DEL-VER

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEL-VER
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 445.669.270

Publication

28/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.04.2014, NGL 26.08.2014 14468-0446-009
11/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Il 11 11111 l 111111 Ill 1Ill IllI Il Il

*izieeiea*



NEERGELEGD

0 2 OKT. 2012

RECHT~K VAN

KOOPHAn 3crE GENT



Ondememingsnr : 0445669270

Benaming

(voluit) : DEL VER

(verkort) :

Rechtsvorm : BURGERLIJKE VENNOOTSCHAP ONDER DE VORM VAN EEN BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9031 Gent-Drongen, Pa- 4 te A1-1 "

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERMINDERING-STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal, opgemaakt door Notaris Cécile Vandercruyssen te Gent, op 11 september 2012, neergelegd ter registratie Gent 2, blijkt dat de algemene vergadering beslist heeft met algemene stemmen, EERSTE BESLUIT  KAPITAALVERMINDERING

Op voorstel van de voorzitter, besluit de vergadering met éénparigheid van stemmen het maatschappelijk kapitaal te verminderen met honderd éénenveertig duizend tweehonderd negenennegentig euro éénendertig cent (141.299,31 ¬ ) om het van honderd vijfennegentig duizend achthonderd vijfendertig euro achtentachtig cent (195.835,88 EUR) te brengen op vierenvijftig duizend vijfhonderd zesendertig euro zevenenvijftig cent (54.536,57 EUR).

De vergadering besluit in aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

De vergadering besluit dat deze kapitaalvermindering zal aangerekend worden op het werkelijk gestort kapitaal.

De kapitaalvermindering vindt plaats in natura, door afgifte van de volgende onroerende goederen aan de vennoten, de echtgenoten Verheest Johan-Delbeke Anne-Marie, hierna ook genoemd "de toebedeelden". BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN (hierna genoemd "goederen" en/of "goed"

De geheelheid eigendom van:

STAD GENT-27ste afdeling- DRONGEN-1ste afdeling:

Een woonhuis met aanhorigheden op en met grond, er gelegen Paasleliedreef 14, bekend ten kadaster sectie C, nummer 1372/S, met een oppervlakte volgens kadaster van 1.189 vierkante meter en volgens titel van 1.149,63 vierkante meter, K.I. 1.410 euro.

Oorsprong van eigendom

Voorschreven goederen behoren toe aan de BVBA DEL-VER ingevolge een inbreng in natura, verricht door de echtgenoten Verheest Johan-Delbeke Marie Anne, ter gelegenheid van de oprichting van de naamloze vennootschap DEL-VER bij akte verleden voor notaris Freddy Vandercruyssen destijds te Gent, op acht november 1991, overgeschreven op het eerste kantoor der hypotheken te Gent, op 22 november 1991, boek 3995, nummer 7,

De echtgenoten Verheest Johan-Delbeke Marie Anne hebben de gebouwen zelf laten oprichten op grond, door hen aangekocht jegens mevrouw Solvyns Marie Louise, weduwe van de heer Louis Baron Mufle de Terschueren, wonende te Brussel, ingevolge akte, verleden voor notarissen Xavier Martens .en Freddy Vandercruyssen, beiden destijds te Gent, op 28 juni 1968, overgeschreven op het eerste kantoor der hypotheken te Gent, op 2 augustus 1968, boek 2517, nummer 3.

VOORWAARDEN

1. De hierboven beschreven goederen worden overgedragen in de staat waarin ze zich bevinden, zonder waarborg van maat, hoe groot het verschil ook moge wezen, met alle actieve en passieve, durende en niet-voortdurende, zicht- en onzichtbare erfdienstbaarheden.

De vennootschap verklaart zelf geen erfdienstbaarheden te hebben gevestigd in voor- of nadeel van de bij deze overgedragen onroerende goederen en geen kennis te hebben van dergelijke erfdienstbaarheden.

2. De vergadering verklaart met éénparigheid van stemmen de hierboven vermelde goederen toe te bedelen aan de echtgenoten Verheest Johan-Delbeke Marie Anne, die aanvaarden voor rekening van hun gemeenschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" 3. De overdracht gebeurt onder de voorwaarde dat gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad schuldeisers er geen rechten hebben op laten gelden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge Daardoor wordt het besluit tot kapitaalverrnindering niet opgeschort. Dit besluit is definitief. Enkel de uitvoering ervan wordt opgeschort.

RUIMTELIJKE ORDENING EN STEDENBOUW

De toebedeelden zullen zich moeten schikken naar aile wetten en besluiten van de bevoegde overheden met het oog op gebeurlijke onteigening, rooilijn, urbanisatie of stedenbouwkundige vergunning, zonder voor verlies of onbruikbaarheid van grond, voor weigering van bouwtoelating of anderszins enig verhaal tegen de vennootschap te kunnen uitoefenen of zijn tussenkomst of waarborg te kunnen inroepen.

De notaris vermeldt en informeert, met toepassing van artikel 5.2.1, Vlaamse Codex Ruimtelijke Ordening (Vlaamse Codex RO), zoals eveneens blijkt uit het door de vennootschap voorgelegde stedenbouwkundig uittreksel:

1° Dat voor het onroerend goed een stedenbouwkundige vergunning werd uitgereikt door het College van Burgemeester en Schepenen der stad Gent op 25 februari 1970 voor het bouwen van een woning, nieuwbouw eengezinswoning, gevolgd door een stedenbouwkundige vergunning op 1 augustus 1977 voor het bouwen van een dakkapel in de achterste dakhelling, verbouwing eengezinswoning.

2° Dat de meest recente stedenbouwkundige bestemming van dit onroerend goed volgens het stedenbouwkundig uittreksel van de Stad Gent " de dato 25 juli 2012 is woongebieden, dit ingevolge het gewestplan Gentse en Kanaalzone de dato 14 september 1977,

3° Dat, zoals blijkt uit het hypothecair getuigschrift en de verklaring van de vennootschap voor het goed geen dagvaarding werd uitgebracht overeenkomstig artikel 6.1.1. of 6.1.41 tot en met 6,1.43 Vlaamse Codex RO.

4° Dat op het onroerend goed geen wettelijk voorkooprecht rust conform artikel 2.4.1 van voormelde Codex. 5°. Dat voor het onroerend goed een verkavelingsvergunning van toepassing is uitgereikt door het College van Burgemeester en Schepenen der stad Gent op 24 oktober 1962.

6°. Dat het krachtens artikel 4.2.12 § 2, 2° voornoemde Codex voor de overdracht verplichte as-built attest niet is uitgereikt en gevalideerd vermits deze bepaling nog niet in werking is.

De vennootschap en de toebedeelden verklaren dat zij betreffende het goed een stedenbouwkundig uittreksel verleend de dato 25 juli 2012 hebben ontvangen en dat zij kennis hebben genomen van alle bestaande stedenbouwkundige vergunningen met betrekking tot het alhier overgedragen onroerend goed.

De notaris verwijst partijen naar artikel 4.2.1, Vlaamse Codex RO. Deze bepaling omschrijft de vergunningsplichtige handelingen.

De vennootschap verklaart geen weet te hebben van enige voorlopige of definitieve beschermingsmaatregel, getroffen in het kader van de wetgeving inzake ruimtelijke ordening en stedenbouw, bescherming als monument, stads- en dorpsgezicht of als landschap, met betrekking tot de bij deze overgedragen onroerende goederen.

De vennootschap verklaart dat er haar voor de over te dragen goederen geen onteigeningsbesluit werd betekend, en dat hij geen weet heeft van een geplande onteigening.

De vennootschap verklaart dat er bij haar weten geen stedenbouwkundige overtredingen inzake de goederen zijn vastgesteld.

BODEMDECREET

1. De optredende notaris deelt de partijen mee dat het Decreet van 27 oktober 2006 betreffende de bodemsanering en de bodembescherming in werking is getreden op 1 juni 2008.

2. De vennootschap verklaart dat de grond voorwerp van onderhavige akte bij zijn weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze grond geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Bodemdecreet.

3. De vennootschap verklaart dat de toebedeelden vóór het sluiten van onderhavige overeenkomst op de

hoogte zijn gebracht van de inhoud van het bodemattest afgeleverd door de OVAM op 4 juli 2012, in

overeenstemming met artikel 101 § 1 van genoemd Decreet.

Het bodemattest bepaalt:

"2 Inhoud van het bodemattest

De OVAM beschikt voor deze grand niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit.

Dit bodemattest vervangt alle vorige bodemattesten.

Opmerkingen:

1 Risicogronden kunnen slechts overgedragen worden als er vooraf een oriënterend bodemonderzoek aan de OVAM is bezorgd met melding van de overdracht.

2 Bijkomende informatie over de overdrachtsregeling: www.overdracht.ovam.be.

3 Als er bodem wordt uitgegraven, afgevoerd of ontvangen, gelden de regels van grondverzet. Meer informatie: www.ovam.be/grondverzet."

4. Do OVAM staat niet in voor de juistheid van de aan haar verstrekste gegevens.

De toebedeelden verklaren op de hoogte te zijn gesteld van de inhoud ervan,

De notaris heeft gewezen op de draagwijdte inzake de aansprakelijkheid en de informatieplicht van partijen.

4. De vennootschap verklaart met betrekking tot het overgedragen goed zelf geen weet te hebben van

bodemverontreiniging die schade kan berokkenen aan de toebedeelden of aan derden, of die aanleiding kan

'.. ,

e.

geven tot een saneringsverplichting of risicobeheer, tot gebruiks- of bestemmingsbeperkingen of tot andere

maatregelen die de overheid in dit verband kan opleggen.

5. Aan de hand van wat hierboven staat, bevestigt de notaris dat de bepalingen van het Bodemdecreet in

verband met de overdracht van gronden werden toegepast.

VERKLARING PRO FISCO

1. Partijen verklaren dat ondergetekende notaris hen heeft lezing gegeven van het artikel 203 van het Wetboek der Registratierechten.

2. Voor het heffen van de registratierechten wordt de geheelheid van voorschreven goederen in voile eigendom geschat op 141.299,31 EURO.

Pro fisco wordt er echter verklaard dat huidige akte dient geregistreerd te worden aan 25 EURO, gezien artikel 129 paragraaf 3, 1° toepasselijk is dat zegt dat er geen aanleiding is tot het heffen van het registratierecht voor onroerende goederen, welke in de vennootschap werden ingebracht, wanneer ze verkregen worden door de personen die de inbreng gedaan hebben.

En dit is hier het geval.

3, Ondergetekende notaris geeft lezing van de artikelen 62, § 2 en 73 van het Wetboek van de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

Op onze vraag of de vennootschap btw-plichtige is, heeft deze geantwoord geen btw-plichtige te zijn. TWEEDE BESLUIT

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt: "Het kapitaal is vastgesteld op vierenvijftig duizend vijfhonderd zesendertig euro zevenenvijftig cent (54.530,57 EUR), vertegenwoordigd door 790 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

DERDE BESLUIT

De vergadering besluit met eenparigheid van stemmen de ondergetekende notaris te gelasten met de coördinatie van de statuten.

Voor gelijkvormig ontledend uittreksel.

Cécile Vandercruyssen, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift PV - coördinatie der statuten. -- VoeitinctOkik

Op de laatste blz. van t-uiik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

30/07/2012 : GET000514
15/05/2012 : GET000514
31/08/2011 : GET000514
15/09/2010 : GET000514
01/07/2010 : GET000514
01/09/2009 : GET000514
03/09/2008 : GET000514
27/08/2007 : GET000514
31/08/2006 : GET000514
29/09/2005 : GET000514
23/09/2004 : GET000514
30/04/2004 : GET000514
26/09/2003 : GET000514
25/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.04.2015, NGL 19.08.2015 15444-0588-009
24/08/2002 : GET000514
20/09/2001 : GET000514
05/10/1999 : GET000514
24/08/1999 : GET000514
28/11/1991 : GEA11596

Coordonnées
DEL-VER

Adresse
PAASLELIEDREEF 14 9031 DRONGEN

Code postal : 9031
Localité : Drongen
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande