DEKEYSER INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEKEYSER INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.015.050

Publication

03/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 30.01.2014 14019-0171-011
12/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 04.02.2013 13028-0401-011
18/10/2011
ÿþ lAod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II lila Uh IDhhhI

*11157246+

IN

NEERGELEGD

0 6 OKT, 2011

RECHTEreiffieVAN

KOOPHANDEL TE ,FNT

Ondernemingsnr : ®ótid Ô l S &&Ô

Benaming

(voluit) : DEKEYSER INVEST

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9180 Moerbeke-Waas, Papdijk 16A

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Notaris Luc Roegiers, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap: onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NOTARIS LUC ROEGIERS",' met maatschappelijke zetel te Wachtebeke, Dorp 38, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder nummer 0474.182.223 op 30 september 2011 dat een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "DEKEYSER INVEST" met zetel te 9180 Moerbeke-Waas, Papdijk 16A, waarvan het uittreksel, ter registratie aangeboden, enkel dienstig voor de neerlegging op de Rechtbank van-Koophandel, luidt als volgt:

1. Oprichter: De Heer DEKEYSER, Sven, zelfstandig ondernemer, geboren te Lokeren, op 27 augustus 1970, nationaal nummer 70.08.27 123-11, echtgenoot van mevrouw Godelieve Heyvaert, wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Papdijk, 16A . Gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan voorafgaand huwelijkscontract, tot op heden niet gewijzigd, zo hij verklaart.

2. Rechtsvorm en naam: een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam: " DEKEYSER INVEST".

3. Zetel: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9180 Moerbeke-Waas, Papdijk 16A.

4. Duur: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

5. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

1.Het uitoefenen van een mandaat als zaakvoerder, bestuurder, beheerder of een andere leidinggevende functie in om het even welke vennootschap, onderneming, bedrijf of vereniging met of zonder winstoogmerk,

2.Het verstrekken van adviezen, het organiseren, opvolgen en begeleiden van ondernemingen en verenigingen inzake management, bedrijfsbeheer, marketing en communicatie.

3.De aan- en de verkoop van alle goederen, producten of informatica die betrekking hebben op de in nr 2' opgesomde activiteiten.

4.1-let optreden als tussenpersoon in de handel.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, : de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil, in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- en immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt, het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in geld of natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven in, België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn: activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de. secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Op de laatste biz. van Luik

vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de erra{o}n{enj---- bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van de dsrt-te-vertegenwoordigen

Verso : blaam en han tekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

6.Kapitaal:

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt TWINTIG DUIZEND EURO (¬ 20.000) vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde die elk één/honderdste (11100ste) deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal werd gevormd door inbreng in geld. De comparant verklaart en erkent, dat het gehele kapitaal is geplaatst, dat op de honderd (100) aandelen door comparant werd ingeschreven tegen de prijs van tweehonderd euro (E 200,00) per aandeel, als volgt: - door de comparant voornoemd, voor twintig duizend(¬ 20.000) euro waarvoor hem honderd (100) aandelen worden toegekend;

Op voormelde aandelen heeft de oprichter een storting gedaan ten bedrage van in totaal twintig duizend euro (¬ 20.000,00), zodat alle aandelen volledig werden volstort. Overeenkomstig artikel 224 Wetboek van Vennootschappen werd het volstort kapitaal volledig in geld, dat de oprichter bij bankgift van zijn ouders ontvangen heeft, vôôr de oprichting van de vennootschap gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting onder nummer 6E06 7370 3407 4022 bij de Naamloze vennootschap KBC bank te Ertvelde, zodat hij de aandelen als behorende tot zijn eigen vermogen beschouwt.

7. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt. De Meer Dekeyser Sven, geboren te Lokeren, op 27 augustus 1970, nationaal nummer 70.08.27 12311, wonende te 9180 Moerbeke-Waas, Papdijk 16, die verklaart het mandaat te aanvaarden, wordt tot statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap. De bevoegdheid van de zaakvoerder gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen. Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

De opdracht van de zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder zal overeenkomstig artikel 257 Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd, behoudens eventuele beperkingen opgelegd bij hun benoeming. Zodanige beperkingen kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook al zijn ze openbaar gemaakt en hebben enkel een interne werking in de vennootschap.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

De zaakvoerder of het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat tegenstrijdig is met dat van de vennootschap, is gehouden artikel 259 en artikel 260 Wetboek van Vennootschappen na te leven.

8. De jaarvergadering: wordt gehouden op 1 december van ieder jaar om 15 uur en dit voor de eerste keer op 1 december 2012. Indien die dag een zon- of wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Telt de vennootschap slechts één vennoot, dan oefent deze alle machten van de algemene vergadering uit en kan hij deze aan niemand overdragen. De beslissingen van de enige vennoot die handelt als algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissaris(sen) kunnen zowel een gewone algemene vergadering ais een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de . jaarvergadering bijeenroepen op de bij de statuten bepaalde dag.

De zaakvoerder(s) en de commissaris(sen) zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer een of meer vennoten, die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het . maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder, eventuele commissaris, certificaathouders en obligatiehouders, ten minste vijftien dagen vóór de vergadering, met opgaaf van agenda, dag, uur en plaats van de vergadering en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan andere personen die erom verzoeken.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en niet name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht.

Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar, behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan die aandelen verbonden . . rechten geschorst.

In de gewone en in de bijzondere algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone ' meerderheid van stemmen.

Overeenkomstig artikel 280 Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten kunnen nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

9. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het volgende jaar. Ten uitzonderlijke titel loopt het eerste boekjaar vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel tot 30 juni 2012.

10. Bestemming van de winst - reserve.

De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

11.Vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

OVERGANGSBEPALINGEN

De comparant is bijeengekomen in een eerste vergadering, doch alles onder schorsende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel.

Met eenparigheid van stemmen worden volgende beslissingen genomen:

" 1. Bekrachtiging verbintenissen: In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart de comparant uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 1 januari 2011.

Dit onder opschortende voorwaarde van het neerleggen van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie . van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 Wetboek van Vennootschappen.

" De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

2. Benoeming zaakvoerder-opvolger. Er wordt geen zaakvoerder-opvolger benoemd.

3. Commissaris: De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één

of meer commissarissen aan te stelten, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

4. Volmacht administratie.

De comparant verleent bij deze bijzondere volmacht aan: Mevrouw, Stockman Sandra, boekhouder-fiscalist

" BIBF, Lindestraat 17c, 9990 Maldegem en de Heer Stockman Boudewijn, Veldekens 47d, 9991 Adegem, die eik afzonderlijk kunnen handelen om alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij de inschrijving in het . ondernemingsloket en andere formaliteiten te verrichten welke noodzakelijk zijn ingevolge de oprichtingsakte.

(get.) Luc Roegiers, Notaris te Wachtebeke

Voor ontledend uittreksel.

Samen hierbij neergelegd : Expeditie van de akte de dato 30 september 2011 en kopie bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/06/2015
ÿþjAir

Mod Word 11.1

J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

IIR R

b

s



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0840.015.050

Benaming

(voluit) : "DEKEYSER INVEST"

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : te 9180 Moerbeke (Waas), Papdíjk 16 A

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - WIJZIGING STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Roegiers Luc, geassocieerd Notaris te Wachtebeke, op 12 mei 2015 dat de buitengewone algemene vergadering van de Besloten Vennootschap met Beperkte; Aansprakelijkheid "DEKEYSER INVEST", met zetel te 9180 Moerbeke (Waas), Papdijk 16 A is bijeengekomen: en volgende beslissingen heeft genomen met éénparighiied van stemmen, overgemaakt ter registratie en waarvan het uittreksel enkel dienstig ter publicatie in de bijlagen van het Belgisch staatsblad, luidt als volgt:

EERSTE BESLUIT : INBRENG IN NATURA

De comparant ontslaat ondergetekende notaris van het voorlezen van het verslag van de aangeduide bedrijfsrevisor, de Heer Jacques Steyaert, en van het verslag van de zaakvoerder opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, over de hierna beschreven inbreng in natura, aangezien; iedere comparant erkent een afschrift van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Verslag Bedrijfsrevisor

"XI.BESLUITEN BIJ DE KAPITAALVERHOGING

De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA "DEKEYSER INVEST' bestaat uit de inbreng van 15.999 aandelen van de BVBA "KEY-TEC" met maatschappelijke zetel te 9180 Moerbeke-Waas, Papdijk 16A en ondernemingsnummer 0 457.052.914 voor een totale waarde van 3.679.730,00 EUR.

De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura.

Het bestuursorgaan van de vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Bij het beëindigen van mijn controlewerkzaamheden, onder voorbehoud van feiten die zich zouden hebben voorgedaan na de voorgelegde staat van activa en passiva per 31.12.2014, ben ik van oordeel:

-de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

-de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord ;

-de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden komen tenminste overeen met het. aantal en de fractiewaarde en met de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 140 aandelen van BVBA "DEKEYSER INVEST" , zonder vermelding van een nominale waarde.

fk wil er ten slotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Aldus opgesteld en beëindigd te Sint-Denijs-Westrem op 14 maart 2015.

BVBA "JACQUES STEYAERT"

vertegenwoordigd door

Jacques STEYAERT

Bedrijfsrevisor-Vennoot

Poolse Winglaan 98

9051 SINT-DENIJS-WESTREM"

Verslag zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de per$o(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tevens wordt het bijzonder verslag, opgemaakt door de zaakvoerders van de vennootschap op 3 april 2015 overeenkomstig artikel 313 § 1 lid 3 van de Vennootschappenwet omtrent de inbreng in natura, hier overgemaakt om mee neergelegd te worden op de griffie van de rechtbank van koophandel.

TWEEDE BESLUIT : KAPITAALVERHOGING

a) Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal te verhogen met een bedrag van drie miljoen zeshonderd negen en zeventigduizend zevenhonderd dertig euro (3.679.730,00 EUR) door inbreng in natura door de Heer Dekeyser Sven, voornoemd, van vijftienduizend negenhonderd negen en negentig (15.999) aandelen van de dertigduizend (30.000) bestaande aandelen van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "KEY TEC" met zetel te 9180 Moerbeke (Waas), Papdijk 16 A, ingeschreven in de KBO onder nummer 0457.052.914

De in te brengen aandelen zijn in voile eigendom van de inbrenger en vrij van en onbelast met enige inschrijving of bezwaring met enigerlei in pandstelling of andere bezwarende verplichting. Zij zijn geen voorwerp van enige aandeelhoudersovereenkomst met recht van voorkeur

b) Verwezenlijking van de inbreng.

Deze inbreng wordt vergoed door creatie van honderd veertig (140) aandelen, zonder nominale waarde elk met een fractiewaarde van één/honderd veertigste (11140ste) deel van het maatschappelijk kapitaal, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die volledig volgestort aan de inbrenger worden toegekend.

De inbrengwaarde per aandeel bedraagt ongeveer tweehonderd dertig euro (230,00 EUR), of voor vijftienduizend negenhonderd negen en negentig (15.999) aandelen een totale inbrengwaarde van drie miljoen zeshonderd negen en zeventigduizend zevenhonderd dertig euro (3.679.730,00 EUR)

c) Realisatie van de kapitaalverhoging:

Een eerste verhoging van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap met een bedrag van acht en twintigduizend euro (28.000,00 EUR) om het te brengen van twintigduizend euro (20.000,00 EUR) op acht en veertigduizend euro (48.000,00 EUR), met uitgifte van honderd veertig (140) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietende van dezelfde rechten en voordelen ais de reeds bestaande aandelen en die zullen deelnemen in de resultaten van de vennootschap te rekenen vanaf heden.

Op deze honderd veertig (140) nieuwe aandelen zal worden ingeschreven tegen een (afgeronde) prijs van zes en twintigduizend honderd twintig euro (26.120,000 EUR) per aandeel hetzij tegen een totale prijs van drie miljoen zeshonderd negen en zeventigduizend zevenhonderd dertig euro (3.679.730,00 EUR)

Van deze onderschrijvingsprijs zal:

- acht en twintigduizend euro (28.000,00 EUR) als kapitaal worden geboekt en

- drie miljoen zeshonderd één en vijftigduizend zevenhonderd dertig euro (3.651.730,00 EUR) als uitgiftepremie,

leder nieuw onderschreven aandeel en elke daarbij horende uitgiftepremie dient volledig volgestort te zijn. DERDE BESLUIT: Vaststelling van de verwezenlijking van de eerste kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, bij akte vast te stellen:

-dat op aile nieuw uitgegeven aandelen werd ingeschreven door een inbreng in NATURA

-dat alle nieuwe uitgegeven aandelen volledig werden volgestort.

-dat de kapitaalverhoging werd gerealiseerd.

-dat na de realisatie van deze kapitaalverhoging het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap acht en veertigduizend euro (48.000,00 EUR), bedraagt en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd veertig (240) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

-Dat door de inbrenger een uitgiftepremie gestort werd van in totaal drie miljoen zeshonderd één en vijftigduizend zevenhonderd dertig euro (3.651.730,00 EUR)

VIERDE BESLUIT

De vergadering beslist het totaal bedrag van de uitgiftepremie, bedragend drie miljoen zeshonderd één en vijftigduizend zevenhonderd dertig euro (3.651.730,00 EUR) te plaatsen op een onbeschikbare rekening genaamd: "uitgiftepremies".

Deze rekening strekt tot waarborg van derden en kan slechts verminderd of opgeheven worden op de wijze voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

VIJFDE BESLUIT

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap een tweede maal te verhogen met een bedrag van drie miljoen zeshonderd één en vijftigduizend zevenhonderd dertig euro (3.651.730,00 EUR) om het te brengen van acht en veertigduizend euro (48.000,00 EUR) op drie miljoen zeshonderd negen en negentigduizend zevenhonderd dertig euro (3.699.730,00 EUR), zonder uitgifte van aandelen door incorporatie in het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie voor een totaal bedrag van drie miljoen zeshonderd één en vijftigduizend zevenhonderd dertig euro (3.651.730,00 EUR) maar met een evenredige aanpassing van de fractiewaarde van de aandelen.

De vergadering beslist dat deze kapitaalverhoging wordt gerealiseerd door incorporatie in het kapitaal van de voormelde uitgiftepremie voor een totaal bedrag drie miljoen zeshonderd één en vijftigduizend zevenhonderd dertig euro (3.651.730,00 EUR);

De vergadering beslist dat deze tweede kapitaarverhoging wordt gerealiseerd zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar met een evenredige aanpassing van de fractiewaarde van de aandelen.

ZESDE BESLUIT

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, bij akte vast te stellen:

-dat de tweede kapitaalverhoging werd gerealiseerd,

-dat naar aanleiding van de tweede kapitaalverhoging geen nieuwe aandelen werden uitgegeven, maar dat de fractiewaarde van de bestaande aandelen werd aangepast.

-dat na de realisatie van deze tweede kapitaalverhoging het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap drie miljoen zeshonderd negen en negentigduizend zevenhonderd dertig euro (3.699.730,00 EUR), bedraagt en wordt vertegenwoordigd door tweehonderd veertig (240) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van, het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ZEVENDE bESLUIT

Gelet op" het voorgaande beslist de vergadering artikel vijf van de statuten te wijzigen door vervanging van de tekst van dit artikel door een nieuwe tekst, luidend als volgt:

Artikel 5 Kapitaal

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt drie miljoen zeshonderd negen en negentigduizend zevenhonderd dertig euro (3.699.730,00 EUR), vertegenwoordigd door tweehonderd veertig (240) gelijke aandelen zonder nominale waarde die elk éénitweehonderd veertigste (11240ste) deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

ACHTSTE BESLISSING

De algemene vergadering verleent met éénparigheid van stemmen de zaakvoerder en ondertekende notaris alle machten voor de uitvoering der genomen beslissingen tot coördinatie der statuten en neerlegging van de nieuwe statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

NEGENDE BESLISSING

De algemene vergadering verleent volmacht aan het Kantoor Stookman te 9900 Eeklo, Blommekens 48/2-vertegenwoordigd door de Heer Boudewijn Stockman of elke andere door hem aangewezen persoon, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het ondememingsioket en andere formaliteiten te verrichten welke noodzakelijk zijn ingevolge huidige akte.

Voor ontledend uittreksel

(get.) Roegiers Luc

Geassocieerd Notaris

Samen hiermee neergelegd: afschrift de dato 12 mei 2015, verslag zaakvoerder, verslag bedrijfsrevisor, en gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

3 Voora.., behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DEKEYSER INVEST

Adresse
PAPDIJK 16A 9180 MOERBEKE-WAAS

Code postal : 9180
Localité : MOERBEKE-WAAS
Commune : MOERBEKE-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande