DEJAEGHER GRAPHICS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEJAEGHER GRAPHICS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 628.732.620

Publication

22/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

20-04-2015

Griffie

*15306825*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0628732620

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Dejaegher Graphics

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(verkort) :

Gerststraat 42 9000 Gent

Onderwerp akte :

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Pierre Verschaffel te Gent op 17 april 2015 ter registratie

neergelegd dat:

De heer DEJAEGHER Amaat Adolf Lydia, geboren te Gent op 06 februari 1984, nationaal nummer

84.02.06-063.80, samenwonende met mevrouw De Smet Elke te 9000 Gent, Gerststraat 42.

Samenwonende die verklaart een verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd te Gent

op 01 juli 2011.

Een vennootschap heeft oprgericht als volgt:

STATUTEN

Vorm en naam: De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid. Zij draagt de naam  Dejaegher Graphics

Zetel: 9000 Gent, Gerststraat 42.

Duur: De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur.

Doel: Het ontwerpen, uitvoeren en leveren van alle drukwerken onder welke vorm ook.

1. De aankoop- en verkoop van alle benodigdheden daartoe.

2. Uitgeverij van boeken, tijdschriften en alle soorten publicaties op alle mogelijke manieren.

3. Boekbinderij.

4. Teken- en fotogravurewerken.

5. Informatica-adviesbureau, waaronder onder meer dient te worden begrepen:

" Het verlenen van advies voor elke vorm van communicatie die een organisatie, bedrijf of overheid gebruiken, zij het tekst, beeld, geluid of animatie. Het opsporen, creëren, bewerken, stockeren en publiceren van deze communicatie.

" Het verlenen van adviezen van financiële, commerciële, administratieve, bestuursmatige en technische aard, het opstarten van projecten, uitvoeren en begeleiden van deze projecten.

" Het voorbereiden en opstarten van informaticaprojecten, organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen van gegevensverwerking, het analyseren van behoeften en problemen van gebruikers en het aanbieden van de beste oplossing, het verlenen van advies met betrekking tot informaticaprogramma s, met inbegrip van begeleiding en bijstand.

" Het ontwikkelen, uitvoeren, begeleiden en promoten van studies, marketing, onderzoek, audits, producten en diensten.

" De activiteiten van systeemintegrators.

" Het analyseren en rapporteren van commerciële en technische activiteiten, het organiseren van alle soorten evenementen.

" Tussenpersoon in de handel.

" Alle activiteiten in verband met internet, alle internettoepassingen, waaronder in het bijzonder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites zowel voor eigen rekening als in

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

opdracht van derden, het verlenen van internetaansluitingen zowel aan ondernemingen als aan particulieren, de e-commerce evenals alle dienstverlening aangaande het voorgaande.

" De im- en export, groot- en kleinhandel en fabricatie van speelgoed, onder meer speelkaarten en computerspelletjes, sport- en geschenkartikelen.

" De im- en export, groot- en kleinhandel, fabricage en assemblage, de agentuur, leasing en verhuring van alle elektronische machines zoals computers, tekst - en gegevensverwerkers, card-games,  data systems , hardware, randapparatuur, alsmede alle materieel, onderdelen, benodigdheden en toebehoren.

" De im- en export, groot- en kleinhandel in software.

" De ontwikkeling van hooggekwalificeerde softwareproducent en de commercialisering ervan.

" Het uitwerken en installeren van datanetten, allerhande programmering, systeemanalyse, installatie, bediening en opleiding van computers.

" Het afsluiten en uitvoeren van onderhoudscontracten voor materieel en programma s en voor alle herstellingen van bedoelde machines en materieel.

" Het ontwerpen, programmeren, aanmaken en verwerken van websites, CD-ROMS, audio, video en foto s en dit in de meest ruime zin.

" Het ontwerpen van toepassingen voor PDA, GSM s, en PSP.

" Het ontwerpen, opmaken, en verwerken van drukwerk, illustraties, logo s, huisstijlen, prints en allerhande grafisch materiaal.

" Het organiseren en geven van cursussen, seminaries en workshops alsook van tornooien en competities en dit in de meest ruime zin.

" Onderneming voor de inrichting van beursstanden.

1. Het kopen, verkopen en in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, brevetten en aanverwante immateriële duurzame activa.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, waaronder ook gronden, en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten.

5. De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in het kader van dit doel, behoudens deze wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Kapitaal: Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfendertig duizend euro (¬ 35.000,00).

Het is verdeeld in driehonderd vijftig (350) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd volledig geplaatst en volledig volstort als volgt:

- door de heer Dejaegher Amaat voornoemd, voor driehonderd vijftig aandelen (350), onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van vijfendertig duizend euro (¬ 35.000,00), volledig volstort.

TOTAAL VOLSTORTINGEN: 35.000,- EURO

AANDELEN: 350.

De instrumenterende notaris bevestigt dat de genoemde bedragen door storting in speciën zijn gedopeneerd op een bijzondere rekening bij Belfius Bank NV te 1000 Brussel, Pachecolaan 44 met rekeningnummer BE87 0689 0241 7194. Zoals blijkt uit bewijs van deponering afgegeven door voornoemde instelling op 10 april 2015 dat hem is overhandigd en dat wordt bewaard on het dossier.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Deze bijzondere rekening wordt uitsluitend ter beschikking gesteld van de vennootschap.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, kosten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van deze winst, rekening houdend met alle toepasselijke wettelijke bepalingen. Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een twintigste van de netto winst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, handelen zij ieder met volheid van machten. Vertegenwoordiging:

De (iedere) zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en beschikking te stellen, die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk aan de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Het mandaat van de zaakvoerder is al dan niet bezoldigd en de eventuele emolumenten van de zaakvoerder zullen later door de algemene vergadering worden vastgesteld.

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministrieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel elf en dertien hiervoor.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder be­naarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

De zaakvoerder mag, aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt.

Uitoefening van het stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire beperkingen, en rekening houdend met geldig afgesloten stemrechtovereenkomsten zoals bepaald in het wetboek van vennootschappen.

Indien de enige vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen of legatarissen nalaat, wordt gehandeld zoals bepaald onder artikel zes/ter van deze statuten.

Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de eraan verbonden rechten uit.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars in onverdeeldheid toebehoort, is de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst totdat één enkele persoon schriftelijk is aangewezen als eigenaar van het aandeel ten aanzien van de vennootschap. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen.

Indien een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend zoals bepaald onder artikel zes/octies van deze statuten. De stemmingen gebeuren bij handopsteken of bij naamafroeping tenzij de vergadering er met gewone meerderheid van stemmen anders over beslist.

Iedere vennoot mag zich op de vergaderingen door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen voor zover deze zelf vennoot is. De zaakvoerder mag de formule van de volmachten bepalen en eisen dat zij minstens vijf werkdagen voor de algemene vergadering op de plaats door hem aangeduid worden neergelegd.

Sterkmaking voor een afwezige vennoot en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

Indien de vennoot de hierboven vermelde verplichtingen niet is nagekomen kan hij, of de door hem aangestelde gevolmachtigde, door de zaakvoerder op de desbetreffende vergadering geweigerd worden.

De enige vennoot kan zich niet systematisch laten vertegenwoordigen op de vergadering.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Algemene vergadering

Ieder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de tweede dinsdag van december om 17h. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende werkdag gehouden.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden gehouden om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden gehouden om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De jaarvergaderingen en de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België aangeduid in de oproepingen.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze alleen de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Deze bevoegdheden kan hij niet overdragen.

Van de jaarvergadering en van de algemene vergadering worden notulen gehouden die in een bijzonder daartoe gehouden register worden opgenomen, zelfs indien er slechts één vennoot is. Boekjaar-winstverdeling:

Het boekjaar vangt aan op één juli om te eindigen op dertig juni van ieder jaar.

De vennootschap voert een boekhouding volgens de voorschriften bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening, in voorkomend geval een geconsolideerde, en handelt verder naar het voorschrift van artikel 283 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De zaakvoerder stelt bovendien, in voorkomend geval, een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een volledig overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap. Het jaarverslag moet ook inlichtingen bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaats gevonden en, voor zover zij niet van die aard zijn dat zij een ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de

ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden. Het jaarverslag bevat ook inlichtingen omtrent de werkzaamheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

Ingevolge het Wetboek van Vennootschappen (artikel 94) is het opstellen van een jaarverslag niet vereist, voor zover de BVBA de voorwaarden vermeld in zelfde Wetboek (artikel 15) vervult. Vijftien dagen voor de gewone algemene vergadering, die binnen zes maanden na de afsluiting van het boekjaar moet bijeenkomen, mogen de vennoten, alsook de eventuele houders van certificaten, met medewerking van de vennootschap uitgegeven, en obligatiehouders, in de zetel van de vennootschap kennis nemen van de jaarrekening en de andere stukken vermeld in het wetboek van vennootschappen.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en eventuele commissaris te verlenen kwijting. Zelfs wanneer de zaakvoerder de enige vennoot is, kan hem kwijting verleend worden.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen. Op de winst van het boekjaar zal één/twintigste voorafgeno­men worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tien­de van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen, besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het wetboek van vennootschappen.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder op een plaatselijke zetel van de Nationale Bank worden neergelegd, samen met de andere stukken voorgeschreven door artikel 100 wetboek van vennootschappen.

De vereffening

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden of het tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van de vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering en bij ontstentenis van dergelijke benoeming wordt de vereffening gedaan door de op dat tijdstip in functie zijnde zaakvoerder, handelend als vereffenaar; één en ander onder voorbehoud van het bepaalde in artikel 184 (nieuw) van het Wetboek van Vennootschappen alwaar bepaald staat dat de vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

(s) pas in functie treedt (treden) nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheid toegekend door het wetboek van vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

Wanneer ten gevolge van geleden verliezen het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aan-gekondigde maatregelen.

De zaakvoerder dient zich in dit opzicht te gedragen overeenkomstig de bepalingen van het wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vi­erde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig de beschikkingen van het wetboek van vennootschappen bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van de bijeenroeping te vloeien.

Na aanzuivering van alle schulden, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in effecten, het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd af-geschreven terug te betalen. Indien niet alle aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

Benoeming van het bestuur:

Wordt als zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap, ingaand op heden:

De heer Dejaegher Amaat voornoemd.

mevrouw De SMET Elke Gilberte Cécile, geboren te Ronse op 04 juli 1987, nationaal nummer 87.07.04-086.21, samenwonende met de heer Dejaegher Amaat voornoemd te 9000 Gent, Gerststraat 42.

BENOEMING VAN EEN COMMISSARIS-REVISOR:

De algemene vergadering beslist met unanimiteit van stemmen geen commissaris-revisor te benoemen.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR- EERSTE JAARVERGADERING:

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de kruispuntbank voor ondernemingen tot 30 juni 2016.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2016.

VOLMACHT

Een bijzondere volmacht wordt toegekend aan het boekhoudkantoor De Bie & Anthonissen te 9050 Gent, Brusselsesteenweg 1 en aan de KMO Consult te 2170 Merksem , Ringlaan 33, teneinde in hun naam alle administratieve formaliteiten te vervullen in het kader van de aanvraag en wijzigingen in de kruispuntbank voor ondernemingen en BTW formaliteiten en andere administraties.

met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, ieder afzonderlijk handelend, om alle nodige formaliteiten te vervullen in verband met deze oprichting, zoals de werkzaamheden voor het ondernemingsloket voor de Kruispuntbank van Ondernemingen, het aanvragen van het ondernemingsnummer, het bekomen van de noodzakelijke vergunningen en alle hiertoe

noodzakelijke aanvragen in te dienen en te tekenen.

Deze bijzondere volmacht omvat eveneens:

" inschrijving en wijziging evenals schrapping te bekomen van het ondernemingsnummer;

" het BTW-nummer aan te vragen, te wijzigen en te schrappen evenals alle verbintenissen aan te gaan met de BTW-administratie;

" de jaarrekening neer te leggen op de Nationale Bank van België;

" Aansluitingen bij sociale secretariaat en sociaal verzekeringsfondsen,

" Aanvraag van vergunningen

" met de diverse fiscale en sociale administraties te onderhandelen, inlichtingen te verstrekken en

" te verkrijgen, akkoorden af te sluiten en bezwaar aan te tekenen.

Dit alles tot schriftelijke herroeping.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Voorbehouden

Mod PDF 11.1

aan het Belgisch

Notaris Pierre Verschaffel

Tegelijk hiermede neergelgd: de oprichtingsakte

Staatsblad

05/08/2015
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

r

N Iii l III IUU 1111IIN iA

" 15112737*

NEERG,ELE,3:;

2 7 MU 2015

RECHTBANK VAN

Koor Fl ciffies E :7-;ENT

Ondernemingsnr : 0628.732.620

Benaming

(voluit) : Dejaegher Graphics

(verkort) "

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Gerststraat 42 - 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Quasi-inbreng

Naar aanleiding van quasi inbreng worden de volgende documenten neergelegd:

- bijzonder verslag van de zaakvoerder

- verslag van de bedrijfsrevisor

Amaat Dejaegher

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening,

Coordonnées
DEJAEGHER GRAPHICS

Adresse
GERSTSTRAAT 42 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande