DEMCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEMCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 535.717.835

Publication

16/04/2014
ÿþModWD 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111!11111111



NEERGELEGD

, -h APR. 201h

RECH " K VAN

KOOPHA  i TE GENT

Ondememingsnr 0535.717.835

Benaming

(voluit) : DEMCO

(verkort)

Rechtsvorm: BVBA

Zetel: Bevrijdingslaan 260 - 9000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte: Ontslag en Benoeming Overdracht van aandelen - Wijziging maatschappelijke zetel

De buitengewone algemene vergadering DD 03/04/2014 aanvaardt de ontslag als zaakvoerder per 03/04/2014 van:

- Dagan Mustafa Mahir en ontheft hem van zijn mandaat. Er wordt kwijting verleend voor de tot op deze datum door Zijn gestelde bestuursdaden.

De buitengewone algemene vergadering DD 03/04/2014 aanvaardt de benoeming als zaakvoerder per 03/04/2014 van:

- Simeonova Lilyana Petrova voor onbepaalde tijd. Hij aanvaardt dit mandaat en neemt aile verantwoordelijkheid.

Bij beslissing op de buitengewone algemene vergadering DD 03/04/2014 heeft Dogan Mustafa IVIahir aile aandelen overgelaten aan Simeonova Lilyana Petrova.

Er werd besloten de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar:

Zuidstationstraat 44

9000 GENT

Dit met onmiddelijke ingang vanaf 03/04/2014

Zaakvoerder

Simeonova Lilyana Petrova

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/06/2013
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 Ll el 2013

KOOPHANDEL T t'. GENT

:NT

Ondernemingsnr: Benaming (voluit) : DEMCO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Bevrijdingslaan 260

9000 Gentti

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Philippe Kluyskens te Sint-Amandsberg op zes juni twee duizend,

dertien, ter registratie aangeboden, dat :

de heer DOGAN Mustafa Mahir, geboren te Karakoçan (Turkije) op twaalf februari negentienhonderd acht:

en zeventig, echtgenoot van mevrouw Kamila Warchol, wonende te 9000 Gent, Biervlietstraat 12

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht met volgende kenmerken :

De naam van de vennootschap luidt "DEMCO". Zij bestaat onder de vorm van een Besloten Vennootschap!

met Beperkte Aansprakelijkheid.

De zetel is gevestigd te 9000 Gent, Bevrijdingslaan 260.

De vennootschap heeft tot doel, t;

Aannemer aangaande de hiernagenoemde werken (cfr NAC codes)

Isolatie industriële en niet-industriële dakwerken

;i Marmer, metselaar, beton, steenhouwer, glas, niet-metalen dakbedekkingen gebouwen, schilderwerken,: sloopwerken, zinkwerken, waterdicht maken bouwwerven, schrijnwerk, algemene coordinatie;! bouwwerkzaamheden, metaalbewerking, !Men, behangen, wand en vloerbekleding, bouwkundig advies, diverse; bouwmaterialen, diverse grondstoffen, controle installaties, doe-het-zelf-zaak, eindafwerking, elektricien : fabrikant, installateur, gevelwerken, uitbaten van windmolenpark, bouwrijk maken van terreinen, leggen van; opritten, installateur verwarming, frigorist, kleinhandel, klusjesman, loodgieter, isolatiewerkzaamheden, metser,;; installatie (klimaat-gas-sanitair), koeltechniek, meubelmaker, natuursteen, niet gereglementeerde activiteiten,;, ij algemene dakwerken, constructies, plaatsen van zonnepanelen, ruwbouw, sanitair installaties, sleutel-op-de;: deur, sloopwerken, steenhouwer, tegelzetter, stukadoor, constructies, timmerman, veiligheidscoërdinator,;. vervaardiging van metalen constructiewerken, cementeer en dekvloeractiviteiten (nieuwe vestigingswet sinds,: ;; 01/09/2007), waterbouw, waterdicht maken van muren en daken, wegenbouw, monumentenzorg, import- en;; export van bouwmaterialen, inpakker, reinigen van gebouwen en machines, motorvoertuigen boven 3,5 ton,;; rijwielen droogkuiser, alle andere activiteiten die betrekking hebben tot bouwwerkzaamheden, industriële!i reiniging, bestrating en grondwerken, bewerken van kunststof (Pvc), allerlei metalen, bouwen van (auto)wegen, verhuur containers, schilderen civiel technieke werken, asfaltwerken, aanleggen van pijpleidingen,;; electriciteitleidingen en dergelijke.

Schrijnwerk voor hout, PVC en metalen en aluminiumramen en deuren, glasmontage,

Afbraakwerken en slopen van gebouwen,

-De uitbating in brede zin van alle restaurants, traiteurs, tavernes, snack-bars, uitbating speelautomaten, i; meeneem- en afhaalrestaurants, frituur, pitta-zaak, pizzeria, drankgelegenheden, met of zonder schouwspel

; -vleesverwerkende nijverheid (versnijden van vlees) !

-uitzendkrachten in voeding en nijverheid

-onderneming voor tuinbouwwerken, onder meer voor het snijden en snoeien van bomen, heggen,;;

fruitbomen en wijnstokken

-onderneming voor het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen;

-lappen van ramen, sorteer- en recyclagewerk, afwerking karton- en papierwerk.

-het ter beschikking stellen van machines en personeel, loonwerk

-onderneming voor het verschaffen van arbeidskrachten aan handels- en nijverheidsondememingen.

-het internationaal en nationaal transport van goederen en personen.

-onderaannemingswerken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

-onderneming voor het oogsten en de eerste behandeling van de gewassen voor primaire markten, zoals wassen, sorteren, desinfecteren, verpakken (ook indien de verpakking voor een beperkte periode de conservering bevordert);

-onderneming voor het manueel oogsten van allerlei groenten, fruit, bloemen en gewassen, die niet door de onderneming zelf worden geteeld, en ze gebruiksklaar maken voor de verkoop (wassen, snijden, sorteren en verpakken);

De vennootschap zal alle commerciële, industriële, financiële, roeren en onroerende handelingen mogen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel.

Om haar patrimonium te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden zal de vennootschap alle beschikbare middelen kunnen beleggen of weder beleggen, zowel in roerende als in onroerende goederen.

-Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van onroerende goederen, al dan niet gemeubeld.

De vennootschap kan, op gelijk welke wijze, deelnemen in, samenwerken met of financieel tussenkomen in andere vennootschappen of bedrijven in de hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijk doel betrekking hebben of die van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap kan eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng,afstand, samensmelting of op gelijk welke manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen,

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur, te rekenen vanaf zes juni twee duizend dertien.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600) verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van een nominale waarde, volledig onderschreven en volstort.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders al of niet vennoten ; zij worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt.

De zaakvoerder of ingeval er meerdere zijn, hebben elk de meest uitgebreide bevoegdheid om alle daden van beschikking, van beheer en bestuur, die de vennootschap aanbelangen, te stellen, in het kader van het maatschappelijk doel.

Al wat door de wet of onderhavige statuten niet uitdrukkelijk voorbehouden werd aan de algemene vergadering, valt in hun bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

Hij beschikt over al de bevoegdheden die door de statuten aan de zaakvoerder worden toegekend.

ige zaakvoerder wordt onder andere belast met het dagelijkse bestuur van de vennootschap; hij beschikt over de maatschappelijke handtekening, voor alle daden van het dagelijkse bestuur.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, maar de algemene vergadering kan bij eenvoudige meerderheid hiervan afwijken en het loon jaarlijks vaststellen.

Het overlijden of het aftreden van de zaakvoerder, om welke reden ook, brengt zelfs als hij vennoot is de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van één dezer gebeurtenissen stelt onmiddellijk en van rechtswege een einde aan de functie van een zaakvoerder.

Bij overlijden of aftreden van voornoemde zaakvoerder, moet door de vennoot die de meeste aandelen bezit, de algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in de vervanging van de zaakvoerder te voorzien.

De controle op de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meerder commissarissen/revisoren, te benoemen door de algemene vergadering, voor zover de wet het vereist.

Ieder jaar, de tweede dinsdag van de maand mei om achttien uur moet een iaarvergadering gehouden worden,

Het maatschappelijke boekiaar begint op één januari en wordt afgesloten op één en dertig december van hetzelfde jaar.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap - voor om het even welke reden en op om het even welk ogenblik - zal deze doorgevoerd worden door de zorgen van de enige zaakvoerder op dit ogenblik in functie, tenzij de algemeen vergadering één of meerder vereffenaars zou benoemen, waarvan de bevoegdheden en de bezoldiging door de vergadering zullen bepaald worden. De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid der stemmen.

Winstverdeling : Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en bezoldigingen vormt de zuivere winst van het boekjaar.

Op deze winst zal er jaarlijks minstens vijf ten honderd afgenomen worden met het oog op de vorming van het wettelijk reservefonds, totdat dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het overige zal uitgekeerd worden aan alle aandelen.

De jaarvergadering kan echter elk andere wijze van verdeling van de winst aannemen, na de afneming voor de wettelijke reserve, bij eenvoudige meerderheid van stemmen en aandelen,

Overgangsbepalingen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

_t

Voor-

gehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Het bestuur van de vennootschap wordt thans toegekend aan de zaakvoerders, de heer t]OGAN Mustafa, ;

voornoemd, voor ongeperkte duur. Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de

algemene vergadering.

Bij toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen worden aile in naam van de in oprichting zijnde

vennootschap aangegane verbintenissen thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en

bekrachtigd sedert één mei twee duizend dertien.

Bij wijze van overgangsmaatregel wordt het eerste boekjaar geacht te beginnen op zes juni twee duizend

dertien en zal tot één en dertig december twee duizend veertien lopen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de tweede dinsdag van mei twee duizend vijftien.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie en bankattest.

Notaris Philippe Kluyskens

mod 91.1

.4 Voorbehouden aan het Belgisch. Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/04/2015
ÿþ Mad Wasel 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

INIII~DIgYI~Yl~l~ll

V+~.-.EFIG ELEC'.,zD

o i APR. 2015

RECHTBANK VAN

KOOPi-iAiVt3Qiriff i6ENT

Ondernemingsnr : 0535717835

Benaming

(voluit) : DEMCO

(verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : ZUIDSTAIIONSTRAAT 4419000 GENT

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG I BENOEMING VAN ZAAKVOERDERS, AANDELEN OVERGEDRAGEN.

Urtrekset uit bijzonderde algemene vergadering op 10104/2014 ,

op10.04.2014 hebe zijn volgende beslissing met eenparigheid van stemen genomen:

1.Ontslag van zaakvoerders vanaf 03/04/2014

- Mevr.Simeonova Iilyana Petrova , geboren te Pleven/Bulgarije op 12/07/1984 wonende te Meibloemsfraat

143 te 9000 Gent .

2.Benoeming van zaakvoerders venaf03/04/2014

- De heer Salim Vezhdi Ferad , geboren op 21/11/1971 te T.Ikonomovo , wonende te 7651 Chemik

Bulgarija , Latinkastraat 2, verblijvende te 1210 Sint-losse , Rue Eeckelaers 89.

3.Aandelen Overgedragen vanaf0310412014

- Mevr.Simeonova Iilyana Petrova overgedragen eigen 100 aandelen uit Demco.bvba naar De heer Salim

Vezhdi Ferad .

Na bovenvermelde zijn de huidige aandelenhouders:

-De heer Salim Vezhdi Ferad met 100 aandelen als zaakvoerders.

Se heer Salim Vezhdi Ferad

zaakvoerders

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/03/2016 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
DEMCO

Adresse
ZUIDSTATIONSTRAAT 44 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande