DELICIAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELICIAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 600.906.981

Publication

24/03/2015
ÿþIra Mod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VI

i

1111

5043805*

GRIFFIE RECHTBANK AN

KOOPHANDEL GENT

12 *ART 2015

AFDELING DE/en

tMONDE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 6 cc, c3c6 9 $,1

Benaming (voluit) : DELICIAS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Luxemburgstraat 5, 9140 Temse

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap

Uittreksel uit een akte verleden voor Ann DE BLOCK, notaris te Sint-Amands op 10 maart 2015, váór

registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel.

1. Oprichter:

- Mevrouw STOOP Katheliine Maria Catherine, geboren te Beveren op acht juni negentienhonderd

zesentachtig, wonende te Temse, Philippe Saveryslaan 132,

2.a) Rechtsvorm: handelsvennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap niet beperkte

aansprakelijkheid

b) Naam :"DELICIAS"

3. Zetel : Luxemburgstraat 5, 9140 Temse

4. Doel : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, rechtstreeks of door middel van aangestelden of tussenpersonen, alleen of in samenwerking met derden:

Een onderneming van bewerkende en verwerkende voedingsnijverheid en groot- en kleinhandel in de produkten van visvangst, landbouw, tuinbouw, veeteelt en voedingsbedrijven, in het bijzonder de produktie van diepvriesprodukten op basis van vlees, vis, gevogelte en groenten.

De aankoop, verkoop, productie, het optreden als tussenpersoon, kleinhandel en groothandel en het produceren van allerhande producten uit de voedingsindustrie.

Deze opsomming is niet-limitatief, kortom alles en elke handeling die nodig is voor het efficiënt uitbaten van een handelszaak.

De vennootschap mag zich door alle middelen interesseren in alle zaken, ondernemingen, vennootschappen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, welke een gelijk, analoog of verwant voorwerp hebben of welke uit hun aard de ontwikkeling van haar onderneming kunnen begunstigen, haar grondstoffen kunnen aanbrengen of de verkoop van haar produkten kunnen vergemakkelijken,

De aankoop, verkoop, het optreden als tussenpersoon, de productie van, kleinhandel en groothandel van allerhande hardware en software en allerhande audiovisueel materiaal. Het maken van muziek- en videoproducties. Het voeren van online reclamecampagnes.

Het geven van opleidingen en organiseren van seminaries;

Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan vrije beroepen, bedrijven en ondernemingen van alle aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, informatica, promotie, marketing, personeelsbeleid en informatie;

De onderneming in onroerende goederen, welke onder mee omvat:

De aan-en verkoop van onroerende goederen, het bouwrijp maken van terreinen, het bebouwen ervan met woningen en appartementen met het oog op de tekoopstelling, het verwerven, verbeteren, inrichten, bezitten en beheren van onroerende goederen van aile aard: het verkavelen, het verhuren en ter beschikking stellen onder alle vormen van alle onroerende goederen van alle bestemmingen;

Adviesverlening inzake onroerende goederen en onroerende beleggingen;

Het beleggen van vermogen, het beheer van onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle herstellingen die rechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing, de aan- en verkoop, de huur en verhuring van deze goederen, alsmede de borgstelling voor de goede afloop van verbintenissen voor derdepersonen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - vervolg

Het verweren door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons en andere onroerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaand of nog op te richten vennootschappen.

Algemene onderneming van bouwwerken, alle werkzaamheden van gebouwen, omvattende onder meer het bouwen, verbouwen, onderhouden, herstellen, renoveren en slopen van huizen, appartementen en alle andere soorten gebouwen.

Alle aannemingen van bouwwerken, grondwerken, metsel- en betonwerken, betonbouw, isolatie- en voegwerken, alle aannemingen van afbraak en/of veranderingswerken aan gebouwen, alsmede alle herstellingen en renovaties van gebouwen.

Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm. In het kader kan zij zich borg stellen of aval verlenen, in de meeste ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositokassen, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Het verlenen van diensten van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën verkoop, productie en algemeen bestuur.

Het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen; in de meeste ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg, plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille en kapitaalbestuur,

Het ter beschikking stellen van personeel.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijke doel verband houden.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

De aankoop en verkoop, import en export, groothandel en kleinhandel en het optreden als tussenpersoon rechtstreeks of onrechtstreeks van alle roerende en onroerende goederen.

Het verhuren van allerhande roerende goederen. -

Het leveren van diensten van projectmanagement, waaronder het uitvoeren van haalbaarheidsstudies, het opstellen of het laten opnemen van ontwerpen, plannen en beschrijvingen die in besteken moeten worden ingelast, het voorbereiden van documenten voor offerteaanvragen, met inbegrip van contractvoorwaarden, het geven van adviezen op technisch vlak, het beheer van de uitvoering van werken, het waarmerken van betalingsaanvragen, het vaststellen van gebreken, het nemen van maatregelen indien er zich omstandigheden zouden voordoen die de stipte uitvoering van werken in het gedrang brengen, het uitvoeren van inspecties en keuringen, het verlenen van bijstand bij voorlopige en definitiever oplevering.

De activiteiten van bemiddelaar met het oog op de verkoop, aankoop, ruif, verhuring of afstand van onroerende goederen, onroerende rechten of handelsfondsen, alsmede de activiteiten van verhuurder van goederen in mede-eigendom.

De vennootschap zal bij uitoefening van haar activiteit de wet en de beginselen van waardigheid en discretie, inherent aan de uitoefening van het beroep van vastgoedmakelaar, zoals vastgelegd door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

Die alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris, of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap kan zich ten gunste van vennootschappen borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk. De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheeld of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

5. Duur

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur.

6. Geplaatst kapitaal :

18.600 EUR dat volledig geplaatst is. Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde die ieder

111005te van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is volstort ten belope van 12.400 EUR, zoals blijkt uit

een attest van deponering van het gestorte kapitaal afgeleverd door de KBC Bank,

7, Boekjaar

Begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgende jaar. Het eerste boekjaar loopt tot

éénendertig maart tweeduizend zestien.

8. Winstverdelingen reserves- Liquidatiesaldo : __

Voor-

behcden aan het Belgisch

Staatsblad

nnexes du Moniteur belge

24/03/2015

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad

T Voor- Luik B - vervolg

beho:4den De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat,

aan het De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met

 11é1U1sc í~ inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de

Staatsblad vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden ook, geschiedt de vereffening door één of

meerdere vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering en die ook de bevoegdheden en bezoldigingen

van de vereffenaar(s) vaststelt.

De vereffenaar(s) zaifzullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de bevoegde rechtbank van

koophandel is bevestigd of gehomologeerd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

9. Gewone algemene vergadering te houden op de maatschappelijke zetel of op een andere in de

bijeenroepingen aangeduide plaats de derde vrijdag van de maand september om twintig uur.

De eerste gewone algemene vergadering wordt gehouden op de derde vrijdag van september tweeduizend

zestien, Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het

stem recht.

10 Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, al dan niet vennoot.

Tot gewone niet-statutaire zaakvoerder werd benoemd

- mevrouw STOOP Kathelijne, voornoemd;

De benoemde niet-statutaire zaakvoerder heeft verklaard het toegekende mandaat te aanvaarden en

verklaard niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van het mandaat.

Zij is bevoegd de vennootschap in en buiten rechte alleen te vertegenwoordigen,

Het mandaat van de zaakvoerder is, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering

onbezoldigd.

Niet aanstelling commissaris

De oprichter verzoekt mij notaris, nog te akteren dat zij, op grond van te goeder trouw verrichte schattingen,

tot het besluit gekomen is dat de vennootschap vrijgesteld is van de verplichting een commissaris te benoemen

en dat zij ook geen commissaris wenst te benoemen.

Overname Verbintenissen

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 W. Venn, de verbintenissen

overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap zijn aangegaan.

Volmacht

Volmacht met recht van indeplaatsstelling wordt gegeven aan aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm

van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "A & A" gevestigd te Nieuwkerken-Waas,

Kwakkelhoekstraat 9of een van haar aangestelden, teneinde de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover

alle belastingadministraties, waaronder de B.T.W., alsook tegenover de diensten van het ondernemingsloket, de

kruispuntbank, de griffie van het rechtspersonenregister teneinde aldaar alle aanvragen, inschrijvingen,

wijzigingen, doorhalingen, schrappingen en alle administratieve verrichtingen van de vennootschap uit te voeren.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

(getekend)

Ann DE BLOCK, notaris te Sint-Amands.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift akte van oprichting



Coordonnées
DELICIAS

Adresse
LUXEMBURGSTRAAT 5 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande