DEJAFIN

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DEJAFIN
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 463.052.957

Publication

17/07/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111*1)1131.1;11),11111111 II

NEERGELEGD

- JULI 20%

RECHTBANK .VAN

KOOPHANUELTIe GENT

------ " -" -----

Ondernemingsnr : 0463.052.957

Benaming

(voluit) : DEJAFIN

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: 9800 Deinze, Gaversesteenweg 55

(volledig adres)

Onderwerp akte STATUTENWIJZIGING

Volgens een akte verleden voor Evy Willems, notaris te Keerbergen, op 30 juni 2014, heeft de algemene vergadering het volgende beslist;

Bespreking van de verslagen:

De voorzitter geeft toelichting aan de vergadering omtrent het verslag van het bestuursorgaan. De vergadering neemt kennis van de inhoud van het verslag. De aanwezigen verklaren voldoende ingelicht te zijn.

Er wordt akte genomen van de conclusies van het verslag opgemaakt, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen door Stefaan Beirens, bedrijfsrevisor, in naam en voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "FIGURAD BEDRIJFSREVISOREN" te Sint-Denijs-Westrem, Kortrijksesteenweg 1126, die luiden als volgt:

"De hiervoor beschreven rechtshandeling vormt een inbreng in nature bij toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen. De inbreng in natura betreft de schuldvordering die zal ontstaan uit het besluit tot uitkering van een tussentijds dividend aan de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap Dejafin, met maatschappelijke zetel te Gaversesteenweg 55, 9800 Deinze, en met ondememingsnummer 0463.052.957  RPR Gent.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

de intentie geuit is om een kapitaalverhoging door te voeren bij Dejafin NV middels een inbreng in nature van de vordering van de aandeelhouders uit de geplande dividenduitkering ten bedrage van 511,040,65 EUR, onder afhouding van 10 % roerende voorheffing, conform artikel 537 van het Wetboek van de Inkomstenbelastingen. Het totale netto dividend zal 459.936,58 EUR bedragen.

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de beschrijving en waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van de inbreng in nature beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

dat de voor de inbreng in nature door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering bedrijfseoonomisch verantwoord is (waardering aan nominale waarde) en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met de vergoeding voor een bedrag van 459.936,58 EUR, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

Indien aile aandeelhouders besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering voor een bedrag van 459.936,58 EUR in het kapitaal te incorporeren, zullen als vergoeding voor deze inbreng in nature 1.932 nieuwe aandelen van Dejafin NV, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen, worden uitgegeven, me een uitgifteprijs van 238,05 EUR per aandeel.

De kapitaalverhoging zal als volgt verlopen:

1. Het verschil tussen de uftgifteprils van 238,05 EUR per aandeel en de fractiewaarde van 24,79 EUR per aandeel of een globale uitgiftepremie van 412.042,30 EUR zal in een eerste fase worden geboekt op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies".

2. Door de inbreng in nature zal het kapitaal dus in eerste instantie worden verhoogd met 47,894,28 EUR (1.932 nieuwe aandelen *24,79 EUR), om het te brengen van 61.973,38 EUR naar 109.867,66 EUR.

3. Onmiddellijk en in dezelfde buitengewone algemene vergadering wordt gepland om deze uitgiftepremie te incorporeren in het kapitaal zonder de uitgifte van nieuwe aandelen waarna het kapitaal zal verhoogd worden van 109.867,66 EUR tot 521.909,96 EUR

De nieuw uit te geven aandelen zullen als volgt worden toegekend;

-483 nieuwe_aandelen aap _

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

- 483 nieuwe aandelen aan mevrouw Nathalie De Jaeger:

- 966 nieuwe aandelen aan mevrouw Veerle De Jaeger.

Door de inbreng in nature zal het kapitaal worden verhoogd met 459.936,68 EUR, om het te brengen van 61.973,38 EUR naar 521.909,96 EUR.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat de aandeelhouders van de vennootschap de reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren. Indien echter na de beslissing van dividenduitkering één of meerdere aandeelhouders niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de aandeelhouders die wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen "faimess opinion" is.

Wij verklaren onze opdracht in eer en geweten te hebben vervuld.

Sint-Denijs-Westrem, 25 juni 2014.

Figu rad Bedrijfsrevisoren BVBA vertegenwoordigd door Stefaan Beirens

Vennoot. (getekend)"

Een exemplaar van het verslag van de raad van bestuur en een exemplaar van het verslag van de

bedrijfsrevisor zef in origineel worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent, samen met een uitgifte van dit proces-verbaal.

c) De aandeelhouders bevestigen dat er op 23 juni 2014 een bijzondere algemene vergadering werd gehouden die beslist heeft om een tussentijds dividend uit te keren van vijfhonderd en elfduizend veertig euro vijfenzestig cent (E 511.040,65), Er werd beslist het dividend, na afhouding van de roerende voorheffing (ten bedrage van tien procent van het tussentijdse dividend), te boeken ais een schuldvordering op naam van de aandeelhouders.

Ingevolge deze beslissing hebben de aandeelhouders een schuldvordering op de vennootschap ten belope van hun deel in het netto tussentijds dividend, hetzij:

-De heer Lard Vanobbergen tot beloop van honderdveertienduizend negenhonderdvierentachtig euro veertien cent (¬ 114.984,14).

-Mevrouw Veerie De Jaeger tot beloop van tweehonderd-negenentwintigduizend negenhonderdachtenzestig euro dertig cent (¬ 229.968,30).

-Mevrouw Nathalie De Jaeger tot beloop van honderdveertien-duizend negenhonderdvierentachtig euro veertien cent (E 114.984,14).

Besluiten;

A. EERSTE KAPITAALVERHOGING

EERSTE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een eerste maal te verhogen met

zevenenveertigduizend achthonderd vierennegentig euro achtentwintig cent (¬ 47.894,28) zodat het kapitaal verhoogd wordt van eenenzestigduizend negenhonderd drieënzeventig euro achtendertig cent tot honderd en negenduizend achthonderd zevenenzestig euro zesenzestig cent (E 109.867,66) door creatie van duizend negenhonderd tweeëndertig (1.932) kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande kapitaalaandelen, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf heden..

Op deze nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen een prijs van tweehonderd achtendertig euro vijf cent (E 238,05) per aandeel, waarvan;

-vierentwintig euro negenenzeventig cent (E 24,79) zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal zevenenveertigduizend achthonderd vierennegentig euro achtentwintig cent (¬ 47.894,28) ;

-tweehonderd dertien euro zesentwintig cent (E 213,26) zal geboekt worden ais uitgiftepremie, zijnde in totaal vierhonderd en twaalfduizend tweeënveertig euro dertig cent (¬ 412.042,30).

Inbreng in nature

De vergadering besluit dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door inbreng in natura van de zekere en vaststaande schuldvorderingen die de vennoten lastens de vennootschap bezitten tot uitkering van negentig procent van het door de bijzondere algemene vergadering van 23 juni 2014 toegekend dividend en meer bepaald:

- vordering van de heer Lard VANOBBERGEN lastens de vennootschap ten bedrage van honderdveertienduizend negenhonderdvierentachtig euro veertien cent (E 114.984,14);

vordering van mevrouw Nathalie DE JAEGER lastens de honderdveertien-duizend negenhonderdvierentachtig euro veertien cent (¬ 114.984,14).

- vordering van mevrouw Veerle DE JAEGER lastens de vennootschap tot beloop van tweehonderd negenentwintigduizend negenhonderd achten-zestig euro dertig cent (¬ 229.968,30);

Deze vorderingen staan uitvoerig beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Vergoeding

Als vergoeding voor deze inbreng worden:

-vierhonderd drieëntachtig (483) nieuwe, volledig afbetaalde aandelen van de naamloze vennootschap

"DEJAFIN" toegekend aan de heer Lard VANOBBERGEN:

-vierhonderd drieëntachtig (483) nieuwe, volledig afbetaalde aandelen van de naamloze vennootschap

"DEJAFIN" toegekend aan mevrouw Nathalie DE JAEGER;

Voor- -negenhonderd zesenzestig (966) nieuwe, volledig afbetaalde aandelen van de naamloze vennootschap "DEJAFIN" toegekend aan mevrouw Veerle DE JAEGER.

behouden Daarnaast wordt een bedrag van vierhonderd en twaalfduizend tweeën-veertig euro dertig cent (¬ 412.042,30), namelijk het verschil tussen de waarde van de ingebrachte schuldvordering en de fractiewaarde van de nieuwe toegekende aandelen, geboekt op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies", die evenals het kapitaal de waarborg van derden zal vormen.

aan het De vergadering stelt vast en aile aanwezigen erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven volgestort is in kapitaal ten belope van 100%, zijnde in totaal E 47,894,28 en de daarbij horende uitgiftepremie ten belope van 100 %,zijnde¬ 412.042,30.

Belgisch TWEEDE BESLUIT

Staatsblad De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van zevenenveertigduizend achthonderd vierennegentig euro achtentwintig cent daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op honderd en negenduizend achthonderd zevenenzestig euro zesenzestig cent (¬ 109.867,66), vertegenwoordigd door vierduizend Vierhonderd tweeëndertig (4.432) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder 1/4.432ste van het kapitaal vertegenwoordigen,

B. TWEEDE KAPITAALVERFIOGING

DERDE BESLUIT

De vergadering beslist het kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met een bedrag van vierhonderd en twaalfduizend tweeën-veertig euro dertig cent (E 412,042,30), zodat het kapitaal verhoogd zal worden van honderd en negenduizend achthonderd zevenenzestig euro zesenzestig cent (¬ 109.867,66) tot vijfhonderd eenentwintigduizend negenhonderd en negen euro zesennegentig cent (¬ 621.909,96), door incorporatie van de voormelde uitgiftepremie, hetzij 412.042,30.

Deze tweede kapitaalverhoging wordt gerealiseerd zonder creatie van nieuwe aandelen.

VIERDE BESLUIT

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde tweede kapitaalverhoging van E 412.042,30 daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op E 521.909,96, vertegenwoordigd door 4.432 aandelen zonder vermelding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van een/vierduizendvierhonderd tweeëndertigste van het maatschappelijk kapitaal

VIJFDE BESLUIT

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt VIJFHONDERD EENENTWINTIG DUIZEND NEGENHONDERD EN NEGEN EURO ZESENNEGENTIG CENT (¬ 521.909,96).

Het is verdeeld in 4.432 gelijke aandelen zonder nominale waarde, die ieder een/vierduizendvierhonderd tweeëndertigste deel van het maat-schappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

ZESDE BESLUIT

De vergadering geeft aan ondergetekende notaris de opdracht om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Tevens neergelegd: uitgifte van de akte, verslag van het bestuursorgaan, verslag van de bedrijfsrevisor, gecoördineerde statuten.

Voor ontledend uittreksel.

Evy Willems, notaris te Keerbergen.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luilc B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

10/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 06.12.2013, NGL 28.02.2014 14058-0054-018
29/11/2013 : GE195132
12/04/2013 : GE195132
16/08/2012 : GE195132
28/02/2012 : GE195132
17/02/2012 : GE195132
26/01/2011 : GE195132
17/12/2009 : GE195132
18/12/2008 : GE195132
19/12/2007 : GE195132
29/01/2007 : GE195132
27/01/2006 : GE195132
03/01/2005 : GE195132
16/12/2003 : GE195132
07/02/2003 : GE195132
24/05/2000 : GE195132
10/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 31.12.2015, NGL 02.02.2016 16038-0484-018

Coordonnées
DEJAFIN

Adresse
GAVERSESTEENWEG 55 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande