DELTAGRAM CONSULTING


Dénomination : DELTAGRAM CONSULTING
Forme juridique :
N° entreprise : 422.865.065

Publication

09/07/2014
ÿþ Mod Wotd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

30 JUNI 2014

AFDELlNqrnigDERMONDE

1111211M

II

be a

Ste

I III

Onclernerningsnr : 0422.865.065

Benaming

(voluit) : Deltagram Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel: 9220 Hamme, Plezantstraat 14

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging fusievoorstel inzake fusie door overneming van de NV 'Deltagram Consulting' door de BVBA 'HVG & Partners'

Uit een fusievoorstel opgemaakt op 30 juni 2014 door de bestuurders van de NV 'Deltagram Consulting' en ' de zaakvoerder van de BVBA 'HVG & Partners', conform artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen, blijkt het volgende:

" De fusie betreft de overname van de NV Deltagram Consulting', met zetel te 9220 Hamme, Plezantstraat 14, ingeschreven in het RPR te Gent, afdeling Dendermonde en met BTW-nummer BE 0422.865.065, door de BVBA 'HVG & Partners', met zetel te 9220 Hamme, Plezantstraat 14, ingeschreven in het RPR te Gent, adfeling Dendermonde en met BTW-nummer BE 0870.158.888, waardoor het gehele vermogen van de NV 'Deltagram : Consulting', zowel de rechten als de verplichtingen, zal overgaan op de BVBA 'HVG & Partners'.

De bestuurders van de NV 'Deltagram Consulting' zijn:

1. De Heer Hugo Van Geet, wonend te 9220 Hamme, Plezantstraat 14;

2. De Heer Piet Van Geet, wonend te 9220 Hamme, Sint-Jansstraat 7a;

3. De Heer Joris Van Geet, wonend te 9220 Hamme, Plezantstraat 14. De zaakvoerder van de BVBA 'HVG & Partners is de heer Hugo Van Geet, voornoemd.

A. De rechtsvorm, naam, doel en zetel van de te fuseren vennootschappen

1. De over te nemen vennootschap, vernield onder nummer 1, zijnde de naamloze vennootschap Deltagram Consulting' heeft als doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

De aanneming en uitvoering van alle werken van administratieve aard in de meest ruime betekening van het woord, inzonderheid: het verstrekken van diensten aan de overheid, aan bedrijven, aan parastatale instellingen, aan verenigingen en organisaties van alle aard, aan particuliere personen. Deze dienstverlening omvat onder meer: advies en bijstand inzake algemeen bestuur en beleid, met betrekking tot de verkoop, productie, de administratie, de bedrijfsorganisatie, het personeel, de boekhouding, het economaat.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen."

2. De overnemende vennootschap, vermeld onder nummer 2, zijnde de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap `HVG & Partners' heeft als doel:

"De vennootschap heeft ten doel:

a)De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm ook in handels-, industriële en financiële ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titelL

b)Het vertegenwoordigen van en het voeren van beheer en toezicht over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook.

c)De engineering, ontwikkeling, commercialisering, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking to alle roerende goederen, materieel, machines en outillage.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

d)Het leveren van diensten, het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en aile technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen,.

e)Het verkrijgen, uitbaten of afstaan van alle octrooien, merken, licenties en intellectuele rechten,

f) Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing van alle onroerende goederen, in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

In het algemeen zef zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijvingen of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen doen aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings, belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard, aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan."

B. De ruilverhouding van de aandelen en de eventuele opleg

Drieduizend achthonderd zesennegentig (3.896) volstorte nieuwe aandelen van de BVBA `HVG & Partners' worden uitgereikt aan de aandeelhouders van de NV `Deltagram Consulting', hetzij 3.896 aandelen van de vennootschap 'HVG & Partners' tegen 188 aandelen van de vennootschap `Deltagram Consulting' of 21 aandelen van 'HVG & Partners' tegen 1 aandeel van de vennootschap `Deltagram Consulting'.

C. De wijze waarop de aandelen in de overnemende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen die door de overnemende vennootschap in rutl voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen onder de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van de raad van bestuur van de ovememende vennootschap.

De nieuwe uitgereikte aandelen zijn aandelen op naam en zullen vermeld worden in het register van aandelen dat gehouden wordt overeenkomstig artikel 233 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders.

D. De datum vanaf wanneer deze aandelen recht geven te delen in de winst

De datum vanaf wanneer de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op 1 april 2014, zijnde de datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap, als bepaald in volgende paragraaf.

E De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

De datum vanaf wanneer de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap wordt vastgesteld op 1 april 2014.

Voor beide vennootschappen 'HVG & Partners' en 'Deltagram Consulting' Is dit op basis van de tussentijdse balans per 31 maart 2014, in aanvulling op de laatste jaarrekening, die voor de vennootschap 'HVG & Partners' werd afgesloten op 30 september 2013 en voor de vennootschap 'Deltagram Consulting' op 31 december 2013.

Alle verrichtingen sinds gemeld tijdstip door de over te nemen vennootschap gedaan, komen voor rekening van de overnemende vennootschap, en de sindsdien verworven resultaten zullen in de rekeningen van de overnemende vennootschap geboekt worden,

F. Beschrijving van de over te dragen onroerende goederen

De onroerende goederen die in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap "HVG & Partners" worden ingebracht, zijn de volgende

Onroerend goed te Spanje, Andalousië, gemeente Gaucin.

Een landgoed bestaande uit een landhuis met aanhorigheden op en met de medegaande grond en weilanden, gelegen te Gaucin (Spanje), la Santera, gekadastreerd als de percelen 186 en 187 van deel 4 van Gaucin, met een oppervlakte van 4 ha, 19 a. 63 ca (huis en grond) en van 3 ha. 91 a. 04,70 ca. (weilanden);

Ingeschreven in het register van eigendommen te Ronde, onder deel 630, boek 72, bled 42, finca nummer 4218, nummer 3 en onder deel 630, boek 72, bled 44, finca 658, nummer 7,

G. Diverse bepalingen

1.Er zijn in de over te nemen vennootschap geen aandeelhouders die bijzondere rechten hebben, en evenmin houders van andere effecten dan aandelen, zodat uit dien hoofde geen bijzondere rechten toegekend of maatregelen voorgesteld moeten worden.

2.De bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor die belast is met het opstellen van het in artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde verslag wordt vastgesteld overeenkomstig de gepresteerde uren.

3.Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

4,De boekhoudkundige verwerking zal gebeuren op basis van een boekhoudkundige toestand van de rekeningen van de overgenomen vennootschap per 31 maart 2014

&De fusie gebeurt onder de opschortende voorwaarde van het zich voltrekken van de partiële splitsing van , de vennootschap `HVG & Partners', waarbij een deel van haar vermogen wordt afgesplitst naar de BVBA `HVG & Partners'.

3-1. Statutenwijziging

In de overnemende vennootschap `HVG & Partners' wordt volgend artikel van de statuten gewijzigd:

Wijziging artikel vijf van de statuten in verband met het kapitaal ingevolge de kapitaalverhoging door inbreng in nature, namelijk door inbreng van het vermogen van de naamloze vennootschap 'Deltagram Consulting'

Dit fusievoorstel wordt door elke vennootschap die bij deze fusie betrokken is, uiterlijk zes weken voor de " algemene vergadering die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel : neergelegd en bekendgemaakt.

Hugo Van Geet

gedelegeerd-bestuurder

Tegelijk hiermee neergelegd: fusievoorstel de dato 30 juni 2014

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

V9or-

behoutien aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

01/10/2014
ÿþOndememingsnr : 0422.865.065

Benaming (voluit) : DELTAGRAM CONSULTING

;.

(verkort) :

.;

Rechtsvorm naamloze vennootschap

.;

Zetel: Plezantstraat 14

9220 Hamme

Onderwerp akte :Fusie door overneming door "HVG&Partners" ontbinding zonder vereffening - proces-verbaal van de overgenomen vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Ide, notaris te Hamme, op 5 september 20141 dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de naamloze vennootschapi "Deltagram Consulting", met zetel gevestigd te 9220 Hamme, Plezantstraat 14,: ondernemingsnummer 0422.865.065 - RPR Dendermonde, de volgende beslissingen heefti genomen:

EERSTE BESLISSING : Kennisname van documenten en verslagen

I. De vergadering neemt kennis en gaat over tot de bespreking van de hierna genoemde! documenten en verslagen waarvan de aandeelhouders, vertegenwoordigd als voormeld, verklaren dat die op de maatschappelijke zetel ter beschikking waren sedert één maand en waarvan

aandeelhouders kosteloos een afschrift hebben kunnen verkrijgen, !

Het betreft

a) het fusievoorstel de dato 30 juni 2014 opgesteld door de bestuursorganen van de Overgenomen Vennootschap, enerzijds, en van de Overnemende Vennootschap, anderzijds, in toepassing van artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen; dit fusievoorstel werd neergelegd, (i) in hoofde: van de Overgenomen Vennootschap op de griffie van de rechtbank van koophandel tei Dendermonde op 30 juni 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bij; uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen op 9 juli 2014 onderi nummer 14132489, en (ii) in hoofde van de Overnemende Vennootschap op de griffie van dei rechtbank van koophandel te Dendermonde op 30 juni 2014 en bekendgemaakt in de Bijlagen bij heti

Belgisch Staatsblad bij uittreksel overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen: ;.

op 9 juli 2014 onder nummer 14132490;

b) het omstandig schriftelijk verslag de dato 1 augustus 2014 opgesteld door het bestuursorgaan van de Overnemende Vennootschap in toepassing van artikel 694 van het Wetboek van vennootschappen;

c) het verslag van 1 augustus 2014, over het fusievoorstel, in hoofde van de Overnemende: !!Vennootschap opgesteld door de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm vani een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VERHEYDEN, HEYVAERT & Co", tei il 9200 Dendermonde, Zeelsebaan 14 bus 3, vertegenwoordigd door de heer Geert Heyvaert, bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 695 van het Wetboek van vennootschappen.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt

"10. BESLUIT.

In overeenstemming met de bepalingen van het artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen, hebben wij dit verslag opgesteld naar aanleiding van de voorgenomen overname van de naamloze vennootschap "Deltagram Consulting" door een fusie met de besloten vennootschap met beperkte i! aansprakelijkheid "HVG & Partners", welke laatstgenoemde hierbij zal optreden als overnemende! vennootschap.

!i Op basis van onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de norm van het instituut il van de Bedrüfsrevisoren inzake de controle van fusie- en splitsingsverrichtingen van!

e'

vennootschappen, bevestigen wij dat:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

UI

111111

*14178605*

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

2 2 SEP. 20111 AFDELINCMERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- Het ons voorgelegde fusievoorstel aile inlichtingen bevat voorzien in artikel 693 van het Wetboek

van vennootschappen.

De beschrijving van de voorgenomen verrichting beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid.

De waarderingsmethode weerhouden door de respectieve bestuursorganen voor de bepaling van de ruilverhouding, bedrijfseconomisch gerechtvaardigd is en past binnen het kader van de fusieverrichting, mede gelet op het feit dat in het voorliggende geval het aandeelhouderschap van beide vennootschappen nagenoeg identiek is, zodat het relatief belang van de aandeelhouders voor en na de fusie geen substanele wijzigingen ondergaat.

De economische waarde van de aandelen wordt bepaald als volgt:

"HVG & Partners" BVBA : ¬ 274,42 per aandeel

"Delta dram Consultind " NV :¬ 5.788 33 per aandeel

Er zijn geen bijzondere moeilijkheden vastgesteld bij de waardering.

Op grond van onze controlewerkzaamheden die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de controlenormen van het Institue der Bedriffsrevisoren, kunnen wij besluiten dat de door de bestuursorganen voorgestelde ruilverhouding van éénentwintig (21) aandelen van de overnemende vennootschap "HVG & Partnere voor één (1) aandeel van de overgenomen vennootschap "Deltagram Consulting", zonder afgifte van fracties, redelijk is. Deze uit te reiken aandelen zijn volledig volgestort, zonder vermelding van nominale waarde en genieten dezelfde rechten als de bestaande gewone aandelen en nemen deel in de resultaten vanaf I april 2014.

.. De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd zijn en verplichtingen duidelijk en

volledig gekend en vastgelegd zijn.

Na de overname van de naamloze vennootschap "Deltagram Consulting" door fusie met de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "HVG & Partners" zal het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap "HVG & Partners "975.357,85 EUR bedragen en zal het worden vertegenwoordigd door 13.638 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijke fractie van her kapitaal vertegenwoordigen.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 695 van het Wetboek van Vennootschappen in het raam van de fusie door overneming van vennootschappen en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt

Dendermonde, 1 augustus 2014 Verheyden, Heyvaert en Co Vertegenwoordigd door

Geert Heyvaert, Bederevisor."

II. a) De aandeelhouders van de Vennootschap verklaren, in hun hoedanigheid van houder van aandelen op naam, een kopie te hebben ontvangen, desgevallend per elektronische post voor die aandeelhouders die er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee hebben ingestemd, van de stukken die hierboven werden vermeld, in toepassing van artikel 697, §1 van het Wetboek van vennootschappen.

b) De aandeelhouders erkennen tevens dat zij de mogelijkheid hebben gehad om één maand voor de datum van deze algemene vergadering in de zetel van de Vennootschap kennis te nemen van de volgende stukken, in toepassing van artikel 697, §2 van het Wetboek van vennootschappen, te weten:

10 het fusievoorstel;

2° de in de artikelen 694 en 695 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde verslagen;

3° de jaarrekening over de laatste drie boekjaren van elk van de vennootschappen die bij de fusie betrokken is;

4° de verslagen van de bestuursorganen over de laatste drie boekjaren;

Iedere aandeelhouder kon op zijn verzoek, desgevallend per elektronische post voor die aandeelhouders die er individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk mee hebben ingestemd, kosteloos een volledig of desgewenst gedeeltelijk afschrift verkrijgen van de in artikel 697, §2 van het Wetboek van vennootschappen bedoelde stukken, met uitzondering van die welke hem overeenkomstig punt a) zijn toegezonden.

III. De vergadering verklaart de inhoud van de bovengemelde stukken te kennen en zij ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel en de fusieverslaggeving. Een kopie van het fusievoorstel, een kopie van het schriftelijk omstandig verslag van het bestuursorgaan evenals een kopie van het verslag over het fusievoorstel opgesteld door de bedrijfsrevisor wordt "ne varietur" ondertekend door de voorzitter en door ondergetekende notaris en zal in het dossier van laatstgenoemde bewaard blijven.

De originele exemplaren blijven door de Vennootschap bewaard.

TWEEDE BESLISSING: Wijzigingen in de vermogenstoestand

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

gehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

.. .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

mod 11.1

Aile aandeelhouders en houders van andere effecten met stemrecht stemmen ermee irt: overeenkomstig artikel 696, derde lid van het Wetboek van vennootschappen, dat de bestuursorganen van de bij de fusie betrokken vennootschappen hen niet op de hoogte stellen van elke belangrijke wiiziging die zich in de activa en passiva van het vermogen van de bij de fusie betrokken vennootschappen hebben voorgedaan tussen de datum van de opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering.

DERDE BESLISSING: Fusiebesluit - Ontbinding Overgang onder algemene titel van het vermogen

1. Fusie door overneming door de Overnemende Vennootschap en vermogensovergang

De vergadering keurt het fusievoorstel goed zoals het werd opgemaakt op 30 juni 2014 door de bestuursorganen van de Overgenomen Vennootschap en de Overnemende Vennootschap en dat werd neergelegd en bekendgemaakt als voormeld, overeenkomstig artikel 693, in fine van het Wetboek van vennootschappen.

De vergadering betuigt bijgevolg haar instemming met de verrichting waarbij de Overnemende Vennootschap, de Overgenomen Vennootschap bij wijze van fusie overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de Overgenomen Vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de Overnemende Vennootschap en wordt op voorwaarde dat de algemene vergadering van de Overnemende Vennootschap tot een zelfde besluit komt, de Overgenomen Vennootschap ontbonden zonder vereffening,

2. Verçoeding - Toekenninct van nieuwe aandelen - Ruilverhouding

Aan de aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap zullen 3,965 volgestorte nieuw uit te geven aandelen op naam van de Overnemende Vennootschap worden uitgereikt, waarbij volgende ruilverhouding zal worden toegepast : 21 nieuwe aandeel op naam van de Overnemende Vennootschap in ruil voor 1 aandeel van de Overgenomen Vennootschap.

De 3.965 nieuwe aandelen zullen worden verdeeld onder de twee aandeelhouders van de Overgenomen Vennootschap als volgt

a) Aan de Heer Hugo Van Geet, voornoemd, worden 21 aandelen toegekend.

b) Aan de Naamloze vennootschap `USS1', voornoemd, worden 3.944 aandelen toegekend.

3. Uitreikingswiize

De vergadering beslist dat een zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap de volgende

gegevens zal aanbrengen in het register van aandelen van de Overnemende Vennootschap:

- de identiteit van de nieuwe vennoten;

- het aantal aandelen dat aan de nieuwe vennoten toekomt;

- de datum van het besluit tot fusie.

De vergadering beslist tevens dat een zaakvoerder van de Overnemende Vennootschap het register

van aandelen van de Overgenomen Vennootschap zal vernietigen door het aanbrengen van de

vermelding "vernietigd" op elke bladzijde van het register en door de inschrijving naast het aldaar per

vennoot aangetekende aandelenbezit van de woorden "omgeruild tegen (aantal) aandelen van de .,.

vennootschap "...." met toevoeging van de datum van het fusiebesluit.

De zaakvoerder kan zich ten dien einde laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager.

4. Deelname in het bedrijfsresultaat en bijzondere rechten Inzake winstdeelname

Het recht van de nieuwe aandelen om deel te nemen in de resultaten van de Overnemende

Vennootschap zal een aanvang nemen vanaf op 1 april 2014.

De nieuw uitgegeven aandelen zijn van dezelfde aard en verlenen dezelfde rechten als de

bestaande aandelen van de Overnemende Vennootschap,

5. Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de Overgenomen Vennootschap worden vanaf 1 april 2014 boekhoudkundig

en fiscaal geacht verricht te zijn voor rekening van de Overnemende Vennootschap,

6. Juridische datum

Deze fusie door overneming treedt juridisch in werking op datum van heden.

7. Bevoorrechte aandelen of effecten

Er zijn in de Overgenomen Vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan

bijzondere rechten werden toegekend.

8. Bezoldiging bedrijfsrevisoren

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor van de Overgenomen Vennootschap voor het opstellen van het bijzondere verslag bedoeld in artikel 695, §1 van het Wetboek van vennootschappen wordt bepaald op basis van het aantal gepresteerde uren.

De bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor van de Overnemende Vennootschap voor het opstellen van het bijzondere verslag bedoeld in artikel 695, §1 van het Wetboek van vennootschappen wordt bepaald op basis van het aantal gepresteerde uren.,

9. Bitzondere voordelen voor bestuurderstzaakvoerders

Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de

fuserende vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

pehouden

atin het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



10. Eigendomsovergang

De vergadering keurt de eigendomsovergang van het vermogen van de Overgenomen Vennootschap goed.

Het vermogen van de Overgenomen Vennootschap omvat aile activa en passiva, die alle, zonder uitzondering en zonder voorbehoud, onder algemene titel overgaan op de Overnemende Vennootschap, zoals deze blijken uit de staat van actief en passief van de Overgenomen Vennootschap vastgesteld op 31 maart 2014.

11. Onroerende goederen

De Overgenomen Vennootschap heeft verklaard geen eigenaar te zijn van onroerende goederen noch titularis van enig onroerend zakelijk recht, behoudens:

Een onroerend goed te Spanje, Andaiousië, gemeente Gaucin.

Een landgoed bestaande uit een landhuis met aanhorigheden op en met de nnedegaande grond en weilanden, gelegen te Gaucin (Spanje), la Santera, gekadastreerd als de percelen 186 en 187 van deel 4 van Gaucin, met een oppervlakte van 4ha 19a 63ca (huis en grond) en van 3ha 91a 4ca 70dma (weilanden).

Ingeschreven in het register van eigendommen te Ronda, onder deel 630, boek 72, blad 42, finca nummer 4218, nummer 3 en onder deel 630, boek 72, bled 44, finca 658, nummer 7. Ondergetekende notaris heeft de vergadering erop gewezen dat er mogelijks formaliteiten te vervullen zijn in Spanje om de overdracht tegensteibaar te maken aan derden. De aandeelhouders verklaren dienaangaande te zijn ingelicht en dat zij hiervoor het nodige zullen doen.

12. Andere bestanddelen van het overgenomen vermogen

De overgang van het geheel vermogen van de Overgenomen Vennootschap op de Overnemende Vennootschap omvat benevens de activa  en passive bestanddelen die hierboven werden opgesomd, tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken en logo's van de Overgenomen Vennootschap te gebruiken; haar cliënteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met die algemeenheid.

Het over te nemen vermogen omvat tevens:

aile eventuele optierechten waarvan de Overgenomen Vennootschap titularis is ingevolge welke titel ook (huurcontracten, leasingcontracten, akte houdende erfpacht of opstal, briefwisseling, contracten "ut singuli" enzovoort). Wat de voorwaarden betreft waaronder de optierechten uitgeoefend dienen te worden, wordt verwezen naar de daarop betrekking hebbende bepalingen in de titels. De vergadering ontslaat ondergetekende notaris ervan in onderhavige akte de beschrijving van de goederen, voorwerp van de optierechten evenals de voorwaarden waaronder ze dienen gerealiseerd te worden, op te nemen; alle handels- en andere huurovereenkomsten op lange of korte termijn waarin de Overgenomen Vennootschap partij is als huurder of verhuurder; alle intellectuele rechten omvattende ondermeer aile tekeningen, logo's, de fabrieks- en handelsmerken, waarvan de Overgenomen Vennootschap titularis of beneficiaris is;

wat de rechten van intellectuele en industriële eigendom betreft die ingevolge de fusie overgaan op de Overnemende Vennootschap zal de raad van bestuur van deze laatste vennootschap, de nodige formaliteiten vervullen teneinde de tegenwerpbaarheid van de overgang erga omnes te bewerkstelligen, conform de toepasselijke bijzondere wetgeving terzake

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten, inclusief deze gesloten met de werknemers, die de Overgenomen Vennootschap heeft aangegaan.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, met haar eigen werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en aandeelhouders, gaan onverkort over op de Overnemende Vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking, om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken, met uitzondering van de bijzondere bepalingen betreffende de tegenwerpelijkheid van de fusie opgenomen in artikel 683 van het Wetboek van vennootschappen.

Het archief van de Overgenomen Vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht is te houden en te bewaren wordt vanaf heden door de Overnemende Vennootschap bewaard.

De schuldvorderingen in het voordeel van de Overgenomen Vennootschap en deze bestaande ten laste van de Overgenomen Vennootschap, ongeacht of ze door hypotheek en andere zekerheden en









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

e

w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-13ellouden arn het Belgisch Staatsblad

voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de Overnemende Vennootschap, die er het voordeel van geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan,

De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de Overgenomen Vennootschap opgenomen verbintenissen of gesteld ten voordele van de Overgenomen Vennootschap tot waarborg van jegens haar aangegane verbintenissen, blijven onverkort behouden.

De Overnemende Vennootschap treedt in de rechten en plichten van de Overgenomen Vennootschap, verbonden aan haar handelszaak die overgaat op de Overnemende Vennootschap. Aile eventuele inschrijvingen van pand op handelszaak blijven onverkort behouden.

VIERDE BESLISSING - Volmacht formaliteiten

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan mevrouw Hilde Marcou, wonend te 9240 Zele, Lokerenbaan 223, bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om aile mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders, van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

Voor ontledend uittreksel

Michel Ide, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Uitgifte akte

- Verslagen in het kader van artikels 693 en 694 Wetboek van Vennootschappen (verslag

bestuursorgaan en verslag bedrijfsrevisor)

Op cie laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 31.07.2014 14387-0031-013
07/11/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK KÓÓD

DENDElà

NDE

(a."""\

~i

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : 0422.865.065

Benaming

(voluit) : Deltagram consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Plezantstraat 14, 9220 Hamme

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

tlittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van aandeelhouders dd 8 juni 2013 :

De vergadering aanvaardt het ontslag als bestuurder, met ingang van 8 juni 2013 van mevrouw Laget Lutgard. Haar ontslag wordt eervol verleend.

Wordt benoemd tot bestuurder met ingang van 8 juni 2013 tot aan de jaarvergadering te houden in het jaar 2017 de heer Van Geet Joris, wonende te 9220 Hamme, Plezantstraat 14, die aanvaardt.

Deze beslissingen worden met unanimiteit van stemmen getroffen.

Voor éénsluiidend akkoord

Van Geet Hugo

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 26.07.2013 13359-0066-013
03/09/2012 : AN231185
10/08/2011 : AN231185
30/06/2011 : AN231185
21/09/2010 : AN231185
10/07/2009 : AN231185
19/06/2009 : AN231185
24/06/2008 : AN231185
09/07/2007 : AN231185
27/06/2005 : AN231185
23/06/2005 : AN231185
09/07/2004 : AN231185
07/07/2004 : AN231185
28/07/2003 : AN231185
23/07/2002 : AN231185
10/07/2001 : AN231185
27/06/2000 : AN231185
23/06/2000 : AN231185
01/07/1999 : AN231185
01/01/1993 : AN231185
04/09/1990 : AN231185
05/07/1988 : AN231185
01/01/1988 : AN231185
30/07/1986 : AN231185
25/01/1986 : AN231185

Coordonnées
DELTAGRAM CONSULTING

Adresse
PLEZANTSTRAAT 14 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande