DELPLANQUE CHRISTIAN

Divers


Dénomination : DELPLANQUE CHRISTIAN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 628.457.159

Publication

21/04/2015
ÿþ Mod Word t t.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

br IVY u 111

e st



Ondernemingsnr : C4)22, , t 5 J- .) SGà

Benaming

(voluit) : VOF DELPLANQUE Christian

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap

Vennootschap onder firma

Zetel : Jenny Tanghestraat, 7 Bus 105 9050 LEDEBERG (Gent) (volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap onder firma

De vennootschap is een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een vennootschap onder firma, met als naam "VOF DELPLANQUE Christian"

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9050 LEDEBERG (GENT) Jenny Tanghestraat 7, bus 105." De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39, 3°-5° W. Venrt betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing., De vennootschap heeft tot doel: Consulting en verhandelen van textiel goederen en aanverwanten. Zij kan daartoe samenwerken met, deelnemen in, op gelijk welke wijze, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan. Zij mag alles doen wat verband houdt met het bovengenoemde doel of wat kan bijdragen tot de realisatie ervan.

De vennoten zijn:

De heer Christian DELPLANQUE

Mevrouw Louise DELPLANQUE

Zij zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

De vennoten verbinden zich ertoe geen zelfstandige activi-'teiten uit te oefenen die op enige manier, concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 1.000 euro.

Het kapitaal is vertegenwoordigd door een veranderlijk aantal aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Elk aandeel moet steeds volledig volstort zijn.

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Een aandelenregister wordt bijgehouden op de' zetel van de vennootschap.

Een deelneming mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met algemene meerderheid .De overdracht of de overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De vennootschap wordt bestuurd door één zaakvoerder, die al dan niet vennoot dienen te zijn van de vennootschap. Tot zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd:

De heer Christian Detplanque.

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen zou verzetten.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap. Uitzondering wordt gemaakt voor die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. ledere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap.

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd zal jaarlijks bijeengeroepen worden op de 18 dag van de maand februari, om 18,00 uur, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De vergadering zal op de eerst-tvolgende werkdag gehouden worden, indien die dag een wettelijke feestdag is.

De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de; instemming van de winst en de kwijting aan de zaakvoerder.

Er wordt gestemd per aandeel, waarbij eik aandeel recht geeft op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap loopt van één januari tot éénendertig december van ieder jaar.

In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op 10/04/2015 en eindigt het op 31/12/2015

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt de zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan worden door één of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met unanimiteit van de stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186-190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met unanimiteit van stemmen anders besluit.

In geval van overlijden van een vennoot zal de vennootschap niet van rechtswege ontbonden zijn, doch voortgezet worden door de overlevende vennoten of vennoot, samen in het voorkomende geval met de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot, die zich ten aanzien van de vennootschap laten vertegenwoordigen door één gevolmachtigde.

Ongeacht het voormelde zal de vennootschap steeds van rechtswege ontbonden zijn indien er op een bepaald ogenblik minder dan twee vennoten zijn.

Ieder in het buitenland verblijvend vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of maatschappelijk lasthebber wordt geacht keuze van woonplaats gedaan te hebben in de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, aanmaningen en dagvaardingen geldig kunnen geschieden.

~~ r

s/ C4/ j;L-,r-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

jZehobden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
DELPLANQUE CHRISTIAN

Adresse
JENNY TANGHESTRAAT 7, BUS 105 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande