DECRAD

Divers


Dénomination : DECRAD
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 472.775.426

Publication

02/01/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Mod MC 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte _

1 GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GNI

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad 1

11111111111.11111,1111111111111111

19 DEC. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0472.775.426

Benaming

(voluit) : AUDIT DECRAD

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma

Zetel : 9230 WETTEREN Korte Massemsesteenweg 58 bus 31 (volledig adres)

Onderwerp akte : statutenwijziging - coördinatie statuten

Uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering van donderdag 18 december 2014 blijkt volgende" wijziging van de statuten als aanpassing aan het K.B. van 15.02.2005 gewijzigd door het K.S. van 30.09.2009 ;

Voorafgaandelijke opmerking : huidige statutenwijziging heeft maar uitwerking vanaf 1.1.2015.

Alhoewel terzake geen verplichting bestaat voor een v.o.f. wordt door de voorzitter  naar de geest van de verplichting voor een personenvennootschap onder de vorm van een bvba (art. 287 Wb. Venn.) - een tussentijdse staat van activa en passiva dd. 30 september 2014 voorgelegd om gehecht te blijven aan huidig verslag.

In het licht van de toekomstige werking van de vennootschap als boekhoudvennootschap wordt voorgesteld de statuten ais volgt te wijzigen en in overeenstemming te brengen met de wettelijke bepalingen terzake (K.B. 15.02.2005 en K.B. 30.09.2009) :

Art. 1 : wordt vervangen als volgt : " De vennootschap heeft de vorm van een Burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een "Vennootschap Onder Firma" (V.O.F.) heeft aangenomen, onder de naam : DECRAD

Art. 3 : wordt vervangen als volgt : " De vennootschap heeft als doel :

a.de activiteiten zoals deze beschreven zijn in de wet van 22 april 1999 betreffende de boekhouding en fiscale beroepen

b.activiteiten die een normale aanvulling zijn van deze geciteerd sub a. ten exemplatieven titel : het financieel plan, vereffenaar van vennootschappen, arbitrage, advies inzake informatica en opvolging van ondernemingen, publicatie van artikels en boeken, deelname aan redactieraden, juridisch advies, waardebepalingen, het organiseren en geven van vergaderingen, het adviseren van instellingen, organisaties: en beleidsverantwoordelijken. Op het fiscale, boekhoudkundige, vennootschapsrechterlijke en sociale terrein,; centralisatie en organisatie van procedures voor besturen en rechtbanken, het zetelen in de werkgroepen en raden en kamers van de erkende instituten nl. Instituut der Bedrijfsrevisoren (I.B.R.) en/of Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten (I.A.B.) en/of Beroepsinstituut van erkende Boekhouders en Fiscalisten (B.I.B.F.) .

De vennootschap zal eveneens alle financiële, onroerende en roerende handelingen mogen verrichten welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met één of meerdere van haar activiteiten. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met - op gelijk welke wijze - rechtstreeks of zijdelings deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van gelijke aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan onder meer aan haar vennoten en/of zaakvoerders en ze kan zich voor haar vennoten en/of zaakvoerders borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, voor zover de wet dit toelaat. Zij mag onroerende goederen , uitsluitend voor eigen rekening, aanwerven, bouwen, opschikken, uitrusten, ombouwen doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst. Zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en

waarden - -- - -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer , die geldt voor het beroep van boekhouder-fiscalist.

Bij de realisatie van dit doel zullen de regels van de deontologie, zoals voorgeschreven door het B.I,B.F., alsmede eventuele wettelijke en reglementaire beperkingen gerespecteerd worden.

Artikel 4 : wordt vervangen door : " de vennootschap wordt opgericht om geliquideerd te worden in het jaar 2019. De vennoten kunnen evenwel te allen tijde beslissen de vennootschap vroeger te ontbinden. De vennootschap is niet ontbonden door de dood, de onder-voogdijstelling, het onvermogen van een vennoot".

Artikel 6 : punt 6.7. wordt vervangen door :

" 6.7. Beperkingen inzake het aandeelhouderschap : Overdrachten aan en toetredingen van nieuwe vennoten of uittredingen van vennoten zijn slechts mogelijk indien de meerderheid van de stemrechten in het bezit is van leden van het B.I.B.F. ".

Artikel 7 : wordt vervangen door :

De meerderheid van de leden van het bestuursorgaan is samengesteld uit leden B.I.B.F.. Wanneer het bestuursorgaan slechts uit twee leden bestaat, moet ten minste één van hen een lid B.I.B.F. zijn,

Artikel 8 : wordt vervangen door :

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap.

De zaakvoerders, die geen lid zijn van het B.I.B.F. kunnen geen verbintenissen aangaan voor activiteiten die voorbehouden zijn aan leden B.I.B.F,

Artikel 9 : wordt vervangen door :

Wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de Heer Haustraete Jozef.

Artikel 12 : wordt vervangen ais volgt

De algemene vergadering kan slechts geldig beraadslagen als minstens de helft van de vennoten die minstens drie/vierden van het kapitaal vertegenwoordigen, aanwezig zijn.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Indien er evenwel vennoten zouden zijn, die geen leden zijn van het , B.I.B.F. , wordt hun globaal stemrecht beperkt tot tien procent van het totaal aantal stemmen. In voorkomend geval worden de negentig procent en de tien procent proportioneel volgens elks aandelenbezit verdeeld enerzijds onder de leden B.I.B.F. en anderzijds onder de niet-leden B.I.B.F.

De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen worden de voorstellen verworpen.

Voor het wijzigen van de statuten Is vereist dat alle vennoten aanwezig zijn en dat de besluiten worden genomen met éénparigheid van stemmen.

Tegelijk hiermee neergelegd : gecoordineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

behouden

aan het Belgisch Staatsbad

4 , 1

15/08/2001 : DET000442
27/09/2000 : DEA008424

Coordonnées
DECRAD

Adresse
KORTE MASSEMSESTEENWEG 58, BUS 3 9230 WETTEREN

Code postal : 9230
Localité : WETTEREN
Commune : WETTEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande