DEMALO

Divers


Dénomination : DEMALO
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 437.358.053

Publication

17/09/2014
ÿþOndememingsnr : 0437.368.053

Benaming

(voluit): DEMALO

(verkort) :

Rechtsvorm: Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel: Wellingstraat 44, 9070 Destelbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte Neerlegging fusievoorstel

FUSIE DOOR OVERNEMING

Fusievoorstel conform Artikel 671 jo. 693 W.Venn

Fusie door overneming door DEMALO comm. va

van

GENTS MEDIACENTRUM nv

FUSIE DOOR OVERNEMING  Fusievoorstel (Art. 671 jo. 693 W. Venn.)

De zaakvoerder en de Raad van Bestuur van de betrokken vennootschappen zijn in algemene overeenstemming tot het volgende fusievoorstel gekomen op 22/08/2014

! De zaakvoerder van Demalo comm, va en de Raad van Bestuur van Gents Mediacentrum nv, stellen hierbij

het voorstel tot fusie door overneming voor, waarbij het gehele vermogen van Gents Mediacentrum nv, zowel: de rechten als de verplichtingen, als gevolg van ontbinding zonder vereffening, overgaat op Demalo comm. va tegen uitreiking van nieuwe aandelen

1.Benaming van de vennootschappen

DEMALO comm. va (de overnemende vennootschap)

De Commanditaire Vennootschap op Aandelen Demalo heeft haar zetel in de Wellingstraat 44 te 9070 Destelbergen, is ingeschreven in het RPR Gent onder het nummer 0437.368.063.

De omschrijving van het doel werd ais volgt in de statuten opgenomen:

"De vennootschap heeft tot doel, voor haar eigen rekening ais voor rekening van derden, in België en in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële,. burgerlijke, roerende of onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met:

-De aankoop, verkoop, afstand, ruiling, beheer van alle roerende waarden, aandelen, obligaties,: overheidsfondsen, van alle roerende en onroerende rechten en goederen, de deelname onder welke vorm ook: in aile vennootschappen, industriële, handels-, financiële, onroerende en aile bestaande of op te richten ondernemingen en financiële verrichtingen stellen, voor zover de wet het toelaat, dit alles in de meest ruime zin: van het woord.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm en het stellen van borgen en/of het verlenen van aval telkens in de meest ruime zin van het woord.

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie

11111111111111110111111

bi

E St

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermerden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aarde; in de ruimste zin zowel rechtstreeks als onrechtstreeks bijstand en diensten verlenen op het vlak van administratieve, financiën, verkoop, productie en algemeen beheer,

-Het waarnemen van aile beheersopdrachten, het uitoefenen van mandaten, en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële activa;

Zij mag om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats of op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt lijken.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of inkoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot de verwezenlijking van haar doel kopen, in huur nemen, verpachten, oprichten, verkopen of ruilen, aile vergunningen nemen, bekomen, aankopen en afstaan en in het algemeen alles verrichten dat rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluit of van die aard is de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken."

- GENTS MEDIACENTRUM nv (de over te nemen vennootschap)

De Naamloze Vennootschap Gents Mediacentrum heeft haar zetel in de Asterdreef 2 te 9040 Sint-Amandsberg, is ingeschreven in het RPR Gent onder het nummer 0434.119.738.

De omschrijving van het doel werd als volgt in de statuten opgenomen:

" De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden aile industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende of onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met:

-Het oprichten van een gebouwencomplex, ondermeer een multifunctionele concertzaal, beeld- en geluidstudio's, administratieve gebouwen, conferentiezalen, snackbars, sportzalen, verblijfsappartementen, parkeergarages en de daarmee verband houdende kantoren en bergings- en utiliteitslokalen met de nodige voorzieningen voor de ter zake vereiste infrastructuren, zonder beperking.

-De exploitatie van deze gebouwen en parkeergarages in de breedste zin en alle dienstverleningen die daarmee verband houden, ondermeer voor de inrichting van activiteiten van culturele, artistieke, sportieve, religieuze of wetenschappelijke aard, voor handels- of nijverheidsdoeleinden.

-De organisatie als aannemer of onderaannemer, de verkoop van individuele of groepsreizen tegen een vaste som en verblijven tegen een vaste som. De verkoop als tussenpersoon van door derden georganiseerde reizen tegen een vaste som en verblijven tegen een vaste som, van logiesbons en maaltijdbons. De verkoop als tussenpersoon van biljetten voor aile vervoermiddelen, alles in de breedste zin,

-De aankoop, verkoop, afstand, ruiling, beheer van aile roerende waarden, aandelen, obligaties, overheidsfondsen, van aile roerende en onroerende rechten en goederen, de deelname onder welke vorm ook in alle vennootschappen, industriële, handels-, financiële, onroerende en alle bestaande of op te richten ondernemingen en financiële verrichtingen steilen, voor zover de wet het toelaat, dit alles in de meest ruime zin van het woord.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm en het stellen van borgen en/of het verlenen van aval telkens in de meest ruime zin;

-Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin zowel rechtstreeks als onrechtstreeks bijstand en diensten verlenen op het vlak van administratieve, financiën, verkoop, productie en algemeen beheer;

-Het waarnemen van aile beheersopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden;

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële activa;

De vennootschap handelt voor zichzelf, als agent, als commissionair of als tussenpersoon.

Zij mag om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijking op gelijk welke plaats of op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt lijken.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot de verwezenlijking van haar doel kopen, in huur nemen, verpachten, oprichten, verkopen of ruilen, alle vergunningen nemen, bekomen, aankopen en afstaan en in het algemeen alles verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

2.Juridisch kader

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verbinden zich ertoe te doen wat in hun mogelijkheden ligt om de fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermeide voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de algemene vergadering van de aandeelhouders.

De fusie zal worden verwezenlijkt in toepassing van de bepalingen vervat in het Wetboek Vennootschappen m.b.t. de fusie van vennootschappen en meer bepaald de bepalingen met betrekking tot de fusie door overneming.

Deze fusie heeft voornamelijk ais doel de activiteiten van beide vennootschappen te centraliseren om zo met een sterke en transparante structuur toekomstige investeringen in zowel aandelenparticipaties als onroerende goederen voor te bereiden. Door de fusie zal het eigen vermogen van de overnemende vennootschap versterkt worden wat een positief effect heeft op eventuele kredietaanvragen. Bovendien zal het wegvallen van een vennootschap een belangrijke administratieve besparing met zich meebrengen.

Op basis van bovenstaand menen de bestuurders van de betrokken vennootschappen dat is voldaan aan de voorwaarden opgenomen in ait 211§1 jo. Art. 183 bis WIB aangezien de fusie is ingegeven vanuit zakelijke overwegingen.

Deze handeling zal tevens op vlak van btw (art. 11 en 18 §3 W. Btw.) alsook op vlak registratierechten (ait 117§1 jo. 120 in fine W. Reg.) fiscaal neutraal geschieden aangezien het afgesplitst vermogen een totaliteit betreft.

3.De ruilverhouding van de aandelen en eventuele opleg

De vennootschap Demalo Comm. VA zal 84 nieuwe aandelen uitgeven.

De ruilverhouding voor de overgenomen vennootschap wordt bepaald als volgt:

Gents Mediacentrum nv: 1 oud aandeel Gents Mediacentrum tegen 0,0255222580 nieuwe aandelen Demalo

Op uitdrukkelijk verzoek van de aandeelhouders zal elk pakket aangeboden aandelen vermenigvuldigd worden met de toepasselijke coëfficiënt en zullen fracties van aandelen vergoed worden in speciën, zodat de patrimoniale waarde van de ingeleverde aandelen behouden blijft. Deze opleg in geld zal voor de omwisseling van alle aandelen 6.325,37 EUR bedragen, dus ruim beneden de grens van 10% van de fractiewaarde van de nieuw uitgegeven aandelen, zoals voorzien bij ait 671 jo. 693 W. Venn.

De concrete ruilverhoudingen zullen het volgende resultaat geven;

Voor de aandeelhouders van Gents Mediacentrum nv

Mevr.. Catherine Saverys

3.400 x 0,0255222580 = 86,775677036694; Dus 86 aandelen + 4.505,33 EUR

Mevr. Delphine De Witte

200 x 0,0255222580 = 5,104451590394;Dus 5 aandelen + " 606,68 EUR

Diu. Martin De Witte

200 x 0,0255222580 = 5,104451690394;Dus 5 aandelen + 606,68 EUR

Mevr. Laurence De Witte

200 x 0,0255222580 = 5,104451590394;Dus 5 aandelen 606,68 EUR

4.000 101 aandelen + 6.325,37 EUR

Opleg in geld:(0,775677036694 + 0,104451590394 x 3) x 5.808,2525566107 = 6.325,37 4.0e wijze waarop de aandelen in de ovememende vennootschap worden uitgereikt

De zaakvoerder van Demalo Comm. VA zal de nieuwe aandelen inschrijven in het aandelenregister. Van de inschrijving in het aandelenregister worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders.

5.0e datum vanaf welke deze aandelen recht geven te delen in de winst

Vanaf 01107/2014 geven de nieuw uitgegeven aandelen recht op deelname in de 'uitgekeerde winsten, indien die voorkomen. Het recht op winstdeling is volledig, er bestaat geen onderscheid tussen oude en nieuwe aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

6.De datum vanaf welke de handelingen van de overgenomen vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap

Boekhoudkundig zullen de handelingen van de Gents Mediacentrum nv geacht worden voor rekening te zijn van Demalo comm, va vanaf 01/07/2014.

7.Bepalingen inzake specifieke rechten

Er zijn geen aandeelhouders in één van de betrokken vennootschappen die bijzondere rechten hebben, noch zijn er houders van andere effecten dan aandelen, dus behoeft er geen toelichting over eventuele maatregelen jegens deze personen.

8.Bijzonclere voordelen aan de bestuursorganen

Er werden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

9.Bijzondere bezoldiging toegekend aan de bedrijfsrevisor belast met het opstellen van het in artikel 695 W. Venn, bedoelde verslag

De bestuursorganen van de over te nemen respectievelijk de overnemende vennootschap hebben besloten om aan de algemene vergadering van aandeelhouders voor te stellen om afstand te doen van het revisoraal verslag in toepassing van artikel 695, §1, laatste lid van het Wetboek van Vennootschappen zodat er dientengevolge geen bijzondere bezoldiging zal verschuldigd zijn aan de bedrijfsrevisor voor de redactie van dit verslag.

De bestuursorganen van de over te nemen respectievelijk de overnemende vennootschap hebben besloten om de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Ernst & Young Lippens & Rabaey Audit", met zetel te 9000 Gent, Moutstraat 54, vertegenwoordigd door de heer Jan Lippens, bedrijfsrevisor, aan te stellen om overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek Vennootschappen een verslag op te stellen.

De bestuursorganen stellen voor aan de Algemene Vergadering om afstand te doen van de melding van belangrijke wijzigingen die zicht zouden hebben voorgedaan tussen de datum van het opstellen van het fusievoorstel en de datum van de Algemene Vergadering die tot fusie besluit.

10.0verdracht onroerende goederen

Gents Mediacentrum nv is eigenaar van volgende onroerende goederen:

-Gebouw gelegen te Wellingstraat 46, 9070 Destelbergen, afdeling 1 44028 Heusden, 4e Afd., Sectie C,

nummer 0434N.

-Gebouw gelegen te Wellingstraat 48, 9070 Destelbergen, afdeling 1 44028 Heusden, 4e Afd., Sectie C,

nummer 0434ff.

-10% van de garages gelegen te Maaltebruggestraat +267, 9000 Gent, afdeling 44809 Gent, ee Afd., Sectie

nummer 0556/Y3

-10% van het terrein gelegen te Maaltebruggestraat, 9000 Gent, afdeling 44809 Gent, ee Afd., Sectie I,

nummer 0556/X3,

Ingevolge de fusie zullen deze onroerende goederen overgaan naar Demalo Comm, VA,

De ondergetekenden bevestigen voor heden op de hoogte te zijn gebracht van het bodemattest door OVAM

afgeleverd op 20/01/2014 en op 24/06/2014, waarvan de inhoud per perceel bij uittreksel luidt als volgt:

"De OVAM beschikt voor deze grond niet over relevante gegevens met betrekking tot de bodemkwaliteit."

11.Bekendmaking van het fusievoorstel

Overeenkomstig artikel 671 jo, 693 W.Venn, zal dit fusievoorstel door elk van de betrokken vennootschappen bekendgemaakt worden door neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel van de zetel van de betrokken vennootschap, zodat het fusievoorstel kan bekendgemaakt worden in het Belgisch Staatsblad

12.Bijkomende vermeldingen

Wijziging van de statuten van de overnemende vennootschap

In de statuten van de overnemende vennootschap zullen ondermeer volgende artikelen gewijzigd worden:

-Het artikel met betrekking tot het kapitaal en aantal kapitaalaandelen zal aangepast worden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

-Het doel van de overnemende vennootschap zal indien nodig aangepast worden met ondermeer de activiteiten van de overgenomen vennootschap die nog niet in het doel van de overnemende vennootschap zijn vervat.

-Eventueel kan een bijkomende kapitaalverhoging voorgesteld worden.

-Andere wijzigingen van de statuten kunnen geschieden op voorstel van de raad van bestuur van de overnemende vennootschap.

Kosten van de fusieverrichting

Bij de goedkeuring van het fusievoorstel zullen de kosten van de fusieverrichting worden gedragen door de overnemende vennootschap. In geval van niet goedkeuring van het voorstel zal elke betrokken vennootschap instaan voor haar eigen gemaakte kosten.

Verbintenissen

De ondergetekenden verbinden zich onderling en wederzijds om alles te doen wat binnen hun macht ligt om de fusie te verwezenlijken op de hiervoor uiteengezette manier onder voorbehoud van de goedkeuring van dit voorstel door de Algemene Vergadering en met inachtneming van de wettelijke voorschriften overeenkomstig de artikelen 693 en volgende en de artikelen 719 en volgende van het Wetboek van vennootschappen en de statutaire beschikkingen van de vennootschappen.

De ondergetekenden zullen onderling evenals aan de aandeelhouders aile nuttige inlichtingen meedelen op de door het Wetboek van vennootschappen voorgeschreven wijze.

De in het kader van dit voorstel uitgewisselde elementen en gegevens zijn vertrouwelijk. D ondergetekenden verbonden zich onderling en wederzijds ertoe het vertrouwelijk karakter te respecteren.

Algemene Vergadering

Het onderhavig voorstel zal worden voorgelegd aan de Algemene Vergadering van de over te nemen en van de overnemende vennootschappen, ten minste zes weken na de needegging ter griffie van de Rechtbank , van koophandel, voorzien bij de artikelen 693 en volgende en de artikelen 719 en volgende van het Wetboek ; van vennootschappen, met dien verstande dat de bestuursorganen alles zullen doen wat binnen hun macht ligt opdat de datum van deze goedkeuring uiterlijk 31 januari 2015 zou zijn

Onderhavige tekst werd opgesteld op 22 augustus 2014 te Destelbergen in vier originelen, elke versie zijnde gelijkwaardig, waarvan twee exemplaren ter beschikking zullen worden gesteld aan de overeenkomende partijen en twee exemplaren moeten worden neergelegd bij de Rechtbank van Koophandel te Gent overeenkomstig artikel 702 van het Wetboek van vennootschappen.

Voor de overnemende vennootschap,

Demalo comm, va,

vertegenwoordigd door haar zaakvoerder,

de heer Bernard De Witte

"

Voor-

behouden aan net Belgisch

Staatsblad

\c,k, ce,utel

eetnid

Op de laatste fAz. van Luik B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

31/12/2014
ÿþMod Word 11.1

man In de bijlagen bij het Belgisch Staatsbiad bekend te maken

kopie

A na eerle " " ing ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0437358053 Benaming

(voluit) :

(verkort) :

DEMALO

NEERGELEG~7

j ? ~E~;. Mil

RECHT fs \"+,I' ~' ~

~OOPHAl~ DEI , ~P'(:ryT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 9070 Destelbergen, Wellingstraat 44

(volledig adres)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  FUSIE DOOR OVERNAME  OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden voor het ambt van Geassocieerd Notaris Jean Francis Claerhout te Gent op 12 december 2014, werd beslist als volgt:

1/ Eenparige verzaking door alle aandeelhouders aan het ter beschikking stellen van tussentijdse cijfers als voorzien in artikel 697 §2 5° Wetboek van Vennootschappen, aan het revisoraal verslag voorzien in artikel 695 Wetboek van Vennootschappen en aan de aanwezigheid van het fusieverslag voorzien in artikel 694 Wetboek van Vennootschappen.

2/ Lezing en onderzoek van volgend stuk, waarvan alle vennoten kosteloos een afschrift konden verkrijgen:

- Het FUSIEVOORSTEL door het bestuursorgaan van de te fuseren vennootschappen opgesteld op 22 augustus 2014 conform artikel 693 van het Wetboek van Vennootschappen en neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent op 8 september daarna;

3/ Besluit tot fusie overeenkomstig voornoemd fusievoorstel, door overneming door onderhavige commanditaire vennootschap op aandelen "DEMALO", overnemende vennootschap, overeenkomstig de modaliteiten en de voorwaarden bepaald in dit fusievoorstel, van de naamloze vennootschap "GENTS MEDIACENTRUM", met zetel te Gent (Sint-Amandsberg), Asterdreef, 2, RPR Gent, ondernemingsnummer 0434.119.738, opgericht bij akte verleden voor notaris Paul De Decker te Brasschaat op 25 april 1988, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 mei daarna, onder nummer 880519-146; overgenomen vennootschap; Al de verrichtingen door deze overgenomen vennootschap zijn voor rekening en risico van de overnemende vennootschap vanaf 7 juli 2014.

4/ Kapitaalverhoging met negenennegentig duizend honderd zevenenvijftig euro éénenveertig cent (¬ 99.157,41) om het te brengen van drie miljoen vierhonderd achtenvijftig duizend achthonderd zesenveertig euro (¬ 3.458.846,-) naar drie miljoen vijfhonderd achtenvijftig duizend en drie euro éénenveertig cent (¬ 3.558.003,41) door creatie van honderd en één (101) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande en die in de winsten zullen delen vanaf 1 juli 2014

Deze aandelen worden uitgegeven als vergoeding aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap.

In het kader van deze kapitaalverhoging in natura wordt bij deze het revisoraal verslag opmaakt door Ernst & Young Lippens & Rabaey Audit BV CVBA op 10 december 2014 en het verslag van de zaakvoerder/beherende vennoot de dato 11 december 2014, in toepassing van artikel 657 juncto 602 Wetboek van Vennootschappen, voorgelegd.

Deze nieuwe aandelen zullen, conform het fusievoorstel, toegekend worden aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap, als volgt:

-aan Mevrouw Saverys Catherine 86 aandelen, in ruil voor haar 3.400 aandelen in de overgenomen vennootschap, mits opleg aan mevrouw Saverys van vierduizend vijfhonderd en vijf euro drieëndertig cent (¬ 4.505,33), overeenkomstig het fusievoorstel;





















Op de laatst blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

béedegdde rechtspersoon tèn aanzien van derden "fe vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

-aan Mevrouw De Witte Delphine 5 aandelen, in ruil voor haar 200 aandelen in de overgenomen vennootschap, mits opleg aan mevrouw De Witte Delphine van zeshonderd en zes euro achtenzestig cent (¬ 606,68), overeenkomstig het fusievoorstel,

-aan de Heer De Witte Martin 5 aandelen, in ruil voor zijn 200 aandelen in de overgenomen venncotschap, mits opleg aan de Heer De Witte Martin van zeshonderd en zes euro achtenzestig cent (¬ 606,68), overeenkomstig het fusievoorstel;

-aan Mevrouw De Witte Laurence 5 aandelen, in ruil voor haar 200 aandelen in de overgenomen vennootschap, mits opleg aan mevrouw De Witte Laurence van zeshonderd en zes euro achtenzestig cent (¬ 606,68), overeenkomstig het fusievoorstel;

Zodat in het totaal overeenkomstig het fusievoorstel in ruil voor vierduizend (4000) aandelen (het volledige maatschappelijk kapitaal) van de overgenomen vennootschap, honderd en één (101) aandelen van de onderhavige, overnemende vennootschap worden tcegekend en mits een totale opleg in speciën aan de aandeelhouders van de overgenomen vennootschap van zesduizend driehonderd vijfentwintig euro zevenendertig cent (¬ 6.325,37), als vergoeding voor de inbreng van het gehele vermogen, zowel de rechten als de plichten van de overgenomen vennootschap "GENTS MEDIACENTRUM" TEN ALGEMENE TITEL als gevolg van een ontbinding zonder vereffening van de naamloze vennootschap "GENTS MEDIACENTRUM". Overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap TEN ALGEMENE TITEL naar de overnemende vennootschap DEMALO overeenkomstig met het fusievoorstel onder meer:

N 10 procent in:

STAD GENT-9de afdeling

Een opbrengsteigendom, genoemd "Blauwe Poorte", en diverse garages, op en met grond en alle aanhorigheden, gestaan en gelegen Maaltebruggestraat, 267, gekadastreerd

sectie I volgens titel en kadastraal plan nummers 556X3 en 556Y3, volgens kadastrale legger percelen 556C4 en 556D4, met een oppevlakte volgens titel en kadaster van 18 aren 32 centiaren en een kadastraal inkomen van 1.329 euro,

BI GEMEENTE DESTELBERGEN4d& afdeling-Heusden-1° afdeling

Twee woonhuizen gelegen te Destelbergen (Neusden), Wellingstraat, 46-48, gekadastreerd sectie C nummers 434V en 434T, met een totale oppervlakte volgens kadaster van 30 aren 88 centiaren en een kadastraal inkomen van 2.498 euro.

5I Kapitaalverhoging met duizend negenhonderd zessennegentig komma negenvijftig euro . (¬ I.996,59)om het te brengen van drie miljoen vijfhonderd achtenvijftigduizend en drie komma eenenveertig euro (¬ 3.558.003,41) op drie miljoen vijfhonderd zestigduizend euro (¬ 3.560.000,00) door incorporatie van beschikbare reserves ten belope van duizend negenhonderd zessennegentig Komma negenvijftig euro (¬ 1.996,59), zonder creatie van nieuwe aandelen maar met verhoging van de fractiewaarde van elk aandeel.

61 Benoeming van Mevrouw SAVERYS Catherine, geboren te Gent op achtentwintig november negentienhonderd zevenenvijftig, met rijksregisternurnmer 571128 012 34, wonende te Destelbergen (Neusden), Wellingstraat 44, tot zaakvoerder/gecommanditeerde vennoot vanaf heden.

7/ Wijziging overeenkomstig artikel 701 van het Wetboek van Vennootschappen van de statuten van onderhavige overnemende vennootschap als volgt:

-Wijziging van de eerste alinea van artikel 12 als volgt:

"De Heer Bernard De Witte en Mevrouw Catherine Saverys, beiden voornoemd zijn gecommanditeerde vennoten van de vennootschap en aldus onbeperkt en hoofdelijk verantwoordelijk."

-wijziging van de eerste alinea van artikel 13 als volgt:

"De Heer Bernard De Witte en Mevrouw Catherine Savereys, voornoemd zijn zaakvoerder-vennoot voor de duur van de vennootschap, in de zin van artikel 658 van het Wetboek van vennootschappen,"

-Wijziging van artikel 5 als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt drie miljoen vijfhonderd zestigduizend euro (¬ 3.560.000,00), vertegenwoordigd door duizend vierhonderd zeventig (1.470) aandelen zonder nominale waarde, met elk een fractiewaarde van één/duizend vierhonderd zeventigste (1/1.470) van het maatschappelijk kapitaal."

8/ coördinatie van de statuten.

9/ machtiging aan de gecommanditeerde vennoot/zaakvoerder voor de uitvoering van de besluiten over de voorgaande punten van de agenda onder meer met betrekking tot voormelde nieuw uit te geven aandelen als voorzien in artikel 703 Wetboek van Vennootschappen.

10/ Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen naamloze vennootschap "GENTS MEDIACENTRUM".

1 " M

Voor: d behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL Notaris Jean Francis Craerhout.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte dd 12 december 2014

-bijzonder verslag van de zaakvoerder en verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.05.2013, NGL 10.06.2013 13167-0483-014
15/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.05.2012, NGL 12.06.2012 12167-0347-014
16/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.05.2011, NGL 09.06.2011 11157-0368-014
29/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 08.05.2010, NGL 25.06.2010 10216-0085-015
18/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 09.05.2009, NGL 15.06.2009 09227-0225-015
12/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 10.05.2008, NGL 04.06.2008 08192-0303-015
14/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 12.05.2007, NGL 11.06.2007 07206-0263-016
10/04/2007 : GET002915
13/06/2005 : GET002915
07/07/2004 : GET002915
03/06/2004 : GET002915
30/06/2003 : GET002915
24/03/2003 : GE154243
05/07/2002 : GE154243
10/01/2002 : GE154243
26/06/2001 : GE154243
24/12/1994 : GE154243
24/01/1991 : GE154243
27/05/1989 : GE154243

Coordonnées
DEMALO

Adresse
WELLINGSTRAAT 44 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande