DECOTIM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DECOTIM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.660.526

Publication

22/12/2014
ÿþMod Word 11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 535.660.526

Benaming

(voluit) : DECOTIM

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Langestraat 145, 9280 Lebbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : DECOTIM BVBA - kapitaalverhoging - omzetting BVBA naar NV - nieuwe versie statuten

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris BARBARA GLORIEUX, plaatsvervangend notaris ingevolge, beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Gent de dato 14 juli 2014, vervangende; Angélique Vandaeie, met standplaats te Gent  Sint-Denijs-Westrem, op 26 november 2014 voor registratie

Uit deze akte blijkt dat de buitengewone algemene vergadering de volgende te publiceren beslissingen heeft genomen:

- a) De aandeelhouders hebben kennis genomen van het bijzonder verslag van de zaakvoerders opgesteld in overeenstemming met artikel 332 van het Wetboek van Vennootschappen.

b) Na beraadslaging hebben de aandeelhouders voornoemd verslag goedgekeurd en hebben zij besloten, overeenkomstig het voorstel van de zaakvoerders, de activiteiten van de vennootschap verder te zetten.

De algemene vergadering heeft besloten om nog niet over te gaan tot de vervroegde ontbinding en invereffeningstelling, rekening houdend met de geplande kapitaalverhogingen.

- a) De vergadering heeft besloten het kapitaal van de vennootschap te verhogen met vijfhonderd duizend: euro (¬ 500.000,00), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00) door inbreng In geld, mits creatie en uitgifte van' zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00), inbegrepen een globale uitgiftepremie van vierhonderd eenentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 481.400,00), welke geboekt zal, worden op een onbeschikbare rekening "ultgiftepremies".

Deze verhoging van het maatschappelijk kapitaal is de uitvoering van een maatregel tot herstel van de- financiële toestand voorgesteld in het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato 25 november 2014, overeenkomstig artikel 332 Wetboek van Vennootschappen.

b) Verzaking voorkeurrecht

Vervolgens hebben de vennoten ieder afzonderlijk en individueel verzaakt aan hun voorkeurrecht, voorzien' door de statuten en het Wetboek van vennootschappen en hebben zij zich volledig akkoord verklaard met de hiernavolgende inschrijving op de zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen.

c) Inschrijving

Op de kapitaalverhoging werd volledig ingeschreven in geld door de Heer MESPREUVE Gregory Jean-Louis, wonende te 2520 Ranst, Sint Antoniusstraat 36. Hij brengt een bedrag in van vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00).

Deze inbreng, welke ter beschikking is van de vennootschap, werd uitdrukkelijk aanvaard.

Bewijs van deponering

De vennoten hebben verklaard en erkend dat tot gehele volstorting van de aldus ingeschreven aandelen een globaal bedrag van vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) werd gestort, welk bedrag gedeponeerd werd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap bij Belfius Bank. Ondergetekende notaris verklaart dat voornoemd bankattest aan haar werd overhandigd waaruit blijkt dat het bedrag van vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00) bij storting of overschrijving gedeponeerd werd op de voornoemde bijzondere rekening.

Vergoeding

De vergadering heeft besloten deze inbreng te aanvaarden en te vergoeden door toekenning van; zevenhonderd vijftig (750) nieuwe kapitaalsaandelen op naam, genummerd van zevenhonderd eenenvijftig

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1 2258

1

L*Klrl-IE HECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

11 DEC. 2014

AFDELING DENDERMONDE Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

(751) tot en met duizend vijfhonderd (1,500), aan de heer Mespreuve Gregory, voornoemd, uitgegeven aan de globale prijs van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), inbegrepen een globale uitgiftepremie van vierhonderd eenentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 481.400,00), welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Deze zevenhonderd vijftig (750) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

- De vergadering heeft besloten een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van vierhonderd eenentachtigduizend vierhonderd euro (¬ 481.400,00), om het kapitaal te brengen van zevenendertigduizend tweehonderd euro (¬ 37.200,00) op vijfhonderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 518.600,00), door inlijving van de onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstig bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

- De vergadering heeft vastgesteld dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans vijfhonderd achttienduizend zeshonderd euro (¬ 518.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen.

- Aanpassing van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de nieuwe kapitaaltoestand. Derhalve wijziging van het artikel 5 van de statuten zoals hierna verder vermeld in de nieuwe statuten.

- a) De vergadering heeft het verstag van de zaakvoerders welke het voornemen tot omvorming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een naamloze vennootschap toelicht en de staat van activa en passiva van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid afgesloten op 30 september 2014, besproken .

De vergadering heeft voor zoveel nodig dit verslag met éénparigheid en algemeenheid van alle stemmen goedgekeurd.

b) De vergadering heeft het verslag van Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren BVBA', vertegenwoordigd door de Heer Karel Nijs, bedrijfsrevisor, te 2610 Wilrijk, Prins Boudewijnlaan 116 2V, de dato 25 november 2014, hiertoe aangesteld door de zaakvoerders, teneinde overeenkomstig artikel 777 van het wetboek van vennootschappen verslag uit te brengen in het vooruitzicht van de omvorming in een naamloze vennootschap, besproken.

De vergadering heeft voor zoveel nodig het verslag met éénparigheid en algemeenheid van aile stemmen goedgekeurd.

Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor luidt als volgt:

"BESLUIT

Onze werkzaamheden zijn er inzonderheid op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actief, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 september 2014 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad. Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad (zoals blijkt uit het corpus van dit verslag oversteeg de onderwaardering de overwaardering), onder het voorbehoud van

- het al dan niet voorkomen van navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW, sociale zekerheid en eventuele andere die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend,

- het feit dat wij niet beschikken over een getekende hypothecaire akte, een inschrijving in het kadaster en een hypothecair getuigschrift;

- het feit dat wij geen tussentijdse staat met betrekking tot Falynn CVBA hebben ontvangen op basis waaraan wij de waarde van de deelneming kunnen beoordelen;

- het feit dat de BVBA Decotim oprichtersaansprakelijkheid draagt voor de BVBA Falynn;

- het feit dat wij op heden niet over een redelijke mate van zekerheid beschikken dat de toekomstige vordering van 100.000,00 EUR als gevolg van de doorrekening van de bemiddelingsvergoeding van de vennootschap aan Falynn CVBA zal geïnd worden;

- het feit dat de Algemene Vergadering in het kader van de toepassing van artikel 332 W. Venn. zal beslissen over de verderzetting van de activiteiten van de vennootschap.

Het netto-passief volgens deze staat van 66.788,71 EUR, is 128.288,71 EUR kleiner dan het minimumkapitaal vereist voor de oprichting van een naamloze vennootschap. Op straffe van aansprakelijkheid van de zaakvoerders en vennoten, kan de verrichting plaatsvinden mits bijkomende inbrengen van buiten uit.

De huidige situatie leidt er wel toe dat de vennootschap zich in het toepas-singsgebied van artikel 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen bevindt, wat inhoudt dat iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap kan eisen, Bovendien is artikel 785, 1° van toepassing, dat bepaalt dat de leden van het bestuursorgaan van de om te zetten vennootschap, niettegenstaande enig andersluidend beding, jegens de betrokkenen hoofdelijk gehouden zijn tot betaling van het eventuele verschil tussen het netto-actief van de vennootschap na omzetting en het bij dit wetboek voorgeschreven minimumbedrag van het maatschappelijk Kapitaal.

Wilrijk, 25 november 2014

Nijs en Partners Bedrijfsrevisoren BVBA

Vertegenwoordigd door

Karel Nijs

Bedrijfsrevisor en revisor erkend door de FSMA voor ICB's

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zaakvoerder"

c) De vergadering heeft met algemeenheid van stemmen besloten om de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid in een naamloze vennootschap om te zetten, met dien verstande dat de naamloze vennootschap ontstaan uit de omzetting geen nieuwe vennootschap is, doch wel de loutere voortzetting onder een andere vorm van de tot op heden bestaande besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Ze behoudt dezelfde benaming, en dezelfde zetel, en er wordt geen enkele wijziging gebracht, noch aan haar duur, noch aan het bedrag van het maatschappelijk kapitaal, noch aan de reserves, noch aan het aantal of aan de persoon van de vennoten, noch aan de bedragen van de actieve en passieve rekeningen zoals ze voorkomen in de balans per dertig september tweeduizend veertien.

Alle verrichtingen die sedert deze datum door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werden gedaan, worden geacht verricht te zijn voor rekening der naamloze vennootschap inzonderheid wat betreft het opmaken van de maatschappelijke rekeningen.

Het maatschappelijk vermogen van de naamloze vennootschap is samengesteld uit alle activa- en passivabestanddelen, lichamelijke en onlichamelijke, die het patrimonium van de omgezette vennootschap uitmaken.

Aan iedere aandeelhouder wordt voor één aandeel van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid één aandeel van de naamloze vennootschap verstrekt.

Deze beslissing werd genomen met algemeenheid van stemmen.

d) Het ontslag aangeboden door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, de Heer Timmers Mario, geboren te Neerpelt op vijfentwintig april negentienhonderdeenenzeventig, nationaal nummer 71.04.25-119.68, wonende te L-9230 Wiltz, Grand-Rue 28130 (Groot-Hertogdom Luxemburg), en de Heer Decoster Siegfried, geboren te Leuven op zeven februari

negentienhonderdeenenzeventig, nationaal nummer 71.02.07-221.07, echtgenoot van mevrouw DE RYCKE Ann, wonende te 9280 Lebbeke, Langestraat 14, werd aanvaard met algemeenheid van stemmen.

- De algemene vergadering heeft besloten tot aanpassing van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de gewijzigde vorm van de vennootschap en met alle hiervoor vermelde besluiten. Derhalve zullen de statuten van de vennootschap voortaan luiden als volgt (bij uittreksel):

Naam en rechtsvorm:

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam "DECOTIM". De naam moet steeds door de woorden "naamloze vennootschap" of de afkorting "NV" worden voorafgegaan of gevolgd,

Zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9280 Lebbeke, Langestraat 145.

Duur:

De vennootschap heeft een onbepaalde duur.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van alle hierna vermelde activiteiten, in België en in het buitenland.

A.Het voorzien in de supervisie, beheren, het raad geven en controleren van vennootschappen, het beheren en besturen van vennootschappen in de meest uitgebreide zin en het verlenen van allerlei management diensten op het gebied van organisatie, beheer, informatisering, human resources, opleiding en boekhouding. Het geven van managementadviezen op het gebied van marketing, productie, financiën van administratief en commercieel beheer, controle van ondernemingen en organisaties en het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen, alsmede in verband met productontwikkeling, IT-beleid en marktonderzoek hetzij autonoom hetzij samen met andere organisaties of instanties.

Het uitoefenen van de leiding en de controle in haar hoedanigheid van bestuurder of gedelegeerd bestuurder, vereffenaar of anderszins over allerhande ondernemingen, al dan niet verwant. Het aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, overdragen of ruilen en beheren en leveren van roerende goederen en onroerende goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde dienstverlening te maken hebben of die nuttig zijn voor de organisatie, begeleiding en reorganisatie van ondernemingen.

B.Het voor eigen rekening in België of in het buitenland verwerven, beheren en beleggen van onroerend vermogen en al wat er mee verband houdt zoals het onderhouden, de ontwikkeling, de renovatie, het bouwen en verbouwen, het verhuren en leasen, de huurkoop, de financiële en operationele leasing, sale-and-leaseback, de financiering in het algemeen, evenals het verkavelen, de aankoop en de verkoop van deze goederen.

Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van alle administratie in haar ruimste betekenis, voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar huurders.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te warden geïnterpreteerd. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

CY.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen,

Bedrag van het maatschappelijk kapitaal en samenstelling;

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfhonderd achttienduizend zeshonderd (518.600,00) Euro.

Het is vertegenwoordigd door duizend vijfhonderd (1.500) aandelen zonder aanduiding van nominale

waarde met stemrecht.

Ieder kapitaalaandeel vertegenwoordigt eénlduizend vijfhonderdste (11,1.500ste) van het maatschappelijk

kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en volgestort.

Aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen:

De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur bestaande uit minimaal drie bestuurders, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap, natuurlijke personen of rechtspersonen. indien de vennootschap minder dan drie aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit twee bestuurders bestaan,

De bestuurders worden benoemd door de algemene vergadering van de aandeelhouders voor een termijn die zes jaar niet mag overschrijden; zij mag hen te allen tijde afzetten. De bestuurders zijn herbenoembaar.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

De opdracht van de uittredende en niet herbenoemde bestuurders eindigt onmiddellijk na de jaarvergadering van het jaar waarin de opdracht vervalt.

De Raad van Bestuur kan onder zijn leden een Voorzitter aanstellen die de Raad alsmede de algemene vergaderingen zal voorzitten.

Hij kan tevens een ondervoorzitter benoemen die de voorzitter in geval van belet zal vervangen.

Omvang van de bevoegdheid van de bestuurder(s) en de wijze waarop zij deze uitoefenen: Bevoegdheden van de raad van bestuur

a) Algemeen

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Onverminderd de verplichtingen voortvloeiend uit het collegiaal bestuur, met name overleg en toezicht, kunnen de bestuurders de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

b) Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan aan een of meer personen, al dan niet lid van de raad, het dagelijks bestuur van de vennootschap opdragen; zij treden afzonderlijk, gezamenlijk, dan wel als college op, zoals bepaald door de raad van bestuur.

De raad van bestuur beperkt in voorkomend geval hun vertegenwoordigingsbevoegdheid. Dergelijke beperkingen zijn niet tegenstelbaar ten aanzien van derden.

De persoon aan wie de bevoegdheden van dagelijks bestuur zijn opgedragen, zal de titel van "directeur' voeren, of indien hij bestuurder is, de titel van "gedelegeerd bestuurder',

Het dagelijks bestuur van de vennootschap, voor zover en in de mate dat hierin wordt voorzien, zal uitsluitend de volgende bevoegdheden omvatten:

-leiding geven aan het personeel en aan zelfstandige dienstverleners;

-voorbereiden van een jaarlijks budget en liquiditeitsprognose en op maandelijkse basis rapporteren dienaangaande aan het bestuursorgaan;

-evaluatie van investeringen en rapporteren dienaangaande intaan het bestuursorgaan en de Raad van Bestuur;

-opvolgen van veranderingen in toepasselijke wetgeving en normen;

-ondertekenen van de dagelijkse briefwisseling;

-de vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van alle overheden, administraties en openbare diensten, met inbegrip van, in het bijzonder, de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de griffie, de Post, de telefoonoperatoren en alle belastingadministraties; -ontvangstbewijzen ondertekenen voor aangetekende brieven, documenten of colli's aan de vennootschap besteld door de Post, koerierdiensten of andere bedrijven;

-de vennootschap indien nodig vertegenwoordigen bij de werkgeversorganisaties;

-alle maatregelen nemen die nodig of nuttig zijn om de besluiten van het bestuursorgaan uitte voeren;

-alle personeelsleden van de vennootschap in dienst nemen en ontslaan, uitgezonderd medewerkers die deel uitmaken of gaan uitmaken van het management team van de vennootschap, of die een vergoeding krijgen welke een bedrag van 60.000,00 EUR bruto per jaar overschrijdt;

-alle contracten met zelfstandige dienstverleners afsluiten;

-in uitvoering van een voorgaand besluit van de Raad van Bestuur dat geldig werd genomen overeenkomstig de bepalingen van eventuele extra-statutaire overeenkomsten en de statuten, alle contracten met agenten, verdelers, leveranciers of onderaannemers van de vennootschap afsluiten;

-alle geldsommen, documenten of goederen van allerlei aard opvorderen, innen en in ontvangst nemen, en er kwijting voor geven tot een maximum bedrag van 10.000,00 EUR per verrichting;

"

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

-alle prijsoffertes, bestellingen en contracten voor de verkoop van alle roerende goederen ondertekenen en aanvaarden tot een maximum bedrag van 10.000,00 EUR per verrichting;

-de vennootschap vertegenwoordigen, als eiseres of verweerster, in rechte (inclusief de Raad van State) en in arbitrageprocedures, alle vereiste of nuttige handelingen stellen met betrekking tot deze procedures (inclusief onderhandelen en afsluiten van dadingen), alle uitspraken bekomen en deze laten uitvoeren, voor zover de vordering en/of het betrokken dispuut niet meer dan 10.000,00 EUR overschrijdt.

c) Directiecomité

De raad van bestuur kan een directiecomité oprichten, samengesteld uit meerdere personen, al dan niet bestuurders, waaraan hij zijn bestuursbe-voegdheden mag overdragen, dit alles conform het Wetboek van vennoot-schappen.

De raad van bestuur bepaalt de samenstelling en de werking van het directiecomité, alsook de voorwaarden voor de aanstelling van haar leden, hun ontslag, hun eventuele bezoldiging en de duur van hun opdracht. Behoudens andersluidend besluit van de raad van bestuur, handelt het directiecomité als college.

De raad van bestuur kan eveneens beperkingen stellen aan de bevoegdheden die het aan het directiecomité overdraagt. Deze beperkingen kunnen evenwel niet worden tegengeworpen aan derden.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt als lid van het directiecomité, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een "vaste vertegenwoordiger" die belast wordt met de uitvoering van deze opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, dit alles conform het Wetboek van vennootschappen.

d) Bevoegdheidsdelegatie

De raad van bestuur, net als het directiecomité, zo deze bestaat, en degenen aan wie het dagelijks bestuur wordt opgedragen, kunnen, eveneens in het kader van dit bestuur, bijzondere en bepaalde machten delegeren aan één of meerdere personen van hun keuze.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hen verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de lastgever ingeval van overdreven volmacht.

Externe vertegenwoordiging

De raad van bestuur vertegenwoordigt, als college, de vennootschap in alle handelingen ten aanzien van

derden, in en buiten rechte.

Onverminderd de algemene vertegenwoordigingsmacht van de raad van bestuur als college, wordt de

vennootschap in rechte en ten aanzien van derden, hieronder begrepen een openbaar ambtenaar (onder meer

de hypotheekbewaarder), rechtsgeldig vertegenwoordigd:

- hetzij door twee gezamenlijk handelende bestuurders;

- hetzij door een gedelegeerd bestuurder, alleen optredend, doch uitsluitend voor de voormelde

aangelegenheden die vallen binnen het kader van het dagelijks bestuur.

Bovendien is de vennootschap op geldige wijze vertegenwoordigd door speciale lasthebbers binnen de

grenzen van hun opdracht,

Ontbinding en vereffening:

Vereniging van alle aandelen in één hand

Het in één hand verenigd zijn van aile aandelen heeft niet tot gevolg dat de vennootschap van rechtswege of gerechtelijk wordt ontbonden.

Indien binnen een jaar geen nieuwe aandeelhouder in de vennootschap is opgenomen of deze niet geldig is omgezet in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of ontbonden, wordt de enige aandeelhouder geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap, ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe aandeelhouder in de vennootschap wordt opgenomen of tot de bekendmaking van haar omzetting in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid of van haar ontbinding.

Oorzaken van ontbinding

a) Algemeen

Behoudens de gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit

van de algemene vergadering volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

b) Verliezen

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of krachtens wettelijke verplichtingen had moeten worden vastgesteld om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De modaliteiten daaromtrent zijn bepaald in het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één vierde (1/4) van het maatschappelijk kapitaal met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één vierde (1/4) gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot onder het wettelijk minimum kapitaalbedrag, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen. In voorkomend geval kan de rechtbank aan de vennootschap een termijn toestaan om haar toestand te regulariseren.

Ontbinding - Voortbestaan - Sluiting

behouden aan het Belgisch Staatsblad

De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaatsheeft, van rechtswege als rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de sluiting ervan.

Benoeming van vereffenaar(s)

Behoudens de gevallen van gerechtelijke ontbinding of ontbinding als gevolg van een rechterlijke uitspraak die op vraag van iedere belanghebbende kan worden gevorderd, wordt de vereffenaar benoemd door de algemene vergadering. De algemene vergadering bepaalt zijn bevoegdheden, zijn vergoeding, alsook de wijze van vereffening.

De vereffenaar treedt pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van diens benoeming. De benoeming van de vereffenaar stelt een einde aan de bevoegdheden van de bestuurders.

De algemene vergadering van de vennootschap in vereffening kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars ontslaan of benoemen, onder voorbehoud van de goedkeuring van dergelijke benoeming door de rechtbank van koophandel.

Jaarvergadering vennoten:

De gewone algemene vergadering - ook jaarvergadering genoemd - wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand mei om veertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats, op hetzelfde uur.

Begin en einde van het boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar.

- De algemene vergadering heeft besloten het aantal bestuurders voor de eerste maal te bepalen op drie, en

heeft besloten volgende personen tot bestuurder te benoemen:

- De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "13RISI INVEST", met maatschappelijke zetel te

9280 Lebbeke, Langestraat 145, rechtspersonenregister 0881.415.244., met als vaste vertegenwoordiger, de

heer Decoster Siegfried, voornoemd;

- de heer Timmers Mario, voornoemd;

- de heer Gregory Mespreuve, voornoemd.

Deze benoemingen zullen, behoudens herverkiezing, eindigen met de jaarvergadering van 2020.

- De raad van bestuur, samengesteld uit:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRISI INVEST', met maatschappelijke zetel te 9280 Lebbeke, Langestraat 145, rechtspersonenregister 0881.415.244., met als vaste vertegenwoordiger, de heer Decoster Siegfried, voornoemd;

2. de heer Timmers Mario, voornoemd;

3. de heer Gregory Mespreuve, voornoemd;

heeft verklaard de hierna vermelde bestuurders tot gedelegeerde bestuurders te benoemen vanaf heden, en hen het dagelijks bestuur van de vennootschap op te dragen. Zij kunnen daarbij elk afzonderlijk optreden.

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRIS! INVEST", met maatschappelijke zetel te 9280 Lebbeke, Langestraat 145, rechtspersonenregister 0881,415.244., met als vaste vertegenwoordiger, de heer Decoster Siegfried, voornoemd;

2, de heer TIMMERS Mario, voornoemd;

Deze benoemingen zullen, behoudens herverkiezing, eindigen met de jaarvergadering van 2020.

Overeenkomstig artikel 21 van de statuten wordt de vennootschap in en buiten rechte rechtsgeldig verbonden door twee bestuurders, samen handelend, hetzij, binnen de grenzen van het dagelijks bestuur, door een gedelegeerd bestuurder.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Afgeleverd voor publicatie in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal de dato 26 november 2014

-bijzonder verslag van het college van zaakvoerders overeenkomstig artikel 332 Wetboek Vennootschappen

-bijzonder verslag van de zaakvoerders aangaande de omzetting van de vennootschap, met staat van actief

en passief per 30 september 2014 overeenkomstig artikel 778 Wetboek van Vennootschappen

-revisoraal verslag de dato 25 november 2014 overeenkomstig artikel 777 Wetboek van Vennootschappen





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/12/2014 - Annexes du Moniteur belge





Notaris BARBARA GLORIEUX, plaatsvervangend notaris ingevolge beschikking van de voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Gent de dato 14 juli 2014, vervangende Angélique Vandaele, met standplaats te Gent  Sint-Denijs-Westrem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/07/2013
ÿþ131 5303*

Voor-behoudE aan he" Belgisc Staatsbl.

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOO-'HANDEL

15 JULI 2013

DENDERMONDE

Griffie

na neerlegging ter griffie

Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0535.660.526

Benaming

(voluit} : DECOTIM

(verkort) :

Rechtsvorm " Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Langestraat 145, 9280 Lebbeke

(volledig adres)

Onderwerp akte : aanstelling zaakvoerder

Bij bijzondere algemene vergadering van 14 juni 2013 werd besloten de heer Siegfried Decoster mee aan te stellen als zaakvoerder van de vennootschap met ingang van bij de oprichting, hetzij 11 juni 2013.

Siegfried Decoster,

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perro(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/06/2013
ÿþr~

.1- /II

Lit

Luik B

Mod Word t 1.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPHANDEL

13 JUNI 2013

DENDERMONDE

Griffie

1111

*13095 75

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr: S35 66o s2

Benaming

(voluit) : DECOTIM

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Langestraat 145, 9280 Lebbeke (volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING



Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Caroline De Herdt; Notaris, te Lebbeke op 11 juni 2013 dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd Opgericht met volgende kenmerken :

:r.

OPRICHTERS: 1) De heer TIMMERS Mario, geboren te tieerpélt"óp 25 april 1971, wonende Grand-rue 28/30, 2de verdieping te 9530 Wiltz (Groothertogdom-Luxemburg«)«»..

2) Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Brisi Invest", met zetel te 9280 Lebbeke, Langestraat 145, ondernemingsnummer 0881 415 244, opgericht bij akte verleden voor notaris Patrick Vandeputte te Antwerpen Borgerhout op 18 mei 2006, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 31 mei 2006 onder nummer 0090030, gewijzigd bij proces-verbaal opgesteld door notaris Patrick Vandeputte te Antwerpen Borgerhout op 18 juni 2012, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 juli 2012 onder nummer 0122760.

Hier vertegenwoordigd door: De heer DECOSTER Siegfried Michel Laurent geboren te Leuven op zeven februari negentienhonderd éénenzeventig, nationaal nummer 710207221.07 wonende te Lebbeke, Langestraat 145 in zijn hoedanigheid van zaakvoerder der vennootschap, benoemd bij de oprichting verleden voor notaris Patrick Vandeputte te Antwerpen Borgerhout op 15 mei 2006, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 mei 2006 onder nummer 0090030.

BENAMING: "DECOTIM"

RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ZETEL: 9280 Lebbeke, Langestraat 145.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van alle hierna vermelde activiteiten, in België en in het buitenland.

A.Het voorzien in de supervisie, beheren, het raad geven en controleren van vennootschappen, het beheren en besturen van vennootschappen in de meest uitgebreide zin en het verlenen van allerlei management diensten op het gebied van organisatie, beheer, informatisering, human resources, opleiding en boekhouding. Het geven van managementadviezen op het gebied van marketing, productie, financiën van administratief en commercieel beheer, controle van ondernemingen en organisaties en het uitwerken van organisatieprojecten in alle ondernemingen, alsmede in verband met productontwikkeling, IT-beleid en marktonderzoek hetzij autonoom hetzij samen met andere organisaties of instanties.

Het uitoefenen van de leiding en de controle in haar hoedanigheid van bestuurder of gedelegeerd bestuurder, vereffenaar of anderszins over allerhande ondernemingen, al dan niet verwant. Het aankopen, verkopen, huren, verhuren, leasen, overdragen of ruilen en beheren en leveren van roerende goederen en onroerende goederen die rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde dienstverlening te maken hebben of die nuttig zijn voor de organisatie, begeleiding en reorganisatie van ondernemingen.

B.Het voor eigen rekening in België of in het buitenland verwerven, beheren en beleggen van onroerend vermogen en al wat er mee verband houdt zoals het onderhouden, de ontwikkeling, de renovatie, het bouwen en verbouwen, het verhuren en leasen, de huurkoop, de financiële en operationele leasing, sale-and-lease-back, de financiering in het algemeen, evenals het verkavelen, de aankoop en de verkoop van deze goederen.

Het organiseren en het verwerken voor haar huurders van alle administratie in haar ruimste betekenis, voor zover dit rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de activiteiten van haar huurders.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

r . V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, onroerende goederen kopen en verkopen, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

DUUR: onbepaalde duur

KAPITAAL: Het kapitaal van de vennootschap, dat volledig geplaatst is, bedraagt achttienduizend

zeshonderd EURO en is verdeeld in zevenhonderdvijftig aandelen - zonder nominale waarde.

Intekening

De comparanten verklaren dat het kapitaal van achttienduizend zeshonderd Euro (18.600,00 ¬ ), volledig

werd geplaatst en volledig volstort werd, door de comparant in deze

- de heer Timmers Mario heeft ingetekend op driehonderd vijfenzeventig aandelen en betaalde hierop

negenduizend driehonderd EURO;

- de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Brisi Invest" heeft ingetekend op driehonderd

vijfenzeventig aandelen en betaalde hierop negenduizend driehonderd EURO.

De storting of overschrijving in geld van het kapitaal werd door de inschrijvers gedaan op een bijzondere

rekening die geopend werd op naam van de vennootschap in oprichting bij Belfius, onder nummer BE98 0688

9742 1593 blijkens attest afgeleverd op 11 juni 2013.,

Het bewijs van die deponering werd aan de instrumenterende notaris overhandigd en wordt hierbij in het

vennootschapsdossier bewaard.

Na attest van de notaris dat de oprichtingsakte werd verleden, kan de vennootschap vrij over die rekening

beschikken.' " " " "

Diensvolgens verklaren de comparanten dat aldus de inbreng is uitgevoerd'.,

BESTUUR/MACHTEN: De vennootschap wordt bestuurd door een of mëéEdere zaàkvoerder(s), al dan niet aandeelhouders, al dan niet natuurlijke of rechtspersonen

Ieder zaakvoerder beschikt individueel over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap en treedt namens haar op in en buiten rechte.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie bezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is. Deze duur kan zowel beperkt zijn, ais gelden voor onbepaalde termijn.

JAARVERGADERING: De jaarvergadering zal gehouden worden de derde dinsdag van de maand mei om

veertien uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste

jaarvergadering zal plaatshebben in het jaar tweeduizendvijftien.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. De comparanten-oprichters verklaren dat het eerste boekjaar zal eindigen op éénendertig december tweeduizendveertien en dat het aanvangt de datum,dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verwerft met dien verstande dat de vennootschap alle verrichtingen sedert heden namens haar aangegaan door de oprichters, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

WINSTVERDELING:

De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Onder geen beding mag er winst uitgekeerd worden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

ONTBINDING - VEREFFENING:

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd in de zin van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar(s) treedt/ treden evenwel pas in functie nadat de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging van zijn/hun benoeming. Zo de bevoegde rechtbank van koophandel weigert over te gaan tot bevestiging, wijst zij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van

r

,Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone' meerderheid beperken.

vereffening-verdeling

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen.

Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER:

Wordt als niet-statutaire zaakvoerders benoemd :

De heer TIMMERS Mario, geboren te Neerpelt op 25 april 1971, wonende Grand-rue 28/30, 2de verdieping

te 9530 Wiltz (Groothertogdom-Luxemburg).

De opdracht, die niet bezoldigd is, tenzij andersluidende beslissing der algemene vergadering, geldt voor

onbepaalde duur, zonder evenwel statutair te zijn en neemt een aanvang op de dag dat de vennootschap

rechtspersoonlijkheid verwerft.

Krachtens artikel 7.2 der statuten is aan hem volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om

namens de vennootschap op te treden in en buiten rechte. Hij oefent deze bevoegdheid individueel uit.

Bij iedere benoeming van een zaakvoerder beslist de algemene vergadering of, en in welke mate, de functie

bezoldigd zal worden uitgeoefend. Te zelfder tijd stelt zij vast voor welke duur de zaakvoerder aangesteld is.

Deze duur kan zowel beperkt zijn, als gelden voor onbepaalde termijn.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten.

De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle aandeelhouders,

of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering, dat steunt op gewichtige

redenen en genomen is met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

VOLMACHT:

Als bijzondere mandataris, met recht van substitutie, wordt aangesteld:

de heer Ronald AKA wonende te Boechout, Oude Steenweg 15 en/of de heer Robijn Van Goubergen wonende te Morsel Bremveldlaan 55, aan wie de macht verleend wordt, met recht van substitutie, om het nodige te doen voor de inschrijving -met inbegrip van eventuele verbetering, wijziging en/of schrapping van de inschrijving- van de vennootschap in de kruispuntbank ondernemingen en bij de diensten van BTW en voor het volbrengen van alle formaliteiten bij het ondememingsloket.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Caroline De Herdt

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DECOTIM

Adresse
LANGESTRAAT 145 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande