DEFASCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEFASCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 553.774.582

Publication

23/06/2014
ÿþmad 11.1

, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

12 JÉI 2014

RECHTBANK VAN _KOOPHANIefiEfE GENT

II

Vc behc aar Bels Staal

111

*14121297*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0 Cg4-4.'8Q

Benaming (voluit) : DEFASCO

(verkort) :

Rechtsvorm: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: K. Ledeganckstraat 17

9930 Zomergem

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard Van der Auwermeulen met standplaats te Zomergem op elf juni tweeduizend veertien, heden aangeboden ter registratie, dat de Heer DE FRUYT Filip Camiel Michel, geboren te Eeklo op achttien november negentienhonderd vierenzestig, (rijksregistemummer: 64,11.18-116.87), wonend te 9930 Zomergem, K.L. Ledeganckstraat 17, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "DEFASCO" heeft opgericht waarvan de statuten luiden als volgt:

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9930 Zomergem, Ledeganckstraat 17.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in België binnen het Nederlands taalgebied of het

tweetalig gebied Brussel-Hoofdstad bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder.

Elke verandering van de zetel zal gepubliceerd worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad door de zorgen

van de zaakvoerder.

De vennootschap kan ook, bij gewoon besluit van de zaakvoerder, administratieve of exploitatiezetels,

bijkantoren en dochtervennootschappen vestigen overal waar hij dit nodig acht, in België of in het buitenland.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelfstandig of in

samenwerking met derden:

" human resources advisering in zowel industriële, financiële, educatieve en overheidssectoren;

" het verlenen van advies en de ontwikkeling van assessment systemen voor het individu en de organisatie in het kader van selectie- en loopbaanontwikkelingstoepassingen;

" het uitvoeren van audits van personeelsselectie- en evaluatiesystemen;

" het geven van advies en trainingen op het vlak van selectie- en assessmentvraagstukken;

" het deelnemen in de financiële, administratieve en commerciële leiding van ondernemingen alsmede het bijstand verlenen. De vennootschap kan daarbij de functie van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen;

" het beheer van roerende en onroerende goederen. Zij mag onder meer onroerende goederen verwerven,

bouwen, opschikken, uitrusten, verbouwen, huren en verhuren. Zij zal slechts de activiteit van

vastgoedmakelaar kunnen uitoefenen voor zover zij daartoe wettelijk werd erkend. Zij mag alle

beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden,.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen

doen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk verband hebben met het maatschappelijk doel of die

van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Het uitbaten van een administratiekantoor.

Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf heden.

Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00).

!I Het is verdeeld in honderd (100) aandelen met stemrecht en zonder nominale waarde en met een fractie

waarde van één honderdste (1/100ste)

De Heer DE FRUYT Filip, voornoemd, schreef in op honderd (100) aandelen, voor een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro nul cent (¬ 18.600,00), volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro nul cent (¬ 12.400,00) in speciën;

Op de laatste biz, van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-.béhouden aan het Belgisch Staatsblad



Voormeld bedrag werd bij storting gedeponeerd op een bijzondere rekening bij ING onder nummer BE72 3631 3552 6016 geopend op naam van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "DEFASCO" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door voomoemde instelling op 10/06/2014. Zaakvoerders

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger aan te duiden, die wordt belast met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking, alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Er zullen geen andere zaakvoerders worden benoemd, tenzij met toestemming van de statutaire zaakvoerder. Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van rechtswege een einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg. In dat geval wordt door de algemene vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald. Zodra er tenminste drie zaakvoerders zijn, vormen ze een college van zaakvoerders die een voorzitter verkiest en verder vergadert en beraadslaagt zoals gebruikelijk in raadsvergaderingen.

Zij kunnen het uitvoeren van hun besluiten opdragen aan één bijzonder lasthebber, die geen vennoot hoeft te zijn, zonder dat dit mandaat algemeen mag zijn.

Bevoegdheid

Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden; en in rechte als eiser en verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders afzonderlijk worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Bijzondere volmachten

De zaakvoerders kunnen lasthebbers van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De lasthebbers verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht.

Algemene vergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand mei om zestien uur (16u00) op de plaats aan te duiden in de oproepingsbdeven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats.

Stemrecht

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing, leder vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber die vennoot moet zijn. Dit laatste geldt niet voor wettelijke vertegenwoordigers evenals voogden, en evenmin voor de echtgenoot.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht, naast elk punt van de dagorde, de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen" gevolgd door de handtekening. Hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel besteld zijn.

Boeklaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

Winstverdeling

Het batig saldo, dat de jaarrekening aanwijst nadat aile lasten, algemene kosten, afschrijvingen, en aanrekeningen wegens waardeverminderingen of wegens gevormde provisies zijn afgetrokken maakt de netto winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat ze een tiende van het kapitaal bedraagt.

Het overschot van de winst staat ter beschikking van de algemene vergadering die over de aanwending ervan zal beslissen bij eenvoudige meerderheid.

Ontbinding - vereffening

De vennootschap kan steeds ontbonden worden, zoals bepaald in artikel 4. De vennootschap blijft na ontbinding, ongeacht of deze door een uitspraak van de rechter, dan wel bij een besluit van de algemene vergadering plaats heeft, ais rechtspersoon voortbestaan voor haar vereffening tot aan de afsluiting ervan. Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, wordt de vereffening door de vereffenaar verricht die door de algemene vergadering werden benoemd, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders in functie, overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen.

Te dien einde hebben de vereffenaars de meest uitgebreide macht die hen wordt toegekend door de artikelen 186, 187 en 188 van het wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering stelt de eventuele vergoeding van de vereffenaars vast.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(on(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Eerste jaarveroadering - Eerste boekjaar

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei in het jaar tweeduizend zestien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend vijftien.

Volmacht rechtspersonenregister, BTW-administratie en Kruisountbank van ondernemingen

Werd aangesteld als bijzonder lasthebber de BVBA ABKWADRAAT met zetel te 9800 Deinze, Ten Bosse 30 bus 1 met mogelijkheid van indeplaatsstelling, alsook aan haar bedienden en aangestelden ten einde over te gaan tot de inschrijving van huidige vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, neerieggingen en/of verklaringen op het ondernemingsloket, en/of BTW- en Registratiekantoor en/of bij alle administratieve autoriteiten. Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alla verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen bij ieder administratiekantoor en/of vennootschap.

Aanstelling niet statutair zaakvoerder

De comparant stelt aan als niet-statutair zaakvoerder, en dit met ingang van heden en voor de duur van de vennootschap: De Heer De Fruyt Filip, voornoemd.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Notaris Bernard Van der Auwermeulen

gelijktijdige neerlegging:

- expeditie van de akte;

- bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Is

Voor-eliéhougen

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 25.08.2016 16484-0513-009

Coordonnées
DEFASCO

Adresse
K.L.LEDEGANCKSTRAAT 17 9930 ZOMERGEM

Code postal : 9930
Localité : ZOMERGEM
Commune : ZOMERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande