DELTA ENERGY BELGIUM

NV


Dénomination : DELTA ENERGY BELGIUM
Forme juridique : NV
N° entreprise : 838.860.354

Publication

11/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 10.06.2013, NGL 02.04.2014 14084-0259-029
08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 09.06.2014, NGL 01.07.2014 14268-0139-025
09/09/2011
ÿþmcd 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

. ~~.5 '" r.d

Ondernamngsnr: 8S$ C60 354

Benaming : Deta Ejiargy Be1gium

(voluit)

Rechtsvorm : Naan'ticz=_ vennootschap

Zetei : Molenweg, Haven 1940

9130 Doei

Onderwem efcta : OPRICHT]NG  STATUTEN  OVERGANGSBEPALINGEN  BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Isabelle Raes, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT & RAES, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op 26 augustus 2011 en neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van Dendermonde váár de vervulling van de formaliteit van registratie, dat

1. de vennootschap naar Nederlands recht Delta Energy B.V., met maatschappelijke zetel te Poelendaelesingei 10, 4335JA Middelburg, Nederland, en ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel voor Zuidwest-Nederland onder het nummer 22053066 en

2. de vennootschap naar Nederlands recht Delta N.V,, met maatschappelijke zetel te

Poelendaelesingel 10, 4335JA Middelburg, Nederland, en ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel voor Zuidwest-Nederland onder het nummer 22031457.

een handelsvennootschap werd opgericht met de volgende kenmerken:

Rechtsvorm: naamloze vennootschap

Naam: Delta Energy Belgium

Zetei: te 9130 Doel, Molenweg, Haven 1940

Duur: onbepaald

Kapitaal: ¬ 61.500,00, vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder nominale waarde, die elk een gelijk deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Alle aandelen werden volledig onderschreven in speciën en tegen pari en het maatschappelijk kapitaal werd volledig volgestort. De inbrengen werden geplaatst op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in '.: oprichting, bij de bank "BNP Paribas Fortis", waarvan een attest, opgemaakt op 26 augustus 2011, aan de notaris werd overhandigd.

Begin en einde van het boeklaar: 1 januari en 31 december van elk jaar.

Commissaris: geen

Doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, in België en in het buitenland:

- het leveren van energiediensten aan eindgebruikers in het groot- en middenzakelijk segment, in de ruimste zin van deze woorden;

- het handelen in, en het aankopen en verkopen van, energie op de wholesalemarkt, daaronder niet limitatief begrepen gas en andere brandstoffen, elektriciteit, warmte, daaraan verwante producten zoals emissierechten, garanties van oorsprong en transportrechten, alsmede daarvan afgeleide producten (derivaten), zowel 'over the counter' als via beurzen, in de ruimste zin van deze woorden; en

- al datgene te doen wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks samenhangt.

Zij mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende activiteiten verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel of die van aard zijn haar ontwikkeling te bevorderen.

De vennootschap mag op om het even welke wijze alle intellectuele rechten, merken, modellen en/of tekeningen verwerven, uitbaten en te gelde maken.

'Î7a=1 ~rf~;0?C`~^ :.. :;: ...._.r,.:fi[.?.`~rrrri?~C^3"i5. 1a'?:ï'15:~

;."

VAN E~2~;á~r:i ~':i " +c~-

3 p AliS 2V11

®ENDF27,;.à:::-`

" 11136956+

~ .r~

re"

Voorbehouden

mod z. 1

De vennootschap kan aile opdrachten waarnemen met betrekking tot het bestuur, het beheer, de directie, de controle en de vereffening van alle vennootschappen en ondernemingen.

De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande cf op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het doel gelijkaardig of analoog is met het hare of van aard is haar doel te bevorderen.

De vennootschap mag leningen aangaan of toestaan, met of zonder waarborgen en/of zekerheden. Gewone algemene vergadering: gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats vermeld in het oproepingsbericht, op de tweede maandag van de maand juni om 14.00 uur, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, vindt de gewone algemene vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag. Elke aandeelhouder mag zich op de algemene vergadering doen vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten moeten schriftelijk gegeven warden en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. De raad van bestuur mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd vijf volte dagen voor de algemene vergadering. Alvorens aan de vergadering deel te nemen dienen de aandeelhouders of hun vertegenwoordigers de aanwezigheidslijst te ondertekenen. Elke aandeelhouder kan per brief stemmen, bij middel van een formulier dat behoorlijk gedateerd en ondertekend is, en dat de naam en het adres van de aandeelhouder . vermeldt, het aantal aandelen waarvoor hij stemrecht heeft, de dagorde van de vergadering en, voor elk van de punten, zijn stemwijze of onthouding. De raad van bestuur mag bepalen binnen welke termijn de vennootschap dit formulier dient te ontvangen.

De aandeelhouders kunnen bovendien eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, voor zover dit wettelijk is toegestaan. Reserves: van de nettowinst wordt eik jaar tenminste 5% afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve 10% van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Winstverdeling: het resultaat van elk boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake. Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van het te verwerken resultaat. De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren, mits naleving van de voorwaarden van de wet.

Verdeling van het na vereffening overbliivende saldo: Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Bestuur de vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, samengesteld uit ten minste het wettelijk vereiste minimum aantal leden, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders. Hun mandaat kan te allen tijde worden herroepen. De algemene vergadering van aandeelhouders beslist over hun eventuele bezoldiging.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt aangesteld, benoemt deze een vaste

' vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, in overeenstemming met de wettelijke voorschriften ter zake.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig cf dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van de handelingen die door de wet zijn voorbehouden aan de algemene vergadering.

De raad van bestuur kan zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, bestaande uit meerdere leden, met uitzondering echter van het algemeen beleid van de vennootschap en de handelingen die door de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden.

De raad van bestuur oefent het toezicht op dit directiecomité uit. De raad van bestuur bepaalt de voorwaarden voor de aanstelling van de leden, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze,van het directiecomité.

Wanneer een rechtspersoon wordt aangewezen tot lid van het directiecomité, benoemt deze een . vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Wanneer een lid van het directiecomité bij een beslissing of verrichting die behoort tot de bevoegdheid van het directiecomité een vermogensrechtelijk belang heeft dat strijdig is met het belang van de vennootschap, dient het lid de raad van bestuur hierover in te lichten. Enkel de raad van bestuur zal bevoegd zijn om deze beslissing of verrichting goed te keuren.

De raad van bestuur en, desgevallend, het directiecomité mogen het dagelijks bestuur en de vertegenwoordiging wat dit bestuur aangaat aan één of meer personen opdragen. Indien een

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011- Annexes du Moniteur belge

113~ c b17. , 1 ili; - ' ' c[,;  ~~ _ _ - - _ ' :~-r,^._.z:- -Ea - _ - _ _ -t aol ^ -

. i, ____._ _ _. ~ S i:~. _.. .:~i . 3CtC I cáEÎ: .. . _.... ; 3Ii; lLl~Ïi ~_ fÎi~ai E~_ ~i =n:_,~ ~" _.-- _. ~ _._'l~iï de , .. _

O-;jrer,- ken

'" ,i=vC: ri£:_iTi .. "

"oc r-behot °d.r.

" a^n he( Bcng!sie.: i 5 ia atab lad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011- Annexes du Moniteur belge

rnod 2.1

persoon aan wie het dagelijks bestuur wordt toevertrouwd tevens bestuurder van de vennootschap is, zal deze de titel van gedelegeerd bestuurder dragen.

De raad van bestuur, het directiecomité en de gedelegeerden tot het dagelijks bestuur mogen, binnen de grenzen van hun respectievelijke bevoegdheden, bijzondere volmachten verlenen aan één of meer personen van hun keuze.

Vert eoenwoórdiaino: de vennootschap wordt jegens derden geldig vertegenwoordigd door twee bestuurders gezamenlijk optredend. Binnen het kader van de bevoegdheden van het directiecomité, wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door het gezamenlijk optreden van twee leden van het directiecomité. Binnen het kader van het dagelijks bestuur, wordt zij geldig vertegenwoordigd door iedere gedelegeerde tot dit bestuur, alleen optredend, ongeacht of deze bestuurder is. ' De vennootschap kan bovendien, binnen het kader van hun mandaat, vertegenwoordigd worden door bijzondere lasthebbers.

SLOTBEPALINGEN.

BENOEMINGEN.

Bestuurders: 1) Delta Energy B.V., vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te Poelendaelesingel 10, 4335JA Middelburg, Nederland, en ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel voor Zuidwest-Nederland onder het nummer 22053066, vast . vertegenwoordigd door de heer Guido Custers, met woonplaats te Waalsserstraat 3, 6237 NK Moorveld, Nederland;

2) Delta N.V., vennootschap naar Nederlands recht, met maatschappelijke zetel te

Poelendaelesingel 10, 4335JA Middelburg, Nederland, en ingeschreven in het handelsregister bij de Kamer van Koophandel voor Zuidwest-Nederland onder het nummer 22031457, vast vertegenwoordigd door de heer Jaap Rieter, met woonplaats te Heirust 13, 5242 JJ Rosmalen, Nederland.

Deze bestuurders zijn benoemd tot de gewone algemene vergadering van 2017 en hun mandaten zijn onbezoldigd.

EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING.

- Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 31 december 2012.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013, overeenkomstig de statuten.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel

Gelijktijdige neerlegging: uitgifte van de oprichtingsakte en 2 volmachten

Isabelle Raes, geassocieerd notaris

Op~_8 ~.~."sic :L =. _~E~ vermeide~ , .~ .. ~~~..-. _r i:0:7,d3nhhe" d var, de lièt=!I var j .- : =nJ

reci lsper3C4ii .?C

Coordonnées
DELTA ENERGY BELGIUM

Adresse
MOLENWEG HAVEN 1940 9130 DOEL

Code postal : 9130
Localité : Doel
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande