DEJA FOU

Société en commandite simple


Dénomination : DEJA FOU
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 542.449.833

Publication

05/12/2013
ÿþMod WoM 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : O S 9 - . tleJ

Benaming

(voluit) : DEJA FOU

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Staatsbaan 38 bus 01/01, 9870 Zulte

(volledig adres)

Onderwerp akte : oprichting

Uit een onderhandse akte opgemaakt te Zulte op 15 oktober 2013 door hierna vermelde comparanten,. geregistreerd te Izegem op 25 oktober 2013 reg 6 boek 41 blad 82 vak 15 lijkt dat :

1. de heer Van Renterghem Jean Paul, geboren te Waregem op 23 november 1963, wonende te

9870 Zulte, Staatsbaan 38/01/01.

2, mevrouw Vandevelde Annick, geboren te Waregem op 7 augustus 1965, wonende te 8760 Meulebeke,; Markt 5 bus 02/01.

verklaard hebben een gewone commanditaire vennootschap op te richten, onder de hierna vermelde voorwaarden

Naam

De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. De naam van de vennootschap luidt: DEJA FOU

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9870 Zulte, Staatsbaan 38101101.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit in zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen:

de uitbating van een verbruikzaal en eetgelegenheid in de meest ruime zin;

- de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes,

clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, feestzalen, evenals cateringdiensten, restaurantdiensten en traiteurdiensten;

- het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen;

" de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of belangen nemen in andere ondernemingen, rechtstreeks of onrechtstreeks op gelijk welke wijze.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van, derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

2 5 NOV. 2073

R£C1i'1 t3A~h. VAN

KOOI')~TANll1" t~detCENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

7.

.,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur.

Kapitaal - Aandelen

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt 1.000 euro en is verdeeld in 100 aandelen, met een fractiewaarde van één tiende van het kapitaal

Het wordt als volgt onderschreven :

- De Heer Van Renterghem Jean Paul schrijft in op 90 aandelen en doet een inbreng in geld van

negenhonderd euro

- Mevrouw Vandevelde Annick schrijft in op 10 aandelen en doet een inbreng in geld van honderd euro.

Beherende en stilte vennoten

a.Gecommanditeerde vennoten

De heer Van Renterghem Jean Paul is de gecommanditeerde vennoot die hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk is voor alle verbintenissen van de vennootschap.

b.Stille vennoten

Mevrouw Vandevelde Annick is stille vennoot. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van haar inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verricht, zelfs niet krachtens volmacht. De stille vennoot mag zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zal het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Bestuur van de vennootschap

Statutaire zaakvoerder

De vennootschap wordt bestuurd door een (of meerdere) zaakvoerder(s), af dan niet beherende vennoten.

Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en ais statutaire zaakvoerder, de heer Van Renterghem Jean Paul . Hun mandaat kan, zolang de vennootschap duurt, niet zonder wettige reden herroepen worden en dan slechts door een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de regels geldend vcor wijziging van de statuten.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering van vennoten bevoegd is.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen afzonderlijk handelend, vertegenwoordigd de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolgmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

e

f " .>

Boekjaar

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar gaat in op 15 oktober 2013 en zal afgesloten worden op 31 december 2014.

Ieder jaar op het einde van het boekjaar zal een inventaris, een balans en een winst- en verliesrekening worden opgemaakt door de zaakvoerder,

Winstverdeling

De zuivere winst blijkt uit de balans, na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen,

Over de winstverdeling en reservevorming zal beslist worden door de algemene vergadering. Het eenparig akkoord van de stille vennoten wordt vereist.

Voorâ behouden

aan het Belgisch Staatsblad

De vennoten mogen evenwel bij eenvoudige meerderheid beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk voorafgenomen op de winsten. Zij zullen eveneens bij eenvoudige meerderheid mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren, geheel of gedeeltelijk zal worden uitgedeeld, hetzij boven op de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Verliezen

De verliezen zullen onder de vennoten verdeeld worden volgens dezelfde verhouding als deze die voorzien is voor de verdeling van de winsten. Nochtans zal de bijdrage in de verliezen van de stille vennoten nooit hun inbreng mogen overtreffen.

Volmacht voor de formaliteiten bij het ondememingsloket en de Kruispuntbank der Ondernemingen

De oprichters verlenen bijzondere volmacht aan de heer Van Renterghem Jean Paul, de zaakvoerder, en elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders of van de algemene vergadering, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen

voor eensluidend uittreksel,

Van Renterghem Jean Paul,

zaakvoerder,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

iiViz,J1U1

raitukv,

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/05/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DEJA FOU

Adresse
STAATSBAAN 38, BUS 01/01 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande