manier. De vennootschap is te dien einde bevoegd om alle handelingen te stellen die daartoe noodzakelijk en nuttig of bevorderlijk zijn. Zij kan onder meer overgaan tot het aanschaffen van geneeskundige apparatuur dienstig voor het uitoefenen van het beroep.

Zij kan ondergeschikt personeel en paramedici aanwerven die de tandartsen in de uitoefening van hun beroep bijstaan. Evenals het behouden en aanscherpen van de wetenschappelijke kennis in dit domein door het volgen en/of geven van seminaries, voordrachten en dergelijke.

Verder heeft de vennootschap tot doel de tandartsen en personen die in de vennootschap tewerk gesteld zijn, zich verder te laten bekwamen op wetenschappelijk en praktisch vlak door middel van cursussen, seminaries en congressen teneinde verdere tandheelkundige evoluties te blijven volgen. De vennootschap zal de vermogen van roerende en onroerende

Luik B - Vervolg

goederen mogen beheren, aankopen, verkopen, ruilen, doen

bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren en verkavelen. Alsmede alle handelingen die rechtstreeks of

onrechtstreeks met dit doel in verband staan en van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen. Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, burgerlijke, handels, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het bereiken van het maatschappelijk doel.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen, of vennootschappen die een zelfde gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zou zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Alle handelingen en activiteiten die voorafgaandelijk een

goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstantie vereisen, zijn

uitdrukkelijk uitgesloten.

De vennootschap kan deelnemen in, of zich op een andere wijze

interesseren in andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties. Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. Zij mag tevens een functie van bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen uitoefenen.

De vennootschap kan overgaan tot alle handelsverrichtingen,

nijverheidsverrichtingen, financiële en onroerende verrichtingen zo voor eigen rekening als voor rekening van derden, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen en dit zowel in België als in het buitenland.

Het maatschappelijk doel zoals omschreven, brengt de tandarts in de vennootschap niet in het gedrang evenmin als de vrije keuze door de patiënt van de behandelende arts, noch doet het maatschappelijk doel afbreuk aan de individuele aansprakelijkheid van de tandarts voor fouten die hij bij de uitoefening van zijn beroep zou hebben gepleegd.

11. Jaarvergadering.

Ieder jaar wordt een jaarvergadering gehouden in de maatschappelijke zetel op de eerste vrijdag van

september om 14 uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 4 september 2015 om 14 uur.

Overgangsmaatregel.

Alle handelingen door de vennoten-oprichters gesteld vanaf 1 april 2014 tot heden, in het kader van de doelomschrijving van de vennootschap, worden geacht te zijn gedaan in naam en voor rekening van de thans opgerichte vennootschap en worden derhalve door de vennootschap aanvaard en aangenomen.

VOLMACHT

Wordt verleend aan de naamloze Vennootschap Fiscovan, met zetel te Oudenaarde, Aalststraat 2, met recht van indeplaatsstelling, teneinde alle nodige formaliteiten te vervullen uit hoofde van deze oprichting, met inbegrip van deze inzake het Ondernemingsloket en de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Bob Bultereys

tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie van de oprichtingsakte dd. 16 mei 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

17/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 04.09.2015, NGL 10.09.2015 15585-0119-012

Coordonnées
DEBAKKER

Adresse
VIERMAARTLAAN 169, BUS 2 9600 RONSE

Code postal : 9600
Localité : RENAIX
Commune : RENAIX
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande