DECUPERE, BAUWENS & PARTNERS

BV CVBA


Dénomination : DECUPERE, BAUWENS & PARTNERS
Forme juridique : BV CVBA
N° entreprise : 549.986.634

Publication

15/04/2014
ÿþ Mod Woed 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEErt'GELEGD

-3 APR. 201k

I KoelAW"TreE. NT



111111 Ii

II

1

bel at.

BE

Sta

Ondernemingsrir OS ti 9 986 6-3ci

Benaming

(voluit) : DECUPERE, BAU WENS at PARTNERS

(verkort)

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 9030 Gent-Mariakerke, Jupiterstraat 17

(volledig adres)

Onderwerp akte OPRICHTING

Uit een akte verleden voor Meester Eric HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap "Eric HIMPE  Annelles HIMPE, Geassocieerde Notarissen" met zetel te leper, op één april tweeduizend veertien, waarvan een expeditie wordt neergelegd v66r registratie, blijkt dat door:

1/ Mevrouw Gudrun Mieke Ivonne NEUDT, accountant-belastingconsulent, geboren te Poperinge op zesentwintig april negentienhonderd éénenzeventig, nationaal nummer 710426-370.78, echtgenote van de Heer Peter Rousseeuw, wonende te 8647 Lo-Reninge, Burgweg 40.

2/ de Heer Hendrik Joseph Cornelius DECUPERE, accountant-belastingconsulent, geboren te leper op drie en twintig september negentienhonderd drie en zestig, nationaal nummer 630923-433,69, echtgescheiden, wonende te 8902 leper-Zillebeke, Schachteweidestraat 45.

3/ de Heer Dieter Jozef Johan BONTE, accountant-belastingconsulent, geboren te Kortrijk op twee en twintig december negentienhonderd tachtig, nationaal nummer 801222-165.66, echtgenoot van Mevrouw Els Scheirlynck, wonende te 8940 Wervik-Geluwe, Magerheidstraat 111,

4/ de Heer Albert François Pascal BAUWENS, accountant-bedrijfsrevisor, geboren te Gent op zeven en twintig oktober negentienhonderd twee en zestig, nationaal nummer 621027-023.54, echtgenoot van Mevrouw Patricia Vergison, wonende te 9030 Gent-Mariakerke, Jupiterstraat 17,

Een vennootschap werd opgericht met volgende statuten:

1) RECHTSVORM burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2) NAAM DECUPERE, BAU WENS & PARTNERS

3) ZETEL ; 9030 Gent-Mariakerke, Jupiterstraat 17

4) DOEL : De vennootschap heeft tot doel de burgerlijke werkzaamheden van accountant en van belastingconsulent uit te oefenen, zoals omschreven in de artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen, evenals het uitoefenen van aile hiermee verenigbare activiteiten.

Naargelang hun aard, worden deze activiteiten uitgeoefend door of onder de effectieve leiding van natuurlijke personen die de hoedanigheid hebben van accountant of van belastingconsulent, of die de hoedanigheid hebben van een van de personen zoals vermeld in artikel 6 § 1, 7°, derde alinea van het Koninklijk Besluit van 4 mei 1999 betreffende het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, die hen zou toelaten deze activiteiten in eigen naam uit te oefenen, overeenkomstig de wet van 22 april 1999 met betrekking tot de boekhoudkundige en fiscale beroepen.

Behoren met name tot de activiteiten van de accountant:

1° het nazien en corrigeren van aile boekhoudstukken;

20 zowel privé- als gerechtelijke expertise, met betrekking tot de boekhoudkundige organisatie van ondernemingen alsook de analyse met boekhoudtechnische procedés, van de positie en werking van ondernemingen vanuit het oogpunt van hun kredietwaardigheid, rentabiliteit en risico's;

30 het organiseren van boekhoudkundige en administratieve diensten bij ondernemingen en het verstrekken' van advies inzake boekhoudkundige en administratieve organisatie bij ondernemingen;

4° het organiseren en voeren van de boekhouding van derden;

5° het verstrekken van advies in aile belasting-aangelegenheden, het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen en het vertegenwoordigen van belastingplichtigen, uitgezonderd het vertegenwoordigen van ondernemingen waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in nr, 60 of waarin hij de opdrachten zoals bedoeld in artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen, verricht;

Op de laatste blz. van pan< B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ". New' en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

60 het uitvoeren van andere opdrachten dan deze bedoeld in de nummers 1° tot 50 en waarvan de uitvoering

hem bij of krachtens de wet is voorbehouden.

Behoren met name tot de activiteiten van de belastingconsulent;

10 het verstrekken van advies in alle belastingaangelegenheden;

2° het bijstaan van belastingplichtigen bij de nakoming van hun fiscale verplichtingen;

3° het vertegenwoordigen van belastingplichtigen.

Behoort onder meer tot de verenigbare activiteiten:

" de juridische dienstverlening in verband met de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent, voor zover dit niet geschiedt als hoofdwerkzaamheid of voor zover dit door zijn aard een onderdeel uitmaakt van de uitoefening van de werkzaamheden van accountant of belastingconsulent;

" het verstrekken van adviezen, raadplegingen in statistische, economische, financiële en administratieve aangelegenheden, en het uitvoeren van allerlei studies en werkzaamheden dienaangaande, met uitzondering van beleggingsadvies en de activiteiten waarvoor een bijkomende erkenning vereist is en/of die door de wet voorbehouden zijn aan andere beroepen;

" het verstrekken van advies over de sociale wetgeving, loonberekeningen of het verlenen van bijstand bij het vervullen van bepaalde sociaarrechtelijke formaliteiten, voor zover deze een aanvullende en bijkomstige activiteit is die niet het voorwerp uitmaakt van een afzonderlijke facturatie.

De vennootschap mag tevens alle opdrachten uitvoeren die krachtens het Wetboek van vennootschappen en bijzondere wetten toevertrouwd kunnen worden aan de accountant die is ingeschreven op de deellijst van de externe accountants.

Zij mag eveneens, onder de voorwaarden bepaald door de toepasselijke wetgeving, elke verrichting die van aard is de verwezenlijking van haar doel te bevorderen en telkens in overeenstemming is met de plichtenleer die geldt voor het beroep van accountant en van belastingconsulent, tot stand brengen.

De vennootschap mag, in ondergeschikte orde aan de bovenvermelde werkzaamheden van accountant en belasting-consulent, een eigen roerend en onroerend vermogen aanleggen en beheren en aile handelingen stellen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden en die van die aard zijn de opbrengst van deze onroerende en roerende goederen te bevorderen, voor zover deze handelingen niet in strijd zijn met de deontologie van de accountant en belastingconsulent.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en mag borgstelling verlenen voor aile leningen, kredietopeningen en andere verrichtingen zowel voor haarzelf als voor aile derden, met uitzondering van de cliënten. Zij mag aan wie ook, met uitzondering van de cliënten, leningen toestaan, en (hypothecaire) waarborgen verlenen.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland verwezenlijken, onder voorbehoud van internationale bepalingen ter zake..

Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks via inbreng, fusie, inschrijving of iedere andere manier, geen deelnemingen bezitten in andere rechtspersonen dan;

" vennootschappen erkend door het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten;

" rechtspersonen die lid zijn van het Instituut van de Bederevisoren of auditkantoren zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor;

" rechtspersonen die lid zijn van het Beroeps-instituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of rechtspersonen zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Zij mag zonder de voorafgaande en steeds herroepbare toelating van het Instituut geen taak van bestuurder of zaakvoerder uitoefenen in handelsvennootschappen of vennootschappen met handeisvorm, andere dan die In het voorafgaande lid zijn opgesomd, tenzij zij door een rechtbank hiermee wordt belast.

5) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL Het kapitaal van de vennootschap is deels vast en deels veranderlijk. Het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal wordt bepaald op tachtigduizend euro (E 80.000,00). Het vast gedeelte van het maatschappelijk kapitaal werd afbetaald en volstort als volgt:

1. Mevrouw Gudrun Neudt, voornoemd, heeft ingeschreven op twintig (20) aandelen hetzij voor een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), volstort ten belope van tienduizend euro (E 10.000,00).

2. de Meer Hendrik Decupere, voornoemd, heeft ingeschreven op twintig (20) aandelen hetzij voor een bedrag van twintigduizend euro (E 20.000,00), volstort ten belope van achtduizend euro (¬ 8.000,00).

3. de Heer Dieter Bonte, voornoemd, heeft ingeschreven op twintig (20) aandelen hetzij voor een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), volstort ten belope van tienduizend euro (¬ 10.000,00).

4.. de Heer Albert Bauwens, voornoemd, heeft ingeschreven op twintig (20) aandelen hetzij voor een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), volledig volstort.

Totaal: Het aanvangskapitaal bij oprichting bedraagt minstens tachtigduizend euro (¬ 80.000,00), waarvan acht en veertigduizend euro (E 48.000,00) volstort.

Voormelde inbreng ten bedrage van acht en veertigduizend euro (E 48.000,00) in speciën, is gestort op een bijzondere rekening bij de Kl3C bank te Gent, zoals blijkt uit een bankattest in datum van één april tweeduizend veertien, dewelke aan ondergetekende notaris is overhandigd, die bevestigt dat de inhoud daarvan overeenstemt met het bovenstaande.

6) DUUR ; De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

7) BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

Behoudens het geval wanneer er slechts één bestuurder wordt benoemd, wordt de vennootschap bestuurd

door een raad van bestuur, samengesteld uit tenminste twee leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

I Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge vennoten, benoemd voor onbepaalde duur door deze statuten of door de algemene vergadering van de vennoten. De bestuurders vormen een college.

De meerderheid van de bestuurders, al dan niet vennoten, moet de hoedanigheid hebben van accountant en/of belastingconsulent en moet ingeschreven zijn op deellijst van de externe leden van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten. Indien vennootschappen van accountants en/of belasting-consulenten tot bestuurders worden benoemd, worden deze overeenkomstig artikel 61 van het Wetboek van vennootschappen vertegenwoordigd door een natuurlijk persoon die de hoedanigheid heeft waarvoor de vennootschap in aanmerking komt. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Wanneer de raad van bestuur slechts uit twee leden bestaat, heeft minstens één van hen de hoedanigheid van accountant of accountant en belastingconsulent; de andere mag:i

" een belastingconsulent zijn,

" een natuurlijke persoon of rechtspersoon zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezit die als gelijkwaardig wordt erkend met die van accountant en/of belastingconsulent,

" een lid zijn van het Instituut van de Bedrijfsrevisoren,

" een wettelijke auditor of een auditkantoor zijn zoals bedoeld in artikel 2 van de wet van 22 juli 1953 houdende oprichting van een Instituut van de Bedrijfsrevisoren en organisatie van het publiek toezicht op het beroep van bedrijfsrevisor,

" een lid zijn van het Beroepsinstituut van erkende boekhouders en fiscalisten, of een natuurlijke persoon of een rechtspersoon zoals bedoeld in artikel 8, 9 en 10 van het koninklijk besluit van 15 februari 2005 betreffende de uitoefening van het beroep van erkend boekhouder en erkend boekhouderfiscalist in het kader van een rechtspersoon.

Behalve indien de vennoot-'schap slechts één bestuurder telt, moet minstens één lid van de raad van bestuur de hoedanigheid van accountant hebben en moet minstens één lid van de raad van bestuur de hoedanigheid van belastingconsulent hebben.

Wanneer er maar één bestuurder is, die (noodzakelijkerwijze) alle handelingen mag verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is, moet deze bestuurder de hoedanigheid van accountant en belastingconsulent hebben.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur toevertrouwen aan twee gedelegeerde bestuurders binnen de beperkingen van diens professionele bevoegdheid en onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen betreffende het voeren van de titel en de uitoefening van het beroep van accountant en/of belastingconsulent. Meer in het bijzonder mogen de personen aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd en die persoonlijk geen lid zijn van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten, geen handelingen stellen of beslissingen nemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitoefening van het beroep van accountant en van belastingconsulent, of met het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent.

Het is de raad van bestuur die de bijzondere bevoegdheden en bezoldigingen ten laste van de algemene kosten, die verbonden zijn aan deze functie, bepaalt.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt de raad van bestuur tegenover derden in en buiten rechte vertegenwoordigd door de gedelegeerde bestuurder(s), afzonderlijk handelend.

Het bestuursorgaan bezit de meest uitgebreide bestuur- en beschikkingsbevoegdheden die stroken met het doel van de vennootschap en mag alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering en mits naleving van de bijzondere bepalingen betreffende het genieten van de hoedanigheid en het voeren van de titel van accountant en/of belastingconsulent, zoals voorzien door de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig en haar uitvoeringsbesluiten.

De bestuurder(s) die de hoedanigheid van accountant en/of belastingconsulent niet heeft (hebben), mag (mogen) meer in het bijzonder geen enkele handeling stellen of beslissing nemen die, direct of Indirect, een inmenging zou betekenen in de uitoefening van het beroep en de opdrachten van de accountant en/of de belastingconsulent, zoals vernield in artikelen 34 en 38 van de wet van tweeëntwintig april negentienhonderd negenennegentig.

Aile akten die de vennootschap verbinden, andere dan deze welke betrekking hebben op het dagelijks bestuur, kunnen behoudens uitdrukkelijke delegatie, ondertekend worden door elke bestuurder afzonderlijk optredend, onder voorbehoud van voorgaande bepalingen. Deze zullen ten opzichte van derden geen bewijs moeten leveren van een voorafgaand besluit van de raad van bestuur.

Zonder afbreuk aan het voorgaande, ligt alles wat niet uitdrukkelijk door de statuten of door de wet aan de beslissing van de algemene vergadering wordt voorbehouden, bijgevolg in de bevoegdheid van de raad van bestuur.

8) BEPALINGEN BETREFFENDE;

a) Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst: Op deze winst wordt vijf percent voorafgenomen voor het wettelijk reservefonds en dit zolang dit niet één/tiende van het vaste gedeelte van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt verdeeld volgens de beslissingen van de Algemene Vergadering, rekening houdende met de voorschriften het Wetboek van Vennootschappen terzake,

De betaling van de dividenden gebeurt op het tijdstip en op de plaats die door de raad van bestuur worden aangeduid.

Niet geïnde dividenden verjaren door verloop van vijfjaar.

b) de verdeling van het na vereffening overblijvende 's'aida: Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het saldo eerst aangewend worden om de stortingen die werden gedaan als afbetaling der aandelen terug te betalen,

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, zullen de vereffenaars het evenwicht herstellen tussen de aandelen, hetzij door bijkomende opvraging van stortingen, hetzij door gedeeltelijke terugbetalingen. Het overschot van het actief wordt tussen de aandelen verdeeld in functie van het aandelenbezit.

9) BEGIN EN EINDE VAN HET BOEKJAAR : Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar zal aanvang nemen op heden om te eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

10) a) JAARVERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS : De Algemene Vergadering wordt bijeengeroepen door de raad van bestuur bij aangetekende brieven die de agenda bevatten; zij moeten ten minste acht voile dagen voor de datum der vergadering aan de vennoten toegezonden worden, Zij moet minstens eenmaal per jaar worden bijeengeroepen, de eerste zaterdag van de maand juni om tien uur, om de balans en de winst en verlies-rekening van vorig boekjaar goed te keuren en om de bestuurders en commissaris kwijting te verlenen. Indien deze dag een wettelijke feestdag Is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur gehouden. De vennoten kunnen ook in buitengewone vergadering bijeengeroepen worden.

De Algemene Vergadering worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op iedere andere plaats in België, die in de oproepingsbrieven wordt bepaald.

De eerste gewone Algemene Vergadering van de vennoten zal gehouden worden in tweeduizend velen.

b) VOORWAARDEN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT: leder vennoot in het vast kapitaal en ieder vennoot in het variabel kapitaal met aandelen categorie A bezit een aantal stemmen gelijk aan het aantal maatschappelijke aandelen die hij bezit. leder vennoot in het variabel kapitaal met aandelen categorie B bezit één stem per vijf aandelen die hij bezit,

Benoeming van bestuurders.

De aandeelhouders van de hierboven opgerichte vennootschap zijn onmiddellijk verenigd in een algemene vergadering en beslissen het aantal bestuurders op vier (4) vast te stellen en tot deze functie te benoemen voor onbepaalde duur:

-de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Neudt Gudrun Accountancy", met maatschappelijke zetel te 8620 Nieuwpoort, Jozef Cardijnlaan 38, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0890.970.338, bevoegde Rechtbank van Koophandel te Veurne, met als vaste vertegenwoordiger Mevrouw Gudrun Neudt, voornoemd;

-de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Decupere Hendrik Accountancy", met maatschappelijke zetel te 8902 leper-Zillebeke, Schachteweidestraat 45, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0832.642.258, bevoegde Rechtbank van Koophandel te leper, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Hendrik Decupere, voornoemd;

-de burgerlijke vennootschap onder de vomi van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AB Count'', met maatschappelijke zetel te 9030 Gent-Mariakerke, Jupiterstraat 17, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0830.518.849, bevoegde Rechtbank van Koophandel te Gent, met als vaste vertegenwoordiger de Heer Albert Bauwens, voornoemd;

-de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Dibofisc", met maatschappelijke zetel te 8940 Wervik-Geluwe, Magerheidstraat 111, ingeschreven in het Rechtspersonenregister onder nummer 0808.795.205, bevoegde Rechtbank van Koophandel te leper, niet als vaste vertegenwoordiger de Heer Dieter Bonte, voornoemd,

die allen verklaren de hun toegekende mandaten te aanvaarden,

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichting

Geassocieerd Notaris Eric Himpe te leper

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

e bthou de».

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handteening

21/08/2014
ÿþ

l



"((liiiu~uaiu~i~~~~~u~~1

*'14158 67

B

nsaa Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NcERGELl'=U1.?

MONITEU R BELGE

. 13 -08 - 201/1# 7 ~~'~..~ . 20%

RECHTBANK VAN

ELGISCH S TAATSnIX00.2.(~»; Unifie E c~~r.r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0549.986.634

Benaming

(voluit) : DECUPERE, BAUWENS & PARTNERS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Jupiterstraat 17, 9030 MARIAKERKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Uit de notulen van de raad van bestuur dd. 01/07/2014 blijkt de verplaatsing van de maatschappelijke zetel met onmiddellijke ingang naar 9051 SINT-DENIJS-WESTREM, Amelia Earhartlaan 17.

Er is geen vestiging meer te 9030 GENT, Jupiterstraat 17.

Decupere Hendrik Accountancy BV ovv BVBA vast vertegenwoordigd door Hendrik Decupere Bestuurder

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.02.2016, NGL 29.02.2016 16055-0041-018

Coordonnées
DECUPERE, BAUWENS & PARTNERS

Adresse
AMELIA EARTHLAAN 17 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande