DELINCO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : DELINCO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 461.214.412

Publication

17/06/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na heerlegging ter griffie van de akte

A III

*191178 5R

NEERGELEGD

05 JUNI 20%

RECHTBANK VAN

KOOPHAN[ ifli`2GENT

Ondememingsnr : 0461.214.412

Benaming

(voluit) : DELINCO

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootshap

Zetel : D'Hoyestraat 25 9870 Zulte (Olsene)

(volledig adres)

Onderwerp akte : kapitaalvermindering - statutenwijzigingen

Er blijkt uit een akte verleden op drie en twintig mei tweeduizend en veertien door Notaris Hélène DUSSELIER, te Meulebeke; houdende een buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders der naamloze vennootschap "DELINCO", waarvan de zetel gevestigd is te 9870 Zulte (Olsene), D'Hoyestraat nr 25; B.T.W.-ondememingsnr 0461.214.412 RPR Gent; dat de volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen en met naleving van de wettelijke of statutaire beperkingen aan het stem-'recht:

1! De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal te verminderen met EEN MILJOEN HONDERD DRIE EN TWINTIG DUIZEND EURO (¬ 1.123.000,00), om het te brengen van EEN MILJOEN HONDERD VIJFENTACHTIG DUIZEND EURO (¬ 1.185.000,00) op TWEE EN ZESTIG DUIZEND EURO (¬ 62.000,00), met als doel het maatschappelijk kapitaal aan te passen aan de huidige omzet en activiteiten en de huidige en toekomstige noden der vennootschap; deze vermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van werkelijk gestort kapitaal via rekening-courant, volgens de modaliteiten te bepalen door de raad van bestuur. Deze kapitaalvermindering geschiedt met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van aile aandelen in het maatschappelijk vermogen.

Deze terugbetaling mag, overeenkomstig artikel 613 van het Wetboek van vennootschappen, eerst plaatshebben twee maanden nadat het besluit van de buitengewone algemene vergadering is bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, of later, indien de schuldeisers die een vordering hebben ten laste van de vennootschap die op de dag van de bekendmaking nog niet eisbaar was en voor die datum ontstaan is, hun rechten hebben doen gelden overeenkomstig zelfde artikel 613. In dat geval kan de uitkering pas gebeuren zodra deze schuldeisers voldoening hebben gekregen of zodra hun aanspraak om zekerheid te verkrijgen bij uitvoerbare rechterlijke beslissing is afgewezen.

2/ De vergadering beslist de tekst van artikel vijf der statuten aan te passen aan het genomen besluit, door de eerste zin ervan te vervangen door:

"Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEE EN ZESTIG DUIZEND EURO (¬ 62.000,00)."

3! De vergadering beslist dat de aandelen voortaan ook statutair alle op naam zijn, en bijgevolg vervanging

van de tekst van:

- artikel 8 der statuten door, "De aandelen zijn op naam. Op de zetel der vennootschap wordt een

aandelenregister gehouden, waarvan elke vennoot inzage mag nemen. Elk aandeel heeft een gelijk recht bij de

verdeling der winsten en der opbrengsten van de verdeling."

- schrapping van de laatste zin van artikel 10 der statuten

- schrapping in artikel 10. ter der statuten, in punt 1° van de woorden "aan toonder of op naam"

- schrapping van punt 5. in artikel 11 der statuten

- schrapping van de woorden "effecten aan toonder of in artikel 24 der statuten.

4! De vergadering beslist in fine van artikel 26 der statuten volgende tekst toe te voegen:

"De aandeelhouders kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De houders van obligaties, warrants of certificaten bepaald in artikel 537 van het Wetboek van vennootschappen, mogen van die besluiten kennis nemen.

De aandeelhouders of de houders van winstbewijzen, obligaties, warrants of certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven (rekening houdend met de hun toegekende rechten) kunnen ook op afstand deelnemen aan de algemene vergadering, door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. De raad van bestuur bepaalt de wijzen waarop de hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, worden gecontroleerd en gewaarborgd, en hoe wordt vastgesteld dat een aandeelhouder via het elektronische

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden' beschouwd. Het elektronische communicatiemiddel moet de aandeelhouder bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en om het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

De raad van bestuur heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Hij kan enkel van dit recht gebruik maken na de opening der debatten. In dit geval brengt de voorzitter der vergadering de beslissing ter kennis voor het sluiten der zitting en dit wordt vernield in het proces-verbaal. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen. Met het oog op de tweede vergadering kunnen andere aandelen der vennootschap worden neergelegd. Alle vormvereisten voor de eerste vergadering, inbegre-pen de neerlegging der volmachten, gelden ook voor de tweede vergadering. In dezelfde voorwaarden heeft de raad van bestuur tevens het recht elke algemene vergadering drie weken uit te stellen."

5/ De vergadering beslist de woorden "(voor zover wettelijk verplicht)" in te lassen na het woord "jaarverslag" in de eerste zin van artikel 30 der statuten.

6/ De vergadering beslist artikel 33 der statuten aan te passen aan de huidige wetsbepalingen in verband met de procedure van vereffening, door de tekst ervan te vervangen door:

"Bij ontbinding der vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars; bij ontstentenis van dergelijke benoeming zal de vereffening gebeuren door de zorgen der leden der raad van bestuur alsdan in functie. Te dien einde hebben de vereffenaars de meest uitgebreide macht die hen wordt toegekend door artikel 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering stelt de vergoedingen der vereffe-naars vast.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

De vereffenaars zenden in de zevende en de dertiende maand na de invereffeningstelling een omstandige staat van de toestand van de vereffening, opgesteld aan het einde van de zesde en twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar, over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vennootschapsdossier gevoegd.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten der vennootschap of na afhouding van provisie voor deze, zal het saldo eerst aangewend worden om in geld of effecten het afbetaald bedrag der kapitaalsaandelen dat niet werd gedelgd terug te betalen. Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, houden de vereffenaars voor de verdeling rekening met deze ongelijkheid, en herstellen zij het evenwicht door alle aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald. Het overschot zal door de vereffenaars ofwel onverdeeld in natura afgegeven worden aan al de aandeelhouders elk in verhouding van zijn aandelen, ofwel door hun zorgen verdeeld worden, hetzij in natura, hetzij door en na realisatie der resterende goederen. Indien verdeling in natura onmogelijk blijkt zal tot realisatie overgegaan worden. In afwijking van het voorgaande en onverminderd artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, kan de ontbinding en vereffening in één akte gebeuren mits naleving van volgende voorwaarden:

1. er is geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva luidens de staat van artikel 181 Wetboek van Vennootschappen;

3. alle aandeelhouders of vennoten zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met éénparigheid van stemmen."

7! De vergadering verleent volledige machtiging aan de raad van bestuur om voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Hélène DUSSELIER te Meulebeke.

Tegelijk hiermee neergelegd; expeditie van de akte statutenwijzigingen en de gecoördineerde tekst der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

26/02/2014 : GE186798
06/02/2013 : GE186798
28/02/2012 : GE186798
09/03/2015 : GE186798
06/04/2011 : GE186798
14/05/2010 : GE186798
14/05/2009 : GE186798
12/05/2009 : GE186798
23/04/2015 : GE186798
19/02/2008 : GE186798
06/03/2007 : GE186798
22/09/2006 : GE186798
03/03/2006 : GE186798
17/02/2005 : GE186798
08/02/2005 : GE186798
14/07/2004 : GE186798
27/02/2004 : GE186798
29/09/2003 : GE186798
18/03/2003 : GE186798
25/03/2002 : GE186798
27/04/2001 : GE186798
03/10/2000 : GE186798
18/02/2000 : GE186798
28/04/1999 : GE186798
28/04/1999 : GE186798
25/02/1999 : GE186798
07/08/1997 : GE186798
05/09/2017 : GE186798

Coordonnées
DELINCO

Adresse
D'HOYESTRAAT 25 9870 OLSENE

Code postal : 9870
Localité : Olsene
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande