DELMO NEW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DELMO NEW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.430.305

Publication

04/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.05.2014, NGL 30.06.2014 14243-0413-015
05/11/2013
ÿþ MocIlVocd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





' NEER~~~/L~::Te.)

~ & Ó~~ 1q

2 / w°^. ~~ ~°°

KOop*GMffrë. ':«'-:mo/7



'----'  ...

--------------_--_-._---_----_ .-------

updo laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eM bevoegd mw rechtspersoon ten aanzien van derden tevertegenwoordigen

Verso ' Naam anhandtekening.

.................. I«

Ondernemingsnr : 0847.430.306

. Benaming

Nomx : Delmo New

(verkort): Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Evengemomstmenwmg173.9Ó32Gent (volledig adres)

Onderwerp akte Verplaatsing maatschappelijke zetel

Op de bijzondere algemene vergadering van 11 oktober 2013 werd beslist dat de maatschappelijke zetel vanaf deze datum wordt verplaatst naar Noorwegenstraat 29 D te 9940 Evergem.

HildoDeklenck.

Zaakvoerder

Bijlagen biihet Belgisch Staatsblad - 05/11/2013 - Annexes_dILMonitenr_bete

25/07/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

16 JULI 2012

REC K VAN

KOOPHA L TE GENT

Voor- I III II liii 11fl 111111 lii III bIIIN~I

behouden *iaiaiios*

aan het

Belgisch

Staatsblac









;1,

0ndernerningsnr : 641-. 4 3 0 3 o

Benaming (voluit) : DELMO NEW

(verkort):

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Evergemsesteenweg 173

9032 Gent (Wondelgem)

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

i; Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Niek Van der Straeten, geassocieerd notaris, te Destelbergen, op 9 juli 2012, dat; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht als volgt :

iI Naam : Delmo New ;

II Zetel : 9032 Wondelgem Evergemsesteenweg 173 ;

il Duur : Onbepaald.

Vennoot/Vennoten :

;I 1. De Heer Delmotte, Christophe Joseph Alois, wonende te Gent (Wondelgem), Evergemsesteenweg 173, en zijn echtgenote

2. Mevrouw Deklerck. Hilde Alice Maria wonend te Gent (Wondelgem), Evergemsesteenweg 173. l

Op de kapitaalaandelen wordt ais volgt in geld ingeschreven:

il Door inbrengen in geld, door de huwgemeenschap Delmotte - Deklerck voornoemd, op honderd zesentachtig (186) aandelen,;

;, vertegenwoordigend het volledig maatschappelijk kapitaal, waarop ardus volledig werd ingeschreven. "

Ij Verklaringen I

De oprichters verklaren :

- in uitvoering van artikel 235 en 236 van het wetboek van vennootschappen voor wat betreft de honderd; jl zesentachtig (186) onverdeelde aandelen, die werden toegekend aan de huwgemeenschap Delmotte -Deklerck aan te stellen; ;j als titularis van deze aandelen:

e) De heer Delmotte Christophe voornoemd tot beloop van drieënnegentig aandelen: 93

;i b) Mevrouw Deklerck Hilde, voornoemd, tot beloop van drieënnegentig aandelen: 93

I; Zij bedingen dat de vermogensrechten verbonden aan deze aandelen toekomen aan de huwgemeenschap en dat de:

j vennootschapsrechten verbonden aan zelfde aandelen toekomen aan henzelf, ;

; De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volledig volgestort is ten belopej

j; van honderd ten honderd.

;; Kapitaal : Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (£ 18.600,00) en wordt vertegenwoordigd door honderd;

;j zesentachtig (186) aandelen zonder vermelding van waarde. Gestort bedrag : achttienduizend zeshonderd euro (E;

I; 18.600,00). I

;j Samenstelling van het kapitaal : Het kapitaal is volledig onderschreven door volstorting in geld. `

I; Boekjaar: van één januari tot en met éénendertig december van ieder jaar j

,; Reserves  winstverdeling  vereffening : Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd; ii afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve;

;: één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. j

,I Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

i; Bij ontbinding 1 vereffening worden alle activa van de vennootschap gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders:

;; beslist. ;

;; Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende!

;: opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. 1

j Bestuur ; De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

I De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders,1

I; bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering ;

jl van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. ;

I; Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van;

openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. ;

;; Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in; Ij rechte als eiser of ais verweerder. ;; De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

;; Inciev_al de vennootschap sleohts één vennoot telt: Indien geen zaakvoerder benoemd Is heeft de enige vennoot van; I; rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot; ;j zaakvoerder benoemd worden.

DoelI `

f,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in binnenland als in buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

Het aankopen en verkopen van snijgereedschappen, specifieke beroepskledij en voedingsmachines zowel als klein- of als groothandel.

Het slijpen en onderhoud van snijgereedschappen.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels, nijverheids-, financiële, roerende, onroerende of andere verrichtingen en handelingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk in verband staan met één of ander deel van haar maatschappelijk doel of die eenvoudig nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.

De vennootschap mag leningen, voorschotten en kredieten toestaan en zich borg stellen vont derden, zaakvoerders en vennoten,

De vennootschap mag verrichtingen doen zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelf of in deelneming met of door tussenkomst van elke ander natuurlijke of rechtspersoon, en dit alles zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft tevens tot doel:

- De uitoefening van het beheer, de instandhouding en valorisatie van haar onroerend en roerend patrimonium, zowel in België als in het buitenland, met inbegrip van aankopen, verkopen, in huur nemen, verhuren, in vruchtgebruik/recht van opstal nemen en geven, ruilen;

- Het onderhoud, de verbouwing, de bebouwing, de verhuring ervan; de vennootschap mag haar patrimonium op een zo efficiënt mogelijke wijze beheren en haar actiefbestanddelen optimaal rentabiliseren;

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en/of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, of die van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag op weke wijze ook betrokken woorden in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijke, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen."

Dit elles voor zover de vereiste toelatingen, vergunningen of bewijs van ondernemingsvaardigheden kunnen worden voorgelegd.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan optreden als bestuurder en/of vereffenaar in andere vennootschap en kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om 14 uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden als regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden aan verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per telefax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen. Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd dcor de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar : Aanvang op datum oprichting, om af te sluiten op en zal worden afgesloten op 31 december 2013 .

Eerste jaarvergadering : in het jaar 2014.

BEKRACHTIGING HANDELINGEN GESTELD IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van der rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, worden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek vennootschappen

- alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bij deze bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 11 juni tot op heden.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerders, en dit voor onbepaalde duur: de heer Delmotte Christophe en mevrouw Deklerck Hilde, beiden voornoemd, die verklaard hebben deze opdracht te aanvaarden.

Deze opdracht is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

AANDUIDING VAST VERTEGENWOORDIGER

Voor het geval de vennootschap tot zaakvoerder, bestuurder/gedelegeerd bestuurder of vereffenaar wordt benoemd in een andere vennootschap, wordt hierbij de heer Delmotte Christophe, nu reeds aangeduid als vast vertegenwoordiger, die in voorkomend geval betast wordt met de uitvoering van deze opdracht. Hij verklaart deze opdracht te aanvaarden.

VOLMACHT FORMALITEITEN KRUISPUNTBANK VOOR ONDERNEMINGEN -- ONDERNEMINGSLOKET  SOCIALE EN FISCALE ADMINISTRATIES.

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan;

- de burgerlijke vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Accountantskantoor De Kezel, Van den Broucke" te 9070 Destelbergen, Admiraalstraat 135.

- Mevrouw Marian Van den Broucke, accountant, wonende te 9070 Destelbergen, Admiraalstraat 135.

- De Heer Alain De Kezel, accountant, wonende te 9070 Destelbergen, Admiraalstraat 135.

om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, en ieder van hen bevoegd afzonderlijk op te treden, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover aile belastingadministraties, waaronder de administratie der B.T.W. en directe belastingen, de diensten van het A.O.I.F., alsook tegenover de kruispuntbank der ondernemingen, de ondernemingsloketten en sociale kassen, teneinde daar alle aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en schrappingen en alle andere administratieve verplichtingen van de vennootschap uit te voeren met inbegrip van controles, inregelstellingen en het afsluiten van akkoorden."

`,' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I.

mod 11.1

Váor-behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Teaeliik hiermede neeraeleod: VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

expeditie akte oprichting Niek Van der Straeten Notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2012 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste bie. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 27.05.2016, NGL 15.06.2016 16181-0113-013

Coordonnées
DELMO NEW

Adresse
NOORWEGENSTRAAT 29D 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande