DELAGRANGE ELEKTRO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELAGRANGE ELEKTRO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 893.271.713

Publication

02/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 07.06.2014, NGL 30.06.2014 14235-0283-014
16/01/2014
ÿþ Mod Won] 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



MON!

09

BELG jSC

EUR BELGE

-01- 2014

' STAATSBLAD

NEERGELEGD

3 0 BEC. 2013

~~~FF~~.=,r , ~c V~r~

KOO?Fl?~~ T8 Gi=NT



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge Ondernemingsnr : 0893.271.713

Benaming

(voluit) : DELAGRANGE ELEKTRO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Eikhof 3A, 9800 Deinze

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - Statutenwijziging

Uit een proces-verbaal verleden voor Notaris Frank VERHELST, met standplaats te Dentergem, op 20' december 2013, blijkt dat is gehouden de buitengewone algemene vergadering van de ' vennoten/aandeelhouders van de BVBA "DELAGRANGE ELEKTRO" waarvan de zetel gevestigd is te 9800 Deinze, Eikhof 3A, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder ondernemingsnummer! 0893.271.713.

Met eenparigheid van stemmen werden volgende beslissingen genomen:

- bevestiging van de bijzondere algemene vergadering van 13 december 2013; waaruit blijkt dat de vergadering met eenparigheid van stemmen heeft beslist tot uitkering van een tussentijds dividend, voor een bedrag van tweeënnegentig duizend euro (92.000,00 EUR), overeenkomstig artikel 537 WIB 1992 met de bedoeling het netto-bedrag namelijk met de bedoeling het netto-bedrag namelijk tweeëntachtig duizend achthonderd euro (82.800,00 EUR) te besteden aan huidige kapitaalverhoging.

 het verslag opgesteld door de Burg, BVBA 'FRANK VANDELANOTTE, BEDRIJFSREVISOR', vertegenwoordigd door de heer Frank Vandelanotte, Bedrijfsrevisor, Bloemenhof 24, 8520 Kuurne, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerders aangesteld.

De conclusies van genoemd verslag van de heer Frank VANDELANOTTE, worden hierna letterlijk; weergegeven:

" 7. BESLUIT

Luidens het project van het bestuursorgaan zal de inbreng in natura tot kapitaalverhoging bij BVBA DELAGRANGE ELEKTRO bestaan uit de inbreng van netto-dividend schuldvorderingen ten bedrage van 82.800,00,- EUR die zullen ontstaan zijn nadat de algemene vergadering tot uitkering en betaalbaarstelling van, een tussentijds bruto-dividend ten bedrage van totaal bruto 92.000,00,- EUR onder de voorwaarden van en in, toepassing van artikel 537 WIB '92, en na toepassing van de inhouding van 10 % roerende voorheffing, zal' hebben beslist. Zijnde de aanwezigheid van 186 betaalbaar-gestelde netto-dividend vorderingen van ieder 445,16129 euro.

Ons verslag werd opgesteld onder de volgende cumulatieve opschortende voorwaarden :

a)de algemene vergadering heeft vooraf besloten tot de toekenning van een bruto dividend van 92.000,00: euro of 494,62365 euro per aandeel in toepassing van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde procedure;

b)De algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde roerende voorheffing van 10 %, op te nemen in de kolom "credit" van een schuldrekening op naam van iedere aandeelhouder.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de; Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk' is voor de waardering van het ingebrachte bestanddeel en voor de bepaling van het aantal door de. i vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura; alsook de naleving van de fiscale: regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van 10% roerende; voorheffing;

2.de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en! duidelijkheid;

3.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering gebaseerd is op del nominale waarde en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomst met het aantal en met de fractiewaarde, van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet' overgewaardeerd is;



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van deperso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

lr

Voor-

behguden

aan het

E3elgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

4.voor de inbreng van 82.800,- euro dividendvorderingen, de werkelijke tegenprestatie bestaat uit 186 nieuwe aandelen BVBA DELAGRANGE ELEKTRO met een waarde van 445,16129 euro per aandeel die op basis van de verhouding twee nieuwe aandelen tegen vijftien bestaande aandelen als volgt zullen toegekend worden : 186 aandelen aan de heer Steven Delagrange. De nieuwe aandelen hebben een fractiewaarde hebben van 1l372ste in het na de verhoging gevormde maatschappelijk kapitaal van 101.400,00,- EUR.

Tenslotte herinneren we eraan dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting en dat het bestuursorgaan verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de in breng in natura.

Kuume, 18 december 2013

(getekend) Burg. BVBA 'FRANK VANDELANOTTE, BEDRIJFSREVISOR, Vertegenwoordigd door Frank Vandelanotte, Bedrijfsrevisor"

 het verslag opgesteld door de zaakvoerders overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek. Dit verslag zat, samen met het verslag van voorioemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Kapitaalverhoging

het maatschappelijk kapitaal met tweeëntachtig duizend achthonderd euro (82.800,00 EUR) te verhogen om het kapitaal van achttien duizend zeshonderd (18.600,00 EUR) te verhogen tot honderd en één duizend vierhonderd euro (101.400,00 EUR) te brengen door inbreng in natura van de rekening-courant van de heer Steven DELAGRANGE, gecreëerd door uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten bedrage van tweeënnegentig duizend euro (92.000,00 EUR) onder aftrek van tien procent roerende voorheffing.

Deze inbreng wordt vergoed door de correlatieve creatie van honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die volledig volgestort aan de inbrenger worden toegekend, en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

En onmiddellijk hebben alle aandeelhoudersivennoten, elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

a)Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens komen tussen de heer Steven DELAGRANGE, voornoemd, die, na voorlezing van het voorafgaande, verklaart zijn schuldvordering ten belope van tweeënnegentig duizend euro (92.000,00 EUR) onder aftrek van tien procent roerende voorheffing, hetzij netto tweeëntachtig duizend achthonderd euro (82.800,00 EUR) in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven.

Als vergoeding door de gedane inbreng wordt aan de inbrenger de heer Delagrange honderd zesentachtig (186) nieuwe aandelen zonder nominale toegekend. Deze nieuwe aandelen zijn identiek aan de bestaande aandelen, volledig volstort, en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen deelnemen.

b)Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde besluiten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op honderd en één duizend vierhonderd euro (101.400,00 EUR) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door driehonderd tweeënzeventig (372) identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde.

Vierde beslissing  Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 (vijf) van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

Artikel 5  Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd en één duizend vierhonderd euro (101.400,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/driehonderd tweeënzeventigste van het kapitaal. Vijfde beslissing  Coordinatie van de statuten

De vergadering verleent aan ondergetekende Notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde , rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zesde beslissing  Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

Zevende beslissing De vergadering verleent bijzondere volmacht aan Deweer, Vandeginste & Leroy Boekhoudkantoor, te 8790 Waregem, Guido Gezellestraat 4, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Notaris Frank Verhelst, te Dentergem

Samen neergelegd expeditie der akte, verlagen zaakvoerder en revisor, gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 25.07.2013 13345-0260-014
25/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 21.06.2012 12194-0027-014
07/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 04.07.2011 11254-0561-014
04/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 28.08.2009 09687-0234-009
18/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 18.07.2015, NGL 13.08.2015 15420-0500-014
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.06.2016, NGL 25.07.2016 16348-0128-014

Coordonnées
DELAGRANGE ELEKTRO

Adresse
EIKHOF 3 A 9800 DEINZE

Code postal : 9800
Localité : DEINZE
Commune : DEINZE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande