DELICOFFEE BEVEREN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELICOFFEE BEVEREN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.310.926

Publication

05/05/2014 : Ontslag en benoeming van zaakvoerders - volmacht aan Fiduciaire
Bourgoîgnie

Met eenparigheid van stemmen heeft de bijzondere algemene vergadering van 27,03.2014 is beslist ;

- Het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden van mevrouw Adi Van Eeckhoorn met als;

ondememingsnummer 0760.150.693, per 27,03.2014.

- Volmacht te verlenen aan Fiduciaire Bourgoignîe, Hamiltonpark 19 te 8000 Brugge. Zij worden belast met de formaliteiten voor de griffie en/of de ondememingsloketten.

Johan Vercruysse

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,
05/05/2014 : Ontslag en benoeming van zaakvoerders - volmacht aan Fiduciaire
Bourgoignïe

Met eenparigheid van stemmen heeft de bijzondere algemene vergadering van 10.06.2013 is beslist :

- Het ontslag als zaakvoerder te aanvaarden van BVBA Deli Beveren met als vaste vertegenwoordiger

Dirk Vaerewijck per 23.06.2013.

- Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om mevrouw Adi Van Eeckhoom, Kapittelstraat 17 - 9280

Lebbeke met als ondememingsnummer 0760.150.693 te benoemen vanaf 24.06.2013.

Met eenparigheid van stemmen wordt beslist om de heer Johan Vercruysse, Pater Vertentenstraat 74 -

9220 Hamme te benoemen als onbezoldigd zaakvoerder vanaf 24.06.2013.

- Volmacht te verlenen aan Fiduciaire Bourgoignie, Hamiltonpark 19 te 8000 Brugge. Zij worden belast met de formaliteiten voor de griffie en/of de ondernemingsloketten.

Johan Vercruysse

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

... uc bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie
10/09/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RF~tFFIE RECHTSANK VAN KOOPHANDEf.

3 0 A116. 2012

DENDERMONDE

G1iFf e.

*iaiszasi

Ondernemingsnr : * $4 .5Q.G

Benaming (voluit). DEL(COFFEE BEVEREN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Warande 52

9120 Beveren

Onderweg akte BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte, verleden voor Meester Thierry VAN S1NAY, geassocieerd notaris te Ninove-Meerbeke, op 27 augustus 2012, neergelegd ter publicatie, v66r registratie, dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als naam "DELIFOCCEE BEVEREN", met zetel te Beveren, en met als eerste adres: 9120 Beveren, Warande 52, door 1) De naamloze vennootschap "VANOBAKE", met maatschappelijke zetel te 9400 Ninove Elisabethlaan 143. De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde en heeft het ondernemingsnummer 0412.382.632 en is onder onderworpen aan de belasting over de toegevoegde waarde onder nummer BE 412.382.632. en 2) De naamloze vennootschap "BROOD- EN BANKETBAKKERIJEN LA LORRAINE", met maatschappelijke zetel te 9400 Ninove, Elisabethlaan, 143, ondernemingsnummer 0402.225.247, BTW nummer BE 402.225.247.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600.-) Euro en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal van de vennootschap is volledig geplaatst en volstort.

De oprichters verklaren en erkennen dat alle aandelen door hen werden onderschreven en gestort als volgt:

- de Naamloze vennootschap VANOBAKE, voornoemd, schrijft in op honderd vijfentachtig (185) aandelen, ofwel achttienduizend vijfhonderd euro (£ 18.500,00), volledig volstort.

- de Naamloze Vennootschap BROOD- EN BANKETBAKKERIJEN LA LORRAINE, voornoemd, schrijft in op één (1) aandeel, ofwel honderd euro (¬ 100,00), volledig volstort.

Totaal: achttienduizend zeshonderd (18.600.-) Euro of honderd zesentachtig (186) aandelen, volledig volstort.

Bedoeld bedrag werd, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE25 7310 2678 2782, geopend ten name van de vennootschap in oprichting bij de KBC Bank, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op drieëntwintig augustus tweeduizend en twaalf, dat mij is overhandigd om door mij te worden bewaard.

Dienvolgens beschikt de vennootschap over het bedrag van achttienduizend zeshonderd (18.600.-) euro. De vennootschap heeft tot doel de bereiding, aankoop en verkoop en handel in het algemeen, in producten die verband houden met de bakkerij, banketbakkerij, beschuiten, koekjes, snoepgoed, versnaperingen en alle andere voedingswaren in de ruimste zin van het woord,

De vennootschap heeft bovendien tot doel het uitbaten van verbruiksalons, restaurants en snackbars en alle activiteiten die ermee verband houden.

Dit alles in de ruimste zin van het woord.

Deze opsomming is niet limitatief en moet steeds als louter exemplatief worden beschouwd.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag deelnemen In alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke als commerciële aard, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het maatschappelijk doel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

u Moniteur belge

e ç

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De vennootschap is verbonden door de handelingen die verricht zijn door haar zaakvoerders) zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, behoudens in het geval dat ze kan bewijzen dat een derde ervan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn; openbaarmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De duur van het mandaat van zaakvoerder is onbepaald.

Hij is ten allen tijde, zonder motivering of opzegging afzetbaar door de algemene vergadering.

Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan voorzien worden.

De benoeming van de zaakvoerder en zijn ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffie van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het benoemingsbesluit, en van een afschrift daarvan bestemd om in de bijlage van het Belgisch Staatsblad te worden bekendgemaakt,

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen, De vennoten kunnen zich laten bijstaan door een accountant,

Overeenkomstig de bepalingen van artikel 385 van het Wetboek van Vennootschappen, kunnen de individuele onderzoeks- en controlebevoegdheden van de vennoten worden overgedragen aan één of meer met de controle belaste vennoten. Die vennoten worden benoemd door de algemene vergadering. Zij mogen in de vennootschap geen andere taak uitoefenen of enig ander mandaat aanvaarden. Zij kunnen zich overeenkomstig de wet laten vertegenwoordigen door een accountant.

De vergadering kan hen een vaste vergoeding toekennen voor de uitoefening van hun mandaat.

Ingeval de vennootschap op een gegeven ogenblik voldoet aan de vereisten, opgelegd door het Wetboek van Vennootschappen of door onderhavige statuten, om over te gaan tot de benoeming van een commissaris, dan is de zaakvoerder gehouden binnen de twee maanden na kennisname van de gewijzigde toestand de algemene vergadering bijeen te roepen die overgaat tot de benoeming.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen, op de Iaatste zondag van de maand juni om 11.00 uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. Ingeval van ontbinding, na betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het overblijvend saldo over al de aandelen verdeeld worden, rekening houdend met de volstorting ervan.

III: OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN  SLOT VAN DE AKTE.

A.- Eerste zaakvoerder.

Voor onbepaalde duur te rekenen vanaf heden wordt door de oprichters tot gewone zaakvoerder benoemd: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DELI BEVEREN, met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren-Waas, Vrasenarestraat 8, en hebbende als ondcrnemingsnummer BE 0427.029.236; die op ' haar beurt zal vertegenwoordigd worden door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Dirk Albert Maria Vaerewijck, geboren te Kruibeke op 6 juni 1964, nationaal nummer 64.06.06-315.18, gehuwd, wonende te 8620 Nieuwpoort, Albert I laan 235 bus 0101, wiens mandaat onbezoldigd zal zijn, en die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal maar zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

B.- Eerste gewone algemene vergadering  Eerste boekjaar.

De eerste jaarvergadering (of) (gewone algemene vergadering) zal worden gehouden in het jaar

tweeduizend veertien.

Het eerste boekjaar loopt vanaf neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 31

december 2013.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

C.- Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

VOLMACHT.

De zaakvoerder, hier vertegenwoordigd zoals gezegd, geeft volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Fiduciaire Bourgoignie, met zetel te 8000 Brugge, Hamiltonpark, 19, vertegenwoordigd door de heer Didier Bourgoignie, zaakvoerder, of diens vertegenwoordigers, die de bevoegdheid verkrijgt om op te treden met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, ter uitvoering van de wettelijke en administratieve formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten van het ondernemingsloket, de griffies van de rechtbanken van het koninkrijk en bij alle administratieve overheden, waaronder alle belastingsadministraties, de BTW-administratie zijnde inbegrepen, ten gevolge van de door de vennootschap tot heden genomen beslissingen of toekomstige te nemen beslissingen,

De verantwoordelijkheid van voornoemde vennootschap en haar vertegenwoordigers wordt uitdrukkelijk beperkt tot het vervullen van de formaliteiten. Deze volmacht kan geen enkele verantwoordelijkheid meebrengen in hoofde van voornoemde vennootschap wat betreft de wettelijkheid en/of de gegrondheid van de door de vennootschap genomen beslissingen die aan de grondslag liggen van de in het kader van deze volmacht verrichte formaliteiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Th. Van Sinay, geassocieerd notaris te Ninove-Meerbeke.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden ;aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 26.06.2016, NGL 31.08.2016 16556-0329-014

Coordonnées
DELICOFFEE BEVEREN

Adresse
JOZEF CARDIJNSTRAAT 52 9420 ERPE-MERE

Code postal : 9420
Localité : Erpe
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande