DECKERSSNOECK

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DECKERSSNOECK
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 537.978.727

Publication

17/09/2013
ÿþ ~ - -~--3 Mod wmd 1 in

:" .- _ _ _u__ In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

Voor- baan het

1[liilllll 111 Illll

Belgisch

lllll Il~ll [l~~

9 ~ll[llllllll

Staatsblad

Bel *13141671*

1 J

Ondernerningsnr : 0539.,..%1% " 9-2.-

Benaming

(voluit) : DeckersSnoeck

(verkort)

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Zetel : 9041 Gent (Oostakker), Eekhoutdriesstraat 67

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden voor notaris Joost Eeman te Gent op 3 september 2013, ter registratie aangeboden, blijkt het volgende:

dat volgende personen een naamloze vennootschap hebben opgericht, welke ingeschreven hebben op de : volgende aandelen:

1.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DPG", met maatschappelijke zetel te 9041 Oostakker, Eekhoutdriesstraat 67. Ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0 831.386.109. Vertegenwoordigd overeenkomstig artikel 22 van haar statuten door haar beide zaakvoerders:

- De heer GEERS Denis Jules Joseph, geboren te Gent op 4 juni 1977, IK 590-2806916-53, wonend te' 9080 Lochristi, Kasteeldreef 31;

- De heer GEERS Philippe Lievin Simon, geboren te Gent op 20 december 1978, ongehuwd, wonende te,

9080 Lochristi, Antwerpsesteenweg 131.

ten belope van 198 aandelen

2. De heer GEERS Denis Jules Joseph, geboren te Gent op 4 juni 1977, 1K 590-2806916-53, echtgenoot

van mevrouw Joke De Vos, samenwonend te 9080 Lochristi, Kasteeldreef 31;

ten belope van één aandeel

3. De heer GEERS Philippe Lievin Simon, geboren te Gent op 20 december 1978, ongehuwd, wonende te

9080 Lochristi, Antwerpsesteenweg 131.

ten belope van één aandeel

Artikel 1. RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze ven-'noot-'schap. Zij draagt de benaming

"DeckersSnoeck".

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9041 Oostakker, Eekhoutdriesstraat 67.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor:

rekening van derden, zelfstandig of in samenwerking met derden:

- de vennootschap heeft tot doel de uitbating van alles wat betreft drukwerk, - teken -- en fotogravurewerken,

graveren en andere dergelijke bedrijvigheden.

- De handel en industrie van boekbinden en alle bureel- en papierartikelen. De publiciteit onder aile vormen.

- Het drukken, inbinden en uitgeven van aile juridische, administratieve en culturele werken, daarbij de

verkoop van aile administratieve benodigdheden, het uitgeven en verspreiden van aile druk- en bindwerk.

- alle uitbatingshandelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op een uitgeverij van

1. boeken, tijdschriften, grafische, audio-visuele en alle andere media producties, producten of diensten.

2. alle genres van stationery producties, producten of diensten, bagagerie, papierwerken en schrijfwaren.

3. software en content producties, producten en diensten, events en opleidingen.

- het uitvoeren en leveren van alle drukwerken onder welke vorm ook;

- de aan- en verkoop van alle benodigdheden daartoe;

- uitgeverij van boeken, tijdschriften en alle soorten publicaties op alle mogelijke manieren;

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende; verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband hebben met het) maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij mag namelijk, zonder dat deze opsomming beperkend weze, alle roerende en onroerende goederen verkopen, kopen, in_huurnemen,verburen.en.ruilen _dit alles voor eigen rekening; alle_fabrieksmerken, patenten; op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

0 6 SEp, 2013

RECHTBANK VAN KoopHGriffee. TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

4` , Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge en vergunning nemen, bekomen, toestaan, aankopen of afstaan; alle plaatsingen verrichten in roerende waarden, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Artikel 5. MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 655.000,00 (zeshonderd vijfenvijftigduizend euro).

Het wordt vertegenwoordigd door 200 (tweehonderd) aandelen, zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 9. AARD VAN DE AANDELEN.

Alle aandelen zijn en blijven op naam.

De eigendom van de aandelen blijkt uitsluitend uit de inschrijving in het register van aandelen op naam. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van aandelen op naam, Elke aandelenoverdracht zal slechts effect ressorteren na de inschrijving in het register van aandelen van de verklaring van overdracht, gedateerd en getekend door de overdrager en de ovememer, of hun vertegenwoordigers, of na het vervullen van de formaliteiten door de wet vereist voor de overdracht van schuldvorderingen.

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen ; zolang dit niet gebeurd Is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort,

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Artikel 10. OVERDRACHT VAN AANDELEN, CONVERTEERBARE OBLIGATIES EN WARRANTS.

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de aandeelhouders, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld,

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de aandeelhouders overeenkomstig de eerste alinea van dit artikel, dan zal de raad van bestuur, op verzoek van de aandeelhouder die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de aandeelhouders in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de aandeelhouders die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling

De bepaling van de waarde van de aandelen geschiedt door een deskundige aangeduid in gemeen overleg tussen de kandidaat-overdrager en de andere aandeelhouders, stemmende pro rata hun aandelenbezit, met als opdracht het bepalen van de waarde van de aandelen. Bij gebrek aan overeenkomst tussen partijen aangaande de aanduiding van deze deskundige zal deze aangeduid worden door de voorzitter van de rechtbank van koophandel van de zetel van de vennootschap, zetelend zoals in kort geding en dit op verzoek van de meest gerede partij.

Bij de waardebepaling zal de deskundige minstens rekening dienen te houden met het eigen vermogen, de rendementswaarde, de niet-geboekte min- en meerwaarde en de toekomstverwachtingen van de vennootschap,

in de mate er één of meer commissarissen benoemd zijn, dient de deskundige deze commissarissen te aanhoren teneinde tot een correcte waardering te komen.

De deskundige dient zijn waarderingsrapport aan alle aandeelhouders aangetekend te verzenden binnen de twee maanden na de aanvaarding van zijn opdracht.

De kosten en eretonen van de deskundige, en in voorkomend geval de aanstellingskosten, worden gedragen door de kandidaat-overdrager voor de helft en door de overige aandeelhouders, pro rata hun aandelenbezit, voor de andere helft.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden na de weige-+ring tot goedkeuring niet door de bedoelde aandeelhouders zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea's die voorafgaan worden geldig overgedragen

aan de door de overdragende aandeelhouder voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden aandeelhouder,

Ingeval van overdracht aan een rechtspersoon gelden dezelfde regels als voor een overdracht onder levenden.

Artikel 14. SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering

ri . Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge der aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten - krachtens dewelke aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben,

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn aandeelhouders/vennoten, bestuurderslzaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Artikel 15. BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter, een gedelegeerd -bestuurder of twee bestuurders, tenminste  behoudens in geval van hoogdringendheid - drie dagen voor de datum voorzien voor de vergadering.De oproeping geschiedt geldig per brief, telefax of e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek. De oproeping is niet vereist wanneer alle bestuurders er in toestemmen te vergaderen.Elke bestuurder die een vergadering van de raad bijwoont of zich erop laat vertegenwoordigen wordt als regelmatig opgeroepen beschouwd. Een bestuurder kan er eveneens aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproeping en dit voor of na de vergadering waarop hij niet aanwezig is.De vergaderingen van de raad van bestuur worden gehouden in België of in het buitenland, op de plaats aangeduid in de oproeping.Voor zover wettelijk toegelaten kunnen de vergaderingen van de raad van bestuur eveneens worden gehouden bij middel van tele-of videoconferentie,

Iedere bestuurder kan, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (kan voor toepassing hieraan voldoen: de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek)waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek

, volmacht geven aan een ander lid van de raad om hem op een welbepaalde vergadering te vertegenwoordigen. Een bestuurder mag meerdere van zijn collega's vertegenwoordigen en mag, benevens zijn eigen stem, evenveel stemmen uitbrengen als hij volmachten heeft ontvangen.

Behalve in geval van overmacht, kan de raad van bestuur, slechts geldig beraadslagen en beslissen indien tenminste drie van zijn leden (of twee van zijn leden indien er slechts twee bestuurders zijn) tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn. Indien deze voorwaarde niet is vervuld kan een nieuwe vergadering worden samengeroepen die geldig zal beraadslagen en beslissen over de punten die op de dagorde van de vorige vergadering voorkwamen, indien tenminste de helft van de bestuurders tegenwoordig of vertegenwoordigd zijn.

Elke beslissing van de raad wordt genomen met gewone meerderheid der stemmen van de tegenwoordige of vertegenwoordigde bestuurders, en bij onthouding van één of meer onder hen, met de meerderheid van de andere bestuurders.

Bij staking van stemmen is de stem van degene dle de vergadering voorzit doorslaggevend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen zonder daadwerkelijke vergadering bij eenparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de aanwending van het toegestaan kapitaal.

Behoudens in de uitzonderingsgevallen bedoeld in het Wetboek van vennootschappen, dient een bestuurder die, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, dit mede te delen aan de andere bestuurders voor de raad van bestuur een besluit neemt en dient de raad van bestuur en de ven-inootschap de voorschriften van artikel 523 van het Wetboek van vennootschappen na te leven.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de !eden die zulks verlangen. Deze notulen worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

ir. Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of elders moeten worden voorgelegd, worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

Artikel 16. BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag een `directiecomité ` samenstellen waarvan de leden gekozen worden binnen of buiten de raad. De raad bepaalt de bevoegdheden van dit comité en regelt de werking ervan. Het Directiecomité mag aan elke mandataris, aandeelhouder of niet, bijzondere bevoegdheden overdragen. De bevoegdheidsomschrijving zal overeenkomstig artikel 76 wetboek vennootschappen bekendgemaakt worden.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren. Indien het dagelijks bestuur van de vennootschap aan een of meer bestuurders wordt toevertrouwd, zullen zij de titel van gedelegeerd bestuurder dragen.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

Artikel 17. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met Inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, hetzij door twee bestuurders samen optredend, hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder, aangewezen door de raad van bestuur, Een gedelegeerde bestuurder is eveneens bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen wanneer zij wordt benoemd tot bestuurder of vereffenaar van een andere vennootschap.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden. Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 18. ONKOSTEN VAN DE BESTUURDERS.

De normale en gerechtvaardigde uitgaven en onkosten, welke de bestuurders kunnen doen gelden als gedaan in de uitoefening van hun funktie, zullen worden vergoed en onder de algemene kosten in rekening worden gebracht.

Artikel 20. JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand juni om 15 uur.

Artikel 31. STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 35. BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

Artikel 36. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Overeenkomstig artikel 518 § 2 van het Wetboek van vennootschappen worden door de oprichters tot eerste bestuurders benoemd:

1f De Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JDE", met maatschappelijke zetel te 9080 Lochristi, Kasteeldreef 31, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0831.382.050. Opgericht bij akte, verleden voor ondergetekende notaris Joost Eeman, te Gent, op 23 november 2010, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 december daarna, onder nummer 0176854, met ais vaste vertegenwoordiger de heer GEERS Denis, voornoemd.

2. De Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PHG", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Vlaanderenstraat 107, A, 402, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondememingsnummer 0895.894.671, Opgericht bij akte, verleden voor notaris Alex De Wulf, te Oostakker, op 14 februari 2008, gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 februari daarna, onder nummer 0300579, met als vaste vertegenwoordiger de heer GEERS Philippe, voornoemd.

3. De BVBA "DPG", voornoemd, met als vaste vertegenwoordiger, de heer GEERS Denis, voornoemd.

De eerste bestuurders worden benoemd voor een periode van zes jaar,

De bestuurders zullen hun mandaat onbezoldigd uitoefenen, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de bestuurders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor alle verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 (van het) Wetboek van Vennootschappen. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap overgaan tot de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld váár de ondertekening van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

RAAD VAN BESTUUR

Is bijééngekomen de raad van bestuur en heeft benoemd tot gedelegeerd bestuurder :

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DPG", met maatschappelijke zetel te 9041 Oostakker, Eekhoutdriesstraat 67. Ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0 831286.109, opgericht bil akte verleden voor ondergetekende notaris Joost Eeman, te Gent, op 23 november 2010 gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 december 2010, onder nummer 0176681, met als vaste vertegenwoordiger, de heer GEERS Denis, voornoemd.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op éénendertig december 2014.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP 1N OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 27 augustus 2013 tot op heden.

Deze bekrachtiging en overname geldt in het bijzonder voor volgende rechtshandelingen en/of', overeenkomsten:

(Partijen erkennen door ondergetekende notaris ingelicht te zijn omtrent de wenselijkheid om deze bekrachtiging, na verkrijging van de rechtspersoonlijkheid, door de raad van bestuur te laten bevestigen. Zij erkennen tevens ingelicht te zijn omtrent de noodzaak om eventuele handelingen die zullen gesteld worden tussen de dag van heden en de dag van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid op dezelfde wijze te laten bekrachtigen door de raad van bestuur zodra de rechtspersoonlijkheid is verkregen.

VOLMACHT BTW- ONDERNEMINGSLOKET

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan BVBA MOENS, VAN PETEGHEM & C°, bedrijfsrevisoren, te 9320 Aalst, Ninovesteenweg 190, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aile nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van onder andere BTW-nummer en de aansluiting bij het Ondememingsloket

AANSTELLING EXTERNE VERTEGENWOORDIGER

De Algemene Vergadering besluit om de heer GEERS Denis, aan te stellen als externe vertegenwoordiger ingeval de vennootschap een bestuursmandaat in andere vennootschappen zou opnemen,

Voor eensluidend afschrift, notaris Joost Eeman te Gent, mede-neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte

Voor-pellet/den aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DECKERSSNOECK

Adresse
EEKHOUTDRIESSTRAAT 67 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande