DECO 48

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DECO 48
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.176.118

Publication

02/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 19.03.2014, NGL 27.03.2014 14078-0433-010
03/10/2014
ÿþ Mpd Wcstl 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I IIlIl IlI lIIl 1(111 (lI1 llIl 11111 1(111 Illhll

*19180369*

NEERGELEGD

2 ,; -09- 2014

REC>c-ITBGtifierAN

, : r~nej \yOFC TF riENT

Ondernemingsnr : 0837.176.118

Benaming

(voluit) : Deco 48

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Onderbergen, 48

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECO 48" met zetel te 9000 Gent, Onderbergen, 48, ondernemingsnummer 0837.176118, gehouden op de zetel op 01.09.2014, blijkt dat de vergadering besloten heeft het ontslag van: Mevrouw Anna DE ROP, wonende te 9000 Gent, Posteemestraat, 4618, als zaakvoerder te aanvaarden met: ingang op 01.09.2014 en haar kwijting te verlenen over de uitoefening van haar mandaat tot op 01.09.2014.

Uit de notulen van de onmiddellijk hierna gehouden bijzondere algemene vergadering van de BVBA DECO` 48" gehouden op de zetel op 01.09.2014 blijkt dat de vergadering vervolgens heeft beslist aan te stellen tot nieuwe zaakvoerder met ingang van 1.09.2014:

Anne-Marie Vindevogel, wonende te 9451 Kerksen, Driehoekstraat, 99, NN 594108-482.05, die dit heeft aanvaard.Haar mandaat gaat in op 01/09/2014 en heeft een onbepaalde duur.

De zaakvoerder is bevoegd om alleen alle bestuurshandelingen te stellen en de vennootschap te vertegenwoordigen, Het mandaat is onbezoldigd.

Blijkens zelfde notulen werden alle machten gegeven aan Anne-Marie Vindevogel voornoemd om het' nodige te doen om een uittreksel van deze notulen neer te leggen op de griffie van de rechtbank van koophandel en in de bijlagen van het Belgisch staatsblad bekend te maken.

voor eensluidend uittreksel

Anne-Marie Vindevogel, zaakvoerder

Wordt tegelijkertijd neergelegd; notulen van de bijzondere algemene vergaderingyen van 01.09.2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van buil( B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/07/2011
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Mol 2.5

Ondernemingsnr : p$39. " d:9'6 .

Benaming

(voluit) : DECO 48

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkteaansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Onderbergen 46-48

Onderwerp akte : oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Anne PEDE, notaris te Merelbeke met standplaats Bottelare, op negen juni tweeduizend en elf, dat:

" 1. De heer VAN DAMME Pierre Christian Nadine Marie, geboren te Gent op negen april negentienhonderd zevenenvijftig, met identiteitskaart nummer 591-2709460-61 en rijksregister nummer 57.04.09-267.09, ongehuwd en niet wettelijk samenwonend, wonend te 9031 Gent, Drongen, Baarleveer 15.

2. Mevrouw DE ROP Anna Maria Lodewijk, geboren te Beveren op één februari negentienhonderd drieënzestig, met identiteitskaart nummer 590-7143442-97 en rijksregister nummer 63.02.01-274.63, echtgescheiden, wonend te 9000 Gent, Posteernestraat 468.

' een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor onbeperkte duur hebben opgericht onder de naam van "DECO 48", met zetel te 9000 Gent, Onderbergen 46-48; de handelsbenaming luidt "PIERRE VAN DAMME GALLERY"; waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, elk vertegenwoordigend één/honderd zesentachtigste (1/186e) van het kapitaal, en waarop volledig is ingeschreven. Voornoemde heer Van Damme Pierre, voor een bedrag van zestienduizend zevenhonderd euro (¬ 16.700,00), waarvoor hem honderd zevenenzestig (167) aandelen worden toegekend en voornoemde mevrouw De Rop Anna, voor een bedrag van duizend negenhonderd euro (¬ 1.900,00), waarvoor haar negentien (19) aandelen worden toegekend.

* de aandelen waarop zij hebben ingeschreven, zijn volgestort tot beloop van achttienduizend vijfhonderd euro (¬ 18.500,00), als volgt:

1. voornoemde heer Van Damme Pierre heeft voor een bedrag van zestienduizend zeshonderd vijftig euro (¬ 16.650,00) zijn inbreng volgestort,

2. voomoemde mevrouw De Rop Anna heeft voor een bedrag van duizend achthonderd vijftig euro (¬ 1.850,00) haar inbreng volgestort,

zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door BNP PARIBAS FORTIS de dato zesentwintig mei tweeduizend , en elf dat bewaard zal blijven in het dossier van de ondergetekende notaris.

* met als doel: De vennootschap heeft de uitoefening van de volgende verrichtingen tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden:

- de groot- en kleinhandel, import en export in brocante, allerhande kunstvoorwerpen, schilderijen, beeldhouwwerken en dergelijke;

- de uitvoering van vertegenwoordigingen in een brede context; het in bewaring en consignatie nemen van kunstvoorwerpen; de organisatie van kunstfora, tentoonstellingen, vernissages en dergelijke;

- de groot- en kleinhandel, import en export van al wat met flora te maken heeft; decoratie, bloemschikken, bloembinden; inrichten van seminaries, cursussen, workshops.

- de verkoop, de import en export, de vervaardiging, de transformatie, de groot- en kleinhandel van allerhande textielproducten, hygiënische producten, schoonheidsproducten, geschenkartikelen, allerhande accessoires zoals maroquinerie, juwelen, horloges, rookartikelen.

Deze opsomming is overigens niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

. De vennootschap zal participaties mogen nemen onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen en mag alle managementbijstand verlenen en alle bestuursmandaten waarnemen, dit alles in de meest ruime zin.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" 11099890*

itr.,Ci-t'CtsA:til< KOOt'ttA\>)i:L TF. E:s_.\.1.

Op de laatste blz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumen:erende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vomi, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen niet gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie.

De vennootschap mag ten voordele van derden tevens aile waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders .en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake.

* met als gemachtigden om te besturen:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer al dan niet bezoldigde zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Tenzij uitdrukkelijk anders bepaald in het benoemingsbesluit is hun mandaat van onbepaalde duur.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide macht om, in alle omstandigheden, namens de vennootschap te handelen en aile daden van bestuur en beschikking te stellen.

Indien er twee zaakvoerders zijn, dienen zij steeds in onderling overleg te handelen en moeten de beslissingen met unanimiteit worden genomen.

Indien het bestuur is toevertrouwd aan een college van zaakvoerders, worden de beslissingen genomen bij volstrekte meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigende zaakvoerders, met dien verstande dat minstens de helft van de zaakvoerders aanwezig moet zijn.

Indien het cóllege niet voldoende in getal is, mag hij, tijdens een tweede vergadering, te houden ten laatste vijftien dagen na de eerste, beraadslagen over de onderwerpen die voorkwamen op de agenda van de eerste vergadering, welk ook het aantal tegenwoordige of vertegenwoordigde leden is.

De verhinderde zaakvoerders kunnen hun stem uitbrengen per brief, telefax, .e-mail of ander communicatiemiddel van dezelfde aard. Zij mogen ook aan een ander lid van het college van zaakvoerders de opdracht geven hen te vertegenwoordigen bij de beraadslagingen, en te stemmen in hun naam bij een bepaalde vergadering van het college van zaakvoerders. Geen enkele zaakvoerdèr zal meer dan één van deze mandaten mogen waarnemen. in beide gevallen wordt de verhinderde zaakvoerder als tegenwoordig aangezien.

De beslissingen worden genomen met gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van het college van zaakvoerders, genomen worden bij eenparig schriftelijk akkoord van de zaakvoerders.

Deze procedure kan niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of ais verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoeder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

* De jaarvergadering der vennoten wordt gehouden op derde maandag van de maand september om achttien uur op de maatschappelijke zetel.

Met instemming van alle vennoten en zaakvoerders kan de jaarvergadering op een andere datum en andere plaats worden gehouden. In voorkomend geval zullen de notulen uitdrukkelijk vermelden dat de vergadering als gewone algemene vergadering of jaarvergadering is bijeengekomen.

De algemene vergadering beraadslaagt over de aangelegenheden die haar door de wet of de statuten zijn voorbehouden of door de zaakvoerders of de commissarissen aan haar beoordeling worden onderworpen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan de statuten te brengen, mits naleving van de

wetsbepalingen terzake

De regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering zijn bindend voor alle vennoten, dus

ook voor afwezigen en tegenstemmers.

* Ieder aandeel heeft recht op één stem.

De beslissingen worden bij meerderheid van stemmen genomen, behalve wanneer de statuten of de wet

een andere meerderheid voorzien. Onthoudingen en blanco-stemmen worden niet meegeteld.

* Het boekjaar begint op één april en eindigt op éénendertig maart.

Het batig saldo van de verlies-en winstrekening vormt de netto-winst der vennootschap.

Op die winst moet vijf procent worden voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds tot op het ogenblik

waarop het een/tiende van het kapitaal bedraagt.

Het jaarlijks saldo wordt ter beschikking van de algemene vergadering gesteld, die beslist over de

bestemming en de verdeling.

*De vennootschap wordt niet ontbonden door ontzetting, faling, kennelijk onvermogen of de dood van een

vennoot.

Zij kan slechts worden ontbonden bij beslissing van de algemene vergadering onder de modaliteiten

voorzien bij de wet.

Bij ontbinding zal het vermogen van de vennootschap vooraf dienen om het passief van de vennootschap

en de kosten van de vereffening te dekken.

Het eventueel batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten, in evenredigheid van het aantal aandelen

dat ieder bezit, elk aandeel recht gevende op een gelijk deel.

* Voor al wat niet in de statuten voorzien is, wordt verwelzen naar de bepalingen van het Wetboek van

vennootschappen. De clausules die strijdig zijn met de gebiedende bepalingen van dit wetboek, worden als

ongeschreven beschouwd.

* OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. KEUZE VAN WOONPLAATS

Voor de uitvoering van deze statuten wordt elke vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar, die in België geen werkelijke of gekozen woonplaats heeft, aanzien als hebbende woonst gekozen ter zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, gerechtelijke aanmaningen, dagvaardingen of betekeningen hem geldig gedaan kunnen worden.

2. WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

De, statutaire bepalingen die een tekstuele weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, worden enkel vermeld ten titel van inlichting en zullen geacht worden van rechtswege te zijn aangepast bij wijziging van het Wetboek van vennootschappen.

3. COMMISSARIS

Gezien de vennootschap voldoet aan de criteria van een "kleine vennootschap", geciteerd in het Wetboek van vennootschappen, wordt geen commissaris aangesteld. Bijgevolg wordt het toezicht op de verrichtingen van de vennootschap uitgeoefend door de vennoten overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

4. EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar begint vanaf het ogenblik dat onderhavige vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft

verkregen en eindigt op éénendertig maart tweeduizend en dertien.

5. BENOEMING

Onder de opschortende voorwaarde van het bekomen van rechtspersoonlijkheid door de vennootschap overeenkomstig artikel 2 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt aangesteld als bezoldigde niet-statutaire zaakvoerder (behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering) voor onbepaalde tijd: voomoemde mevrouw De Rop Anna, die verklaart haar mandaat te aanvaarden.

6. OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Voor zover als nodig en onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid door onderhavige vennootschap, beslist de algemene vergadering uitdrukkelijk bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen alle verbintenissen over te nemen welke haar oprichter en/of zaakvoerder(s) voor haar rekening hebben gesteld en dit te rekenen vanaf één februari tweeduizend en elf.

Comparanten erkennen dat ondergetekende notaris hun aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, met betrekking tot de uitoefening van haar maatschappelijk doel, gelet op het bestaan van de huidige reglementering inzake de uitoefening van het beroep en/of activiteiten, de nodige voorafgaande toelatingen of vergunningen dient te bekomen of verplicht zal zijn verscheidene voorwaarden te vervullen.

7. BIJZONDERE VOLMACHT

Bijzondere volmacht wordt verleend aan Kantoor Pieters-Dick & C° BVBA, Triestlaan 37, 9820 Merelbeke, mevrouw Kathleen De Kuysscher te 9050 Gentbrugge, Oude Brusselseweg 144 en/of Charles Vandersmissen, accountant te 9050 Gent, Braemstraat 135, elk met recht alleen op te treden en met recht van indeplaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder meer de BTW), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

De beschrijving van de administratieve verplichtingen en bevoegdheden is louter exemplatief en niet beperkend en volmacht aan ondergetekende notaris tot coördinatie van statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

NEERGELEGD VDÔR REGISTRATIE

Tegelijk hiermee neergelegd: de eensluidende uitgifte.

Notaris Anne Pede,

Merelbeke-Bottelare.

I Voor-

" ibehouden

aan het

2elgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van do instrumenterende notaris, hetzij van de perso;o)n(en)

. bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 31.10.2015, NGL 28.01.2016 16032-0284-015

Coordonnées
DECO 48

Adresse
ONDERBERGEN 46-48 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande