DECOTRO-VAN DER HAUWAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DECOTRO-VAN DER HAUWAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 460.537.192

Publication

22/04/2014
ÿþI I



mad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gert

Afdeli" rig Gtedenabx.cie

0 8 APR, 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0460.537.192

Benaming (voluit) : DECOTRO-VAN DER HAUWAERT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bergstraat 71

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal, opgesteld door notaris, Brigitte VERMEERSCH te Horebeke op 7 april 2014

Dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DECOTRO-VAN DER HAUWAERT', met; maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Bergstraat 71, ondernemingsnummer 0460.537.192, rechtspersonenregister Oudenaarde

De volgende beslissingen heeft genomen:

EERSTE BESLISSING

De algemene vergadering beslist de uitdrukkingsmunt van het kapitaal te wijzigen door; omzetting ervan in euro. Het kapitaal van de vennootschap bedraagt bijgevolg ¬ 29.747,22 (negenentwintigduizend zevenhonderdzevenenveertig euro tweeëntwintig cent),

TWEEDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en te vervangen door een fractiewaarde. Elk bestaand aandeel vertegenwoordigt bijgevolg één;; duizend tweehonderdste (111.200ste) van het kapitaal.

DERDE BESLISSING

De algemene vergadering neemt kennis van de beslissing van de bijzondere algemene;; vergadering de dato 17 maart 2014 waarbij onder meer beslist werd een tussentijds dividend toe te kennen aan de vennoten ten bedrage van ¬ 210.000,00, dat onmiddellijk;; betaalbaar gesteld werd, na inhouding van 10% roerende voorheffing, zodat het netto dividend bedraagt: ¬ 189.000,00 en waarbij tevens beslist werd om overeenkomstig artikel; 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen (WIB 92) dit bedrag in het kapitaal op te;. nemen en een kapitaalverhoging door te voeren

VIERDE BESLISSING

Al de vennoten verklaren voor zoveel als nodig te verzaken aan het voorkeurrecht om in te tekenen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten.

De algemene vergadering beslist onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van'; het Wetboek van Inkomstenbelastingen (WIB 92) en verwijzend naar de beslissing van de bijzondere algemene vergadering de dato 17 maart 2014 tot het uitkeren van een tussen-`:11 tijds dividend, het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van ¬ 189.000,00,'; om het te brengen van ¬ 29.747,22 op ¬ 218.747,22, zonder het creëren van nieuwe aandelen, waardoor de fractiewaarde van eik bestaand aandeel in dezelfde mate wordt verhoogd.

Deze kapitaalverhoging gebeurt door inbreng in speciën van een bedrag van ¬ 189.000,00;: door de huidige vennoten, hetzij:

" door de heer Tom VAN DER HAUWAERT, door storting van een ¬ 94.500,00

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

moa 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad



bedrag van:

" door mevrouw Ingrid VAN DER HAUWAERT, door storting van een

bedrag van: ¬ 94.500 00

hetzij in totaal: ¬ 189.000,00 Deze storting ten bedrage van ¬ 189.000,00 werd uitgevoerd op een daartoe geopende bijzondere rekening nummer BE83 7430 5474 6915 bij KBC Bank, derwijze dat de vennootschap vanaf heden en uit dezen hoofde beschikt over dit bedrag van ¬ 189.000,00. Het bewijs van deponering werd door de bank afgeleverd op 1 april 2014 en werd door de vennoten aan de instrumenterende notaris overhandigd, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLISSING

Alle leden van de vergadering verzoeken de instrumenterende notaris vast te stellen dat het maatschappelijk kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ¬ 218.747,22 en vertegenwoordigd is door 1.200 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 111.200ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLISSING

De algemene vergadering beslist de statuten te wijzigen en aan te passen om deze in overeenstemming te brengen: a) met de hiervoor genomen beslissingen, b) met de bovenvermelde beslissing van de zaakvoerders betreffende de verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar zijn huidige plaats en c) met de gewijzigde vennootschapswetgeving.

Aangezien de statuten van de vennootschap niet meer gewijzigd of aangepast werden sedert haar oprichting op 15 april 1997, beslist de algemene vergadering de statuten volledig te herschrijven, zodat deze thans luiden als volgt:

(Volgt analytisch uittreksel van de nieuwe statuten)

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming "DECOTRO-VAN DER HAUWAERT".

Artikel 2.- ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Bergstraat 71.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 1- DOEL

De vennootschap heeft tot doel: zo voor haar eigen rekening, als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels-, nijverheids-, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

" de groot- en kleinhandel in artikelen voor meubilering, onderhoud en huishoudelijke uitrusting, onder andere drogisterijartikelen, verven en onderhoudsproducten, meubileringsartikelen, vloerbekleding, behangpapier, textielbehang, glaswerk, sierglaswerk en keramiek, verlichtingsartikelen, kantoormeubilair, versieringen, artikelen voor uitstalramen en tentoonstellingen;

" onderneming voor binnenhuisinrichting in de ruimste zin, voor het bedekken van muren, vloeren, vensters, voor schilder- en versieringswerk;

" studiebureau voor binnenhuisinrichting van gebouwen;

ª% verhuring van divers materiaal.

Deze opsomming is aanduidend doch niet beperkend.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn dat zij nuttig zijn, nuttig zouden kunnen zijn, dan wel nuttig kunnen worden om het doel der vennootschap eenvoudiger te realiseren en de ontwikkeling van de vennootschap te bevorderen, voor zover de gestelde daden niet strijdig zijn met wettelijke beschikkingen. De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen, door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op om het





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van 1_uiKBB vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

,,- mod 11.1

%,-,

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



even welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen,

die een zelfde, gelijkaardig, of samenhangend doel nastreven.

Artikel 4.- DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur,

HOOFDSTUK IL- KAPITAAL EN AANDELEN

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt ¬ 218.747,22 (tweehonderdachttienduizend

zevenhonderdzevenenveertig euro tweeëntwintig cent).

Het wordt vertegenwoordigd door 1.200 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die

ieder één duizend tweehonderdste (1/1.20051e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand maart, om

18 u., in de zetel van de vennootschap«

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag

plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeenge-

roepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

A. Deelneming in aanwezigheid van de vennoot of door een gevolmachtigde

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

B. Deelneming op afstand langs elektronische weg

§1. De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de zaakvoerder(s). Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de vennoot bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

§3. De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van de krachtens §1 in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op afstand.

Die procedures worden voor eenieder toegankelijk gemaakt op de website van de vennootschap.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Op de laatste blz, vair Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Artikel 15.- STEMRECHT  VERTEGENWOORDIGING.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of via een ander communicatiemiddel volmacht geven aan een

al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Uitoefening van het stemrecht vóór de algemene vergadering

§1, Elke vennoot heeft het recht op afstand te stemmen vôér de algemene vergadering, per

brief of langs elektronische weg.

§2. Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de zaakvoerder(s) ter beschikking van de vennoten wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

" de naam van de vennoot en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel

" het aantal stemmen dat de vennoot tijdens de algemene vergadering wenst uit te oefenen

" de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit

" de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te ontvangen

" de handtekening van de vennoot, in voorkomend geval met een geavanceerde elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De formulieren moeten ten laatste 14 dagen vôér de algemene vergadering beschikbaar zijn op verzoek van elke vennoot.

§3. Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste drie werkdagen vôár de algemene vergadering bij aangetekend schrijven worden betekend aan de zaakvoerder of aan één van de zaakvoerders als er meerdere zijn.

§4. Fr kan elektronisch gestemd worden tot de dag vôôr de vergadering.

De hoedanigheid van een vennoot en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen váór de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement, opgesteld door de zaakvoerder(s).

§5. Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Over de al dan niet bezoldiging van de zaakvoerder wordt beslist door de algemene vergadering.

Alle kosten, uitgaven, bijdragen, opslagen, retributies van welke aard ook, zowel binnenlandse als buitenlandse, of samengevat elke uitgave die inherent is met, dan wel oorzakelijk verbonden met het waarnemen van de mandaten van de omschreven zaakvoerders, zijn uitsluitend en alleen ten laste van de vennootschap.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

zaakvoerders, natuurlijke of

r'

.4' Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.i

9. mod 11.1

"



Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, en tevens in aile akten waaraan een openbaar of een ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzon dere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 24.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgende kalenderjaar,

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd. Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig de bepalingen hieromtrent voorzien in het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de criteria van een kleine vennootschap" zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 25.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen. De voorzitter van de rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat hij heeft nagegaan dat de vereffenaars voor de uitoefening van hun mandaat alle waarborgen van rechtschapenheid bieden,

De voorzitter van de rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Hij kan die handelingen nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden.

De vereffenaars beschikken over alle machten die aan de vereffenaars worden toegekend in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

HOOFDSTUK VI.- BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT

Artikel 33.- ZAAKVOERDER - BENOEMING.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 36.- ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent aile bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de Vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig de bepalingen hieromtrent voorzien in het Wetboek van vennootschappen, doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

ZEVENDE BESLISSING

De algemene vergadering machtigt met eenparigheid van stemmen de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Tevens wordt bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AB Partners Oudenaarde" met zetel te 9700 Oudenaarde, Einestraat 26 (ondememingsnummer 0473.997.329, RPR Oudenaarde), of elke andere door haar aangewezen persoon, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te treden en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, voor zoveel als nodig, al het nodige te doen voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met wat voorafgaat, zoals bijvoorbeeld bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, ondernemingsloketten, B.T.W., Directe Belastingen, boekhouding en andere.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

" expeditie van de akte

"

coördinatie van de statuten

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

28/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 21.03.2014, NGL 21.03.2014 14071-0374-015
30/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 15.03.2013, NGL 24.04.2013 13098-0339-015
03/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 16.03.2012, NGL 27.04.2012 12100-0170-015
06/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 18.03.2011, NGL 31.03.2011 11075-0215-015
02/06/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 21.05.2010, NGL 28.05.2010 10136-0149-014
07/04/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 20.03.2009, NGL 31.03.2009 09101-0032-013
14/04/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 21.03.2008, NGL 09.04.2008 08102-0400-013
02/04/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 16.03.2007, NGL 27.03.2007 07096-0188-015
28/03/2006 : OU042913
29/03/2005 : OU042913
01/04/2004 : OU042913
02/04/2003 : OU042913
29/11/2002 : OU042913
02/04/1999 : OU042913
13/05/1997 : OU42913
25/04/2017 : ME. - JAARREKENING 30.09.2016, GGK 17.03.2017, NGL 13.04.2017 17095-0115-020

Coordonnées
DECOTRO-VAN DER HAUWAERT

Adresse
BERGSTRAAT 71 9700 OOIKE(OUDENAARDE)

Code postal : 9700
Localité : Ooike
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande