DEBOFLAM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEBOFLAM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 859.954.290

Publication

20/11/2013
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VPI,iVFKáO~IG-I~NDB~-K

- 7 NOV, 2013

DENDEe-MCDNDE

111 NIN MI 111

*13173837*

N

Ondememingsnr : 0859.954.290

Benaming

(voluit) : DEBOFLAM

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Raymond Uyttersprotstraat 22, 9310 Moorsel (Aalst)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - omzetting naar BVBA

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Lien Couck te Aalst op 31 oktober 2013, dat werd gehouden de; buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "DEBOFLAM",i waarvan de zetel gevestigd is te 9310 Moorsel (Aalst), Raymond Uyttersprotstraat 22, ondememingsnummer' 0859.954.290.

Volgende beslissingen werden genomen:

ti`ia beraadslaging heeft de algemene vergadering met éénpadgheid van stemmen, de volgende; beslissingen genomen:

1.Verslagen betreffende de omzetting.

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de raad van bestuur dat het voorstel tot omzetting van de vennootschap toelicht en waaraan de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten op 31 juli 2013, is gehecht, evenals van het voorlezen van het verslag over gezegde, staat van activa en passiva, opgesteld door de Burg. BVBA VAN CAUTER-SAEYS & CO, vertegenwoordigd door heer Willem Van Cauter, bedrijfsrevisoren te Aalst, Ieder der vennoten erkent kennis genomen te hebben van deze beide verslagen en er kopie van ontvangen te hebben.

De verslagen van de raad van bestuur en van de bedrijfsrevisor zullen in het dossier van de notaris bewaard blijven.

2. Omzetting

Vervolgens beslist de vergadering de vorm van de vennootschap te wijzigen en de vorm van een besloten, ; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen, zonder verandering van haar ' rechtspersoonlijkheid, noch het getal der aandeelhouders, het ondememingsnummer en de duur van de vennootschap en zonder verandering van de samenstelling van het vermogen, van het bedrag van de inbreng,' van het kapitaal en van de reserves, zo ook alle passiva en activa, de afschrijvingen, de waardeverminderingen. en  vermeerderingen, en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken en de; ' boekhouding die door de naamloze vennootschap werd gehouden, verder zetten, en dit alles onder de; voorwaarden in de dagorde uiteengezet.

De vergadering verleent bovendien machtiging aan de ondergetekende notaris om de statuten van de ' vennootschap te coordineren.

3.Kwijting aan de bestuurders en gedelegeerd bestuurder vcor hun mandaat. "

Aan de bestuurders en gedelegeerd bestuurder, wordt volledige kwijting verleend voor het door hen' gevoerde bestuur tot heden, te weten de heer FLAMAND Jean-Marie, voornoemd, bestuurder en aan bestuurder en gedelegeerd bestuurder de "NILSOF" BVBA, voormeld, met als vaste vertegenwoordiger de heer: STUEREBAUT Nils, voornoemd, hetgeen zij verklaren te aanvaarden,

4.Aanneming van nieuwe statuten,

De vergadering beslist de statuten, die de maatschappelijke betrekkingen zullen regelen, in vervanging van de vorige statuten, als volgt vast te stellen:

STATUTEN

TITEL EEN - AARD VAN DE VENNOOTSCHAP

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid, Haar naam luidt DEBOFLAM.

De naam moet in aile akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken; uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Op de laatste blz. van Luik B versnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de" exploitatiezetel(s), alsook van haar ondememingsnurnmer.

ZETEL

De zetel is gevestigd te 9310 Moorsel (Aalst), Raymond Uyttersprotstraat 22.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) die zorgt (zorgen) voor de bekendmaking hiervan in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in de ruimste zin, zonder dat deze opsomming beperkend weze:

- de uitbating van apotheken, parfumerieën en para-farmaciiën, de aankoop, verkoop, consignatie, bereiding van desbetreffende producten, de verwerking, bewerking, conditionering, voorverpakking van deze producten en artikelen.

- dienstverlening inzake het verstrekken van raad en bijstand in juridische, commerciële, financiële, administratieve, bedrijfseconomische en informatica toepassingen en opleidingen.

- het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen inzake gehele of gedeeltelijke overname van aandelen of activa van ondernemingen.

- het waarnemen van bestuurs- en beheersopdrachten bij derde ondernemingen zowel als bestuurder, gedelegeerd bestuurder, externe consultant of directiefunctie.

De vennootschap kan participeren in andere vennootschappen, bestuurdersmandaten bekleden, adviezen verstrekken en andere natuurlijke en rechtspersonen bijstaan, zowel binnen de voormelde sectoren als binnen daarbij aanleunende sectoren.

De vennootschap mag zich borg stellen tegenover derden, zowel voor haar vennoten als haar leden van de raad van bestuur. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op de wijze die zij het best geschikt acht. Dit doel mag verwezenlijkt worden, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks door middel van samenwerking, fusie, afstand, deelneming of financiële tussenkomst in andere soortgelijke ondernemingen, of bij rechtspersonen of natuurlijke personen met een maatschappelijk doel aanleunend bij het hare. De vennootschap mag alle onroerende goederen beheren, aankopen, verkopen, bouwen, huren en verhuren, ruilen of verwerven en vervreemden onder enige andere vorm of met enig ander zakelijk recht belasten. Zij mag eveneens alle roerende goederen beheren dewelke haar toebehoren, ln het algemeen mag de vennootschap alle handels-, financiële en nijverheidsverrichtingen uitoefenen die rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt VIJFENZEVENTIGDUIZEND EURO (¬ 75.000,00).

Het is vertegenwoordigd door vijfenzeventig (75) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/vijfenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders, Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of ais verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op één september om veertien uur.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende

werkdag.

De zaakvoerder(s) mag (mogen) de vergadering bijeenroepen telkens het belang van de vennootschap dit

vereist.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats

aangeduid in de oproeping.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde

wettelijke bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen,

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éérdtiende van het

kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van

stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij

besluit door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de

zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een

besluit van de algemene vergadering,

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals

bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek

van Vennootschappen.

5.Benoeming van de zaakvoerder,

De vennoten der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEBOFLAM", beslissen te

benoemen tot zaakvoerder voor onbepaalde duur en onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de

algemene vergadering:

-De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NILSOF", met ais vaste vertegenwoordiger, de heer STUEREBAUT Nils;

-de heer FLAMAND Jean-Marie Hector,

Beiden voornoemd,

hetgeen door hen wordt aanvaard, door de heer FLAMAND Jean-Marie ingevolge voormelde onderhandse

volmacht de dato 30 oktober 2013,

en die verklaren niet getroffen te zijn door een besluit dat zich daartegen verzet.

6.Kapitaalverlaging

Na beraadslaging heeft de algemene vergadering met één-parigheid van stemmen, de volgende

beslissingen genomen:

1. Kapitaalsvermindering.

Vermindering van het maatschappelijk kapitaal met zesenvijftigduizend vierhonderd euro (¬ 56.400,00) om het te brengen van vijfenzeventigduizend euro (¬ 75,000,00) naar achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), zonder vernietiging van aandelen, door terugbetaling aan elk bestaand aandeel van een som van zevenhonderd tweeënvijftig euro (¬ 752).

De vergadering beslist dat deze kapitaalvermindering zal toegerekend worden op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal en ertoe strekt het kapitaal van de vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de vennootschap.

De algemene vergadering beslist dat deze kapitaalsver-mindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalsverminde-ring aan de huidige aandeelhouders, in evenredigheid tot hun huidig aandelenbezit.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalvermindering van ZESENVIJFTIGDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 56.400,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus gebracht werd op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

2. Aanpassing van de statuten aan de genomen beslissing De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen artikel vijf van de statuten aan te passen als volgt:

Artikel vijf - KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het is vertegenwoordigd door vijfenzeventig (75) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk

één/vijfenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

7. Toekenning van bevoegdheden aan de zaakvoerder

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering verleent de zaakvoerders alle bevoegdheden om de hierboven geacteerde besluiten uit te

voeren, in-zonderheid de bevoegdheden om de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten, na afloop

van de wettelijke ter-mijn, onder de wettelijke voorwaarden te verrichten,

8.Naamswijziging

De algemene vergadering beslist de maatschappelijke naam van de vennootschap te wijzigen ire "Apotheek

Stuerebaut"

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen artikel één van de statuten aan te passen als volgt:

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Apotheek Stuerebaut".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken

uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten ,

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap,

van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van

de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s),

alsook van haar ondememingsnummer.

9. Coördinatie der statuten

De vergadering geeft de notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten

van de vennootschap, om ze nadien neer te leggen ter griffie van de rechtbank van koophandel.

STEMMING.

Al deze besluiten werden elk afzonderlijk, achtereenvolgend en met algemeenheid van stemmen genomen

Voor ontledend uittreksel

notaris Lien Couck

Samen hiermee neergelegd: een expeditie van de akte..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 29.10.2013 13647-0130-016
20/08/2013
ÿþ_è

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

I

lIlIIu~mumu~l~iumMu~u

131 89*

Ondernemingsnr : 0859.954.290

Benaming

(voluit) : Deboflam

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bergbosstraat 187, 9120 Merelbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag bestuurder - benoeming bestuurders - verplaatsing maatschappelijke zetel - aanstelling gedelegeerd bestuurder

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering gehouden op 20 juni 2013 om 11u blijkt dat Mevrouw De Bock als bestuurder wordt ontslaan met ingang van 30 Juni 2013.

Uit de notulen van de bijzonder algemene vergadering gehouden op 2 augustus 2013 om 21.30u blijken de volgende wijzigingen

- ontslag van de bestuurders dhr. Jean-Marie Flamand en NV Prefalm vertegenwoordigd door haar vast vertegenwoordiger door dhr. Noël Premereur en dit met onmiddellijke ingang;

- benoeming van de bestuurders dhr. Jean-Marie Flamand en BVBA Nilsof vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger dhr. Nils Stuerebout en dit met onmiddellijke ingang;

- wijziging van de maatschappelijke zetel naar Raymond Uyttersprotstraat 22, te 9310 Moorsel.

Uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op 2 augustus 2013 blijkt de aanstelling van de gedelegeerd bestuurder BVBA Nilsof met als vast vertegenwoordiger dhr, Nils Stuerebaut.

BVBA Nilsof,

Gedelegeerd bestuurder,

vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger,

dhr, Nils Stuerebaut

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 30.09.2012, NGL 30.10.2012 12627-0155-018
10/02/2012
ÿþ Motl2.1

In de belagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*i1oasai.!*

NEERGELEGD

30 }AN, 2G12

:~

~... ~ . -t-

Ondernemingsrw : 0859.954.290

Benaming

" (voluit).: Deboflam

.Rechtsvorm : naamloze vennootschap

" Zetel _ 9820.Merelbeke, Bergbosstraat 187

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Henri Van den Bossche, geassocieerd notaris te Buggenhout, op 23 december 2011, geregistreerd te Dendermonde 1 op 06 januari 2012, Reg. 5, boek 121 blad 19, vak 05, dat er op 23 december 2019, te Buggenhout, Affligem 28, is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de naamloze vennootschap "Deboflam", met zetel te 9820 Merelbeke, Bergbosstraat 187, opgericht bij akte verleden. voor Meester Christiaan Van den Bossche, notaris tee Buggenhout, op zeven juli tweeduizend en drie, bekendgemaakt bij uittreksel in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twaalf augustus tweeduizend en drie, onder nummer 2003.08.12/085804, waarvan de statuten' niet werden gewijzigd tot op . heden, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent, onder heti ondernemingsnummer 0859.954290 en met als belasting over de toegevoegde waarde nummer

BE0859.954.290, "

welke volgende beslissingen nam:

- Eerste.beslissing .

. De vergadering beslist de aard van de effecten van de vennootschàp te wijzigen in die zin dat allee bestaande of te. creëren effecten van de vennootschap voortaan enkel op naam zijn en bijgevolg wijziging vang

de tekst van artikel 9 van de statuten als volgt:.. .

" "Artikel negen  Aard van de effecten."

" Alle effecten, Waaronder de aandelen, van de vennootschap zijn op naam. Op.de vennootschapszetel wordt voor elke categorie effecten op naam een register bijgehouden.

Het eigendom van effecten blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het betreffende, register. Elke titularis van; effecten kan kennisnemen van het register met betrekking tot zijn effecten."

"

- Tweede beslissing

" De vergadering beslist de raad van bestuur te machtigen, met recht" van indeplaatsstelling, om alle nodige

" maatregelen te nemen in uitvoering van voormelde beslissing tot onmiddellijke omzetting van aile effecten.

- Derde,beslissing

De vergadering beslist artikel 2 van de statuten in overeenstemming te brengen met de zetelverplaatsing near. 9820 Merelbeke, Bergbosstraat 187, doorgevoerd bij beslissing van de' algemene vergadering van één: april tweeduizend en elf, bekendgemaakt bij uittreksel in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van dertig mei; tweeduizend en elf, onder nummer 2011.05.30/081145..

- Vierde beslissing "

De vergadering beslist dat de aandeelhouders voortaan ook door een niet aandeelhouder op de algemene', vergadering kunnen vertegenwoordigd worden. De vergadering beslist de statuten overeenkomstig aan te passen. "

- Vijfde beslissing

De vergadering beslist diverse louter formele wijzigingen aan de statuten door te voeren teneinde deze in

overeenstemming te brengen met voormelde beslissingen en met de vigerende regelgeving.

- Zesde beslissing

De vergadering beslist, voor zoveel als nodig, dat op de eerstvolgende gewone algemene vergadering, zal:

worden beslist of aan de bestuurders kwijting wordt verleend voor de uitoefening van hun mandaat.

._...

Op de laatste blz.. van .Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzijrs

van de eo(o)n(.. _..

{en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen .Verso : Naam en handtekening.

Voor-l?ehouden aan het Belgisch Staatsblad

A

i

- Zevende beslissing

De vergadering beslist:,

a: het aantal bestuurders vast te stellen op drie (3);

b. té benoemen tot deze functie:

- De Heer FLAMAND Jean-Marie Hector, geboren te Opbrakel op zes meinegentienhonderd drieënvijftig, wonende te 9820 Merelbeke, Bergbosstraat 187,

- Mevrouw DE BOCK Ingrid Maria Alicia, geboren te Zete op éénentwintig maart negentienhonderd vijfenvijftig, wonende te 9820 Merelbeke, Bergbosstraat 187,

- De naamloze vennootschap PREFLAM, met zetel te 9300 Aalst, Boterstraat 6, ingeschreven in het rechtspersonenregister'te Dendermonde, onder het ondememingsnummer 0455.412.228 en met als belasting over de toegevoegde waarde nummer BE0455.412.228, met als vaste vertegenwoordiger de Heer ; PREMEREUR Noël Emile Elmyre Dominique, geboren te Oudergem op tweeëntwintig december negentienhonderd achtenvijftig, wonende te 9300 Aalst, Boterstraat 6,

die ieder afzonderlijk verklaarden te aanvaarden en bevestigden dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen verzet;

, c. het mandaat van de bestuurders vast te stellen voor een periode van zes jaar, ingaande op 23 december

" 2011;

d.de bestuursmandaten van:

- Dé Héer FLAMAND Jean-Marie Hector, en

-Mevrouw DE BOCK Ingrid Maria Alicia, te vergoeden, maar het bestuursmandaat van de naamloze

vennootschap PREFLAM, niet te vergoeden,

het voormelde stëeds.behoudens andersluidende beslissing van de Algemene Vergadering.

Raad van Bestuur

Onmiddellijk daarop volgend is de aldus nieuw samengestelde Raad van Bestuur samengekomen en heeft

beslist als gedelegeerd-bestuurders aan te stellen:

- De Heer FLAMAND Jean-Marie Hector, en

- De naamloze vennootschap PREFLAM, met zetel te 9300 Aalst, Boterstraat 6, met als vaste

vertegenwoordiger de Heer PREMEREUR Noël Emile Elmyre Dominique,

allen voornoemd, die beiden afzonderlijk verklaarden te aanvaarden en bevestigden dat zij niet getroffen zijn',

door eenbesluit dat zich daartegen verzet.

Hun gedelegeerd-bestuursmandaat is onbezoldigd.

- Achtste beslissing

Volmacht tot coordinatie van" de statuten en neerlegging van de gecoordineerde tekst overeenkomstig de

weltel jke bepalingen terzake.

- Negende beslissing

Volmacht tot vervulling van publicatie- en administratieve formaliteiten' aan .de Koninklijk Oost-Vlaams'

Apothekersgild, te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 157.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te, Gent:

- afschrift van de akte

- gecoördineerde statuten

Annexes du Moniteur belge

Bijlagen hët EèTgisëh Staatsb1ïd ÿÿ I0IO27ZOi2

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persco)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 01.09.2011, NGL 17.11.2011 11612-0095-018
30/05/2011
ÿþr1

Motl 21

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vare gE REGHTBA K

I VAN Konai,iANDEL

I1II1I 11`

Il~~f ~~~ f f

~II~~ ff

f !II !

I~~II

*11081145*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18 05. 2011

DENDERMONDE

Griffie

Ondememingsnr : 0859.954.290

Benaming

(voluit) : Deboflam

Rechtsvorm : NV

Zetel : Raymond Uyttersprotstraat 22, 9310 Moorsel

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijk zetel

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van de aandeelhouders dd. 01/04/2011 blijkt uit dat de maatschappelijke zetel vanaf 01/04/2011 verplaatst wordt naar Bergbosstraat 187, 9820 Merelbeke.

Deboflam NV

Vertegenwoordigd door:

De Bock Ingrid

Voorzitter Rvb

Flamand Jean-Marie

Bestuuder

03/11/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 01.09.2010, NGL 29.10.2010 10593-0036-018
03/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 30.09.2009, NGL 30.10.2009 09834-0285-016
24/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 30.09.2008, NGL 20.11.2008 08819-0039-017
16/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.03.2007, GGK 01.10.2007, NGL 12.10.2007 07771-0203-018
30/10/2006 : ME. - JAARREKENING 31.03.2006, GGK 01.10.2006, NGL 26.10.2006 06847-3627-016
03/10/2005 : ME. - JAARREKENING 31.03.2005, GGK 01.09.2005, NGL 30.09.2005 05746-0350-016
07/10/2004 : ME. - JAARREKENING 31.03.2004, GGK 01.09.2004, NGL 01.10.2004 04701-3747-016
02/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 01.09.2015, NGL 29.09.2015 15614-0589-016

Coordonnées
DEBOFLAM

Adresse
RAYMOND UYTTERSPROTSTRAAT 22 9310 MOORSEL

Code postal : 9310
Localité : Moorsel
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande