DEMEYAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : DEMEYAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 538.734.733

Publication

27/09/2013
ÿþVoorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

rf L

.

.

~ fr

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: o S 3

Benaming (voluit) : DEMEYAN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Speyestraat 1

9990 Maldegem

Onde erp akte : BVBA: oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Kathieen DE ROP, notaris te Maldegem, op 16 september 2013 :

ZIJN VERSCHENEN:

De heer DE MEY Anthony, geboren te Brugge op drie juli negentienhonderdzesentachtig, ongehuwd, wonend te 9990 Maldegem, Speyestraat 1.

Die ons, ondergetekende notaris, gevraagd heeft bij authentieke akte de oprichting en de statuten vast te stellen van de hierna genoemde vennootschap.

TITEL 1: OPRICHTING.

RECHTSVORM - BENAMING - ZETEL.

De vennootschap werd opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en met de naam "DEMEYAN".

De maatschappelijke zetel werd voor het eerst gevestigd te 9990 Maldegem, Speyestraat 1. KAPITAAL - AANDELEN - VOLSTORTING.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt vier miljoen zeshonderd achtenzeventigduizend zevenhonderd vijftig euro (¬ 4.678.750,00).

Het is vertegenwoordigd door vijfhonderd eenennegentig (591) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/vijfhonderd eenennegentigste (1/591ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de vijfhonderdhonderd eenennegentig (591) kapitaalaandelen werd, als volgt, ingeschreven: A. INBRENG IN NATURA

De comparant, zijnde voornoemde heer De Mey Anthony, verklaarde bij deze inbreng te doen in de vennootschap van achtendertig (38) aandelen van de naamloze vennootschap DEMAX, met maatschappelijke zetel te 9990 Maldegem, Speyestraat 1, ingeschreven onder het ondernerningsnummer 0458.134.344, rechtspersonenregister Gent, voor een waarde van vier miljoen zeshonderd zeventig duizend achthonderd drieëndertig euro drieëndertig eurocent (¬ 4.670.833,33).

Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VAN RIE & CO, gevestigd te 2970 Schilde ('s-Gravenwezel), Swaenebeecklaan 8, vertegenwoordigd door mevrouw Els Truyens, bedrijfsrevisor, en de heer Frans Van Rie, bedrijfsrevisor.

De besluiten van dit verslag luiden als volgt:

"8. CONCLUSIE

Ondergetekende, Van Rie & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, gevestigd te 2970 's-Gravenwezel, Swaenebeecklaan 8, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders Frans Van Rie en Els Truyens, verklaart inzake de inbreng in natura van 38 aandelen Demax NV door de heer Anthony De Mey bij de oprichting van Demeyan BVBA, dat:

1.de verrichting werd nagezien overeenkomstig de algemene normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren, in het bijzonder de normen inzake controle van inbreng in natura en quasi-inbreng;

m i

NEERGELEGD

8 SEF, 2013

RECI:i'l`I3A.M< VAN

KOOpilA:t 1)Fâ.~~ gt I" ;NT

C)t! c!.. t" Ir. ::rn Lue E. vcinrr. Idr.n : Recto . tla2, lr c" n rtin dL srr .tnunc1rtrr,.:ur.rr; nrdarris ba.L-al : ur t!t" lw:r.t.r:4vpr(un)

:F Iéi Ill l'" cr~r+l,4', It i'i Fr:r11 Ítli !':" rli ilFrrlc~ly 1F Vtirl~iiF YItV(+l,lC:i+:p~ri

Verso IJ:, 4rr ,.ir h.u~rEt," lsrv,ugl

mod 11.1

2. de verantwoordelijkheid voor de verrichting zelf, in het bijzonder de waardering van de in te brengen aandelen Demax NV en de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, berust bij de oprichter;

3. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

4.de door de partijen weerhouden waarderingsmethode bedrijfseconomisch verantwoord is en de inbrengwaarde van EUR 4.670.833,33 niet overgewaardeerd is, onder voorbehoud van de ondertekening van een concessieovereenkomst met BMW Belux en dat Demeyan BVBA duurzame financiering bekomt voor de 81 aandelen Demax NV die zij na haar oprichting zal kopen;

5. de inbrengwaarde waartoe de toegepaste waarderingsmethode leidt tenminste overeenkomt met de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bestaande uit 590 aandelen zonder nominale waarde met een fractiewaarde van EUR 7.916, 66 per aandeel;

6. onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen over de rechtmatigheid en billijkheid van

de verrichting en dat onderhavig verslag derhalve geen "fairness opinion" bevat.

Van Rie & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door

Els Truyens, Frans Van Rie,

bedrijfsrevisor bedrijfsrevisor"

Overeenkomstig de wet heeft de oprichter eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin hij

uiteengezet heeft waarom de inbreng in natura van belang is voor de vennootschap.

Een exemplaar van het verslag van de bedrijfsrevisor alsmede een exemplaar van het bijzonder

verslag van de oprichter worden ter griffie van de rechtbank van koophandel neergelegd samen met

een expeditie van de akte.

Voorwaarden van de inbreng

1. De vennootschap heeft de volle eigendom van de ingebrachte aandelen verworven met ingang vanaf de ondertekening van de akte, zijnde 16 september 2013. Zij zal er het genot van hebben door deelname in de eventuele winsten van de vennootschap, met ingang vanaf de ondertekening van de akte, zijnde 16 september 2013.

2. De inbrenger heeft verklaard dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht. Bovendien heeft hij verklaard vrij tot de overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan, mits de belemmeringen voortspruitend uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen voorzien in de statuten van de vennootschap NV Demax en/of in de aandeelhoudersovereenkomsten na te leven. Voornoemde heer De Mey Anthony heeft verklaard dat bij besluit van de algemene vergadering van de vennootschap NV Demax, de dato 13 september 2013, de goedkeuring tot overdracht van de aandelen werd verleend, conform de bepalingen vervat in het artikel 10 van de statuten van voornoemde vennootschap Demax.

Vergoeding voor de inbreng

Ais vergoeding voor voormelde inbreng ten belope van vier miljoen zeshonderd zeventigduizend achtenhonderd drieëndertig euro drieëndertig eurocent (¬ 4.670.833,33), werden aan de heer De Mey Anthony, voornoemde oprichter, vijfhonderd negentig (590) volledig volgestorte aandelen van deze vennootschap toebedeeld.

B. INBRENG IN GELD

Op het resterend aandeel werd in speciën ingeschreven tegen de prijs van zevenduizend negenhonderd zestien euro zevenenzestig eurocent (¬ 7,916,67) per aandeel, door de heer DE MEY Anthony, voornoemd, ten belope van één (1) aandeel. ,

Bankattest

De inbreng in geld werd voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE43 7370 4003 7401 bij KBC bank, kantoor Maldegem, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 3 september 2013 afgeleverd bankattest, hetwelk door de notaris in het vennootschapsdossier wordt bewaard,

De inschrijver verklaarde en erkende dat zijn aandeel waarop door hem werd ingeschreven, volledig volstort is,

Het kapitaal is volgestort ten belope van zevenduizend negenhonderd zestien euro zevenenzestig eurocent (¬ 7.916,67).

DUUR.

De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

FINANCIEEL PLAN - QUASI INBRENG - OPRICHTINGSKOSTEN

In toepassing van het Wetboek van Vennootschappen werd voorafgaandelijk aan de oprichting van de vennootschap door de oprichter aan de optredende notaris een financieel plan overhandigd, waarbij hij het bedrag van het maatschappelijk kapitaal van de op te richten vennootschap verantwoordt, gedagtekend van 22 augustus 2013.

Voorbehouden aan tiet Belgisch Staatsblad

\,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op r,!c IEti,lt:tl: I I- v{rrI E. d.rnlllílf.rl' Recto :NBéin! a,n ht{vll'e,rûflhe," Ili var} r,k, urtitrnnu.ul,:rt" nd,. liedrij pc" rst,(r" " )u{r,,rs)

hr4i ~ It`.;',r t'r.i Itl,~r,-r~i.C>r1 IFn `+.:ria~rr t. 3u iI" rr+i.-El l~ tir11: )Fr1r'ue.t(!¬ e;,t le

Verso , f4tr213r1 r:il Ir.elk`!C~hgtlltlry

mod 11.1

Dit stuk werd door mij, nótaris, in ontvangst genomen en ne varietur ondertekend, om door mij bewaard te worden overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De oprichter erkende:

- dat de Notaris hem toelichting verstrekt heeft over de beschikkingen van het Wetboek van vennootschappen betreffende het financieel plan en betreffende de verantwoordelijkheid van de oprichter van een vennootschap wanneer deze opgericht wordt met een kennelijk ontoereikend kapitaal (215 van het Wetboek van vennootschappen).

- te weten dat omtrent enig, aan een oprichter, aan een zaakvoerder of aan een vennoot toebehorend vermogensbestanddeel dat de vennootschap zou overwegen binnen twee jaar te rekenen van de oprichting te verkrijgen tegen een vergoeding van tenminste één/tiende deel van het geplaatst kapitaal, een verslag dient te worden opgemaakt door een bedrijfsrevisor, die wordt aangewezen door de zaakvoerder, alsmede een bijzonder verslag door het bestuursorgaan en dat deze verkrijging vooraf de goedkeuring van de algemene vergadering behoeft (artikels 220, 221 en 222 van het Wetboek van Vennootschappen);

TITEL 2 - STATUTEN

BENAMING

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "DEMEYAN".

Deze naam zal worden gebruikt in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken, al dan niet in elektronische vorm, uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "bestoten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of "BVBA".

ZETEL

De zetel is gevestigd te 9990 Maldegem, Speyestraat 1.

Het bestuursorgaan kan zonder statutenwijziging de zetel van de vennootschap verplaatsen in België, voor zover deze zetelverplaatsing geen wijziging veroorzaakt inzake het op de vennootschap toepasselijke taalregime.

De zetelverplaatsing wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier van een door het bevoegde orgaan van vertegenwoordiging ondertekende verklaring, samen met een afschrift ter bekendmaking in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, bij eenvoudig besluit van het bestuursorgaan, in België of in het buitenland bijkomende administratieve zetels en bedrijfszetels vestigen, alsmede kantoren en bijkantoren oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

I. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN DEELNEMING MET DERDEN

1. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

2. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

3. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

4, Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkoper, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

5. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

li. VOOR EIGEN REKENING

1. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ,..), zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen,

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties,

C11, dl. I,%it.t." I I; .ori Lui! E. vr rni,,lrl+.rt : Reçto dl: u+tirirrlrt" rstarcnr.lt" nt, tt,ri:" lite!) vin t'.a. l cC4?t ?in[r" n]

1'r4e" ,.}<ler z'+- rr" : 11t-.PFi. Gr.r'r lrie .1r,r1 ir.n v,il1 tlwtlrn rw +4.111.;iltl" tirv,,01<li4,r'r+

Verso rJ-~.+tfr trl li;arlrh,.-iCnrlt l

~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch gtaatsblad

F7_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

3. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of

particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin; aile handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

III. BIJZONDERE BEPALINGEN

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepatingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen ais tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

DUUR

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

Behoudens door de rechter en onverminderd de wettelijke bepalingen ter zake, kan de vennootschap slechts door de wil der vennoten ontbonden worden bij een besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels voor een statutenwijziging; tenzij het netto-actief van de vennootschap is gedaald beneden één/vierde (1/4) van het kapitaal, in welk geval de vergadering tot ontbinding kan besluiten als het voorstel terzake goedgekeurd wordt door één/vierde (1/4) van de op die vergadering uitgebrachte stemmen.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt VIER MILJOEN ZESHONDERD ACHTENZEVENTIGDUIZEND ZEVENHONDERD VIJFTIG EURO NUL EUROCENT (¬ 4.678.750,00).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd eenennegentig (591) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/vijfhonderd eenennegentigste (1/5911 van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

Behoudens hetgeen bepaald is in Titel VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelde de hiernavolgende regels.

Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, ai dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Telkens wanneer een rechtspersoon wordt voorgedragen voor een mandaat als zaakvoerder, moet een document aan de algemene vergadering worden voorgelegd waaruit zowel de identiteit van voormelde vaste vertegenwoordiger blijkt evenals de bevestiging dat deze laatste bereid is de functie van vaste vertegenwoordiger waar te nemen. De rechtspersoon is maar benoemd als zaakvoerder, nadat de algemene vergadering de vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard. Bij het terugtreden van de vaste vertegenwoordiger neemt het mandaat van zaakvoerder van rechtswege een einde, tenzij de algemene vergadering voorafgaand aan de terugtreding een nieuwe vaste vertegenwoordiger heeft aanvaard.

Voor behouden aan het Belgisch Staatsblad

,f

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

OI, a!r, ha" .iN.E.: 11' '" tul Lul) E. .a 3'iric Id( Ir : RéGFO : F1uc,n. [," Ii !,t crr1C1!11" ILc." 1l1 Vsgi (ir, 111`.t[11.1111?IRc..I' " nr.l,.. ni" .1tu11, li " t il vdil da,? l,cf: 'c{9l(r." 11) 1 Fef, r,lr4 r;'r 1~C11V=.I Fi~C,f,l'i 1f ir ,ir,r~ierl v:,I, t1e1c4n 1r rrle:riFi1,..5urr!i_.F11

Ve1sa: fJatv,r,:n h,11,'tr.k..iluvi

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

L--

mod 11.1

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen, interne bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgen het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerd ers zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid,

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of ais verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanwijzen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht. Ten aanzien van derden zal de gevolmachtigde het bewijs van zijn aanstelling kunnen leveren door een exemplaar voor te leggen van de Bijlagen tot het Belgisch Staatblad waarin zijn aanstelling werd bekendgemaakt.

BOEKJAAR  JAARREKENING  JAARVERSLAG

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekening worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen,

JAARVERGADERING  BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde zaterdag van de maand juni om zeventien (17.00) uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25 van deze statuten, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten warden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

ONTBINDING  VEREFFENING

Voorstel tot ontbinding

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken. Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden,

I" , .itr;r,: I I. Lulli E. v,,l'IrFtlt.4 Ir Recto ' PJs:,r;l t,:n ll. r;,Ic,ItPa,r." Ir,l ;é3El r]C It15" ll'llnl~9ltC'II:FUI, IYfd~,r1} hCa[I blil rt.t" 1';f}{rf,}II?r," tl)

!-,'hl"P"r.IFI.CN'I Chrlle=ll !¬ !,;-Flpür-l'Lv" rdr!i,l-II

Vers 1J:1°Ilr, ,.Il IL,llr~t,,k,," lünrl

mod 11.1

Beslissing tot ontbinding

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels bepaald in artikel 24 van de statuten.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

Vereffening

Behoudens in het geval de vennootschap ontbonden wordt en haar vereffening gesloten wordt in één akte, overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van Vennootschappen, geldt het hiernavolgende:

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen.

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risicc eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden; zij overhandigen.hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden,

Verdeling van het vereffeningssaldo

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aandelenbezit, waarbij er voor wordt gezorgd dat de activa bij voorkeur worden toegewezen aan de vennoot die de bewuste activa heeft ingebracht in de vennootschap.

Indien in het kader van de sluiting van de vereffening tot uitkering van een liquidatiebonus wordt besloten, dan komen, wat de aandelen betreft die met vruchtgebruik bezwaard zijn, de toegekende activa voor de blote eigendom aan de blote eigenaars van de aandelen toe en het vruchtgebruik van de toegekende activa aan de vruchtgebruikers van de aandelen, dit bij toepassing van het principe van zaakvervanging.

Indien tot de uitgekeerde activa geldsommen behoren, dan komen deze in blote eigendom toe aan de blote eigenaars van de aandelen op last evenwel voor de blote eigenaars om bij toepassing van het principe van zaakvervanging de ontvangen geldsommen te plaatsen op een geblokkeerde bankrekening die op naam van de blote eigenaars en de vruchtgebruikers gezamenlijk zal worden geopend met het oog op de uitoefening van het vruchtgebruik door de vruchtgebruikers die zodoende hun vruchtgebruik zullen uitoefenen op deze geldsommen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT

Algemene bepaling

Aile bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Overdracht van aandelen onder levenden

r Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

117 . u Li,il B trn+ Ir!r,n R@G10 rl t:,,r:, en 1,_ ,l;uu" tl ct,I ::" .n tt',nut:nterc. u,[i n:,t-rn Iu:t'rr e.,n I!{"

S[r- 1F! 111^l~~lG~f(.,'I IrrE :~" aS..iFrl :'at iIF" r der

11~

Versa iq,, 'nt ile I12,r101, 1" ,t.ar t

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Overlijden van de enige vennoot zonder erfgerechtigden

Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van vennootschappen toegepast.

Overlijden van de enige vennoot met erfgerechtigden

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gesteld erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

De rechten en plichten met betrekking tot de aandelen worden tussen blote eigenaar en vruchtgebruiker verdeeld, zoals beschreven onder Artikel 11.

in afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen.

Kapitaalverhoging  voorkeurrecht

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 7 van deze statuten niet van toepassing.

Zaakvoerder  benoeming

Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege aile rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Ontslag

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te alle tijden ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Controle

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals in artikel 30 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en naden opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

TITEL 3.- SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

EERSTE BOEKJAAR

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig met artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op 31 december 2014.

DATUM EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op 21 juni 2015.

OVERNAME VERBINTENISSEN

De comparanten verklaarden, bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, dat de vennootschap aile verbintenissen overneemt die zijn aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, te rekenen vanaf 1 juli 2013.

Deze overneming zal evenwel slechts gevolg hebben wanneer de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal hebben verworven en met name vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de statuten op de griffie van de bevoegde rechtbank. De verbintenissen intussen aangegaan dienen, overeenkomstig het Wetboek van vennootschappen, eveneens bekrachtigd te worden eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

BENOEMING VAN DE NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER(S)

C11, di; l.,lt5tc= I`l- rai( Ir!s n" Recto ' iJ,r In trn L,ta+,r;mull,.i,.i :sn~ rl~ m:tr~uucntr.r,:rn,l, IEi,kal'is L,.k Ij :.3n r' " I Cr;r." { ,Itlr.11i

l,r-,C. ?S<! c:r rr.11l`-I If,,,',II lg.rl drI11Fr1 le- vrlrWslFjleéClC,+rlIi;Fr3

Verso hl ," .+tn ,, n Ir ,n,!t, I,. ~.ur 1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Onmiddellijk heeft de oprichter met éénparigheid van stemmen beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

De heer DE MEY Anthony, geboren te Brugge op drie juli negentienhonderdzesentachtig, ongehuwd, wonend te 9990 Maidegem, Speyestraat 1;

die aanvaard heeft, en bevestigde niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet. Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

COMMISSARIS

De comparant-oprichter verklaarde, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meer commissarissen verplicht wordt en zij geen commissaris wensen te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle ingesteld. De vennoot bezit derhalve individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

VOLMACHT

Bijzondere volmacht werd verleend voor het vervullen van aile formaliteiten inzake het rechtspersonenregisters, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale- en diverse administraties, aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid De Roo-De Ruyte Boekhoudkantoor te 9160 Lokeren, Daknamstraat 861E, en alle aangestelden, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Deze machten hebben betrekking op alle mogelijke wijzigingen, inschrijvingen, doorhalingen en andere formaliteiten en dit voor alle beslissingen die ooit genomen werden of zullen genomen . worden.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS Kathleen De Rop

met standplaats te Maldegem

samen neergelegd:

° afschrift van de akte

° verslag van de bedrijfsrevisor

° bijzonder verslag van de oprichter

," .

Otl r)c, IBtrbtu Luik ru ; Recto : N$14rni 4'n hc" cclalrrpllc'rd .=an tli.r Instnnisaqrhura:ri+.lc, hc.eil van dl.: )r{;rsr:topl{C:Ir)

I}Fvtii cl': de Iel ht`:pErs.trri lFll êi<"sriLlrn vrili ílr-rilen Ir l,FllitPrl,Ntrordi[ eri

Verso ' fs)t1.3ni c" n 14mtltc..GE;nul[I

05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 30.08.2016 16533-0109-010

Coordonnées
DEMEYAN

Adresse
SPEYESTRAAT 1 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande