DEKEYSER JOHAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEKEYSER JOHAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 888.320.654

Publication

03/10/2014 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 20.09.2014, NGL 30.09.2014 14622-0073-013
04/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 28.09.2013, NGL 28.10.2013 13643-0324-013
28/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 27.10.2012, NGL 23.11.2012 12645-0006-013
05/06/2012
ÿþ Mal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" iaioosoa*

Oudenaarde

24MEI2012

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0888,320.654

Benaming

(voluit) : " SGS "

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9770 Kruishoutem, Gaversstraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - NAAM STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door ELISABETH DESIMPEL , geassocieerd notaris, zaakvoerder' van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte: aansprakelijkheid 'Thérèse Dufaux - Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout,, geassocieerde notarissen', met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van tien mei tweeduizend en twaalf, dragende volgende melding van registratie: "Geregistreerd te Waregem, de 16 mei 2012. Boek 104. Blad' 86. Vak 1 ; Bladen: 2. Verzendingen: 0. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 euro) de E.A. inspecteur (getekend): B. Van Thuyne.";

dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " SGS ", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9770 Kruishoutem, Gaversstraat 11, in buitengewone algemene vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten heeft genomen

EERSTE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist de naam van de vennootschap te wijzigen van 'SGS' in 'DEKEYSER JOHAN' TWEEDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist tot het toevoegen in artikel 1 van de statuten van de navolgende bepaling: 'Blijkens proces-verbaal opgesteld door notaris Elisabeth Desimpel, te Waregem, op tien mei tweeduizend:

en twaalf, werd de naam van de vennootschap gewijzigd in 'DEKEYSER JOHAN'. DERDE BESLUIT.

De vergadering heeft de nodige machten verleend aan de zaakvoerder om de genomen besluiten ten uitvoer te brengen.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering heeft kennis genomen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag heeft de vergadering beslist de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Thérèse Dufaux.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 10/05/2012.

- coordinatie van de statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/12/2011
ÿþ Matl wortl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0888.320654

Benaming

(voluit) : " SGS

(verkort) :

~~

'-Jdo~~u.nnàs

2 9 MCV.

Griffie

li liul II II H 1 I 1 I I II

*11185548*

V beh

aa

Bei Staa

iu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9770 Kruishoutem, Gaversstraat 11

(volledig adres)

Onderwerp akte : BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING - DOEL STATUTENWIJZIGINGEN

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door RONNY VAN EECKHOUT, geassocieerd notaris,' zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Thérèse Dufaux - Nathalie Desimpel  Elisabeth Desimpel  Ronny Van Eeckhout, geassocieerde notarissen', met zetel te 8790 Waregem, Zuiderlaan 71, in datum van drieëntwintig november tweeduizend en elf, dragende volgende melding van registratie: "Geregistreerd te Waregem, de 24 november; 2011. Boek 105. Blad 25. Vak 15; Bladen: 6. Verzendingen: O. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 euro) de E.A., Inspecteur (getekend) B. Van Thuyne.";

dat de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " SGS ", waarvan de:

" maatschappelijke zetel gevestigd is te 9770 Kruishoutem, Gaversstraat 11, in buitengewone algemene: vergadering bijeengekomen zijn en dat de vergadering met eenparigheid van stemmen, volgende besluiten' heeft genomen:

EERSTE BESLUIT.

Met algemeenheid van stemmen de vergadering de voorzitter ontslaan van het voorlezen van het verslag` van het bestuursorgaan de dato zeven november tweeduizend en elf mei omstandige verantwoording: verantwoording van de vooropgestelde uitbreiding van het doel; bij dit verslag wordt een samenvattende staat: gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op dertig september, tweeduizend en elf.

Alle aanwezige aandeelhouders hebben erkend een afschrift van dit verslag ontvangen te hebben en er kennis van te hebben genomen. Dit verslag wordt samen met de expeditie van deze akte neergelegd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist artikel 3 van de statuten volledig te vervangen door de volgende tekst :

'De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in: het buitenland:

Het uitvoeren van land- en tuinbouwwerken, het uitvoeren van loonwerken en alle diensten verwant aan de land- en tuinbouwsector;

Het aanleggen en onderhouden van parken, tuinen, van diverse terreinen, het maaien en snoeien; voorzien; van diverse groenvoorzieningen en aanleggen van beplantingen.

Het aanleggen van opritten, terrassen, parkings, van diverse terreinen; het plaatsen van afsluitingen en omheiningen.

Het reinigen en ledigen van putten en septische tanks, voor het vegen en schoonspuiten van straten en: paden; sneeuwruimen, gladheidsbestrijding, zoutstrooien, het uitvoeren van reinigings- en ontmossingswerken.

Het uitvoeren van grondwerken en grondverzet, het uitvoeren van diverse graaf- en kraanwerken; het uitvoeren van rioferings- en draineringswerken, de aanleg van distributienetwerken en rioleringen, het ruimen van bevaarbare en onbevaarbare waterlopen, grachten,... ; het plaatsen van citernes, waterputten en diverse waterreservoires, het graven en onderhouden van rivieren, vijvers en waterlopen.

Het leggen van kabels en diverse leidingen, het ruimen van bouwterreinen, het uitvoeren van chapewerken: en werken van bevloering."

Het uitbaten van een werkplaats voor algemene mechaniek, het verrichten van onderhouds- en herstellingswerken van mechanische aard voor rekening van derden; het monteren, herstellen en onderhouden, van speciale installaties, het uitvoeren van alle werkzaamheden inzake automatisatie en algemene mechaniek;; het onderhouden en herstellen van land- en tuinbouwmachines, van (motor)voertuigen in het algemeen, de:

;_ revisie van motoren, fabricage van aanhangwagens;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het eelgiach Staatsblad Luik B - Vervolg -_

De vervaardiging en montage van metalen constructiewerken, de montage van hangars, loodsen, divers inrichtingen en fabrieken; het uitvoeren van industriële schilderwerken.

De montage van alle binnen- en buitenschrijnwerk in' diverse materialen.

Het uitvoeren van waterkundige en wegenbouwkundige werken, van werken van burgerlijke bouwkunde.

Algemene aannemingen van bouwwerken voor de bouw of vernieuwbouw van gebouwen en bouwwerken allerhande en dit tot en met hun volledige afwerking en ongeacht de gebruikte materialen en procédés ; het uitvoeren van werken in coördinatie met onderaannemers, het uitvoeren van algemene en bijzondere aannemingen in de metaal-, bouw- en elektriciteitssector, gaande van de voorbereiding tot de afwerking, inclusief de cobrdinatiewerkzaamheden; het uitvoeren van alle restauratiewerken aan gebouwen en constructies;

Al de voormelde werkzaamheden omvatten de vervaardiging, de afbraak en de demontage, de plaatsing en de montage, de herstelling en het onderhoud.

De verhuring van machines, al dan niet met bedieningspersoneel.

Het verrichten van goederenvervoer, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel over de weg als via andere transportkanalen, zowel nationaal als internationaal.

Het verrichten van speciale transporten, zwaar en gevaarlijk vervoer, vervoer via tankwagens, koelwagens, ADR - transporten enz.

Het verrichten van vervoersbemiddeling, het optreden als makelaar en commissionair inzake vervoer; Het verrichten van alle goederen- en vrachtbehandeling en aile vervoersondersteunende activiteiten; Het verrichten van diensten inzake expeditie, opslag, enz ... ;

De uitbating van een verhuisdiensten; besteldiensten; koerierdiensten;

De verhuur, lease en ter beschikkingstelling van terreinen, loodsen, opslagplaatsen, van motorvoertuigen en transportmiddelen, al dan niet met chauffeur.

Het uitbaten van een of meerdere garage- en carrosseriebedrijven, service-centers voor onderhoud en herstelling van voertuigen; de installatie van onderdelen en accessoires in voertuigen, inclusief de ombouw- en; uitbouwwerkzaamheden; in het algemeen het verrichten van alle onderhouds- en herstellingswerkzaamheden; aan voertuigen en machines; het aanbieden van diverse diensten op het vlak van motorvoertuigen, garage- en! carrosseriebedrijven, vervoer en mobiliteit. De uitbating van een takeldienst, carwash, servicestation, tank- en benzinestation.

Het verrichten van personenvervoer, de uitbating van taxidiensten en ceremoniebedrijven.

Advies- en expertisebureau voor technische aangelegenheden, consultancy en dienstverlening inzake management, bedrijfsvoering, consultancy en dienstverlening inzake vervoer en vervoersmanagement, mobiliteit; diverse zakelijke dienstverlening.

!n het algemeen alle transport - en vervoersactiviteiten en alle verwante en ondersteunende activiteiten en , diensten.

De groot- en kleinhandel, import en export, handelsbemiddeling in fabrikaten en halffabrikaten, grondstoffen, afvalstoffen, loten van falingen, opkopingen, tweedehandse goederen, diverse consumentenartikelen, artikelen voor huishoudelijk en beroepsmatig gebruik, doe-het-zelfartikelen, elektrisch en elektronisch materiaal, inclusief installatiemateriaal, elektrische apparaten, mechanica en mechanische onderdelen, elektronica, telefonie, telecommunicatieapparatuur, audio, video, verlichting, domotica, hard- en software, ICT, diverse technische ' installaties, bouwmaterialen, menigvuldige goederen.

Het verrichten van alle handelsbemiddeling, het optreden als agent en zelfstandig vertegenwoordiger in diverse sectoren en voor diverse producten en diensten.

De uitbouw van een of meerdere organisaties inzake verkoop en dienstverlening; verkoop en dienstverlening via internet en via diverse kanalen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van licenties, brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten.

Het vervaardigen, ontwikkelen en commercialiseren van diverse toepassingen, diensten en producten in j verband met voormelde activiteiten.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van aile Everrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; het optreden =als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren van diverse vastgoedprojecten; de activiteit van vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden voor zover daartoe een vergunning of inschrijving werd bekomen bij het bevoegde beroepsinstituut of andere bevoegde instantie.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle :verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwei geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het . vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten aile handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of andere overheidsinstanties.





















Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/12/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de ondememing(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te

" verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coördineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als hofdingen instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake.

AI deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.'

DERDE BESLUIT.

De vergadering heeft de nodige machten verleend aan de zaakvoerder om de genomen besluiten ten uitvoer te brengen.

VIERDE BESLUIT.

De vergadering heeft kennis genomen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Na rondvraag heeft de vergadering beslist de gecoördineerde tekst van de statuten goed te keuren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Thérèse Dufaux.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- uitgifte akte buitengewone algemene vergadering d.d. 23/11/2011.

- verslag van de zaakvoerder d.d. 07/11/2011

balans activa en passiva d.d. 30/09/2011

- coördinatie van de statuten.

"

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 28.10.2011, NGL 08.11.2011 11601-0328-014
03/12/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 18.09.2010, NGL 29.11.2010 10619-0348-012
24/11/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 19.09.2009, NGL 18.11.2009 09854-0173-011
04/11/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 20.09.2008, NGL 28.10.2008 08798-0059-010
05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 10.10.2015, NGL 30.10.2015 15660-0452-013

Coordonnées
DEKEYSER JOHAN

Adresse
GAVERSSTRAAT 11 9770 KRUISHOUTEM

Code postal : 9770
Localité : KRUISHOUTEM
Commune : KRUISHOUTEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande