DEMO


Dénomination : DEMO
Forme juridique :
N° entreprise : 449.921.335

Publication

29/04/2014 : OU043972
17/07/2014
ÿþB

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

-J

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Gent

Afdeling Oudenaarde

08 JR! 2014

Griffie

4 '

1J11,U1]t111111111111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

"

Ondernemingsnr 0449.921.335

Benaming (voluit) : DEMO

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel MoIenberg 4

9630 Zwalm (Sint-Denijs-Boekel)

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING

Er blijkt uit het proces-verbaal, opgesteld door notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke

i; op 3 juli 2014

.:

: Dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze! : vennootschap "DEMO", met maatschappelijke zetel te 9630 Zwalm (Sint-Denijs-Boekel), i1Molenberg 4, ondememingsnummer 0449.921.335, rechtspersonenregister Oudenaarde i ,.

De volgende beslissingen heeft genomen: ,

r,

, ,

EERSTE BESLISSING  Kennisname besluiten van de bijzondere algemene 

: vergadering de dato 26 mei 2014 " "

,

., ,.

De algemene vergadering neemt kennis van de besluiten van de bijzondere algemenei 

vergadering de dato 26 mei 2014, waarbij beslist werd wat volgt: :

a) goedkeuring en toekenning aan de aandeelhouders van een tussentijds dividend teni

I: bedrage van ¬ 310.657,91, dat onmiddellijk betaalbaar gesteld werd, na inhouding vanii

:1 10% roerende voorheffing (zodat het netto-dividend bedraagt: ¬ 279.592,12) ,

i b) overeenkomstig de bepalingen van artikel .537 van 'flet Wetboek Inkomstenbelasting, de!

i intentie tot incorporatie van het netto-dividendbedrag van ¬ 279.592,12 in het kapitaal

: door inbreng in nature van de schuldvordering ontstaan naar aanleiding van de

beslissing van de tussentijdse dividenduitkering en om binnen een tijdspanne van 161!

:

dagen over te gaan tot een kapitaalverhoging.

De aandeelhouders verklaren hierop geen opmerkingen te formuleren. ,

, .

ii TWEEDE BESLISSING  Inbreng schuldvordering ingevolge de beslissing tot i! uitkering van een tussentijds dividend

., ,

De algemene vergadering stelt vast dat ingevolge de beslissing van de bijzonderei! i algemene vergadering de dato 26 mei 2014 tot uitkering van een tussentijds dividend ter* i! bedrage van E 310.657,91, waarvan 10% roerende voorheffing wordt ingehouden enii !; doorgestort, zodat het netto-dividend bedraagt: ¬ 279.592,12, elk van de aandeelhouders

een schuldvordering heeft op de vennootschap ten belope van zijn netto-aandeel in het!

tussentijds dividend. ,>

,

Elk van de aandeelhouders afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstigl artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen (VVIB 92) onmiddellijk te willeri! i inbrengen in het kapitaal van de vennootschap.

DERDE BESLISSING  Kapitaalverhoging door inbreng in natura

Verslaboevind

Kennisname

i De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door de

ii raad van bestuur over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng irli

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

verso: Naam en handtekening

mod 11.1

natura en de kapitaalverhoging en van het verslag van de bedrijfsrevisor, de heer Bert De-» Clercq, handelende als zaakvoerder van BV ovv BVBA J. Vande Myrte' & C° Bedrijfsrevisoren, met kantoor te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, dat een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding bevat.

Deze verslagen werden opgesteld overeenkomstig artikel 602, §1 van het Wetboek van Vennootschappen en elke aandeelhouder verklaart voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen ontvangen te hebben en er kennis van genomen te hebben. Zij verklaren geen opmerkingen te formuleren.

Besluit van de bedrijfsrevisor

Het besluit van het verslag van de bederevisor luidt letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, BVBA J. Vende Moortel & C° Bedresrevisoren, vertegenwoordigd door de heer Bert De Clercq, Bedriffsrevisor, kantoorhoudende te 9700 Oudenaarde, Stationsstraat 27, werd aangesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen, om verslag uit te brengen over een kapitaalverhoging door middel van een niet-geldelijke inbreng in de vennootschap DEMO NV.

De bijzondere algemene vergadering dd. 26 mei 2014 heeft voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging, besloten tot toekenning van een bruto-dividend ten belope van 310.657,91 euro in toepassing van de in artikel 537 van het Wetboek van lnkomstenbelastin gen bedoelde procedure.

Deze bijzondere algemene vergadering heeft besloten om het dividendbedrag, na aftrek van de in artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen bedoelde roerende voorheffing van 10%, op te nemen als schuldvordering op naam van iedere aandeelhouder. Het netto-dividend bedraagt 279.592,12 euro.

lk ben van oordeel dat de beschrijving en de toegepaste schattingswijzen van de inbreng zoals zij voorkomen in de identificatie van de verrichting, overeenstemmen met de bedrijfseconomische aanvaardbare grondslagen.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

1. De verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het Instituut der Bedriffsrevisoren inzake inbreng in nature.

2. Het bestuursorgaan is verantwoordelijk voor de beschrijving en de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor het bepalen van de vergoeding van de inbreng in natura, in casu voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%.

3. De beschrijving van de inbreng in natura, voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

4. De voor de inbreng in nature door het bestuursorgaan weerhouden methode van waardering in de gegeven omstandigheden bedeseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal en de waarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is;

5. De oude aandelen worden gewaardeerd aan hun intrinsieke waarde (boekhoudkundig eigen vermogen na dividenduitkering / aantal oude aandelen). Er wordt dus geen rekening gehouden met latente meerwaarden, eventuele goodwill en de rendementswaarden. Deze waardering is enkel mogelijk en te verantwoorden in de veronderstelling dat alle aandeelhouders inschrijven op de kapitaalverhoging, waardoor de aandeelhoudersstructuur voor en na de inbreng gelijk is, waardoor er geen enkele benadeling is van de vennoten onderling. Deze waardering mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

6. Indien alle aandeelhouders besluiten om de ontvangen netto dividenduitkering in het kapitaal te incorporeren, zal als vergoeding voor deze inbreng 592 nieuwe aandelen van de vennootschap DEMO NV, zonder nominale waarde, gelijk aan de bestaande aandelen voor een totale waarde van 279.592,12 euro worden uitgegeven

7. Door de inbreng in nature zal het kapitaal worden verhoogd met 279.592,12 euro

lengindeMette brongmvan 540.402488 euro op,820,900,.09.eum;

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voor-

bphouçIen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

8. De wederzijdse rechten der betrokken partijen geëerbiedigd en hun verplichtingen volledig vastgelegd zijn.

Huidig rapport wordt afgeleverd onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle aandeelhouders van de vennootschap hun reeds uitgedrukte intentie daadwerkelijk uitvoeren, indien echter na de beslissing van dividenduitkering een of meerdere aandeelhouders niet wensen deel te nemen aan de voorziene kapitaalverhoging zal het kapitaal slechts worden verhoogd ten bedrage van het netto dividendbedrag ontvangen door de aandeelhouders welke wel wensen in te tekenen op de kapitaalverhoging.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 537 van het Wetboek van 1nkomstenbelastingen en van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking tot de inbreng in nature van de schuldvordering die ontstaat naar aanleiding van de uitkering van een tussentijds dividend. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen laimess opinion' is.".

Neerleggim

Het verslag van de raad van bestuur en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen tegelijkertijd met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel,

Beslisem

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen (VVIB 92), het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van ¬ 146,750,88 (honderdzesenveertigduizend zevenhonderdvijftig euro achtentachtig cent), om het te brengen van ¬ 540.407,88 (vijfhonderdveertigduizend

vierhonderd en zeven euro achtentachtig cent) op ¬ 687,158,76

(zeshonderdzevenentachtigduizend honderdachtenvijftig euro zesenzeventig cent), door uitgifte van 592 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die van dezelfde aard zijn en die dezelfde rechten en plichten bieden als de bestaande aandelen en die in- de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, mits creatie van een uitgiftepremie ten bedrage van ¬ 132.841,24 (honderdtweeëndertigduizend achthonderdeenenveertig euro vierentwintig cent), met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen aangerekend worden op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel van artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen (WIB 92).

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging en de creatie van de uitgiftepremie zullen verwezenlijkt worden door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde 90% van de vordering tot uitkering van bovenvermeld tussentijds dividend van ¬ 310.657,91 (waarvan de resterende 10% als roerende voorheffing wordt ingehouden en wordt doorgestort), hetzij netto: ¬ 279.592,12, die zij hebben ten laste van de vennootschap en die uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor,

VIERDE BESLISSING  Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

Tussenkomst  Inschriiving op en volstortino van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, al de bovenvermelde aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten leste van de vennootschap, die uitvoerig beschreven staat in het bovenvermeld verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren alle aandeelhouders 90% van deze schuldvordering ten belope van ¬ 310.657,91 in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende 10% als roerende voorheffing wordt ingehouden en doorgestort, hetzij netto: ¬ 279.592,12:

" de heer Freddy DE SMET: ¬ 139.796,06

" mevrouw Marianne MOERMAN: ¬ 139.796,06



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik i3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11,1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

e

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng, waarvan alle aandeelhouders erkennen volledig op de hoogte te zijn, worden aan alle aandeelhouders, die aanvaarden, de 692 nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend, en wel als volgt:

. aan de heer Freddy DE SMET: 296 nieuwe aandelen

. aan mevrouw Marianne MOERMAN: 296 nieuwe aandelen.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 van het Wetboek Inkomstenbelastingen (VVIB 92) en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de vijf voorbije boekjaren.

VIJFDE BESUSSING  Vaststelling van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons notaris akte te nemen van het feit dat de bovenvermelde kapitaalverhoging van ¬ 146,750,88 (honderdzesenveertigduizend zevenhonderdvijftig euro achtentachtig cent) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op E 687.158,76 (zeshonderd-zevenentachtigduizend honderdachtenvijftig euro zesenzeventig cent), vertegenwoordigd door 2.772 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/2,772s1e van het kapitaal vertegenwoordigen,

ZESDE BESLISSING  Tweede kapitaalverhoging

De vergadering beslist het kapitaal te verhogen met een bedrag van ¬ 132.841,24 (honderdtweeëndertigduizend achthonderdeenenveertig euro vierentwintig cent), om het te brengen van E 687,158,76 (zeshonderdzevenentachtigduizend honderdachtenvijftig euro zesenzeventig cent euro) op ¬ 820.000,00 (achthonderdtwintigduizend euro), door incorporatie in het kapitaal van de uitgiftepremie ten bedrage van ¬ 132.841,24 (honderdtweeëndertigduizend achthonderdeenenveertig euro vierentwintig cent) ingevolge de eerste kapitaalverhoging waarvan hierboven sprake. Deze kapitaalverhoging gebeurt zonder creatie van nieuwe aandelen.

ZEVENDE BESLISSING  Vaststelling van de tweede kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt ons notaris akte te nemen van het feit dat de bovenvermelde kapitaalverhoging van ¬ 132.841,24 (honderdtweeëndertigduizend achthonderdeenenveertig euro vierentwintig cent) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat

het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op ¬ 820.000,00

(achthonderdtwintigduizend euro), vertegenwoordigd door 2,772 aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, die elk 1/2.772ste van het kapitaal vertegenwoordigen. ACHTSTE BESLISSING  Wijziging van de statuten

De vergadering beslist de statuten te wijzigen en aan te passen aan en in overeenstemming te brengen met de genomen beslissingen als volgt:

Artikel 5 van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ¬ 820.000,00 (achthonderdtwintigduizend euro).

Het wordt vertegenwoordigd door 2.772 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één tweeduizend zevenhonderdtweeënzeventigste (1/2.772ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.".

NEGENDE BESLISSING Volmacht aan de raad van bestuur

De algemene vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van 10% van het tussentijds dividend waarvan hierboven sprake.

TIENDE BESLISSING - Machtigingen

De algemene vergadering machtigt met eenparigheid van stemmen de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken en neerleggen van de gecoördineerde tekst van de statuten.

Tevens wordt bijzondere volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder vorm van een naamloze vennootschap "Fiscovan", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Aalststraat 2 (ondernemingsnummer 0449.881.446, RPR Oudenaarde) en de gewone commanditaire vennootschap "LeadService", met maatschappelijke zetel te 8790 Waregem, Stationsstraat 173 (ondernemingsnummer 0821.029.477, RPR Kortrijk), of elke

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

V'oor-

behot4den

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

andere door hen aangewezen persoon, om, ieder met bevoegdheid om afzonderlijk op te' treden en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, voor zoveel als nodig, al het nodige te doen voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met wat voorafgaat, zoals bijvoorbeeld bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, ondememingsloketten, B.T,W., Directe Belastingen, boekhouding en andere.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie van de akte

verslag van de bedresrevisor

verslag van de raad van bestuur

coördinatie van de statuten

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/05/2013 : OU043972
30/04/2013 : OU043972
16/04/2012 : OU043972
01/06/2011 : OU043972
05/05/2010 : OU043972
06/04/2009 : OU043972
06/05/2008 : OU043972
30/03/2007 : OU043972
02/05/2006 : OU043972
25/11/2005 : OU043972
31/03/2005 : OU043972
07/04/2004 : OU043972
16/05/2003 : OU043972
19/09/2002 : OU043972
16/05/2002 : OU043972
26/08/2000 : OU043972
29/11/1997 : DE53834
17/05/1997 : DE53834
06/09/1995 : OU38361
23/06/1994 : OU38361
11/05/1993 : OU38361

Coordonnées
DEMO

Adresse
MOLENBERG 4 9630 SINT-DENIJS-BOEKEL

Code postal : 9630
Localité : Sint-Denijs-Boekel
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande