DECOLUM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DECOLUM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 421.006.526

Publication

24/10/2014
ÿþMM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

men: rzccl 1T-B-ANK VAN

KOOPHANDEL GENT

15 OKT. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Grime

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 111111»1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr :0421.006.526

Benaming (voluit) :DECOLUM

(verkort): *

Rechtsvorm : besloten vennootschap onder beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Lammeken 10A te 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :ONTBINDING-VEREFFENING

Uit een akte verleden voor mij, Jean Matthys, notaris te Lokeren, op 22 september 2014, neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Decolum, bijeengekomen is en de vaststelling van volgende formaliteiten heeft gedaan:

a) Het bijzonder verslag opgesteld door de zaakvoerder op 28 augustus 2014 waarin het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht. Aan dit verslag is een staat van activa en passiva gehecht, afgesloten volgens de boekhoudkundige toestand op 28 augustus 2014.

b) Het verslag van de heer Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor, vennoot van

de burg. BVBA "VERHEYDEN, HEYVAERT en CO", met zetel te 9200 Dendermonde, Zeelse Baan 14, over de staat van actief en passief, met vermelding of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

De conclusies van dit verslag luiden als volgt:

"In overeenstemming met de bepalingen van het artikel 181 van het

Wetboek van Vennootschappen, hebben wij dit verslag opgesteld naar aanleiding van de voorgenomen ontbinding van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'DECOLUM ".

In het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht heeft het bestuursorgaan van de vennootschap een boekhoudkundige staat, afgesloten op 28 augustus 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 63.463,62 EUR en een netto-actief van 57.665,06 EUR.

Deze staat van activa en passiva werd opgesteld in toepassing van artikel 28 §2 van het KB van 30 januari 2001 tot uitvoering van het wetboek van vennootschappen, waarbij de kosten van de vereffening in het resultaat werden opgenomen.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het instituut der bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Voor-ehouden aan het Luik B - vervolg

Belgisch

Staatsblad

gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd in overeenstemming met de toepasselijke controlenormen, blijkt dat deze staat, onder voorbehoud van het resultaat van een eventuele fiscale controle, de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden.

Dendermonde, 22 september 2014.

Burg. BVBA "Verheyden, Heyvaert en CO"

Vertegenwoordigd door

Geert Heyvaert,

Bedrijfsrevisor."

De vergadering heeft na beraadslaging over de punten op de agenda, volgende besluiten genomen met eenparigheid van stemmen:

1/ Kennisname en goedkeuring van de bijzondere verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor, en kennisgeving aan de vergadering van een staat van activa en passiva van 28 augustus 2014,

2/ besluiten tot vroegtijdige ontbinding en invereffeningstelling van de vennootschap.

Er wordt geen vereffenaar aangesteld omdat de vereffening onmiddellijk wordt gesloten in deze vergadering overeenkomstig artikel 184 §5 Wetboek van Vennootschappen, warbij alle schulden ten aanzien van derden werden terugbetaald voor heden of de nodige gelden om die te voldoen, werden geconsigneerd, zoals blijkt uit het verslag van de bedrijfsrevisor, hiervoor aangehaald.

De zaakvoerder, de heer Marc Janssens, voornoemd, verklaart bij gebreke aan benoeming van een vereffenaar, zelf ten aanzien van derden als vereffenaar te worden beschouwd bij toepassing van artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

De voornoemde vennoten verklaren elk hierbij uitdrukkelijk:

1) dat er geen andere schulden aan derden zijn dan deze die blijken uit voormelde staat van activa en passiva; en

2) dat alle schulden ten aanzien van derden werden terugbetaald of dat de nodige gelden om die te voldoen, werden geconsigneerd.

3/Daar er geen vereffenaar wordt aangesteld, daar alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd, en daar elle vennoten aanwezig zijn en met eenparigheid van stemmen besluiten, zijn de voorwaarden van artikel 184 §5 Wetboek van Vennootschappen vervuld en kan onmiddellijk worden overgegaan tot de sluiting, waarbij de vennoten verklaren dat het resterend actief door henzelf wordt teruggenomen.

De vergadering beslist onmiddellijk over te gaan tot de verdeling van alle roerende activa onder de vennoten, voornoemd, naar evenredigheid van hun aandelenverhouding.

De vergadering verleent volmacht op de bankrekeningen van de vennootschap aan de heer Marc Janssens teinende het vereffeningssaldo uit te keren aan de vennoten rekeningen van voornoemde vennoten naar evenredigheid van hun aandelenverhouding.

Aile voornoemde vennoten verklaren uitdrukkelijk dat zij alle mogelijke navorderingen van belastingen en taksen zullen betalen. Eventuele teruggaven van belastingen en taksen zullen hen eveneens toekomen.

Zij verklaren tevens dat zij, in voorkomend geval, alle toekomstige activa

passiva, alle rechten en verplichtingen van de vennootschap overnemen.

vergadering stelt vast dat de vennootschap op heden definitief heeft

.iouden te bestaan.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.05.2013, NGL 28.05.2013 13137-0334-013
20/07/2012
ÿþ Mati 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iaiaese3*

V~

beha aai Bel Staa

III

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

1 1 JU.I 2012

DENGsE'F'+liONDE

--C-~rirrie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr :0421.006.526

Benaming (voluit) :DECOLUM

(verkort): *

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel :Lammeken 10A, 9160 Lokeren

(volledig adres)

STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING - Uit een akte, verleden voor ons, Jean juni 2012, geregistreerd te Lokeren op 07, drie bladen, geen verzendingen,

KAPITAALVERMINDERING

Matthys, notaris te Lokeren, op 25 29 juni 2012, boek 626, blad 28, vak ontvangen: 25 EUR, de Ontvanger

(getekend: R. Roose), blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECOLUM", en volgende besluiten heeft genomen met algemene stemmen: Eerste beslissing De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen door

omzetting van reserves met driehonderd drieëntachtig duizend honderd en één

euro drieënvijftig cent (£ achttienduizend zeshonderd euro duizend zevenhonderd en één euro 383.101,53) om het te brengen van

(£ 18.600,00) naar vierhonderd en één

drieënvijftig cent (£ 401.701,53), zonder

uitgifte van nieuwe aandelen. De reserves blijken uit de staat van actief en passief van de vennootschap afgesloten per 31 maart 2012.

Tweede beslissing

De vergadering besluit vervolgens om het kapitaal van de vennootschap te verminderen ten belope van driehonderd éénentwintig duizend zevenhonderd en één euro drieënvijftig cent (£ 321.701,53) om het te brengen van vierhonderd en één duizend zevenhonderd en één euro drieënvijftig cent (e 401.701,53) op tachtigduizend euro (£ 80.000,00).

Het aantal aandelen blijft hierbij behouden. De kapitaalvermindering vindt plaats door terugbetaling in speciën en wordt toegerekend op' de belaste reserves en niet op het werkelijk volstort kapitaal,

Overeenkomstig artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen kan deze terugbetaling slechts geschieden twee maanden na de bekendmaking van het besluit tot vermindering van het kapitaal in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en mits nakoming van de voorwaarden voorzien door dit artikel. Derde beslissing

De vergadering besluit artikel 5 van de statuten te vervangen om het in overeenstemming te brengen met het nieuw kapitaal van de vennootschap. Het nieuwe artikel 5 luidt als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tachtigduizend euro (e 80.000,00) en is verdeeld in tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die ieder een gelijk deel in het kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

vertegenwoordigen."

Vierde beslissing

De vergadering verleent aan de zaakvoerder alle machten om de

gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te

ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van

koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Vijfde beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de

voorgaande beslissingen uit te voeren.

STEMMING

Al de beslissingen die voorafgaan werden genomen met unanimiteit van

stemmen.

SLOT

Van al hetwelk de ondergetekende notairs de onderhavige notulen heeft

opgesteld op datum en plaat als hiervoor aangeduid.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Jean Matthys

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte; gecoördineerde statuten.

V6a `e}iou~en

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/07/2012 - Annexes du Monteur belge

25/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 15.05.2012, NGL 22.05.2012 12122-0355-013
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.05.2011, NGL 06.06.2011 11145-0592-013
11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 01.06.2010, NGL 07.06.2010 10158-0186-014
29/05/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 19.05.2009, NGL 20.05.2009 09158-0298-014
29/05/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 20.05.2008, NGL 23.05.2008 08155-0340-013
11/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 15.05.2007, NGL 04.06.2007 07184-0306-013
26/05/2005 : SN025398
07/06/2004 : SN025398
02/06/2003 : SN025398
08/06/2001 : SN025398
25/06/1999 : SN025398
21/03/1996 : SN25398
01/01/1995 : SN25398
01/01/1993 : SN25398
03/06/1992 : SN25398
01/01/1992 : SN25398
04/05/1988 : SN25398
01/01/1986 : SN25398

Coordonnées
DECOLUM

Adresse
LAMMEKEN 10A 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande