DELICIOUS FOOD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELICIOUS FOOD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.223.340

Publication

04/09/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Ward 11.1

Deal

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de E-Itte

uRIFFIE RECHTBANK VAN 1 KOOPHANDEL GPiq'r

1101

111111111RINNII

26 AUG. 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0836.223.340

Benaming

(voluit) : DELICIOUS FOOD

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-Noord 14

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING - VEREFFENING IN ÉÉN AKTE  VOLMACHT

Er blijkt uit een proces-verbaal, afgesloten door Notaris Philippe Verlinden, te Sint-Niklaas, op veertien augustus tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden, dat een buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DELICIOUS FOOD", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-Noord 14, BTW BE 0836.223.340, RPR Gent afdeling Dendermonde, werd gehouden, waarop onder andere met eenparigheid van stemmen de volgende besluiten werden genomen:.

EERSTE BESLUIT - Verslagen

a) voorafgaande verklaring

De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen, evenals van de staat van activa en passive van de vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschap-'pen, ter beschikking van de enige vennoot werd gesteld, vergezeld van de overige ter zake dienende documenten zoals bepaald hierna:

-verslag van de zaakvoerder;

-verslag van de bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J, VANDE MOORTEL & C° BEDRIJFSREVISOREN", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, BTW BE 0461.238.562, RPR Gent afdeling Oudenaarde, vertegenwoordigd door de heer Bert DE CLERCQ, bedrijfsrevisor;

-staat van activa en passiva, die niet meer dan drie maanden voordien is vastge-.steld;

-een bewijs van betaling van aile schulden aan derden die blijken uit de afgeleverde staat van activa en, passive;

-verklaring uitgaande van de zaakvoerder dat er geen andere schulden zijn dan deze die opgenomen zijn in: de staat van activa en passive;

-verdelingsplan met berekening van de in te houden roerende voorheffing en van het netto-aandeel van de enige vennoot in de vereffening.

b)bevestiging externe wettigheid

De optredende notaris bevestigt, na onderzoek, het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig artikel 181 §4 van het Wetboek van vennootschappen gehouden

De zaakvoerder, hier aanwezig, verklaart aan de notaris dat er geen bijzondere overieenkomsten bestaan waaraan de vennootschap zich dient te houden bij haar ontbin-ding.

c) besluit

De besluiten van het verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor, met name de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "J. VANDE MOORTEL & C° BEDRIJFSREVISOREN", voornoemd en vertegenwoordigd als voormeld, luiden ais volgt:

"In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder, van de BVBA DELICIOUS FOOD een boekhoudkundige staat afgesloten op 31 juli 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 71.303,54 euro en een netto-actief van 64.497,47 euro

Overeenkomstig de beschikkingen van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heb ik de staat van activa en passiva afgesloten op 31 juli 2014 van de vennootschap DELICIOUS FOOD BVBA, met

maatschappelijk zetel te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-Noord 14, nagezien met het oog op de vrijwillige

" ontbinding,

De waarderingsregels werden gewijzigd, rekening houdende met de vermoedelijke realisatiewaarde. Eveneens werd een voorziening aangelegd voor de kosten verbonden aan het vereffenen van de vennootschap.

De ontbinding en vereffening zal geschieden in één akte conform artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen. Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IBR, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige geiden om die te voldoen werden geconsigneerd. Bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatieboni, geraamd op een bedrag van 3.949,75 euro, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de Algemene Vergadering niet geconsigneerd werd.

Op grond van de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, kunnen wij bevestigen dat deze boekhoudkundige staat, behoudens onze opmerking hieronder, op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap en dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerders gerealiseerd zullen worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge Niettemin wensen we voorbehoud te formuleren voor eventuele fiscale en/of sociale schulden en andere toekomstige schulden die naar aanleiding van deze vereffening zouden ontstaan of die naar aanleiding van een fiscale en/of sociale controle aan het licht zouden komen. Deze of andere schulden zullen ten laste vallen van de aandeelhouders."

De zaakvoerder van de vennootschap heeft verklaard dat er zich geen wijzigingen hebben voorgedaan tussen de datum waarop de staat van actief en passief werd vastgesteld en de datum van de algemene vergadering, die een niet-aangezuiverde schuld zouden laten verschijnen.

TWEEDE BESLUIT - Ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte

Na lezing van voormelde verslagen, besluit de vergadering om de vennootschap te ont-ibinden en haar in vereffening te stellen, met ingang van heden.

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk om te verzaken aan de termijnen en formaliteiten voorzien door artikel 194 van het Wetboek van vennootschappen en de vennootschap te ontbinden met onmiddellijke afsluiting van de vereffening in één akte overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering verklaart dat het Wetboek van vennootschappen voorziet dat een ont-binding en vereffening in één akte slechts mogelijk is indien cumulatief voldaan is aan volgende voorwaarden:

-er wordt geen vereffenaar aangeduid;

-alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd;

-aile vennoten zijn aanwezig of geldig vertegenwoordigd op de algemene vergadering en besluiten met eenparigheid van stemmen;

-indien een verslag moet worden opgemaakt door een commissaris, bedrijfsrevisor of externe accountant overeenkomstig artikel 181 §1, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, maakt het verslag melding van deze terugbetaling of consignatie in zijn conclusies;

-de terugname van het resterend actief gebeurt door de vennoten zelf.

Vervolgens neemt de vergadering volgende besluiten:'

-De vergadering besluit om geen vereffenaar aan te duiden;

-De vergadering besluit dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald;

-De vergadering stelt vast dat de enige vennoot aanwezig is op onderhavige vergadering en ermee instemt

dat de vennootschap ontbonden en vereffend wordt in één akte;

-De terugname van het resterend actief gebeurt door de enige vennoot zelf, zoals blijkt uit het derde besluit

hierna.

De vergadering besluit vervolgens verder te gaan met de sluiting van de vereffening. De hier aanwezige zaakvoerder neemt hiervan kennis.

De zaakvoerder van de vennootschap verklaart kennis te hebben genomen van artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen, hetwelk stipuleert dat hij ten aanzien van derden als vereffenaar wordt beschouwd, bij gebreke aan de benoeming van een vereffenaar(s),

DERDE BESLUIT GOEDKEURING JAARREKENING

De voorzitter legt aan de algemene vergadering de jaarrekening afgestoten per veertien augustus

tweeduizend veertien voor.

4

e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De enige vennoot verklaart een exemplaar van de jaarrekening ontvangen te hebben., De zaakvoerder van de vennootschap verklaart uitdrukkelijk dat alle schulden ten aanzien van derden aangezuiverd werden en legt hiervan de betalingsbewijzen voor. De algemene vergadering onderzoekt de jaarrekening en besluit deze zonder enig voorbehoud goed te keuren.

VIERDE BESLUIT  Goedkeuring van de verdeling van het netto verdelingssaldo en overname van de resterende activa bestanddelen  mandaat betaling roerende voorheffing.

De vergadering besluit, op basis van voormelde staat van actief en passief de dato eenendertig juli tweeduizend veertien, waarbij rekening werd gehouden met de afhouding van de voorziene liquidatiekosten, het res-'terend actief van de vennootschap ten belope van vierenzestigduizend vierhonderd zevenennegentig euro en zevenenveertig eurocent (¬ 64.497,47) uit te keren aan de enige vennoot.

De enige vennoot verklaart de hem toegekende activa te aanvaarden.

De liquidatiebelasting dient te worden voldaan.

In dit licht verleent de vergadering volmacht aan de heer Christophe DE COCK, voornoemd, tot betaling van de roerende voorheffing en de verdeling van het netto-aandeel ten behoeve van de enige vennoot in de vereffening.

De vergadering besluit vervolgens uitdrukkelijk opdracht te geven aan de financiële instelling ING om aile bestaande tegoeden bij deze financiële instelling rechtstreeks over te schrijven op de rekening van de enige vennoot met nummer BE74 3630 9324 2807,

De enige vennoot, de heer Christophe DE COCK, voornoemd, verklaart vervolgens dat van de bestaande tegoeden voorafgaandelijk een private schuld in zijn hoofde ten belope van zesentwintigduizend zeshonderd drieënveertig euro en vijfentwintig eurocent (¬ 26.643,26) aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAMPUS  RPF", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-Noord 14, BTW BE 0438.847.893, RPR Gent afdeling Dendermonde, mag worden afgetrokken, welke schuld rechtstreeks door de financiële instelling op volgende rekening van laatstgenoemde vennootschap dient te warden gestort: BE20 3930 4221 1156.

De heer Christophe DE COCK, voornoemd, verklaart hierbij uitdrukkelijk aile mogelijke navorderingen van belastingen en taksen te zullen betalen. Eventuele teruggaven van belastingen en taksen zullen hem eveneens toekomen.

VIJFDE BESLUIT Sluiting vereffening

Gelet op de afgifte van de goederen aan de enige vennoot en gelet op de verbintenis tot persoonlijke tenlasteneming van de eventuele latente, niet-aangezuiverde schulden in evenredigheid met het aandelenbezit, verklaart de algemene vergadering de afrekening voor gesloten.

Voor zoveel als nodig verklaart de enige vennoot dat hij alle toekomstige activa en passive, alle rechten en verplichtingen van de vennootschap overneemt.

De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

De vergadering besluit dat de vereffening hierbij als beëindigd wordt beschouwd en dat de vereffening hierbij wordt afgesloten.

De vergadering besluit dat de boeken en de documenten van de ontbonden en vereffen-ide vennootschap gedurende de door de wet vereiste termijn zullen bewaard worden te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-Noord 14.

ZESDE BESLUIT  Vaststelling beëindiging mandaat zaakvoerder

De vergadering stelt vast dat het mandaat van de zaakvoerder beëindigd is inge-wolge de ontbinding van de

vennootschap en de sluiting van haar vereffening.

De vergadering besluit om de zaakvoerder algehele kwijting te verlenen voor de uitoefening van zijn

mandaat en dit zonder enig voorbehoud,

ZEVENDE BESLUIT BIJZONDERE MACHTIGING

De algemene vergadering besluit om de heer Christophe DE COCK, voornoemd, aan te stellen als bijzondere gevolmachtigde om in naam en voor rekening van de vennootschap aile bankrekeningen op naam van de vennootschap, af te sluiten.

ACHTSTE BESLUIT - Volmacht

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan de heer Christophe DE COCK, voornoemd, met mogelijkheid tot in de plaats stelling, om de schrapping van de vennootschap bij de Ondernemingsloketten, in de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de Administra-te van de Belasting over de Toegevoegde Waarde aan te passen, voor zover als nodig, en hiertoe alle administratieve stukken en documenten te ondertekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

07/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 03.02.2014, NGL 28.02.2014 14058-0130-010
08/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 04.02.2013, NGL 01.03.2013 13057-0373-009
22/06/2011
ÿþ"

Luik B

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ma/ 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*11092470"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : hecto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 0836223340

Benaming

(voluit) : DELICIOUS FOOD

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-Noord 14

Onderwerp akte : VERBETERING PUBLICATIE OPRICHTING

In het uittreksel van de oprichtingsakte van de Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' "DELICIOUS FOOD", met maatschappelijke zetel te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-Noord 14, verleden voor` Geassocieerd Notaris Philippe Vertinden te Sint-Niklaas op 11 mei 2011 en bekendgemaakt in de bijlage tot het' ': Belgisch Staatsblad van 16 mei 2011 onder nummer *11303217* zijn twee materiële vergissingen opgenomen; die niet overeenstemmen met de oprichtingsakte:

1)Datum van de oprichtingsakte is 11 mei 2011 en niet 18 maart 2011

2)De heer Christophe De Cock is niet echtgescheiden maar ongehuwd.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/06/2011- Annexes du Moniteur belge

16/05/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*11303217*

Neergelegd

12-05-2011



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): Delicious Food

0836223340

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-Noord 14

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd Notaris Philippe Verlinden, te Sint-Niklaas, op achtten maart tweeduizend en elf dat de heer DE COCK Christophe, geboren te Sit-Niklaas op 16 november 1988, (NN 881116-091-93), echtgescheiden, wonend te 2540 Hove, Mortselsesteenweg 28, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht als volgt:

Maatschappelijke vorm  naam

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De maatschappelijke naam luidt  Delicious Food

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Industriepark-Noord, 14,

Maatschappelijk kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR); het is vertegenwoordigd door 250 gelijke aandelen zonder nominale waarde.

De oprichters hebben verklaard en erkend dat het kapitaal van vijfentwintigduizend euro (25.000 EUR) volledig geplaatst is. De heer DE COCK Christophe, bovenvermelde oprichter, heeft ingeschreven op alle aandelen door inbreng in speciën.

De aandelen zijn volledig volgestort, zijnde vijfentwintig duizend euro (¬ 25.000,00) die werden gedeponeered op rekening nummer 363-0882248-73 bij ING-Bank.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft als doel:

I. Voor eigen rekening:

A/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen;

B/ Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

II. Voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden :

A/ het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt;

B/ het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

C/ het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur;

D/ het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies;

E/ het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa;

F/ het verlenen van administratieve prestaties en computerservices;

G/ de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in  t kort tussenpersoon in de handel;

H/ het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen;

I/ Groot- en kleinhandel in alcoholische dranken (onder meer in wijnen en whiskey s)

III. Bijzondere bepalingen

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Duur van de vennootschap

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur vanaf de verkrijging van haar rechtspersoonlijkheid.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het zelfde jaar. Het eerste boekjaar van de vennootschap vangt aan op heden en zal afgesloten worden op dertig september tweeduizend twaalf.

Gewone algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de

eerste maandag van de maand februari om elf uur.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

De oproepingen van de vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven geschieden overeenkomstig de desbetreffende artikels van het Wetboek van Vennootschappen, waaronder de verzending van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen moeten ter beschikking worden gesteld. De vennoten, de zaakvoerder(s), en desgevallend de commissarissen, de obligatiehouders en de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen , worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Reserves  verdeling van winst - liquidatiebonus

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst, nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van de maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan wordt gereserveerd of dat er een andere bestemming aan wordt gegeven.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Volmacht

Door de heer DE COCK Christophe handelend in zijn hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap) werd een bijzondere volmacht, met bevoegdheid van indeplaatsstelling, verleend aan de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1146:

- mevrouw Myriam Dietens;

- mevrouw Liesbeth De Bruyne;

- mevrouw Sarah Verkimpe

Het netto-overschot van de vereffening wordt verdeeld onder de aandelen, met dien verstande dat aan alle aandelen dezelfde rechten zijn verbonden.

Bestuur van de vennootschap

De oprichter heeft verklaard het aantal zaakvoerders vast te stellen op één

Zij hebben verklaard als niet-statutair zaakvoerder te benoemen: De heer DE COCK Christophe, voornoemde

oprichter, die heeft aanvaard.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL (getekend Ph. Verlinden, geassocieerd Notaris)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
DELICIOUS FOOD

Adresse
INDUSTRIEPARK-NOORD 14 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande