DEKIMPE SCHILDER- EN DECORATIEWERKEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEKIMPE SCHILDER- EN DECORATIEWERKEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.759.139

Publication

28/05/2013
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

1 6 MEI 2813

RLCi1TEr-WkeVAN

f,'ot7PHa \'~T-Z GENT

Ondememingsnr : 0521.759.139

Benaming

(voluit) : Dekimpe schilder- en decoratiewerken Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Baron de Gieylaan 129, 9840 De Pinte

Onderwerp akte : Bijzonder verslag van de zaakvoerder en Verslag van de bedrijfsrevisor bij de verkrijging van vermogensbestanddelen (Quasi-inbreng

Luc pekimpe

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

14/03/2013
ÿþ uodwcra tt.t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



" 130926

NEERGELEGD

05 MARI 2013

RECl3Tl3 yy }~Ai`l

~ ~001'H.~~ O~t~~~ CE\:T

Ondernemingsar : Sl-1 . 5 Q , -4 3 q

Benaming

(volpit) DEKIMPE SCHILDER- EN DECORATIEWERKEN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Baron de Gieylaan, 129, 9840 De Pinte (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden vóór Meester Jan MYNCKE, notaris met standplaats te Gent, op 4 maart 2013, neergelegd ter registratie vóór de formaliteiten overeenkomstig artikel 173,2° van het registratiewetboek, dat er door de Heer DEKIMPE, Luc Ernest Alain Robert Antoine, geboren te Gent op 10 december 1959, wonende te 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan, 129, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam "DEKIMPE SCHILDER EN DECORATIEWERKEN".

De vennootschap is gevestigd te 9840 De Pinte, Baron de Gieylaan, 129.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd, te rekenen vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland, het uitvoeren van algemene schilderen behangwerken; het aanbrengen van vloerbekleding tapijt, linoleum en polyvinyl chloride(pvc); het uitvoeren van decoratiewerken; het plaatsen van gyprocwanden en het schilderklaar maken van gyprocwanden en plamuurwerken; het uitvoeren van voeg- en plakwerken; het plaatsen van parket, en het uitvoeren van gevelreiniging door middel van zandstralen en gevelrenovatie.

Deze opsomming is enkel aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap mag alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan aan haar aandeelhouders en/of zaakvoerder(s), zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Het besturen van vennootschappen, welk doel deze vennootschappen ook moge hebben, het deelnemen in en het directievoeren over ondernemingen en vennootschappen, alsook het uitoefenen van de functie van bestuurder, zaakvoerder of analoge functies, zoals vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen.

Dit alles voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00). Het is verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde. Op de aandelen wordt in geld ingeschreven en zij zijn volstort ten belope van twee derde delen, hetzij voor twaalfduizend vierhonderd euro (E 12.400,00) door de Heer Luc Dekimpe, zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door de naamloze vennootschap "Record Bank", te 1140 Evere.

Blijft er aldus nog te volstorten door de genoemde Heer Luc Dekimpe op 100 aandelen : een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00),

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersonen.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor, volgens de wet, alleen de algemene vergadering bevoegd is, en de vennootschap in en buiten rechte te vertegenwoordigen.

De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet warden tegengeworpen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden.

De gewone algemene vergadering van vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni, om 20 uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op maandag 2 juni 2014, om 20 uur.

Het boekjaar gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel tot 31 december 2013.

Bij de onmiddellijk gehouden algemene vergadering werd er door de oprichter beslist, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel :

- zichzelf, de genoemde Heer Luc Dekimpe, te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder, die verklaart de opdracht te aanvaarden. Zijn opdracht geldt voor onbepaalde duur en wordt individueel en kosteloos uitgeoefend.

- dat de vennootschap bij toepassing van het artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf 2 januari 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan het artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend door Notaris Jan MYNCKE. Tegelijk hiermee neergelegd

Expeditie van de oprichtingsakte.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

a1 ~S

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 28.06.2015, NGL 28.07.2015 15358-0035-008
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 29.08.2016 16522-0326-010

Coordonnées
DEKIMPE SCHILDER- EN DECORATIEWERKEN

Adresse
BARON DE GIEYLAAN 129 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande