DELBEKE LUC METAALATELIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELBEKE LUC METAALATELIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 442.282.287

Publication

28/08/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NF> RÇELECD

N

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1I1lI.~z~aIIIIINIWIII~IIIVWINI

~Zaa"

1 7 -08- it1t2

RECHTBANKVAN

KOOPHANDEL TE GENT

Griffie

Ondernemingsnr : 0442.282.287

Benaming

(voluit) : DELBEKE LUC METAALATELIER

(verkort) :

Rechtsvoren : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9080 Lochristi (Beervelde), Molenberglaan 14

(volledig adres)

Onderwerp akte : FUSIE DOOR OPSLORPING  algemene vergadering van de overgenomen vennootschap  ontbinding zonder vereffening

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 3 augustus 2012 en vervolgens de vermelding dragend "Geregistreerd te Gent 6 op 06 AUG 2012, boek 196, blad 54, vak 6" De Eerstaanwezend inspecteur (getekend) K. DEVOS BEVERNAGE, blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid de volgende statutenwijziging goedkeurde :

1. Kennisname van documenten en verslagen.

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van het fusievoorstel waarvan de enige vennoot, hier vertegenwoordigd door mevrouw Patrice Naudts, voornoemd, handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DELBEKE-NAUDTS INVEST, verklaart dat het op de maatschappelijke zetel ter beschikking was sedert meer dan één maand en waarvan de vennoten kosteloos een afschrift konden bekomen.

Het fusievoorstel werd opgesteld op acht juni tweeduizend twaalf door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DELBEKE-NAUDTS INVEST en de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DELBEKE LUC METAALATELIER, in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen en werd neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op elf juni tweeduizend twaalf en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig juni daarna, onder nummers 12109108 en 12109109.

Il. De enige vennoot bevestigt in zijn hoedanigheid van houder van aandelen op naam, uiterlijk één maand voor de datum van deze algemene vergadering een afschrift te hebben ontvangen van het fusievoorstel in toepassing van het Wetboek van Vennootschappen, te weten:

1° de fusievoorstellen;

2° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

3° indien van toepassing op de vennootschap, de jaarverslagen en de verslagen van commissarissen over de laatste drie boekjaren.

III. De vergadering verklaart de inhoud van bovengemelde documenten, verslagen en stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing ervan.

2. Verrichting gelijkgesteld met fusie door opslorping  Ontbinding zonder vereffening  Overgang onder algemene titel van het vermogen.

1. Fusie door overneming door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DELBEKE-NAUDTS 1NVEST en vermogensovergang.

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op acht juni tweeduizend twaalf door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DELBEKE-NAUDTS INVEST en de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DELBEKE LUC METAALATELIER en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Gent op elf juni tweeduizend twaalf en bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig juni daarna, onder nummers 12109108 en 12109109.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DELBEKE-NAUDTS INVEST, met zetel te 9080 Lochristi (Beervelde), Molenberglaan 14, hierna genoemd "de overnemende vennootschap", de besloten vennootschap met

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

beperkte aansprakelijkheid DELBEKE LUC METAALATELIER, met zetel te 9080 Lochristi (Beervelde), Molenberglaan 14, hierna genoemd "de overgenomen vennootschap", bij wijze van fusie overneemt. Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de ovememende vennootschap en wordt, op voorwaarde dat de algemene vergadering van de overnemende vennootschap tot eenzelfde besluit komt, de overgenomen vennootschap te ontbinden zonder vereffening.

2. Boekhoudkundige datum.

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één januari tweeduizend twaalf

geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

3. Bevoorrechte aandelen of effecten.

Er zijn in de overgenomen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere

rechten werden toegekend.

4. Bezoldiging bedrijfsrevisoren.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de bedrijfsrevisor van de betrokken vennoot-

schappen.

5. Bijzondere voordelen voor zaakvoerders.

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de

fuserende vennootschappen.

6. Eigendomsovergang  algemene voorwaarden van de overgang.

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap goed.

De overgang van het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen omvat tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en de logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

- alle eventuele optierechten waarvan de overgenomen vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten ut singuli, enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten, evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen; - alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de overgenomen vennootschap partij is als huurder of verhuurder;

- alle intellectuele rechten omvattende onder meer: alle tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de overgenomen vennootschap titularis of beneficiaris is;

- wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de overnemende vennootschap zullen de zaakvoerders van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen om zo de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving ter zake.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten niet de werknemers, die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie ze gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van de inbreng om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, uitgenomen de bijzondere voorschriften opgelegd in verband met de tegenwerpelijkheid van de eigendomsoverdracht van de onroerende goederen toebehorende aan de overgenomen vennootschap.

Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is bij te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de overnemende vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in voordeel van de overgenomen vennootschap en deze bestaande ten laste van de overgenomen vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de overgenomen vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de overnemende vennootschap. Alle eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

In het door de overgenomen vennootschap aan de overnemende vennootschap overgedragen vermogen zijn de onroerende goederen begrepen waarvan de beschrijving, de oorsprong van eigendom, de voorwaarden voor overdracht en de bijzondere voorwaarden hierna worden beschreven en die aan bijzondere publiciteit onderworpen bestanddelen van het vermogen uitmaken:

1. Appartement "Residentie ANVERS" te Lochristi, Antwerpsesteenweg 83

A. Omschrijving

GEMEENTE LOCHRISTI, eerste afdeling

In een appartementsgebouw Residentie ANVERS gelegen Antwerpsesteenweg nummer 83, op een

perceel grond, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster sectie C, nummer 9641B12,

met een oppervlakte volgens titel van drie are zevenenvijftig centiare (3 a 57 ca).

Het appartement op de eerste verdieping, nummer V1, inhoudende:

a) ln privatieve en uitsluitende eigendom: inkom, living met keuken, berging, twee slaapkamers, badkamer, wc en terras

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: driehonderd duizendsten van de gemene

delen waaronder de grond.

De autostaanplaats op het gelijkvloers, nummer P3, inhoudende:

a) ln privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke autostaanplaats

b) ln mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: twintig duizendsten van de gemene delen

waaronder de grond.

Kadastraal inkomen: zevenhonderd tweeënnegentig euro (¬ 792).

2. Autostaanplaats "Residentie ZOUTE PALACE" te Knokke (Knokke-Heist), Zoutelaan 50-52 A, Omschrijving

GEMEENTE KNOKKE-HEIST, eerste afdeling, deelgemeente KNOKKE, eerste afdeling In de residentie "Zoute Palace", gelegen Zoutetaan nummer 50-52, op een perceel grond, gekadastreerd of het geweest, sectie B, volgens titel nummer deel van nummer 913A en deel zonder nummer en volgens kadaster nummer 913/D, met een oppervlakte volgens titel van tweeëntwintig are achtenvijftig centiare (22 a 58 ca).

De enkele autobox driehonderd vijfendertig (335) gelegen op het niveau min 3 (-3), bevattende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: De enkele autobox zelf met poort

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijftien tienduizendsten der gemene deren van

het gebouw, waaronder de grond.

Kadastraal inkomen: honderd achtenzeventig euro (E 178).

3. Appartement en studio "Residentie Sunflower" te Knokke-Heist, Jozef Nellenslaan 135 A. Omschrijving

1) GEMEENTE KNOKKE-HEIST, eerste afdeling, deelgemeente KNOKKE, eerste afdeling

In een appartementsgebouw Sunflower gelegen Jozef Nellenslaan nummer 135, op een perceel

grond, gekadastreerd of het geweest, volgens titel en kadaster sectie A, nummer 3110, met een

oppervlakte volgens titel van vier are zevenennegentig centiare (4 a 97 ca).

Een appartement op de eerste verdieping, nummer D/9, inhoudende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: hal en sas, living met balkon, keuken, toilet met lavabo, badkamer met bad en lavabo en achteraan een slaapkamer met kast

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: vijfendertig duizendsten van de gemene delen

waaronder de grond.

De garage nummer 3, gelegen op de binnenkoer inhoudende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke parking

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: drie duizendsten van de gemene delen. Kadastraal inkomen: achthonderd vierennegentig euro (¬ 894).

2) GEMEENTE KNOKKE-HEIST, eerste afdeling, deelgemeente KNOKKE, eerste afdeling ln een appartementsgebouw Sunflower gelegen Jozef Nellenslaan nummer 135, op een perceel grond, gekadastreerd of het geweest, volgens kadaster sectie A, nummer 31/C, met een oppervlakte volgens titel van vier are zevenennegentig centiare (4 a 97 ca).

De studio gelegen op het gelijkvloers, gekend op het kadaster onder de referentie "A.GV/AIK5", en omvattende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: de studio zelf bestaande uit: hall, studio met keukenhoek (met inbegrepen: meubelen, verwarmingsplaat, frigo, dampkap), badkamer (met inbegrepen: bad, lavabo en wc) en terras vooraan.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid:

achtentwintig duizendsten in de gemene delen waaronder de grond.

De kelder nummer 5 gelegen in de kelderverdieping en omvattende:

a) In privatieve en uitsluitende eigendom: de kelder zelf.

b) In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: één duizendste in de gemene delen

" Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik B - Vervolg

waaronder de grond.

Kadastraal inkomen: zeshonderd veertien euro (¬ 614).

7 Boekhoudkundige verwerking

De vergadering verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en

passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschap, overeenkomstig het boekhoudrechtelijk

continuïteitsbeginsel (zoals vastgesteld door het koninklijk besluit van dertig januari tweeduizend één)

geboekt zullen worden in de overnemende vennootschap.

3. Machten tot uitvoering.

De vergadering verleent alle machten aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap tot

uitvoering van de genomen beslissingen.

4. Volmacht.

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan de heer Roger De Vos, accountant, gevestigd te 9080 Lochristi, Oud-Hoflaan 44, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen, met inbegrip van de aanvraag bij de BTW, Ondernemingsloket, Sociale Verzekeringskas en de directe belastingen.

5. Volmacht tot vernietiging van het register van aandelen.

Vermits alle aandelen op naam zijn, worden alle machten verleend aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap te vernietigen.

Bijlagen bij het7Bèlgiscli StaatibÏad - 28/08/2012 - Annexes du Moniteur belge Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Damme

Notaris

16/08/2012

Tezelfdertijd neergelegd :

_ uitgifte van de akte

- publicatielijst;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordrgen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2012
ÿþt u Mai Ward 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1III I1I 1111 II IIII II IIII8

" iaiosios*

Ondernemingsnr : 0442.282.287

Benaming

(voluit) : Delbeke Luc Metaalatelier

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Molenberglaan 14, 9080 Beervelde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel inzake de geruisloze fusie van de BVBA 'Delbeke Luc Metaalatelier' door overneming door de BVBA 1Delbeke-Naudts Invest'

Uit een fusievoorstel opgemaakt op 8 juni 2012 door de zaakvoerders van de BVBA 'Delbeke Luc Metaalatelier' en de BVBA 'Delbeke-Naudts Invest', conform artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen, blijkt het volgende:

De fusie betreft de overname van de BVBA 'Delbeke Luc Metaalatelier', met zetel te 9080 Beervelde, Molenberglaan 14, ingeschreven in het RPR te Gent en met BTW-nummer BE 0442.282.287, door de BVBA 'Delbeke-Naudts Invest', met zetel te 9080 Beervelde, Molenberglaan 14, ingeschreven in het RPR te Gent en met BTW-nummer BE 0808.429.627, waardoor het gehele vermogen van de BVBA 'Delbeke Luc Metaalatelier', zowel de rechten als de verplichtingen, zal cvergaan op de BVBA 'Delbeke-Naudts Invest'. Daar alle aandelen van de BVBA 'Delbeke Luc Metaalatelier' reeds in handen zijn van de BVBA 'Delbeke-Naudts Invest' betreft het hier een geruisloze fusie. Bijgevolg zullen er ook geen nieuwe aandelen worden uitgegeven.

Het doel van de BVBA 'Delbeke Luc Metaalatelier is in haar statuten als volgt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel:

Fabricatie van en handel in alle metalen constructies en kunstwerken zoals ten titel van voorbeeld gesmeed

ijzer of kcperwerk, en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende

handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of

welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle

bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel

gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin."

Het doel van de BVBA 'Delbeke-Naudts Invest' is in haar statuten als volgt omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

-Het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekreciterlijk statuut

-Het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt

-Het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

j NEERGELEGD

~ 1 Z JUNI 2012

REc.H"gJ'~" t~C VAN

'`~î'^II ' tir)ri. T"

Vs

behr

aai

Bel;

Staa

"



algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief naken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van aile verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen

-Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in aile bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen

-Het kopen en verkopen van metaalwaren, Het bewerken van metalen, evenals het maken van allerhande metaalconstructies.

De opsomming is niet beperkend.

De vennootschap kan, binnen de perken van haar maatschappelijk doel, zowel in België als in het buitenland, alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of burgerrechterlijke verrichtingen doen.

Zij kan deelnemen bij wijze van inbreng, overdracht, samensmelting, inschrijving, participatie, financiële tussenkomst of op een andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, tijdelijke verenigingen of verrichtingen die een gelijkaardig of verwant doel hebben of die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te bevorderen,"

De zaakvoerders van de overnemende vennootschap, hetzij de BVBA 'Delbeke-Naudts Invest' zijn:

1.Mevrouw Patrice Naudts, wonende te 9080 Beengelde, Molenbergiaan 14.

2.De heer Stein Gryp, wonende te 9080 Beervelde, Molenberglaan 14,

3.Mevrouw Jolien Gryp, wonende te 9080 Beervelde, Molenbergiaan 14,

De zaakvoerders van de over te nemen vennootschap, hetzij de BVBA 'Delbeke Luc Metaalatelier, zijn:

1.De heer Luc Delbeke, wonende te 9080 Beervelde, Molenberglaan 14.

2.Mevrouw Patrice Naudts, wonende te 9080 Beervelde, Molenberglaan 14.

Vanaf 1 januari 2012 zullen de verrichtingen gesteld door de BVBA 'Delbeke Luc Metaalatelier boekhoudkundig geacht worden te zijn uitgevoerd voor rekening van de BVBA 'Delbeke-Naudts Invest'.

De enige vennoot van de over te nemen vennootschap is de overnemende vennootschap zelf en bezit geen bijzondere rechten. Eer zijn in de over te nemen vennootschap tevens geen houders van andere effecten dan aandelen. Derhalve worden uit dien hoofde geen bijzondere voordelen toegekend.

Aan de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen worden geen bijzondere voordelen toegekend ' in het kader van de geruisloze fusie.

Mevrouw Patrice Naudts

Zaakvoerder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel d.d. 8 juni 2012

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

49tioudgn aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/02/2012
ÿþMad Word 11.1

(tg In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

*iaos3asa*

NEERGELEGD

- ~ FEB. 2012

REC%iTFAitfli VAN

Iz anPlN ANDEL TE GENT

 %

Ondernemingsnr : 0442.282.287

Benaming

(voluit) : DELBEKE LUC METAALATELIER

(verkort) :

Rechtsvaren : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : MOLENBERGLAAN 14, 9080 BEERVELDE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Mededeling

Volgende stukken worden neergelegd:

Fusievoorstel in uitvoering van art. 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

Geruisloze fusie door overneming van DELBEKE LUC METAALATELIER bvba door DELBEKE - NAUDTS INVEST bvba

Naudts Patricia

zaakvoerder

27/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 25.05.2011, NGL 22.06.2011 11190-0463-015
15/02/2011 : GE160063
02/08/2010 : GE160063
07/08/2009 : GE160063
13/08/2008 : GE160063
27/12/2007 : GE160063
09/11/2006 : GE160063
04/11/2005 : GE160063
15/07/2004 : GE160063
17/10/2003 : GE160063
04/11/2002 : GE160063
06/07/2001 : GE160063
10/03/2001 : GE160063
11/07/1992 : GE160063
01/06/1991 : GE160063

Coordonnées
DELBEKE LUC METAALATELIER

Adresse
MOLENBERGLAAN 14 9080 BEERVELDE

Code postal : 9080
Localité : Beervelde
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande